|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Ja nie jestę trędi mamą... nie chodzę w szpilkach. Cichopkowa by mnie skazała na niebyt po prostu
. Czy można spać w dresie, czy to też nie jest modne? Potrzebuję pomocy, helpen .
|
|
|
|
#3032 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Juliet Monroe robi takie miny, że mnie irytuje. Powinien istnieć jakiś Wielki Moderator, który sprawdzałby tego typu blogi. Nie każdy powinien wywnętrzać się w sieci, szczególnie, jak nie ma nic konkretnego do zaprezentowania.
|
|
|
|
#3035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anna Mucha chodzi w sportowych butach (co prawda dlatego, że ma kontrakt, no ale) ![]() ale jak spać to tylko tak: http://m.ocdn.eu/_m/3ea369e0126ceac8...5ae93,14,1.jpg w szpilkach i 50 kilogramami nadwagi
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/41646/...uje_sie_winna/ przez chwilę myślałam, że ma sukienkę w peniski, ale nie
Edytowane przez sszeri Czas edycji: 2012-07-14 o 20:33 |
|
|
|
|
#3037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sszeri Składam Ci pokłony, mój guru fotoszopowy
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nadwagi
Muszę zdobyć kontrakt na buty sportowe... najlepiej easy tony , będę mieć jędrną pupę. To nic, że badania wykazały, że easy tone to tylko placebo, liczy się stajl.
|
|
|
|
#3040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Kamcię, to ja mam zamiar zrobić sobie przerwę od niej, bo nie mam zamiaru nabijać statystyk Ilością dzisiejszych notek udowodniła, że pisze jedynie pod wizaż i umieszcza głupoty tylko po to, żebyśmy wchodziły na jej bloga i komentowały to w tym wątku. Nie można być tak głupim, żeby ćwiczyć w takim stroju i wstawiać świadectwa ze szkoły podstawowej
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
to zdjęcie
http://2.bp.blogspot.com/-SRg1Y2Eby7...0/DSC04862.JPG wyraźnie pokazuje czyimi pozami inspiruje się Kamila ![]() http://2.bp.blogspot.com/-XfioCtwYrv...600/blog57.jpg ![]()
|
|
|
|
#3044 |
|
maszyna, nie człowiek
|
|
#3045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie to wszystkie mają duże. Czuję się płaska (chociaż nie jestem ich rozmiarów, więc to trochę zmienia postać rzeczy )
|
|
|
|
|
#3046 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3530015 3]przypomniałaś mi cos! slyszałam jak dwóch kolesi u mnie w pracy gadało i jeden opowiadał, że jego żona kupiła sobie te buty i to jakieś wielkie oszustwo bo W OGÓLE NIE SCHUDŁA a miała schudnąć od chodzenia w nich
Od samego chodzenia w butach się nie chudnie raczej ![]() |
|
|
|
#3048 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3530022 9]no koles był na poważnie zbulwersowany że tyle kasy i takie oszustwo
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma, ma: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28282/gry4.jpeg i http://cdn28.se.smcloud.net/t/photos...tandardowy.jpg masakra, z 10% mogłaby mi oddać
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3055 |
|
Konto usunięte
|
tak w ogóle to ja te buty kojarzę ale z reklamą dot. kształtowania pośladków czy coś takiego, a nie "buty na schudnięcie" więc jak ktoś uwierzył że w nich schudnie to sorry ale naprawdę trzeba mieć źle w głowie
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jak zobaczyłam ten wpis na blogu u Kamili to po prostu nie mogłam się powstrzymać, no nie mogłam! Na tym 1 zdjęciu przybrała pozę niczym chłop z roli i ta mina.. Nigdy mnie jakoś mega nie ruszały jej wpisy ot by poprawić sobie humor czytałam (a to ona potrafi nieźle), ale dzisiaj przeszła samą siebie. Nieważne, że to ze sobą nie współgra- ważne, że ubrania rażące i bluzka z przodu włożona w spodenki i jest modnie
|
|
#3057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#3058 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja wiem, czy idioci? Amerykańskie prawo jest tak skonstruowane, że wystarczy pozwać kogoś o byle bzdurę i można wywalczyć milionowe odszkodowanie, byleby tylko mieć dobre uzasadnienie
Gdyby u nas była taka możliwość, to też bym się poprocesowała na przykład z jakąś fastfudziarnią, że mnie nie uprzedzili, że gorącą kawą mogę się poparzyć ![]() Co do Kamili - dziewczyna udaje bezkompromisową i zapewnia, że nikt i nic jej nie zmieni, a mnie się wydaje, że jednak coś tam z krytyki jednak do jej szarych komórek dociera Obserwuję jej blog od dawna i widzę postęp. Już samo to, że w ogóle pomyślała o bieganiu, świadczy o tym, że być może dzięki wizażowi zaczyna powoli dostrzegać korelację pomiędzy sportem a wyglądem Jeszcze trochę to i dietę zmieni, zobaczycie ![]() Ja bym sobie jeszcze życzyła, by dziewczyna jednak zainwestowała w soczewki, albo zrezygnowała ze ściągania okularów do zdjęć. Zawsze mnie fascynowało to, że na wszystkich zdjęciach tak się marszczy i mruży oczy, ewidentnie nic nie widzi. PS Hello, trochę nowa tu jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

. Czy można spać w dresie, czy to też nie jest modne? Potrzebuję pomocy, helpen
.

Ilością dzisiejszych notek udowodniła, że pisze jedynie pod wizaż i umieszcza głupoty tylko po to, żebyśmy wchodziły na jej bloga i komentowały to w tym wątku. Nie można być tak głupim, żeby ćwiczyć w takim stroju i wstawiać świadectwa ze szkoły podstawowej
Pudelka trzeba odwiedzać codziennie!

Jednak jak zobaczyłam ten wpis na blogu u Kamili to po prostu nie mogłam się powstrzymać, no nie mogłam!
Na tym 1 zdjęciu przybrała pozę niczym chłop z roli i ta mina.. Nigdy mnie jakoś mega nie ruszały jej wpisy ot by poprawić sobie humor czytałam (a to ona potrafi nieźle), ale dzisiaj przeszła samą siebie. Nieważne, że to ze sobą nie współgra- ważne, że ubrania rażące i bluzka z przodu włożona w spodenki i jest modnie