Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 22:55   #4411
Dzikun
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Łaaał, efekt jest i to widoczny!
Gratulacje i oby tak dalej
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:07   #4412
vyenna
Zadomowienie

Lethie, widać, że się poprawiły

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:07   #4413
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
ojej śliczne takie gładziutkie i widać że zadbane i wgl same ochy i achy a jakich olejow używasz?
Haha, nie ma się czym zachwycać bo są wyprostowane, czasami grzeszę z prostownicą jeszcze, normalnie mi się falują, z prawej bardziej z lewej mniej, takie dziwolągi
Na początku był kokos, później olejek Alterry brzoza, pomarańcza, dokupiłam lniany ale za piórkowate włosy miałam, obecnie mam oliwkę BD różową, dalej Alterrę i olej z pestek winogron, i to jest jak na razie mój ulubieniec, mam też avocado i makadamie z zsk ale tak rzadko używam, że oceniać ich nie będę

Dziękuje będę z nich super zadowolona jak zejdę z tych rozjaśnianych końcówek, bo są zniszczone i szorstkie, no i jak przestaną wypadać i zaczną w końcu rosnąć

Czekam na zdjęcie włosów The Rock, to jest motywacja dopiero

Moje włosy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-07-14 o 23:09
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:08   #4414
antoninamotyl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Piękne
Kiedy moje będą takie długie
Tak sobie właśnie leże i myśle...i uświadomiłam sobie, że mam dopiero 17 lat a już tyle wiem na temat bezsilikonowej pielęgnacji, sprawdzam składy kosmetyków, olejuje włosy, stosuje metode OCM....
Jak tak dalej pójdzie to będzie jeszcze lepiej niż jest
Stary 2012-07-14, 23:18   #4415
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lethie Pokaż wiadomość
Przeglądałam teraz zdjęcia z mojej półrocznej pielęgnacji i nawet nie wiedziałam, że moje włosy się tak zmieniły, ostatnio było z nimi trochę problemów, bo się puszą, bo nie układają, łamią, wypadają, nie chcą rosnąć ale musze powiedzieć, że jestem z nich dumna, bo na pewno trochę ze mną przeszły, a sam fakt, że nie jestem jeszcze łysa to już cud

Krótka fotorelacja z 6 miesięcy. Może kogoś zmotywuje do dalszej pielęgnacji lub do jej rozpoczęcia, nie są tak cudowne i długie jak Wasze ale pracujemy nad tym

1. Początek pielęgnacji: włosy myte jakimś szamponem z sls i silikonami, po każdym myciu odżywka i co jakiś czas maska, pozostałości po rozjaśnianiu, tutaj zaczełam pić pokrzywę, skrzyp, olejować włosy i brać suplementy
2. Ostawienie silikonów i początek mycia łagodnymi szamponami, jak widać miały zły miesiąc
3. No i dzisiaj, świadoma pielęgnacja, olejowanie, odżywcze maski, silikony tylko na końcówki, sles tylko do oczyszczania, przebyte kuracje pokrzywą, skrzypem, drożdżami, CP, ostatnio wcieram seboradin i biorę Vitapil ( pomaga mi na wypadanie), wróciłam do skrzypokrzywy bo włosy mi nie rosną. Nie prostuję włosów już pół roku co dla mnie jest wyczynem (prostowałam je przez 6 lat co najmniej), chociaż zdarza mi się jeszcze sięgnąć po nią raz na miesiąc
Widać ogromną poprawę
Masz bardzo ładne włoski, widać, że są zdrowe

A myślałaś, aby wydobyć z nich skręt
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:18   #4416
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Czekam na zdjęcie włosów The Rock, to jest motywacja dopiero
strasznie miło przeczytać coś takiego
postaram się coś cyknąć na dniach

Twoje włoski sa piękne i z dnia na dzień wyglądają lepiej
A długość przyjdzie z czasem

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:36   #4417
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Widać ogromną poprawę
Masz bardzo ładne włoski, widać, że są zdrowe

