Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 19:14   #2671
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja się szczerze mówiąc teraz trochę wygłupiam z tymi nocami itd.
Szczerze? Nie wierzę, że zawsze winna jest tylko jedna strona. MonikaFaustyna jest koleżanką chłopaka, zna jego relację, nie mieszkała z nimi, a często jest tak, że ludzie robią się na "o ja biedny/biedna a ona/on taki be". Wstrętna dziewczyna powiedziała od razu, że nie będzie nic robiła. A koleś co? No zgodził się. Mógł jej albo powiedzieć "jeśli mnie kochasz, to uczciwie się podzielimy" lub "to sio". Jak był taki zaślepiony, to sam jest sobie winny, miłość nie powinna wyłączać mózgu, przecierz jak na początku się na coś pozwoli, to potem będzie tylko gorzej. Śmieję się,że chociaż może w łóżku była dobra.
Jestem koleżanką i jej i jego . Mieszkałam z nimi jakiś czas podczas zajęć terenowych na studiach, które trwały 10 dni. Ona była taka księżniczkowata właśnie. Nie wiem jak z nimi było podczas umawiania się w sprawach mieszkania razem, bo co mnie to. Myślę, że żadne z nich tego do końca nie przemyślało i tyle. No ale ona ma już swojego męża i może jemu to pasuje, albo się zmieniła. Nie wiem. Nie mam z nią już takiego kontaktu.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-07-15 o 07:14
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 19:18   #2672
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ja się szczerze mówiąc teraz trochę wygłupiam z tymi nocami itd.
Miałam taką nadzieję

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 20:41   #2673
Klementyna12
Zadomowienie

A mnie dziwi postawa w związku: dziewczyna zachodzi w nieplanowaną ciążę, a facet się na nią za to obraża ...
i dziwi mnie, że dziewczyny za wszelką cenę siedzą z facetami, nierobami albo pijakami, bo : " to mój mąż, ja go wybrałam i muszę z nim być"
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 20:56   #2674
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Klementyna12 Pokaż wiadomość
A mnie dziwi postawa w związku: dziewczyna zachodzi w nieplanowaną ciążę, a facet się na nią za to obraża ...
i dziwi mnie, że dziewczyny za wszelką cenę siedzą z facetami, nierobami albo pijakami, bo : " to mój mąż, ja go wybrałam i muszę z nim być"
Pierwszej części nawet nie skomentuję, bo brak słów

Co do drugiej to ja bym tu upatrywała wpływu starszego pokolenia. Mnie też wbijają do głowy, że za mąż wychodzić to byle chłop był względny, i do końca życia, bo "trzeba go kochać" aha, i żeby nie zostawać ze sobą broń boże na noc przed ślubem...
Niektórzy mogą to przyjąć, jeśli kaznodzieja jest dla nich autorytetem, i/ lub nie zastanowią się nad swoimi planami, oczekiwaniami wobec życia.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 21:07   #2675
asioollka
Zakorzenienie

Dziwi mnie materializm. Nie w sensie, że lubię mieć pieniądze czy drogie ciuchy, ale interesowania się wszystkim co dotyczy pieniędzy, czyli - kto dostanie w spadku mieszkanie, ile jest warte, a osoba do której to mieszkanie należy się świetnie trzyma i najprawdopodobniej wiele lat życia przed nią. Niestety duża część mojej rodziny jest taka, ostatnio moja babcia opowiadała swojemu bratu, że dostała bukiet kwiatów od córki (czyli mojej mamy) "za około 50zł". No ludzie. Nikt jej nie pytał, a pierwsze co ona robi, to "wycena" prezentu...

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 21:43   #2676
201708160922
Konto usunięte

Dziwi mnie postawa: X jest modem, więc nie pozwalaj sobie, bo cię zablokuje. Myślałam, że wszyscy są równi, a tu się okazuje, że są równi i równiejsi

