|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
ekhm, lakierów to już daaawno nie liczyłam [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;35296355]To jeszcze kilka dokupisz i będziesz miała tyle co ja ![]() [/QUOTE] a ile masz? bo ja już wcześniej miałam razem 19 [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35297842]Hej, a Alverde też jest takie tanie jak Balea? Zastanawiam się, jak bardzo zawyżone są ceny na Allegro, bo musi mnie parę rzeczy, znacznie bardziej niż Balea, a do Niemiec ani nigdzie za granicę się w najbliższym czasie nie wybieram [/QUOTE]jest trochę droższe... Mnie jakoś nie kusiło.. aaa znów kupiłam sobie koszulę w oodji ) za całe 29zl
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę spać.
Głowa mi pęka, koty szaleją, tyłek mnie boli od siedzenia przy komputerze od 15 godzin, ja chcę spaaaać.
|
#2764 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() jestem po imprezce, ale jestem alcohol free ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35299502] W ogóle jakaś stypa dziś u mnie na blogu - maaało komentarzy ![]() Nigdy nie pojmę ewenementu notek włosowych - czyta ich bardzo dużo osób, więcej niż zwykłe notki, a komentarzy jest mało [/QUOTE]to u mnie pod notką z olejowaniem włosów miałam największą liczbę komentarzy |
|
|
|
|
#2765 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35302673]No widzisz, a jak zrobiłam notkę o podstawach olejowania to wyświetleń jest co miesiąc najwięcej, a komentarzy też mało.[/QUOTE]
U mnie nadal postami z największą liczbą wyświetleń są te o hennach Khadi a komentarzy też nie jakoś specjalnie tak w ogóle to się witam po ponownej nieobecności - myślalam, że już wyszlam na prostą z różnymi sprawami, ale okazuje się, że ogarnianie ślubnych spraw, latanie na intensywny kurs języka, praca i próby nauczenia mojego narzuconego jakiegoś bardziej skoordynowanego tańca nie zostawia mi wiele czasu na blogowanie i wizażowanie. podczytuję Was głównie, ale samej na pisanie nie mam czasu mam nadzieję, że w niedługim czasie się to zmieni, bo ilość notek mi rośnie z dnia na dzień tylko czasu na napisanie ich brak a tak w ogóle to się pochwalę, że dziś malowałam próbę pierwszej ślubnej klientki i chyba mi wyszło, bo wyszła z wielkim uśmiechem na ustach i nie mogła się od lusterka oderwać
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaj85 dziękuję
|
|
|
|
#2768 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35302673]No widzisz, a jak zrobiłam notkę o podstawach olejowania to wyświetleń jest co miesiąc najwięcej, a komentarzy też mało.[/QUOTE]
ja najwięcej wyświetleń miałam w poście o euro
|
|
|
|
#2769 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Znacie jakąś stronę, inną niż KWC na Wizażu, gdzie mogłabym sprawdzić skład kosmetyku, bo na opakowaniu i na stronie producenta nie ma o nim mowy. Poza tym po jakiej akcji zamknięto poprzedni wątek z filmikami urodowymi, bo w jednym z wyjaśnień jest mowa o stalkingu. Któraś z dziewczyn kręcących filmiki była nękana? |
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłam dziś przypadkiem na jej bloga http://itsabbeykarson.blogspot.com/ i jest pięknie blada.
Ciuchy też mi się podobają.
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się porannie
![]() Sondrina, a w ciąży nie jestes?
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Jakiś psychol albo i nawet grupa psycholi przerabiała jej filmiki dodając obraźliwe słowa (m.in. coś o ruch... przez murzyna - więc możecie sobie wyobrazić poziom tego wszystkiego). Sami tworzyli też filmiki typowo ją obrażające. Ogólnie pełno słów obrażających przy okazji różne narodowości, religię no i przy okazji właśnie Kasię. Oprócz tych filmików to mieli jeszcze osobną stronę, gdzie ostro jechali po bandzie. Ciasteczko ostro się wkurzyła i mówiła, że złożyła sprawę do prokuratury. Nigdy dalszych wyjaśnień chyba nie było, ale z racji tego, że wątek na Wizażu został zamknięty, to myślę, że Złośliwiec musiał tak zrobić, bo to był pewnie jeden z dowodów w sprawie. Ciasteczko wtedy przez jakiś czas nie nagrywała. Ogólnie ona też wtedy strasznie jechała na Wizaż, bo chyba myślała, że wrogowie czają się wszędzie. Owszem, tutaj była krytykowana, ale raczej żadna z Wizażanek nie trzymała sztamy z tą bandą psycholi... Nie mniej Ciasteczko dużo straciła po tej akcji, bo wrzuciła wszystkich do jednego wora, a większość Wizażanek współczuła jej wtedy tego, że jest prześladowana w taki sposób.
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już w pracy ![]() Mało brakowało, a bym zaspała Mama mnie uratowała i obudziła...w 15 minut byłam gotowa ze wszystkim pobiłam swój rekord nawet TŻ się zaoferował, że mnie zawiezie (bo ma szybsze auto ), to sobie w aucie delikatny mejkap zafundowałam
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się z bólem pleców i katarem
Jest już parę zdjęć na blogach, u Monici króluję z moimi "minami" http://agua-y-feugo.blogspot.com/201...akowskich.html http://wyznania-kosmetykoholiczki.bl...-blogerek.html
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! Ja się właśnie szykuję do fryzjera na moją 3 próbę fryzury ślubnej - mam nadzieję, że dziś już wyjdę zadowolona w końcu...
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wspoinałam, w moich rejonach nawet nie miałabym z kim takiego spotkania zrobić.
|
|
|
#2779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
baaaardzo sympatyczne te zdjęcia, musiało być fajnie ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
. Niby jeszcze pojawiam się w Łodzi, może tam poszukam znajomych
|
||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobimy sobie spotkanie we dwie.
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te spotkania blogerek
![]() Tylko mam wrażenie, że gdzieś się zatraciła idea samego spotkania i poznania się na rzecz prezentów od firm. Ze zwykłego spotkania zrobiło się wielkie przedsięwzięcie organizacyjne. To znaczy miło, że ktoś zadbał o takie rzeczy, ale za chwilę będzie tak, że na te spotkania zaczną przychodzić ''przypadkowe'' blogerki, tylko dla prezentów... Pisząc ''przypadkowe blogerki'' mam na myśli osoby, które założyły bloga w celu współprac i zysków z tego, to te co piszą maila do innych z pytaniami jak nawiązać współpracę (swoją drogą ostatnio sama byłam poproszona o takie porady )Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi z tymi spotkaniami
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na spotkaniu była lista weryfikacyjna
I w sumie poszłabym nawet i bez prezentów, bo chciałam się spotkać z osobami, które podzielają moją pasję
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak było fajnieeee
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocławskie pierwsze spotkanie bylo bez prezentow Cytat:
|
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie będzie mi kolidować z grafikiem, to się postaram
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Poznania mam 110km.
Z Lubuskiego jestem.
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

ekhm, lakierów to już daaawno nie liczyłam

Lush & China Glaze lover! 

mam nadzieję, że w niedługim czasie się to zmieni, bo ilość notek mi rośnie z dnia na dzień tylko czasu na napisanie ich brak 

おはよう! 
Mama mnie uratowała i obudziła...w 15 minut byłam gotowa ze wszystkim