A myślałaś, aby wydobyć z nich skręt

Myślałam, nawet ostatnio czytałam wszystkie ciekawe rzeczy u zakręconych (już po raz kilkunasty) ale to chyba nie ten czas, na pewno mają potencjał bo pamiętam, że na studniówkę kręciłam włosy na wodę, w sensie moczyłam je i ugniatałam i wyszły fajne falki, wtedy myślałam, że to loki, jak znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę ale to rozjaśnianie je tak dobiło, że w ogóle nie chciały się falować, teraz zaczynają coraz lepiej ale to nie to bo albo robi się puch albo takie flaki wiszące

Spróbuję w pon. użyć gluta lnianego jako stylizatora może coś z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
strasznie miło przeczytać coś takiego
postaram się coś cyknąć na dniach

Twoje włoski sa piękne i z dnia na dzień wyglądają lepiej
A długość przyjdzie z czasem

Moje włosy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-07-14 o 23:38
Stary 2012-07-14, 23:42   #4418
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:

Myślałam, nawet ostatnio czytałam wszystkie ciekawe rzeczy u zakręconych (już po raz kilkunasty) ale to chyba nie ten czas, na pewno mają potencjał bo pamiętam, że na studniówkę kręciłam włosy na wodę, w sensie moczyłam je i ugniatałam i wyszły fajne falki, wtedy myślałam, że to loki, jak znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę ale to rozjaśnianie je tak dobiło, że w ogóle nie chciały się falować, teraz zaczynają coraz lepiej ale to nie to bo albo robi się puch albo takie flaki wiszące

Spróbuję w pon. użyć gluta lnianego jako stylizatora może coś z tego wyjdzie
Myślę, że warto coś próbować w tym kierunku

No, ale skoro uważasz, że nie czas, to poczekaj troszkę, aż zetniesz te wszystkie włoski rozjaśniane, a wtedy zacznij wydobywać skręt

Chociaż ja znając siebie pewnie bym od razu próbowała coś z tym kombinować
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:47   #4419
Lethie
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że warto coś próbować w tym kierunku

No, ale skoro uważasz, że nie czas, to poczekaj troszkę, aż zetniesz te wszystkie włoski rozjaśniane, a wtedy zacznij wydobywać skręt

Chociaż ja znając siebie pewnie bym od razu próbowała coś z tym kombinować
Pewnie dlatego, że masz prościutkie włosy a ja z tych co mają falowane i zawsze chciały mieć proste, stąd moje 6letnie prostowanie, na szczęście zaczęłam je akceptować a nawet tęskniłam za moimi falami po tym nieszczęsnym rozjaśnianiu, to dla mnie znak, że odżywają

Moje włosy
Stary 2012-07-15, 08:52   #4420
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
To moje włosy widocznie jakieś dziwne

Jedynie Glorię nakładam na całe włosy i odżywki Alterry czasami.

Zresztą moje włosy mogą być co najwyżej obciążone, same się przetłuścić nie są w stanie (w życiu nie pojmę tego fenomenu). Im dalej od mycia tym są bardziej suche. Dzisiaj to już przeszły same siebie - sztywne, suche siano...

Brak emolientów w pielęgnacji. Dostarczasz nawilżaczy, które uciekają w eter, a nie siedzą na miejscu. Dodawaj do odżywki b/s kropelkę oleju niewnikającego
Stary 2012-07-15, 09:21   #4421
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
no mozna, trzeba zadbać o dany hormon
ale to już pewnie nie jest takie proste
Skoro lekarz już próbował, to raczej nic z tego.. a piszę w imieniu mojej koleżanki, która już próbowała wszystkich możliwych wcierek, suplementów, ziół,drożdzy itp. i nic jej nie pomogło

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ale ładne i gładziutkie! nigdy ich chyba tu nie pokazywałas wczesniej bo nie kojaże ich

jest, a raczej jestem jej byłą posiadaczką, kupiłam w apteko drogerii
Pokazywała, pokazywała pamiętam

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
Co myslicie o tym szamponie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lupiezowy.html ?
Recenzje fajne, włosy rosną jak dzikie i zmniejszają przetłuszczanie . Wylukałam na stronie sklepu ze zdrową żywnością a że cena przyzwoita...
i czy nadawałby sie do codziennego użycia.?

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

i ponawiam pytanie: gdzie mam pytać o rzepe z joanny, kuracja wzmacniająca.?
W małych drogeriach osiedlowych pytaj kiedyś mi się obiło o uszy, że jest także w E'leclercu (nie wiem czy dobrze napisałam, bo zawsze nazywam go eklerkiem ) ale jak patrzyłam to nie było.. ale możesz poszukać jeśli masz u siebie.

Cytat:
Pewnie dlatego, że masz prościutkie włosy a ja z tych co mają falowane i zawsze chciały mieć proste, stąd moje 6letnie prostowanie, na szczęście zaczęłam je akceptować a nawet tęskniłam za moimi falami po tym nieszczęsnym rozjaśnianiu, to dla mnie znak, że odżywają
Ja także jestem z tych falowanych denerwuje mnie to, że są takie nijakie, ale nic nie poradze, próbuję dalej wydobywać te fale..
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:23   #4422
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
A skalp Ci się przetłuszcza, czy chodzi tylko o długość włosów?
jeśli chodzi o skalp to jest tak jak zwykle - powinnam myć go co dwa dni, a obciążone są po całości. Już od pół roku intensywnie dbam o włosy, a problem pojawił się jakiś miesiąc czy dwa temu. Niezależnie od użytej odżywki pojawia się ten problem, a najgorzej jest chyba po Garnier AiK i Glorii - obciążenie jakie miałam po tym Garnierze było o wiele większe, niż gdy uzyłam np. Nivea Long Repair z silikonami. Raczej nic mi się nie dało rady nadbudować, bo od czasu tego obciążenia cały czas używam prostego szamponu z SLS

Cytat:
Przeglądałam teraz zdjęcia z mojej półrocznej pielęgnacji i nawet nie wiedziałam, że moje włosy się tak zmieniły, ostatnio było z nimi trochę problemów, bo się puszą, bo nie układają, łamią, wypadają, nie chcą rosnąć ale musze powiedzieć, że jestem z nich dumna, bo na pewno trochę ze mną przeszły, a sam fakt, że nie jestem jeszcze łysa to już cud

Krótka fotorelacja z 6 miesięcy. Może kogoś zmotywuje do dalszej pielęgnacji lub do jej rozpoczęcia, nie są tak cudowne i długie jak Wasze ale pracujemy nad tym

1. Początek pielęgnacji: włosy myte jakimś szamponem z sls i silikonami, po każdym myciu odżywka i co jakiś czas maska, pozostałości po rozjaśnianiu, tutaj zaczełam pić pokrzywę, skrzyp, olejować włosy i brać suplementy
2. Ostawienie silikonów i początek mycia łagodnymi szamponami, jak widać miały zły miesiąc
3. No i dzisiaj, świadoma pielęgnacja, olejowanie, odżywcze maski, silikony tylko na końcówki, sles tylko do oczyszczania, przebyte kuracje pokrzywą, skrzypem, drożdżami, CP, ostatnio wcieram seboradin i biorę Vitapil ( pomaga mi na wypadanie), wróciłam do skrzypokrzywy bo włosy mi nie rosną. Nie prostuję włosów już pół roku co dla mnie jest wyczynem (prostowałam je przez 6 lat co najmniej), chociaż zdarza mi się jeszcze sięgnąć po nią raz na miesiąc
wspaniałe postępy
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:15   #4423
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
ale ładne i gładziutkie! nigdy ich chyba tu nie pokazywałas wczesniej bo nie kojaże ich

jest, a raczej jestem jej byłą posiadaczką, kupiłam w apteko drogerii
Dziekuje dwa razy nawet pokazywalam sprobuje te wszystkie zdjecia zebrac w kupe i wstawic

Cytat:
W sklepach fryzjerskich i widziałam też w takim sklepiku typu "wszystko po 4,50 zł"

Bardzo ładne włoski, takie błyszczące i zdrowe

Dziekuje wczoraj szukalam tego chi i w koncu kupilam jedwab biovaxa

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:17   #4424
syla929
Rozeznanie

Joanna Rzepa jest w Drogierii Kama, z dobroci są tam jeszcze Pottersy, Garnier AiK, WAXy te w tubkach - kiedyś był na nie szał Weszły GP (oprócz olejków na porost) hmmm i reszta wypadła mi z głowy.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:35   #4425
kuleczkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o skalp to jest tak jak zwykle - powinnam myć go co dwa dni, a obciążone są po całości. Już od pół roku intensywnie dbam o włosy, a problem pojawił się jakiś miesiąc czy dwa temu. Niezależnie od użytej odżywki pojawia się ten problem, a najgorzej jest chyba po Garnier AiK i Glorii - obciążenie jakie miałam po tym Garnierze było o wiele większe, niż gdy uzyłam np. Nivea Long Repair z silikonami. Raczej nic mi się nie dało rady nadbudować, bo od czasu tego obciążenia cały czas używam prostego szamponu z SLS
a czym oczyszczasz?

Ja miałam taką sytuacje, że wszystko (najlżejsza odżywka mnie przeciążała - po prostu wszystko) i tak było dość długi czas. Używałam wtedy eve z rzepą. Ale nie codziennie, no i się szczęśliwie kończyła, kupiłam barwę i po chyba 2 razach problem zniknął! Wczoraj znów były przeciążone - wróciłam do pethanolu - moje włosy go chyba nie lubią bo w czasie jak wszystko mnie przeciążało to go używałam. daje jedną krople - może to dla mnie za dużo.
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:54   #4426
Kasia225
Raczkowanie

izus_86: zmywalam silikony przez 2 tygodnie stosujac szampon barwy, ale po myciu kladlam odzywki z rosmanna

Czy to zle? Powinnam sprobowac jeszcze raz je oczyszczac bez uzywania innych kosmetykow?
Stary 2012-07-15, 10:55   #4427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez syla929 Pokaż wiadomość
Joanna Rzepa jest w Drogierii Kama, z dobroci są tam jeszcze Pottersy, Garnier AiK, WAXy te w tubkach - kiedyś był na nie szał Weszły GP (oprócz olejków na porost) hmmm i reszta wypadła mi z głowy.
Właśnie, dobrze, że mi przypomniałaś te WAXy w tubkach naprawdę są takie dobre? Bo u mnie też je widziałam i zastanawiam się czy warto na KWC dosyć dobre opinie w sumie

Aha miałam się poskarżyć :c mama miała mi wczoraj zmierzyć przyrost miesieczny po drożdzach. Wtedy było 43 cm, a teraz jak mierzyła, to raz było 48 (stwierdziłam, że to niemożliwe na moich włosach) natomiast drugi raz 40, no i nie wiem, fczy w ogóle coś urosło

Edytowane przez ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe
Czas edycji: 2012-07-15 o 10:58
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:12   #4428
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia225 Pokaż wiadomość
izus_86: zmywalam silikony przez 2 tygodnie stosujac szampon barwy, ale po myciu kladlam odzywki z rosmanna

Czy to zle? Powinnam sprobowac jeszcze raz je oczyszczac bez uzywania innych kosmetykow?
ale jakie odżywki z Rossa stosowałaś? Isane?

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:25   #4429
Kasia225
Raczkowanie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iv-pflege.html

i tej z olejkiem babassu
Stary 2012-07-15, 11:46   #4430
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Przez 2 tygodnie myłaś włosy tylko barwą?

- 25 kg
Stary 2012-07-15, 11:50   #4431
Kasia225
Raczkowanie

tak, a potem kladlam odzywki na 40 min i splukiwalam.
Stary 2012-07-15, 11:55   #4432
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
tak, a potem kladlam odzywki na 40 min i splukiwalam.
Ale dlaczego tak długo?
Kto cię do tego namówił

Szampony ziołowe są dość mocno wysuszające. Wystarczyło oczyścić włoski 1-2 i powtarzać to w miarę potrzeby. Raz na 2-3 a nawet 4 tygodnie

Mam nadzieję, że teraz myjesz włoski czymś delikatniejszym?