Kłamanie w żywe oczy i matactwa też mnie dziwią.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 22:21   #2677
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze? Nie wierzę, że zawsze winna jest tylko jedna strona.
(...)
A koleś co? No zgodził się. Mógł jej albo powiedzieć "jeśli mnie kochasz, to uczciwie się podzielimy" lub "to sio". Jak był taki zaślepiony, to sam jest sobie winny, miłość nie powinna wyłączać mózgu, przeciez jak na początku się na coś pozwoli, to potem będzie tylko gorzej. Śmieję się,że chociaż może w łóżku była dobra.
Zgadzam się
Też dziwi mnie i śmieszy oburzenie kobiet, że taki fajny chłopak z zołzą siedzi. I te wszystkie głosy w obronie uciśnionego. Moim zdaniem faceci wiedzą na co sie decydują (chyba, że dziewczyna w tajemnicy przyprawia mu rogi, no to jest nieświadomy). Przykładowo moja koleżanka opowiadała, jaki jej chłopak jest uczuciowy i uczciwy, bo przez dwa lata dopłacał swojej eks do utrzymania. Tyrał i harował, żeby móc utrzymać swoją dziewczynę. A ona co? Wredna zołza, która tylko na jego pieniądze leciała. Zawsze w takich sytacjach mawiam: widocznie dokładnie taka mu sie podobała, widocznie taki ma gust a jej plusy przeważały nad minusami. I tyle.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.

Edytowane przez BioIvO
Czas edycji: 2012-07-14 o 23:15
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 22:22   #2678
Klementyna12
Zadomowienie

dodam jeszcze co mnie osobiście dziwi na wizażu - jeżeli powstaje wątek o firmie FM federico Mahora czy jakoś tak to zostaje automatycznie zlinczowany , bo podróby perfum i takie tam....
nie jestem "konsultantką" czy nikim innym z FM ale zdarzy mi się zamówić coś np róż czy puder ... w wątku z avonu można poczytać jak wygląda dany kosmetyk np szminka, róż, puder przed zamówieniem, a gdy tylko pojawi się wątek FM to nagonka ... a szkoda, bo chętnie bym poczytała opinie o danym kosmetyku lub zdjęcie przed zakupem.
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 22:23   #2679
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Dziwi mnie postawa: X jest modem, więc nie pozwalaj sobie, bo cię zablokuje. Myślałam, że wszyscy są równi, a tu się okazuje, że są równi i równiejsi

Pozwoliłam sobie spojrzeć o co chodzi.
Jak dla mnie takie straszenie modem to jak dzieci Baba-Jagą
Ale Ty też się nie popisałaś, za takie słowa w każdym innym wątku też byś prztyczka dostała. no, chyba że rozeszłoby się cichcem po kościach, gdyby nikt nie zgłosił.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-14, 22:54   #2680
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Pozwoliłam sobie spojrzeć o co chodzi.
Jak dla mnie takie straszenie modem to jak dzieci Baba-Jagą
Ale Ty też się nie popisałaś, za takie słowa w każdym innym wątku też byś prztyczka dostała. no, chyba że rozeszłoby się cichcem po kościach, gdyby nikt nie zgłosił.
To co, nie mogę napisać, że laska w moich oczach się ośmiesza? To takie karygodne? Gdzie ta wolność słowa? Poza tym, faktem jest, że zabrnęła gdzieś i nie wie, jak wyjśc, więc najlepiej EOT i "post zostanie usunięty".
Tak, to mnie dziwi (i niemożebnie śmieszy).

A wyrażenie w moją stronę: to do jasnej ch. jest już akceptowalne? Tego nie rozumiem.

To akurat bzdura, bo nie piszę dużo, ale czytam i są osoby, które regularnie sobie pozwalają. Ale nie o to chodziło.

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2012-07-14 o 22:56
Stary 2012-07-14, 23:09   #2681
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
To co, nie mogę napisać, że laska w moich oczach się ośmiesza? To takie karygodne? Gdzie ta wolność słowa? Poza tym, faktem jest, że zabrnęła gdzieś i nie wie, jak wyjśc, więc najlepiej EOT i "post zostanie usunięty".
Tak, to mnie dziwi (i niemożebnie śmieszy).

A wyrażenie w moją stronę: to do jasnej ch. jest już akceptowalne? Tego nie rozumiem.

To akurat bzdura, bo nie piszę dużo, ale czytam i są osoby, które regularnie sobie pozwalają. Ale nie o to chodziło.
Mnie by bardziej zapytanie o idiotyzm wkurzyło.

Co do tego, że post ma niby zostać usunięty to głupota, przecież to sprzeczne z regulaminem tak że też mnie to rozwaliło.

No dlatego napisałam, że jeśli ktoś zgłosi. Przecież moderatorzy nie mają szans przejrzeć wszystkich postów. Ja jak raz jednej lasce napisałam kilka ciepłych słów to klaps poleciał, dawno bo dawno ale do dziś pamiętam a ile razy też niewybrednie pisałam, ale wśród bardziej, że tak powiem, liberalnych użytkowników i było ok.
niestety, ciężko jest ogarnąć tak wielkie forum.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 00:50   #2682
201604181004
Konto usunięte

A linka można?
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 01:07   #2683
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
A linka można?
A do czego teraz? w sensie do jakiego wątku

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-15, 01:12   #2684
201604181004
Konto usunięte

Cytat:

Do tego D:
Stary 2012-07-15, 01:25   #2685
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Do tego D:
Aa to przez profil szukałam. świeża sprawa, wątek z podejrzeniem ciąży w tytule

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 04:13   #2686
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
wkurza mnie, że przynoszę z "targu" szparagi/czereśnie/łotewa skrupulatnie zapakowane przez sprzedawcę i w domu okazuje się, że polowa jest do wyrzucenia
Dziwny jest ten "twój" targ . Na "moim" każdy sobie sam towar do toreb pakuje . Rada - podejdź i zapytaj : mogę sama nałożyć ? Jeśli nie, idź do innego straganu .

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
I jeszcze zdziwiła mnie ta jednak, która podczas kupowania kalafiora kazała sprzedawczyni obrać jej go z liści.
Dlaczego "zdziwiła" ? Ja zawsze proszę o odcięcie zbędnej zieleniny np. z marchewki, kalafiora itp .

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Bo to bez sensu, że jedna osoba zapieprza przy wszystkim a druga sobie siedzi i piłuje wychuchane paznokietki.
Oj, z sensem . Z sensem . Przynajmniej dla mnie . Matko kochana, nic nie robić, tylko leżeć i pachnieć . Cały problem tkwi w tym, żeby taką drugą połówkę do roboty znaleźć .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 07:20   #2687
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dziwny jest ten "twój" targ . Na "moim" każdy sobie sam towar do toreb pakuje . Rada - podejdź i zapytaj : mogę sama nałożyć ? Jeśli nie, idź do innego straganu .

Dlaczego "zdziwiła" ? Ja zawsze proszę o odcięcie zbędnej zieleniny np. z marchewki, kalafiora itp .

Oj, z sensem . Z sensem . Przynajmniej dla mnie . Matko kochana, nic nie robić, tylko leżeć i pachnieć . Cały problem tkwi w tym, żeby taką drugą połówkę do roboty znaleźć .
Powodzenia
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:08   #2688
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:

może to jakiś regionalny zwyczaj (), ale naprawdę mam tam od metra straganów i na każdym- siateczki ma (po swojej stronie) tylko sprzedawca

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:32   #2689
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Mnie by bardziej zapytanie o idiotyzm wkurzyło.
Spoko, za to dostałam ostrzeżenie Ale chodzi o to, co było dalej. Nieważne już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 11:27   #2690
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dwa zielone listki w tą czy w tą nie robią różnicy, zawsze mogę je wyrzucić w domu. Poza tym nie widziałam jeszcze, żeby ktoś o to prosił, no ale może przez to, że zwykle kupuje w marketach
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:31   #2691
201604181004
Konto usunięte

Mnie dziwi właścicielka mieszkania do którego potencjalnie mieliśmy się wprowadzić... Jest tam stary tapczan i fotel rozkładany. Nie, nie możemy tam wnieść WŁASNEJ kanapy bo ona nie zabierze tego co jest. Jesteśmy parą chcemy wynajem min. na rok. Nie i koniec.
Są stare obdrapane meble rodem z okresu świetności komunistów. Kredensy i inne meblościanki.
Poprosiłam o wyniesienie chociaż jednej z rzeczy bo szafę zniosę ale taki oszklony kloc który zabiera nam miejsce na własne meble... Nie i koniec. Własne meble musimy wyrzucić.

Nie no mam dosyć jak to ma tak dalej wyglądać to chyba szukam mieszkania dalej.
Stary 2012-07-15, 11:36   #2692
Chatul
ma zielone pojęcie

Skoro przy temacie warzywniaków jesteśmy:
Dziwi mnie, że w niektórych warzywniakach niektóre owoce i warzywa w koszach są tak poukładane, że jak się ruszy jeden owoce/jedno warzywo, to inne owoce/warzywa wypadają z kosza I weź to człowieku weź sobie jabłko bez naruszenia całej konstrukcji, która się trzyma na słowo honoru

Cytat:
Mnie dziwi właścicielka mieszkania do którego potencjalnie mieliśmy się wprowadzić... Jest tam stary tapczan i fotel rozkładany. Nie, nie możemy tam wnieść WŁASNEJ kanapy bo ona nie zabierze tego co jest. Jesteśmy parą chcemy wynajem min. na rok. Nie i koniec.
Są stare obdrapane meble rodem z okresu świetności komunistów. Kredensy i inne meblościanki.
Poprosiłam o wyniesienie chociaż jednej z rzeczy bo szafę zniosę ale taki oszklony kloc który zabiera nam miejsce na własne meble... Nie i koniec. Własne meble musimy wyrzucić.

Nie no mam dosyć jak to ma tak dalej wyglądać to chyba szukam mieszkania dalej.
Ja bym radziła szukać dalej. Skoro teraz ani wystrój mieszkania Wam nie pasuje, ani kontakt z właścicielką nie jest fajny... To lepiej szukać czegoś innego. Przynajmniej, jeśli możecie sobie na to pozwolić. Szkoda się przez rok męczyć w kiepskim mieszkaniu, które należy do osoby, z którą trudno się dogadać.
Stary 2012-07-15, 11:40   #2693
201604181004
Konto usunięte

No właśnie, ale jest tanio. Tylko ja tej logiki kompletnie nie pojmuję, kobieta nam płakała że lokatorów ma ciągle trefnych a to pijaki a to ktoś zasnął z papierosem i firanka się spaliła a to taka i siaka się trafi. Ale najwidoczniej na własne życzenie, większość normalnych osób ucieka przed nią chyba jak widzi jakie problemy robi z wstawianiem czegokolwiek własnego. Matko boska no nie wiem nie pojmuję jakby co najmniej ze zagrzybiałe klamoty ze złota były taki ich broni.
Stary 2012-07-15, 12:35   #2694
201708160922
Konto usunięte

Pomijając nawet jej dziwne zachowanie, to ja na Twoim miejscu zwiewałabym. Jeśli ktoś ma takie problemy z lokatorami, to nie jest wina jednej strony. Mój facet przez 7 lat wynajmował mieszkanie u tego samego gościa i wyprowadził się dopiero na swoje.
Stary 2012-07-15, 12:35   #2695
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, ale jest tanio. Tylko ja tej logiki kompletnie nie pojmuję, kobieta nam płakała że lokatorów ma ciągle trefnych a to pijaki a to ktoś zasnął z papierosem i firanka się spaliła a to taka i siaka się trafi. Ale najwidoczniej na własne życzenie, większość normalnych osób ucieka przed nią chyba jak widzi jakie problemy robi z wstawianiem czegokolwiek własnego. Matko boska no nie wiem nie pojmuję jakby co najmniej ze zagrzybiałe klamoty ze złota były taki ich broni.
to może te meble brzydkie co są dajcie do swoich rodzinnych domów tam gdzie mieliście pokoje? (jeśli można) i przenieście te własne do nowego mieszkania. My tak z tż mamy zamiar zrobić jeśli znajdziemy umeblowane mieszkanie (czego nie chcemy). Najbardziej w takich wynajmowanych to właśnie brzydzą mnie kanapy i nie wyobrażam sobie spać na takiej
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:03   #2696
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Skoro jesteśmy przy warzywniakach

Dziwi mnie to, że ze względu na wygląd(mam 19 lat, czasami wyglądam na ok. 16) sprzedawcom wydaje się, że można mnie bezkarnie oszukać albo wcisnąć byle co. Zresztą, to nie tylko na warzywniakach, ale takie najgłupsze sytuacje miałam właśnie tam.
Przykład? Byłam u mojej siostry w Rzeszowie i poszłam kupić na straganie pieczarki. N
Ja: Dzień dobry, poproszę 15 dkg pieczarek.
Sprzedawca: Już podaję.
Nabiera, waży, sprawdza, po czym pyta mi się z uśmechem:
Sprzedawca: A może być 32?
Ja: Nie, chciałam 15 to poproszę 15.
Sprzedawca(z miną męczennika):Czemu?(:cojes t. Ech. No dobrze
Wybrał, zważył, zgodziło się. Ale i tak przez cały czas patrzył się na mnie jak na dziwadło

Druga sytuacja, stragan u mnie:
Ja: Dzień dobry, poproszę 5 papryk.
Pani: Dobrze dziewczynko(tutaj już skrzyw mentalny u mnie), już bierzemy.
Pani podaje cenę, szukam drobnych w portfelu, ale coś mnie tknęło i popatrzyłam do reklamówki. Pani dała mi cztery papryki, z czego jedna była wielkości pięści dziecka, ale policzyła mi cenę za 5 papryk!(wiedziałam, jaka jest mniej więcej cena, bo często robie tam zakupy). No moje zarzuty(powiedziane grzecznym tonem), pani zaczęła mi wymyślać od pyskatych smarkul i kłamczuch Stwierdziłam, że nie będę z nią dyskutować, bo po co, więc po prostu odłożyłam te nieszczęsne papryki i poszłam do straganu obok. Pan sprzedawca miał dziwną uciechę z tego tytułu
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:08   #2697
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Może jednak ta dziewczyna coś robiła? Albo wynagradzała chłopakowi to gorącymi nocami No kurde, chłopak godził się na to, skoro postanowili razem zamieszkać. I powiedzcie mi teraz,że dobrym pomysłem jest ślub bez wspólnego mieszkania...
Właśnie. Skoro chłopak wiedział, że ona nic nie będzie robić to czemu się wkurzał potem? Dla mnie bezsensu.
Stary 2012-07-15, 13:08   #2698
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Skoro jesteśmy przy warzywniakach

Dziwi mnie to, że ze względu na wygląd(mam 19 lat, czasami wyglądam na ok. 16) sprzedawcom wydaje się, że można mnie bezkarnie oszukać albo wcisnąć byle co. Zresztą, to nie tylko na warzywniakach, ale takie najgłupsze sytuacje miałam właśnie tam.
Przykład? Byłam u mojej siostry w Rzeszowie i poszłam kupić na straganie pieczarki. N
Ja: Dzień dobry, poproszę 15 dkg pieczarek.
Sprzedawca: Już podaję.
Nabiera, waży, sprawdza, po czym pyta mi się z uśmechem:
Sprzedawca: A może być 32?
Ja: Nie, chciałam 15 to poproszę 15.
Sprzedawca(z miną męczennika):Czemu?(:cojes t. Ech. No dobrze
Wybrał, zważył, zgodziło się. Ale i tak przez cały czas patrzył się na mnie jak na dziwadło
Kiedyś ktoś już na wizażu proponował, żeby w takich sytuacjach odpowiedzieć `Może być, ale ja płacę tylko za 15`
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:16   #2699
asioollka
Zakorzenienie

Też mam 19lat, myślę że wyglądam na tyle ile mam, a i tak często jestem traktowana przez sprzedawców gorzej niż inni, starsi. Ostatnio w Aparcie nikt mnie nie zapytał czy może w czymś pomóc, chwilę po mnie weszła kobieta ok. 60-letnia i od razu ktoś do niej podszedł. Gdyby panie sprzedawczynie były bardziej inteligentne i spostrzegawcze, to może by dostrzegły, że mam na nadgarstku bransoletkę od nich. Akurat oglądałam koraliki (beadsy) i miałam zamiar kupić nowy. Bardziej oczywistego klienta niż ja nie mogli mieć w tej chwili, no ale "co taka gówniara może kupić"...

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:32   #2700
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Też mam 19lat, myślę że wyglądam na tyle ile mam, a i tak często jestem traktowana przez sprzedawców gorzej niż inni, starsi. Ostatnio w Aparcie nikt mnie nie zapytał czy może w czymś pomóc, chwilę po mnie weszła kobieta ok. 60-letnia i od razu ktoś do niej podszedł. Gdyby panie sprzedawczynie były bardziej inteligentne i spostrzegawcze, to może by dostrzegły, że mam na nadgarstku bransoletkę od nich. Akurat oglądałam koraliki (beadsy) i miałam zamiar kupić nowy. Bardziej oczywistego klienta niż ja nie mogli mieć w tej chwili, no ale "co taka gówniara może kupić"...
Ty tak na serio? A nie mogłaś sama podejść?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości