|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych snów
http://4.bp.blogspot.com/-B2qxXxA4gN...ga_552x855.jpg
|
|
#3124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kamciu droga, wytłumacz mi jedno (możesz odpisać na blogu!): dlaczego pokazując strój w którym rzekomo będziesz biegać są buty, o których później piszesz, że (cytuję) "musiałabyś upaść na głowę żeby w nich ćwiczyć"? Coś chyba nie kontaktuję o tej porze, ale tego NAPRAWDĘ nie rozumiem. |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej jej się ćwiczy jak ma kolczyki, a potem tak jej się dziurki w uszach rozciągną od tego że wszystkie będą jej wypadać. A sama będzie raczyć nas szczegółowymi zbliżeniami na owe uszy. Buty tylko do zdjęcia, na blogu pisała że wyszła biegać, a że mama siedziała na dworze to przy okazji zrobiła jej zdjęcia. Chyba jednak upadła na głowę. To jest niepojęte jak żałosne to jest, ręce opadają. Ma-sa-kra.
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Kamila biega w topiku odsłaniającym biustonosz i w kolczykach? Więcej nie trzeba by wywnioskować jak bardzo jest inteligentna.
Brawo, naprawdę.
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dziś nanadrabiałam wątku. Co już myślałam, że mi została jedna strona, to stron znów przybywało. Ale się udało i mogę się odnieść do paru rzeczy i spokojnie pójść spać.
Pierwsze i najważniejsze - KAMCIA! Widzę, że dziś dużo przegapiłam. Bloga też musiałam nadrabiać. Strój do biegania mnie urzekł. Ale stwierdzam, że może ona czytała niedawną kłótnię na "Modzie, która nas rozwala" na temat strojów sportowych i będzie tylko biegać rekreacyjnie, a nie uprawiać biegactwo ![]() I druga nasza ulubienica - Szarlajza. Jej profil na Goldenline mnie urzekł. Jak tylko będę miała gdzie, od razu zatrudnię dziewczynę, która zakłada stanik na bluzkę i lansuje się tym w czymś jak wirtualne CV (http://static.goldenline.pl/user_pho...22ef7_huge.jpg). To, że w latach 2008-2010 zrobiła magistra - jestem pełna podziwu. Szybka jest ![]() A, niech Niemodne się wezmą i wygrają sesyję z Szarlajzą. Będzie na pewno zadowolona. A Czokarome jest chyba z rocznika 94? Bo wydaje mi się, że gdzieś widziałam, że jest z tego rocznika. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- http://kolorowadusza.blogspot.com/2012/07/cracow.html Bardziej się zdjęć nie dało rozbielić? Ledwie tu coś widać. |
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
W Skandynawii tak chodza ludzie ubrani normalnie na codzien..
|
|
#3129 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3130 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Eee no nie jest tak zle, typowy norweg
moglo byc gorzej![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
Ups blogi pomylilam :p ale na Kenzas i tak nie widze tejk reklamy, nawet po odswierzaniu ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- a ja wlasnie uwazam, ze dobrze, ze ludzie chodza oryginalnie ubrani. tam nikt sie nikogo nie czepia, ani nie patrzy dziwnie, co kolwiek zalozysz nikogo to nie zdziwi. i mnie akurat to sie podoba
Edytowane przez spaghettii Czas edycji: 2012-07-15 o 02:27 |
|||||
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Może z tym placebo, jeśli chodzi o schudnięcie 20 kilo w 2 tygodnie tylko chodząc na autobus albo do samochodu. Nie wątpię, że mięśnie ćwiczą, bo miałam te buty na nogach i faktycznie inaczej się w nich chodzi. Kiedyś sobie takie sprawię, albo muszę mieć miliard odwiedzin na blogasku, to poproszę reeboka w imię idei usprawniania młodych mam
.
|
|
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Co do blogów street fashion ze Szwecji czy innych krajów. Osobiście uwielbiam
. Co mi się podoba za granicą, to to, że mogę sobie wyjść do sklepu nawet w pidżamie i nikogo to nie będzie obchodzić .
|
|
|
|
#3134 | |
|
Raczkowanie
|
Eeej, nie porównujcie Czoko z Emmą W. Ta ostatnia jest naprawdę śliczna, a z całym szacunkiem do Czoko, jest w niej coś, co sprawia, że kompletnie mi się nie podoba i nie lubię oglądać jej zdjęć. Wiem, że to nie jest jej wina, ale błagam, bez takich porównań
