Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 23:38   #3121
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Cytat:
Napisane przez ancilla Pokaż wiadomość
przerażają mnie tego typu makijaże
Stary 2012-07-14, 23:39   #3122
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
aż się przestraszyłam
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 23:48   #3123
mal00nie
Zakorzenienie

kolorowych snów
http://4.bp.blogspot.com/-B2qxXxA4gN...ga_552x855.jpg

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 00:00   #3124
trudna sprawa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martha1616 Pokaż wiadomość
Polecam poczytac komentarze pod nowym postem Kamci na FB

Cytat z FB : " Wiesz, lepiej mi się ćwiczy jak mam kolczyki. Zawsze tak było. Czuję się lepiej, i mam większą motywację, niż jakiś dres itd."

KOLCZYKI MOTYWUJĄ do biegania!!
O matulu, nie wierzę w to co czytam

Kamciu droga, wytłumacz mi jedno (możesz odpisać na blogu!): dlaczego pokazując strój w którym rzekomo będziesz biegać są buty, o których później piszesz, że (cytuję) "musiałabyś upaść na głowę żeby w nich ćwiczyć"? Coś chyba nie kontaktuję o tej porze, ale tego NAPRAWDĘ nie rozumiem.
trudna sprawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 00:00   #3125
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiat wisni Pokaż wiadomość
czemu sznurówki?? napisałam że trampki tylko do zdjęć. One są okropnie niewygodne, musiałabym upaść na głowę żeby w nich ćwiczyć, do tej pory mam rany z głupiego wyjścia do sklepu w nich, jeszcze raz się pojawią i to by było na tyle mojej przygody z nimi. Wiesz, lepiej mi się ćwiczy jak mam kolczyki. Zawsze tak było. Czuję się lepiej, i mam większą motywację, niż jakiś dres itd.

Czy ona nie pisze o tych super hiper trampkach w ukochaną kratkę, które tak reklamowała na blogu i chyba jeszcze zachęcała do kupna? Słaby PR im robi
Boże, ale ona pierdo*i
Lepiej jej się ćwiczy jak ma kolczyki, a potem tak jej się dziurki w uszach rozciągną od tego że wszystkie będą jej wypadać. A sama będzie raczyć nas szczegółowymi zbliżeniami na owe uszy.
Buty tylko do zdjęcia, na blogu pisała że wyszła biegać, a że mama siedziała na dworze to przy okazji zrobiła jej zdjęcia. Chyba jednak upadła na głowę. To jest niepojęte jak żałosne to jest, ręce opadają. Ma-sa-kra.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 00:21   #3126
catlady
Raczkowanie

Kamila biega w topiku odsłaniającym biustonosz i w kolczykach? Więcej nie trzeba by wywnioskować jak bardzo jest inteligentna.
Brawo, naprawdę.

catlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 00:40   #3127
Magdallen
Zakorzenienie

Ale się dziś nanadrabiałam wątku. Co już myślałam, że mi została jedna strona, to stron znów przybywało. Ale się udało i mogę się odnieść do paru rzeczy i spokojnie pójść spać.

Pierwsze i najważniejsze - KAMCIA! Widzę, że dziś dużo przegapiłam. Bloga też musiałam nadrabiać. Strój do biegania mnie urzekł. Ale stwierdzam, że może ona czytała niedawną kłótnię na "Modzie, która nas rozwala" na temat strojów sportowych i będzie tylko biegać rekreacyjnie, a nie uprawiać biegactwo

I druga nasza ulubienica - Szarlajza. Jej profil na Goldenline mnie urzekł. Jak tylko będę miała gdzie, od razu zatrudnię dziewczynę, która zakłada stanik na bluzkę i lansuje się tym w czymś jak wirtualne CV (http://static.goldenline.pl/user_pho...22ef7_huge.jpg). To, że w latach 2008-2010 zrobiła magistra - jestem pełna podziwu. Szybka jest
A, niech Niemodne się wezmą i wygrają sesyję z Szarlajzą. Będzie na pewno zadowolona.

A Czokarome jest chyba z rocznika 94? Bo wydaje mi się, że gdzieś widziałam, że jest z tego rocznika.