- 25 kg
Stary 2012-07-15, 12:17   #4433
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Brak emolientów w pielęgnacji. Dostarczasz nawilżaczy, które uciekają w eter, a nie siedzą na miejscu. Dodawaj do odżywki b/s kropelkę oleju niewnikającego
A czy jako emolient wystarczy krem do rąk BeBauty (skład: http://1.bp.blogspot.com/-xbS8sVUdKI...0/P1040124.JPG) jeżeli bym go wtarła jako odżywkę b/s?

Bo nie mam olejów, tylko te z Alterry.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 12:28   #4434
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ale dlaczego tak długo?
Kto cię do tego namówił

Szampony ziołowe są dość mocno wysuszające. Wystarczyło oczyścić włoski 1-2 i powtarzać to w miarę potrzeby. Raz na 2-3 a nawet 4 tygodnie

Mam nadzieję, że teraz myjesz włoski czymś delikatniejszym?
dokładnie tym bardzie że używasz odżywek z fajnym składem więc nie potrzebujesz tak częstego mycia silnym szamponem

idę zmyc sezam i jak mi się uda to cykne jakieś focisze

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
Stary 2012-07-15, 12:36   #4435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alex1989 Pokaż wiadomość
dokładnie tym bardzie że używasz odżywek z fajnym składem więc nie potrzebujesz tak częstego mycia silnym szamponem

idę zmyc sezam i jak mi się uda to cykne jakieś focisze

Koniecznie czaję się na sezama
Stary 2012-07-15, 12:54   #4436
Kasia225
Raczkowanie

Teraz uzywam szamponu dla dzieci, ale mysle ze bez SLS sie nie obejde. Moje wlosy po kazdym myciu dzieciecym szamponem sa tluste i oklapniete, tak jakbym ich nigdy nie myla. Teraz probuje myc dzieciecym a odzywki trzymac max 10 min. Zobacze co z tego wyniknie. Pozatym chyba zrezygnuje z nakladania na koncowki oleju rycynowego na cala noc(zrobilam tak 2 razy)
Stary 2012-07-15, 12:58   #4437
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
Teraz uzywam szamponu dla dzieci, ale mysle ze bez SLS sie nie obejde. Moje wlosy po kazdym myciu dzieciecym szamponem sa tluste i oklapniete, tak jakbym ich nigdy nie myla. Teraz probuje myc dzieciecym a odzywki trzymac max 10 min. Zobacze co z tego wyniknie. Pozatym chyba zrezygnuje z nakladania na koncowki oleju rycynowego na cala noc(zrobilam tak 2 razy)
a próbowałaś myć długość czymś delikatnym a skalp szamponem z SLeSem?dla mnie takie rozwiązanie jest idealne włosy na długości nie są "męczone" i nie mam przyklapu przy skórze Kombinuj w kóncu znajdziesz metodę dla siebie.

moje włosiaki

Stary 2012-07-15, 13:01   #4438
Kasia225
Raczkowanie

alex1989oo, sprobuje tej metody
Stary 2012-07-15, 13:58   #4439
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
a czym oczyszczasz?

Ja miałam taką sytuacje, że wszystko (najlżejsza odżywka mnie przeciążała - po prostu wszystko) i tak było dość długi czas. Używałam wtedy eve z rzepą. Ale nie codziennie, no i się szczęśliwie kończyła, kupiłam barwę i po chyba 2 razach problem zniknął! Wczoraj znów były przeciążone - wróciłam do pethanolu - moje włosy go chyba nie lubią bo w czasie jak wszystko mnie przeciążało to go używałam. daje jedną krople - może to dla mnie za dużo.
no właśnie Eve z rzepą ja niby wiem, że ona nie jest aż tak mocna, ale skoro używam jej już któryś tydzień, to powinna zadziałać dziś moje włosy są nadal obciążone, ale jest trochę lepiej (jako odżywki użyłam różowej Artiste). Tak czy tak, jak tylko dorwę się do sklepu to kupię barwę XD
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 14:17   #4440
ejzii
Rozeznanie

chciałam dodać zdj moich włosów, ale próbuje wkleić już 3 raz i ciągle jakiś błąd wyskakuje

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości