|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
juz oczywiscie bylam na zakupach a ze nie maja nic dziewczecego to pokupilam pare rzeczy
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego popękania właśnie się obawiam, ale staram się o tym nie myśleć...Oglądam właśnie kabarety na 2 i muszę przyznać, że uwielbiam kabaret Limo - nieźle się uśmiałam ![]() Niestety ciągle są jakieś nieszczęścia, a to wichury, grad, powodzie
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-07-14 o 20:22 |
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. kupiliśmy obraz do powieszenia w kuchni, to nawet nie odsapnął, tylko od razu wiertara i montuje. Tak samo z szafką do WC. Żadna skrajność nie jest dobra.
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
wrrr ale sie wkurzyłam na mojego tż! rozmawialiśm o remoncie tego mieszkania u rodziców bo dzis był u mnie znajomy który jest architektem i jak popatrzał na zdjęcia tego jak to wygląda to powiedział ze około 20 tysięcy na samo przygotowanie do urządzania, na co mój tż oczywiście sie oburzył bo wcale nie tyle bo on wie.... i jak chciałam powiedzieć że pewnie oboje nie wiedza dokładnie bo mój znamomy musiał by mieć plany tego mieszkania co zostało zrobione a co nie, a mój tż trakcie remontu zmienił by zdanie że ciągnięcie kanalizacji to nie "przełożenie jednej rurki, 15 minut..." no i rozłączył się ze mna podczas rozmowy wrrrrreff! gratulacje ciociu!
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-14 o 20:38 |
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziekuje
juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze zdjecie tej Kruszynki
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Iskierko kochana, tak mi przykro.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, co powiedzieć. Mój TŻ na szczęście jest kochany i cierpliwy, wie, że mam teraz burzę hormonów i dzielnie to znosi. Zawsze tak było, że jak kłótnia, to 5 minut złości i znów zakochani, a teraz to już w ogóle - od początku ciąży nic, żadnych sprzeczek... Cieszy mnie to. Na kolację zjadłam wariację smakową - pół bułki z dżemorem malinowym, pół z serkiem topionym, do tego kakao. A fe. Ahh, te ciążowe smaki.
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za remont całego mieszkania + podstawowe wyposażenie (a jeden pokój jest nie umeblowany, mamy od rodziców: 2 szafy, 2 wersalki, stół) pożegnaliśmy się z ok 50 tys i jeszcze sporo przed nami - lampy, lakobel do kuchni, szafy, łózko, sofa, zmywarka, no i meble dla dziecka
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
eff gratulacje!!!
iskierko strasznie, strasznie mi przykro ![]() djerba, a nie ma szans na inną robotę? Mówiłaś, że mąż skończył AM? aniu sto lat ![]() ![]() ![]() mnie dzisiaj wszystko boli i miałam iść spać, ale położyłam się do łóżka, męża zawołałam, pogadaliśmy prawie godzinę i.....odechciało mi się spać
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie opędzlowałam swoją porcję i przeczytałam: kakao idę sobie zrobić
|
|
|
|
|
#1602 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko ja się pożarłam mój w aucie dostał pieluchą tetrową w łeb, bo już mnie tak z równowagi wyprowadził Aż mi głupio było, wrrr.Za to jeansy sobie kupiłam
|
|||
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo chociaz wypozycz tego Najwspanialszego Mężczyznę Na Świecie bo ja też z tych, ci muszą wszystko miec na wczoraj ![]() ![]() ![]() a mojemu to usi wszystko odlezec, nabrac mocy urzędowej.... szlag mnie trafia....ale przynajmniej na pocieszenie nie tylko ja jestem dzisiaj wsciekla ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam myślę dobrze... wiele kobiet mówiło, że w Wejherowie też jest ok..ale nie uśmiechałoby mi się jechać taki kawał drogi...zresztą tamten szpital to taki moloch..jak byłam ostatnio na laryngologii z córką to mijałam porodówkę i jakoś nie wpadła mi w oko ![]() a co do klinicznej w Gda, to moja koleżanka ostatnio miała tam rodzić i nie chcieli jej zrobić cesarki, a dzidzia miała 5070kg...więc pojechała do innego szpitala, ale już nie wiem gdzie i tam zrobili jej odrazu.. także widzisz jak to jest z tymi szpitalami
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35300421]Nie rycz, bo skoro tak przesuwają to może raz jeszczce przesuną i akurat w styczniu będzie
Co to jest? ![]() Widzę, że nie tylko ja się pożarłam mój w aucie dostał pieluchą tetrową w łeb, bo już mnie tak z równowagi wyprowadził Aż mi głupio było, wrrr.Za to jeansy sobie kupiłam [/QUOTE]ja raz rzuciłam w mojego doniczką ceramiczną ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- ojjjj, a dlaczego tak? |
|
|
|
#1608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do kapitana brakuje mu tylko jednego stopnia..ale to minie jeszcze sporo lat..zanim by objął to stanowisko.. no ale wtedy to nikt by mu nie mógł podskoczyć.. :/ ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
ja właśnie zjadłam kanapeczki z sałatą, wędlinką, serem żółtym, pomidorkiem i tymi wiejskimi jajami..mniami pycha ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35300421]Nie rycz, bo skoro tak przesuwają to może raz jeszczce przesuną i akurat w styczniu będzie [/QUOTE] musieliby mu teraz przesunąć do końca listopada...to wtedy byłby w domu do końca stycznia.. no ale tak to już jest nierealne.. |
||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo prostą i bardzo dobrą (tato właśnie kończy trzecie talerz
) daje: -kapustę pekińską -puszkę czerwonej fasoli -2 puszki kukurydzy -2 puszki groszku -dużego ogórka -wędlinę Ponadto dziś dorzuciłam pieczarki konserwowe i trochę rzodkiewki Sosik: -mały słoik majonezu -2/3 małej śmietany -kilka łyżeczek musztardy -pieprz -przyprawa do sałatek Wyszła pyszna
|
|
|
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jaką wędlinę dałaś? |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
to porownanie ze do jednego zdzbla, kombajnu nie bedziesz odpalac, po prostu rewelacja,
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35300421]Co to jest?
[/QUOTE]A takie kolorowe szkło http://www.foxkuchnie.aserwer.pl/str...p?mi=700&lang= http://www.glaspro.pl/oferta/szklo-d...szklo-lacobel/ http://www.cymar.pl/prace_wykonawcze.html Cytat:
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu- wszystkiego najlepszego kochana
Iskierko- bardzo mi przykro,trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj sie kochana. Chociaz wiem ze nasze słowa to żadne pocieszenie,ale jestesmy z Toba ![]() Djerba- kochana bardzo mi przykro ze tak sie sprawy potoczyły ale nie łam sie,dla maluszka musisz byc silna. Życie nie jest łatwe niestety... Ehh Widze dziewczyny ze hormony nam buzuja a nasze połówki przy tym obrywaja... Mi tez ostatnio nerwy puszczają ale moj tz sprytnie wymija kłótnie
|
#1615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest nawet taki humor:Małżeństwo z 20-letnim stażem idzie na zakupy. Przed sklepem z bielizną kobieta zachwala stringi: Kochanie!! zobacz jakie super majteczki, chciałbyś żebym je miała na sobie dzisiejszej nocy?? Na to małżonek: - Kochanie!!masz dupe jak kombajn nie zmieścisz jej w tych maleńkich majteczkach daj spokój!! Wieczór. Małżeństwo leży w łóżku. Mąż przytula się do żony, głaszcze, pieści, jednym słowem ZAGADUJE - Koteczku a może tak mały seksik?? Na to żona: -Misiu dla jednego małego kłoska nie będę zapuszczać kombajnu Następnego dnia: Żonie sie zebrało i zabiera sie za męża, a mąż na odczepnego: - jedno źdźbło to ja juz sam wymłóciłem.
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas ok
wczoraj mąż wysprzątał całe mieszkanko, doszliśmy do porozumienia z jego tenisem (grają z kumplem po 3 do 5 godzin póki pracowałam nie było problemu - umawiał się w te dni, w które byłam w pracy po 12godz, no a teraz czekam na niego do 17, a w weekendy ucieka na tenisa to będzie mnie targał, albo chodził na 8-9 rano i wracał jak wstanę, bo ja mam takie spanie, że hohoo.... Także u nas super, chociaż dzisiaj dużo mi nie brakowało do kłótni z teściową.
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide spac dziewczęta ![]() Dobrej nocy wam życzę
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, dobranoc
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zmieniłam przeglądarkę i śmiga mi na moim haszpelku jak ta lala
![]() dziewczyny, jak smakuje ten nowy Lech? Zrobiła mi reklama smaka i muszę wiedzieć, jak on smakuje!!! męża chyba jutro wyślę, to chociaż sobie powącham......
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ochote na nowego desperadosa czerwonego
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

masakra
juz oczywiscie bylam na zakupach
a ze nie maja nic dziewczecego to pokupilam pare rzeczy

Aż mi głupio było, wrrr.

męża chyba jutro wyślę, to chociaż sobie powącham......