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

http://kolorowadusza.blogspot.com/2012/07/cracow.html Bardziej się zdjęć nie dało rozbielić? Ledwie tu coś widać.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 02:12   #3128
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Oni tak na poważnie chodzą po ulicach, pracy czy uczelniach? Czy to tak tylko do zdjęć? Nigdy tego nie pojmę
W Skandynawii tak chodza ludzie ubrani normalnie na codzien..

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 02:17   #3129
kwiat wisni
BAN stały

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
W Skandynawii tak chodza ludzie ubrani normalnie na codzien..
Tak więc kolejny powód by kochać Polskę.
kwiat wisni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 03:07   #3130
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Tylko jak już tu ustaliłyśmy mąż niezbyt
Eee no nie jest tak zle, typowy norweg moglo byc gorzej

---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
żałuje, że kenza po ang nie pisze

Nie wiedziałam, że jest pół marokanką, myślałam, że jakimś cudem tak fajnie się opala z bladości na złocisty brąz

a ona na stałe mieszka w Szwecji? bo moja koleżanka mówiła, że w innej części świata

Translatorem próbowałam przetłumaczyć, ale nie da się tego czytać.
Chyba mieszka w Szwecji, bo pisze np ze "wracam do domu do Szwecji z wkachi" itp..

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Hahaha, poodświerzałam stronę i są penisy. A ona taka wygięta z otwartą buzią...
A jak się na nie najedzie myszką, to one się podnoszą
Ja nie widze. U mnie wyswietla sie jakis goly tylek-reklama czegos na odchudzanie

Ups blogi pomylilam :p ale na Kenzas i tak nie widze tejk reklamy, nawet po odswierzaniu

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Cytat:
Ktoś wie czym żona piłkarza zajmuje się oprócz tego, że jest żoną piłkarza?
Wiem tylko, ze dziennikarswto studiowala..

---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sayurii;35299734
Nie jestem [I
trądi[I], ćwicze w dresie
A ja w dresie chodze nieraz na codzien, Kamcia by sie zalamala, chodzenie w dresie to tez pewnie brak szacunku

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Nie mam nadwagi , nawet waga mi już wróciła do normy.

Muszę zdobyć kontrakt na buty sportowe... najlepiej easy tony , będę mieć jędrną pupę. To nic, że badania wykazały, że easy tone to tylko placebo, liczy się stajl.
ojj nie wiem czy placebo, mam je, i po pierwszym dniu ich noszenia, na nastepny dzien mialam zakwasy jakbym na silowni cwiczyla

---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

Cytat:
a ja wlasnie uwazam, ze dobrze, ze ludzie chodza oryginalnie ubrani. tam nikt sie nikogo nie czepia, ani nie patrzy dziwnie, co kolwiek zalozysz nikogo to nie zdziwi. i mnie akurat to sie podoba

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013

Edytowane przez spaghettii
Czas edycji: 2012-07-15 o 02:27
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 08:32   #3131
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Może z tym placebo, jeśli chodzi o schudnięcie 20 kilo w 2 tygodnie tylko chodząc na autobus albo do samochodu. Nie wątpię, że mięśnie ćwiczą, bo miałam te buty na nogach i faktycznie inaczej się w nich chodzi. Kiedyś sobie takie sprawię, albo muszę mieć miliard odwiedzin na blogasku, to poproszę reeboka w imię idei usprawniania młodych mam .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:26   #3132
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
A Czokarome jest chyba z rocznika 94? Bo wydaje mi się, że gdzieś widziałam, że jest z tego rocznika..
Że niby w moim wieku jest? Ja bym Czoko dała spokojnie tak ze 20 lat. Kurcze, zawsze lubiłam takie wyraźne brwi (jak u Maff), ale te Czoko mnie przerażają.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:46   #3133
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Co do blogów street fashion ze Szwecji czy innych krajów. Osobiście uwielbiam . Podoba mi się ta różnorodność i szaleństwo ubiorze. Nawet to, że zdarzają się faceci w spódnicach . Co mi się podoba za granicą, to to, że mogę sobie wyjść do sklepu nawet w pidżamie i nikogo to nie będzie obchodzić .
Stary 2012-07-15, 09:56   #3134
Troian
Raczkowanie

Eeej, nie porównujcie Czoko z Emmą W. Ta ostatnia jest naprawdę śliczna, a z całym szacunkiem do Czoko, jest w niej coś, co sprawia, że kompletnie mi się nie podoba i nie lubię oglądać jej zdjęć. Wiem, że to nie jest jej wina, ale błagam, bez takich porównań

Omg, co za buty: http://1.bp.blogspot.com/-96uQPXMP1a...00/yellow2.png
Może gdybym w takich chodziła, mój kot przestałby atakować buty

Okulary à la Wonka, ciąg dalszy:
http://1.bp.blogspot.com/-GE82Xl6LVa.../mango5kol.png

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Co mi się podoba za granicą, to to, że mogę sobie wyjść do sklepu nawet w pidżamie i nikogo to nie będzie obchodzić .
Oj tak, często widzę, że ludzie nawet do sklepu spożywczego chodzą wystrojeni. Natomiast za granicą (mam na myśli choćby Holandię, w której byłam kilka razy i bardzo miło to wspominam ) jest chyba większy luz, nikogo tak naprawdę nie obchodzi w co się ktoś ubiera i dlaczego to nie jest mientowe.

Edytowane przez Troian
Czas edycji: 2012-07-15 o 10:02
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:58   #3135
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Troian Pokaż wiadomość
Eeej, nie porównujcie Czoko z Emmą W. Ta ostatnia jest naprawdę śliczna, a z całym szacunkiem do Czoko, jest w niej coś, co sprawia, że kompletnie mi się nie podoba i nie lubię oglądać jej zdjęć. Wiem, że to nie jest jej wina, ale błagam, bez takich porównań

A ponoć to glany były niebezpiecznymi butami dla otoczenia ... tych nabitych ćwiekami kapci sama się boję
Stary 2012-07-15, 10:00   #3136
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez troian Pokaż wiadomość
eeej, nie porównujcie czoko z emmą w. Ta ostatnia jest naprawdę śliczna, a z całym szacunkiem do czoko, jest w niej coś, co sprawia, że kompletnie mi się nie podoba i nie lubię oglądać jej zdjęć. Wiem, że to nie jest jej wina, ale błagam, bez takich porównań

Omg, co za buty: http://1.bp.blogspot.com/-96uqpxmp1a...00/yellow2.png
może gdybym w takich chodziła, mój kot przestałby atakować buty

okulary à la wonka, ciąg dalszy:
http://1.bp.blogspot.com/-ge82xl6lva.../mango5kol.png
:d

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:07   #3137
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Troian;35304705[B
]Eeej, nie porównujcie Czoko z Emmą W. Ta ostatnia jest naprawdę śliczna, a z całym szacunkiem do Czoko, jest w niej coś, co sprawia, że kompletnie mi się nie podoba i nie lubię oglądać jej zdjęć. Wiem, że to nie jest jej wina, ale błagam, bez takich porównań [/B]

Oj tak, często widzę, że ludzie nawet do sklepu spożywczego chodzą wystrojeni. Natomiast za granicą (mam na myśli choćby Holandię, w której byłam kilka razy i bardzo miło to wspominam ) jest chyba większy luz, nikogo tak naprawdę nie obchodzi w co się ktoś ubiera i dlaczego to nie jest mientowe.
Nie no, gdzież bym śmiała porównywać Emmę do Czoko. Po prostu ktoś już chyba stwierdził wcześniej, że ona chyba sama uważa się za podobną do Emmy W, a ja napisałam, że na jednym zdjęciu zapozowała tak (odrzuciła głowę ), że nawet udało jej się osiągnąć jakiś stopień podobieństwa. Urody gwiazdy filmowej bynajmniej ona nie posiada i proszę mnie nie posądzać o aż taki brak gustu.

Odpowiadając na ewentualne ataki hejterek hejterek (tzn tych, które hejtują hejterki, czyli... pewnie blogerek ) uprzedzam, że też nie mam urody gwiazdy filmowej i nikomu niczego nie zazdroszczę.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:14   #3138
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Nie no, gdzież bym śmiała porównywać Emmę do Czoko. Po prostu ktoś już chyba stwierdził wcześniej, że ona chyba sama uważa się za podobną do Emmy W, a ja napisałam, że na jednym zdjęciu zapozowała tak (odrzuciła głowę ), że nawet udało jej się osiągnąć jakiś stopień podobieństwa. Urody gwiazdy filmowej bynajmniej ona nie posiada i proszę mnie nie posądzać o aż taki brak gustu.

Odpowiadając na ewentualne ataki hejterek hejterek (tzn tych, które hejtują hejterki, czyli... pewnie blogerek ) uprzedzam, że też nie mam urody gwiazdy filmowej i nikomu niczego nie zazdroszczę
.
Bo nie od dziś wiadomo, że wszystkie tutaj na tym wątku jesteśmy grube, brzydkie i zaniedbane .. Do tego zazdrościmy wszystkim szatniarkom i chcemy być jak one
Stary 2012-07-15, 10:25   #3139
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość

Odpowiadając na ewentualne ataki hejterek hejterek (tzn tych, które hejtują hejterki, czyli... pewnie blogerek ) uprzedzam, że też nie mam urody gwiazdy filmowej i nikomu niczego nie zazdroszczę.
Wybacz, nie chciałam Cię urazić, myślałam po prostu, że zauważyłaś to uderzające podobieństwo między Czoko a Emmą
Stary 2012-07-15, 10:42   #3140
nicRu
maszyna, nie człowiek

RiverOfDirt, nie ośmieszaj się - wiadomo, że masz tonę bronzera na policzkach, włosy przedłużane, bo Twoje własne są liche i do tego nosisz wiecznie za duże buty, a ciuchy wymieniasz wraz z nowymi kolekcjami, bo w ogóle nie masz drygu do łączenia tego, co w szafie się znajduje... I Ty z takim podejściem śmiesz oceniać blogerki ?
Stary 2012-07-15, 10:50   #3141
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Tak sie zastanawiam... Skoro Kamila uparcie twierdzi, że jej blog nie jest modowy, tylko szafiarski, że ma gdzieś modę, zakłada to co jej sie podoba, nie bacząc na aktualne trendy to czemu jej blog nazywa sie new life with FASHION. No ale może tylko mnie to zgrzyta

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 10:53   #3142
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiam... Skoro Kamila uparcie twierdzi, że jej blog nie jest modowy, tylko szafiarski, że ma gdzieś modę, zakłada to co jej sie podoba, nie bacząc na aktualne trendy to czemu jej blog nazywa sie new life with FASHION. No ale może tylko mnie to zgrzyta
Aj tam, czepianie się słówek!

Czyżby Kama musiała robić sobie reklamę na kafeterii? Ach, no tak, KRYZYS.

A to drugie, to chyba ironia, prawda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (30,0 KB, 376 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kama.jpg (39,5 KB, 376 załadowań)

Edytowane przez Troian
Czas edycji: 2012-07-15 o 11:01
Stary 2012-07-15, 11:14   #3143
trudna sprawa
BAN stały

Cytat:
Czyżby Kama musiała robić sobie reklamę na kafeterii? Ach, no tak, KRYZYS.

A to drugie, to chyba ironia, prawda?
Obiecałam sobie, że już nie będę taka wredna, ale... hahahahahaha!
Ja tam smaku nigdzie nie widzę na blogu Kamci. Ewentualnie smaka mi mogła narobić wrzucając swoje menu, ale i tak niewiele to zdziałało.
O, znalazłam jeszcze coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamilaczyemilka.jpg (14,4 KB, 305 załadowań)

Edytowane przez trudna sprawa
Czas edycji: 2012-07-15 o 11:22
trudna sprawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:21   #3144
zekori
Wtajemniczenie

O co chodzi, z tą sesją z Szarliz? Że można sobie z nią słit focie zrobić?
Stary 2012-07-15, 11:26   #3145
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
O co chodzi, z tą sesją z Szarliz? Że można sobie z nią słit focie zrobić?
Ja myślę, że ona wystylizuje do sesji i zrobi PR. Ciekawe, co zrobi, jak jej się trafi ktoś większy niż w rozmiarze 34 - wtedy jej umiejętności stylizdki zostaną wystawione na próbę : - )
lush_lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:28   #3146
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trudna sprawa Pokaż wiadomość
Obiecałam sobie, że już nie będę taka wredna, ale... hahahahahaha!
Ja tam smaku nigdzie nie widzę na blogu Kamci. Ewentualnie smaka mi mogła narobić wrzucając swoje menu, ale i tak niewiele to zdziałało.
O, znalazłam jeszcze coś
Hahahahahaha, wyzwolona Kama
Stary 2012-07-15, 11:31   #3147
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Boże, ale ona pierdo*i
Lepiej jej się ćwiczy jak ma kolczyki, a potem tak jej się dziurki w uszach rozciągną od tego że wszystkie będą jej wypadać. A sama będzie raczyć nas szczegółowymi zbliżeniami na owe uszy.
Buty tylko do zdjęcia, na blogu pisała że wyszła biegać, a że mama siedziała na dworze to przy okazji zrobiła jej zdjęcia. Chyba jednak upadła na głowę. To jest niepojęte jak żałosne to jest, ręce opadają. Ma-sa-kra.
W sumie nie oszukujmy się, ale sporo będących wyżej w szatniarkowej hierarchii blogerek zakłada buty tylko do zdjęcia, a potem wystawia na Allegro. Kamila odważyła się powiedzieć to głośno, brawo!
Cytat:
http://kolorowadusza.blogspot.com/2012/07/cracow.html Bardziej się zdjęć nie dało rozbielić? Ledwie tu coś widać.
Tak wyntydż miało być przecież...
Cytat:
Bo ja wiem...chyba tylko u nas każdy, kto ubierze się inaczej jest wytykany palcami na ulicy - wczoraj w mojej dzielnicy był zlot fanów anime i pracownicy na targowisku obok rzucali bardzo nieprzyjemne komentarze odnośnie kręcących się tam osób, np. dziewczyn w kimonach. Bardzo cieszyłoby mnie, gdyby w naszym pięknym kraju rozpowszechniło się chodzenie po zakupy w stroju domowym, ale przy naszym stopniu zakompleksienia i zamiłowania do lansu to chyba jeszcze długa droga...
Cytat:
Te buty nie przestają mi się kojarzyć z kapciami widziałam nawet czas jakiś temu w New Looku ich wariant z gumkami po bokach. Wierzę, że wygodne, ale wizualnie koszmar.
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:42   #3148
nicRu
maszyna, nie człowiek

Swoją drogą zabawna gra słów - niby stylistka, a ma takie problemy ze stylistyką
Stary 2012-07-15, 11:48   #3149
zekori
Wtajemniczenie

http://farm8.staticflickr.com/7279/7...4143c504_b.jpg
Tak żeby odejść na chwilę od ździebkowych i szarlisswoych tematów, pomówmy o jakichś fajny blogerkach, co?
Ja lubię styledigger.
Stary 2012-07-15, 11:57   #3150
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
http://farm8.staticflickr.com/7279/7...4143c504_b.jpg
Tak żeby odejść na chwilę od ździebkowych i szarlisswoych tematów, pomówmy o jakichś fajny blogerkach, co?
Ja lubię styledigger.
Też ją lubię, ale ostatnio jakoś nie byłam u niej wieki (chyba po prostu skupiam bardziej się na tropieniu absurdów w blogosferze niż oglądaniu czegoś fajnego ), ale Styledigger jest fajna - weszłam właśnie na jej bloga, moja pierwsza myśl: oo, tak mogłabym się ubrać i dobrze bym się czuła Poza tym wydaje się naprawdę sympatyczna w porównaniu do tych wszystkich blogerek z marsowymi minami (lub tymi zbyt "natchnionymi )

Lubię jeszcze Weronikę z Raspberry&Red - ale mam do nie jedno "ale": za rzadko dodaje notki.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości