|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Kupiłam w lumpku 2 body z długim rękawem, zapłaciłam 3,47 zł
Było dużo fajnych rzeczy, też śpiworki (cieńsze, polarkowe, misiowe), ale za to mało uniwersalnych (dla chłopca i dziewczynki)
|
#1562 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Noooo, cholera, jeszcze by się taka zrobiła
|
|||||
|
|
|
#1563 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie drogo, ja płaciłam 200zł razem z badaniem krwi B-hCG i PAPP-A i dostalam 11 zdjeć i lekarz mial certyfikat FMF i tytul dr n. med. specj, ginekologii i położnictwa specjalista genetyki klinicznej no ale miejscowosc to male miasteczko Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Ja niestety nic nie gotuje, dla samej siebie nie ma sensu
|
||||
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
co Ty, mine ma jakbym go pobiła,rzucił się w wir pracy na naszej budowie, kończy elewacje
do tego pierwszy raz w życiu nie spaliśmy razem mam ochotę zrobić dziką awanturę bo nie po to za mąż wychodziłam by łoże rozdzielać, nie musicie się ze mną godzić ale dla mnie to zawsze było mega ważne w dupie go mam,jest burakiem a potem będzie kupować kwiaty i po rękach całować gdyby nie to,że mam gina w poniedziałek,spakowałabym mandżur i pojechałabym z moim synem i psem gdzieś nad jezioro w jakąś głuszę ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ania13.03 masz dziś urodzinki czy jutro? ![]() nieważne, składam Ci najlepsze życzenia przede wszystkim zdrowego bobaska i dużo uśmiechu
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo kochana Dzien nie jakis wyjatkowy bo Tz odsypia nocke + nadgodziny, Gabi tez wlasnie poszla spac, wiec siedzie i mysle co by tu zrobic na obiad, zeby mieli co jesc jak wstana ![]() Wspolczuje sytucji z mezem. Dziwne to jego zachowanie ale tak sobie mysle, ze moze zaczelo do niego docierac, ze po tylu latach znowu zostanie tatusiem i troszke panikuje? Trzymam kciuki, zebyscie szybko doszli do porozumienia Dziewczyny, bardzo ladne te ubraka, ktore pokazujecie, zwlaszcza ten jeden kombinezon i zestaw z all Co do nazw miejscowosci to niezle sie usmialam bokeh ja rowniez uwazam, ze zdjecie rewelacja
|
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
Smutne info od Iskierki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5021 |
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj ja w tamtym tygodniu też miałam awanture przez mojego TŻ. i też nie spał ze mną, na podłodze- ![]() PODŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ ! ;**** STO LAT STO LAT ![]() ale dziś sie marnie czuje, chodzę jak pijana... kawy nie znosze, brata z coca colą nie ma... wrrrr
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35295963]Smutne info od Iskierki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5021[/QUOTE] Iskierko, bardzo mi przykro. Trzymaj sie dzielnie kochana Delicjanko dziekuje
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2012-07-14 o 15:50 |
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35295963]Smutne info od Iskierki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5021[/QUOTE] Ojej... a myślałam że już wszystkie unikniemy.... ech ;( smutno ... ;( Trzymaj się kochana!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-07-14 o 15:50 |
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
MI też smutno, sądziłam, że już jesteśmy w miarę bezpieczne
![]() Leczo pyrka w garze ( ), zrobiłam 3 prania, mąż skończył z oknami w sypialni (nawet umył wszystkie szyby, podwójnie, bo mamy jeszcze podwójne okna ), więc czeka mnie mega sprzątanie sypialni po tej robocie ![]() No i mam jeszcze ambitny plan porobić w końcu zdjęcia do notek na mój blog. Przez ciąże jego prowadzenie zupełnie poszło na bok. Aaaa spotkałam koleżankę i to pierwsza osoba, która zwróciła uwagę na mój brzuch (w pracy nikt, ale może nie chcą pytać, a ona to taka bezobciachowa dziewczyna).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-14 o 16:05 |
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Iskierko - przykro mi słoneczko a mi przed chwilą przynieśli świeże jajeczka zaraz obok z gospodarstwa ![]() cała paleta w cenie 20zł, to chyba dość fajna cena? mam nadzieję, że będą smaczne
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Ania 13.03 wszystkiego najlepszego
Iskierko przykro mi bardzo
|
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
djerba, sarah dziekuje Wam baardzo
wiecie co? moje dziecko mnie dzisiaj, w moje wlasne urodziny olalo... poszla spac razem z tatusiem i spi juz 3 godziny, co sie jej normalnie nie zdarza jakis taki smutny ten dzien przez to wszystko
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...siedzę i ryczę....
ja to poprostu wiedziałam,...... może kiedyś wam pisałam, że mąż miał wrócić w sierpniu, ale przedłużyli mu do września...a teraz przedłużyli mu do końca września... co wiąże się z tym...że nie będzie go na czas porodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nosz kur*a!!!!!!!!! to jest najgorsze dla mnie co może być..nie było go przy pierwszym i nie będzie przy drugim... what a fu*kin life!!!! czemu ja mam zawsze takiego pecha.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
dodalo mi tego samego posta 2 razy
djerba strasznie mi przykro. Wspolczuje Ci tej sytuacji ![]() rozumiem, ze umowe przedluzyli mu do konca stycznia lub nawet dluzej? a nie ma opcji, zeby wrocil jednak troche wczesniej?
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2012-07-14 o 17:42 |
|
|
|
#1576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ja widzę, że ta firma to nie szanuje ludzi...rozumiem przedłużyć raz o miesiąc...ale nie o jeszcze jeden.. nie no załamałam się.... z córką sama jedyna w szpitalu byłam bez męża..i teraz historia się powtórzy... i jak ja dam radę tu sama...przez te pierwsze 2 tygodnie.... mam dosyć takiego życia....... |
|
|
|
|
#1577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak był cadetem, czy oficerem to mogli go wykorzystywać...ale nie chief mate'a.... i tak chyba będzie wyglądać moje całe życie... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
posmutnialam po wiadomości Iskierki... myślałam, że jesteśmy już bezpieczne... przykro mi bardzo
i ja sie z małżem pożarłam, nie odzywam się od południa cholera jedna, jak przez tydzień proszę zeby wywiercil jedną dziurę na haczyk to chyba można się wsciec, co nie? i codziennie słyszalam: jutro. a dzisiaj też mi powiedział ze nie ma czasu, a poza tym na jedną dziurę ni opłaca mu się wiertarki uruchamiac a że jestem baaaaaaaaaardzo pamiętliwa to jak przyjdzie żebrac o seks (dzisiaj i tak spi na wersalce w pokoju obok bo go wywalę) to mu powiem że dla jednego źdźbła nie będę kombajnu odplac!!!! A co! ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() i leżę ![]() ![]() ![]() a gdzieś na demotywatorach widziałam znak miejscowosci Mała Wieś Przy Drodze |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Iskierko tak mi przykro
przerażają takie wiadomości.... ![]() ------------------------------------------- Aniu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!! ![]() Ja jestem zła, bo TŻ miał być tu jutro, a będzie w poniedziałek Djerba przykro mi, że tak się stało - to niesprawiedliwe i na dodatek wyzysk i traktowanie ludzi przedmiotowo |
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
mój, tyle że cywil
Cytat:
Mnie też troche dobiła wiadomość Iskierki.... trzymaj sie dzielnie !!!!
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-14 o 19:26 |
|
|
|
|
#1582 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm to wtedy nie wiem co mysleć o tym Redłowie, bo i czytałam i słyszałam, że źle, a tu jednak nie, więc teraz sama nie wiem, ja myślalam o klinicznej w Gdańsku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja się zupełnie na tym nie znam, ale nie da sie mu wygadać, może pozamieniać z kimś innym żeby być z Tobą? Iskierko współczuję z całego serca i dużo siły życzę. Nie poddawaj się kochana
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iskierko bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu wszystkiego najlepszego, 100 lat |
||
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gotowanie to po prostu moja pasja a jeszcze milej się pichci jak się kogoś kocha, to najpiękniesze dzielić się z bliskimi jedzonkiem i siedzieć przy stole.... ech ciuchutko marzę,że kiedyś otworzę swoją knajpeczkę |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
29 września
![]() Cytat:
|
|
#1587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto wie, może kiedyś spełnisz swoje marzenie, oby! |
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
mniej więcej odpisze z tego co pamiętam Aniu Wszystkiego Najlepszego Iskierko trzymaj sie Kochana strasznie mi przykro Elllmi ja w poprzedniej ciąży miałam rwę kulszową ale w pożniejszym miesiącu i trwała tylko miesiąc wystarczyło że dzidziuś zmienił swoje położenie i było już ok ale nie powiem bo bardzo to uciazliwe Djerba rozumię Twoją złość aaa no i kiepsko spałam w nocy co chwila się przebudzałam czekając na wiadomość a nikt do mnie nie zadzwonił ![]() dopiero rano dzwoniłam do mamy i się dowiedziałam co i jak a i tak tylko pobierznie, wiecej sie dowiemy jak wyjda ze szpitala ... Siostra urodziła po 2 w nocy, Córeczkę są przeszcześliwi i mowia oczywiscie ze jest najsliczniejsza na swiecie , czekamy na zdjecia Djerba
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jej.. Oglądam właśnie na Tvn24 zdjęcia trąby powietrznej w Kujawsko-Pomorskim masakra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Było dużo fajnych rzeczy, też śpiworki (cieńsze, polarkowe, misiowe), ale za to mało uniwersalnych (dla chłopca i dziewczynki)

ha, a 2 razy pytałam
[COLOR="Silver"]

klaski : wszystko tłumaczy, nie stresuje przed badaniem, miły, grzeczny, kulturalny, delikatny (byłam raz u innego ale to jeszcze przed ciąża- jak wsadzil paluchy to myślałam ze zeskocze z tego fotela