![]() Omg, co za buty: http://1.bp.blogspot.com/-96uQPXMP1a...00/yellow2.png Może gdybym w takich chodziła, mój kot przestałby atakować buty ![]() Okulary à la Wonka, ciąg dalszy: http://1.bp.blogspot.com/-GE82Xl6LVa.../mango5kol.png Cytat:
) jest chyba większy luz, nikogo tak naprawdę nie obchodzi w co się ktoś ubiera i dlaczego to nie jest mientowe.
Edytowane przez Troian Czas edycji: 2012-07-15 o 10:02 |
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tych nabitych ćwiekami kapci sama się boję
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:d
|
|
#3137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), że nawet udało jej się osiągnąć jakiś stopień podobieństwa. Urody gwiazdy filmowej bynajmniej ona nie posiada i proszę mnie nie posądzać o aż taki brak gustu. ![]() Odpowiadając na ewentualne ataki hejterek hejterek (tzn tych, które hejtują hejterki, czyli... pewnie blogerek ) uprzedzam, że też nie mam urody gwiazdy filmowej i nikomu niczego nie zazdroszczę.
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. . Do tego zazdrościmy wszystkim szatniarkom i chcemy być jak one |
|
|
|
|
#3139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3140 |
|
maszyna, nie człowiek
|
RiverOfDirt, nie ośmieszaj się - wiadomo, że masz tonę bronzera na policzkach, włosy przedłużane, bo Twoje własne są liche i do tego nosisz wiecznie za duże buty, a ciuchy wymieniasz wraz z nowymi kolekcjami, bo w ogóle nie masz drygu do łączenia tego, co w szafie się znajduje... I Ty z takim podejściem śmiesz oceniać blogerki
?
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanawiam... Skoro Kamila uparcie twierdzi, że jej blog nie jest modowy, tylko szafiarski, że ma gdzieś modę, zakłada to co jej sie podoba, nie bacząc na aktualne trendy to czemu jej blog nazywa sie new life with FASHION. No ale może tylko mnie to zgrzyta
|
|
|
|
#3142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyżby Kama musiała robić sobie reklamę na kafeterii? Ach, no tak, KRYZYS. A to drugie, to chyba ironia, prawda?
Edytowane przez Troian Czas edycji: 2012-07-15 o 11:01 |
|
|
|
|
#3143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam smaku nigdzie nie widzę na blogu Kamci. Ewentualnie smaka mi mogła narobić wrzucając swoje menu, ale i tak niewiele to zdziałało. O, znalazłam jeszcze coś
Edytowane przez trudna sprawa Czas edycji: 2012-07-15 o 11:22 |
|
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
O co chodzi, z tą sesją z Szarliz? Że można sobie z nią słit focie zrobić?
|
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3147 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo ja wiem...chyba tylko u nas każdy, kto ubierze się inaczej jest wytykany palcami na ulicy - wczoraj w mojej dzielnicy był zlot fanów anime i pracownicy na targowisku obok rzucali bardzo nieprzyjemne komentarze odnośnie kręcących się tam osób, np. dziewczyn w kimonach. Bardzo cieszyłoby mnie, gdyby w naszym pięknym kraju rozpowszechniło się chodzenie po zakupy w stroju domowym, ale przy naszym stopniu zakompleksienia i zamiłowania do lansu to chyba jeszcze długa droga... Cytat:
widziałam nawet czas jakiś temu w New Looku ich wariant z gumkami po bokach. Wierzę, że wygodne, ale wizualnie koszmar.
|
|||
|
|
|
#3148 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Swoją drogą zabawna gra słów - niby stylistka, a ma takie problemy ze stylistyką
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
http://farm8.staticflickr.com/7279/7...4143c504_b.jpg
Tak żeby odejść na chwilę od ździebkowych i szarlisswoych tematów, pomówmy o jakichś fajny blogerkach, co? Ja lubię styledigger. |
|
|
|
#3150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), ale Styledigger jest fajna - weszłam właśnie na jej bloga, moja pierwsza myśl: oo, tak mogłabym się ubrać i dobrze bym się czuła Poza tym wydaje się naprawdę sympatyczna w porównaniu do tych wszystkich blogerek z marsowymi minami (lub tymi zbyt "natchnionymi )Lubię jeszcze Weronikę z Raspberry&Red - ale mam do nie jedno "ale": za rzadko dodaje notki.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

---> 

Coś chyba nie kontaktuję o tej porze, ale tego NAPRAWDĘ nie rozumiem. 

)

), ale Styledigger jest fajna - weszłam właśnie na jej bloga, moja pierwsza myśl: oo, tak mogłabym się ubrać i dobrze bym się czuła