Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 23:12   #3751
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
mokka wcale ale to wcale Ci sie nie dziwie i podejrzewam, ze sama tez nie potrafilabym uwierzyc a powiedz mi ja wyglada sprawa ze sluzem? jest go wiecej teraz czy norma?

ja jutro(nie)czekam na @... jesli sie nie pojawi, to zatestuje w poniedizalek albo wtorek...
Santom, no to Niech ta małpa nawet się nie zbliża
A co do śluzu to u mnie dopiero od 3-4 dni robi się go troszkę więcej. Przedwczoraj i wczoraj był lekko zabarwiony na beżowo a do tego miałam taki nieprzyjemny bół brzucha jak na okres, ale dzwoniłam wczoraj do gin i kazała mi brac luteinę 2x2 tabl. i w sumie dziś naprawdę jedynie bardzo delikatnie czuje podbrzusze a śluz prawie juz tylko biały. No i dziś go jeszcze ciut więcej. Dla mnie to takie trochę dziwne, bo ja zawsze miałam problemy ze śluzem, nawet w dni płodne bylo go tak skromnie
Stary 2012-07-14, 23:46   #3752
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

my już się dziś napracowaliśmy było miło!

zaczynam się zastanawiać czy kiedyś nastąpi u nas taki moment, że seks już nie będzie dla przyjemności a z obowiązku?
mi się zdarza podczas seksu myśleć o tym, czy z tego będzie coś czy nic.
to źle??

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 00:00   #3753
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
my już się dziś napracowaliśmy było miło!

zaczynam się zastanawiać czy kiedyś nastąpi u nas taki moment, że seks już nie będzie dla przyjemności a z obowiązku?
mi się zdarza podczas seksu myśleć o tym, czy z tego będzie coś czy nic.
to źle??
domciątko, wydaje mi się, że nie da się tak całkiem wtedy myślenia wyłączyć i nie da się o tym nie myśleć kiedy tak bardzo się tego chce
Stary 2012-07-15, 07:59   #3754
lady_malgo
Rozeznanie

To mój 22 dc. Brzuszek nadal boli, i dziś znów zaobserwowałam ten głupi beżowo-brązowy śluz. Trochę na papierze jak wczoraj i koniec.

A tak w ogóle to witam was dziewczyny z rana. Santom proszę szybciutko robić teścik i dobrą nowinę nam tu przekazywać !

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 08:42   #3755
Mokka_83
Wtajemniczenie

Witajcie Dziewczyny

Santom i jak tam? Czekasz twardo do poniedziałku lub wtorku z testem? Czy może nie wytrzymałaś i zrobiłaś/zrobszisz dziś? Trzymam kciukaski
Stary 2012-07-15, 09:33   #3756
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej laski

U mnie wczoraj @ miała przyjść i nie przyszła... dziś póki co też nie ma... ale cały czas czuję jak by miała nadejść... w razie czego zatestuję jutro lub w wtorek...
Dziś muszę nas spakować bo wyjeżdzamy jutro nad morze... ale bierzemy lapka więc wieczorkiem postaram się do Was zaglądać

Popołudniu jedziemy z Tż na rowerki a przed tym jeszcze po moich rodziców na działkę i obiadek zrobić

santom- 3mam mocno kciuki za II krechy... Luna, Dedra- a na daniach wy testujecie,prawda?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:35   #3757
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

witam niedzielnie

niestety nie musze testowac... @ pojawila sie jak w zegarku no nic, zaczynamy miesiac 3

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:56   #3758
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... tak sobie patrzę na swój podpis i na tego skaczącego zielonego stworka obok napisu "II kreski" i nadal nie wierzę, że to mój podpis To się dzieje naprawdę? Jeszcze niedawno jak widziałam taką informację w podpisie tych staraczek, którym już szczęśliwie się udalo, to ściskalo mnie w żołądku i zastanawiałam się czy mi też kiedyś będzie dane dać taki podpis I udalo się Dlatego calym serduszkiem jestem ze wszystkimi naszymi staraczkamiKocha ne - wiara czyni cuda... naprawdę
Coś w tym jest, bo ja od stycznia mam podobne odczucia i chociaż tłumaczę sobie, że te nasze starania to raczej brak zabezpieczenia i seks w zasadzie tylko wtedy kiedy mamy na to ochotę, a nie wtedy kiedy jest na to czas, to jednak z cyklu na cykl te dwie krechy oddalają się ode mnie coraz dalej Tak naprawde jak zaczęłam siebie obserwować to chyba dopiero w tym cyklu robiliśmy to idealnie wtedy kiedy trzeba było, tyle że codziennie-a to tez podobno nie dobrze codziennie, no ale raz - ochota była, a dwa - cykle mam nieco rozregulowane i sama do konca nie wiem kiedy te dni plodne byly. W tym cyklu, w trakcie dni staraniowych snila mi sie nawet moja zmarla przed laty babcia, ktora powiedziala mi, ze dzidziuś bedzie. Jak sie obudzilam to strasznie sie podjaralam, bo mowi sie, ze co w snach powiedzą nam zmarli to się sprawdza. U mnie zawsze tak było, wiec pojawiła się nadzieja. Nadzieja ta jendak juz zgasła, bo jestem dzisiaj w 35dc, @ co prawda nie ma, ale piersi od 14-u dni bolą mnie potwornie i sa tak nabrzmiałe, że w staniku mi się nie mieszczą, w piatek miałam b. duży ból jajników(jeszcze takiego nigdy nie miałam, nawet dotknąć się w tych miejscach nie mogłam), ale wydzieliny nie mam żadnej i rosnie przeczucie, że dziś lub jutro ta wstrętna @ przyjdzie

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
witam niedzielnie

niestety nie musze testowac... @ pojawila sie jak w zegarku no nic, zaczynamy miesiac 3
niemiła @ !!!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej laski

U mnie wczoraj @ miała przyjść i nie przyszła... dziś póki co też nie ma... ale cały czas czuję jak by miała nadejść... w razie czego zatestuję jutro lub w wtorek...
No to jesteśmy w podobnej sytuacji bo u mnie też wczoraj miała przyjść @ i jej nie ma. ale u mnie to normalne, cykl nie chodzi jak w zegarku wiec NIEczekam cierpliwie

Tak sobie teraz policzyłam i pomyślałam....... te bóle jajników (w 32 dc) były dokładnie w 14 dniu od dnia w którym test LH wyszedł pozytywny (był to 18 dc). Przytulanie wtedy było i przez kolejne dwa dni też. Czy może to miec związek z implantacją? Czy to zbyt długi okres? Cykle mam śrdenio 34/35 dniowe, ale tylko średnio, bo ostatnio się rozregulowały.

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY

Edytowane przez aigrene
Czas edycji: 2012-07-15 o 10:02
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 11:48   #3759
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam w tym jakże okropnym deszczowym dniu

Ja teoretycznie najwcześniej @ mam dostać we wtorek chociaż nie mam regularnych cyklów więc nie będę na pewno się tym kierować. Ale jak nie dostanę w przyszłym tyg. to zrobię dopiero test. W sumie to takie pierwsze nasze starania.

Nie nakręcam się już. Co ma być to będzie. Ja was podczytuję już bardzo długo. Puki co nie sądzę aby nam się udało od wczoraj czuję bóle na @ więc raczej przyjdzie i czuje że może nawet wcześniej zawitać teraz mam 26dc.
Stary 2012-07-15, 11:54   #3760
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
witam niedzielnie

to tak jak u mnie!!!
ale wiesz jak to się mówi, do trzech razy sztuka!!)

Stary 2012-07-15, 12:15   #3761
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
witam niedzielnie

buuu... a to małpa wredna
Cytat:
Napisane przez aigrene Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, bo ja od stycznia mam podobne odczucia i chociaż tłumaczę sobie, że te nasze starania to raczej brak zabezpieczenia i seks w zasadzie tylko wtedy kiedy mamy na to ochotę, a nie wtedy kiedy jest na to czas, to jednak z cyklu na cykl te dwie krechy oddalają się ode mnie coraz dalej Tak naprawde jak zaczęłam siebie obserwować to chyba dopiero w tym cyklu robiliśmy to idealnie wtedy kiedy trzeba było, tyle że codziennie-a to tez podobno nie dobrze codziennie, no ale raz - ochota była, a dwa - cykle mam nieco rozregulowane i sama do konca nie wiem kiedy te dni plodne byly. W tym cyklu, w trakcie dni staraniowych snila mi sie nawet moja zmarla przed laty babcia, ktora powiedziala mi, ze dzidziuś bedzie. Jak sie obudzilam to strasznie sie podjaralam, bo mowi sie, ze co w snach powiedzą nam zmarli to się sprawdza. U mnie zawsze tak było, wiec pojawiła się nadzieja. Nadzieja ta jendak juz zgasła, bo jestem dzisiaj w 35dc, @ co prawda nie ma, ale piersi od 14-u dni bolą mnie potwornie i sa tak nabrzmiałe, że w staniku mi się nie mieszczą, w piatek miałam b. duży ból jajników(jeszcze takiego nigdy nie miałam, nawet dotknąć się w tych miejscach nie mogłam), ale wydzieliny nie mam żadnej i rosnie przeczucie, że dziś lub jutro ta wstrętna @ przyjdzie

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

niemiła @ !!!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

No to jesteśmy w podobnej sytuacji bo u mnie też wczoraj miała przyjść @ i jej nie ma. ale u mnie to normalne, cykl nie chodzi jak w zegarku wiec NIEczekam cierpliwie

Tak sobie teraz policzyłam i pomyślałam....... te bóle jajników (w 32 dc) były dokładnie w 14 dniu od dnia w którym test LH wyszedł pozytywny (był to 18 dc). Przytulanie wtedy było i przez kolejne dwa dni też. Czy może to miec związek z implantacją? Czy to zbyt długi okres? Cykle mam śrdenio 34/35 dniowe, ale tylko średnio, bo ostatnio się rozregulowały.
Aigrene, a testowałas już? Czy czkasz?
Stary 2012-07-15, 12:43   #3762
santom
Zakorzenienie

domciatko a no dokladnie, idziemy leb w leb

kurcze, od jutra zaczynam monitoring. co prawda jeszcze strasznego parcia nie mam, ale fakt tak jak pisalyscie z miesiaca na miesiac jakos sie czlowiek zaczyna oddalac od zdrowego rozsadku. chociaz w tym miesiacu nie wyszukiwalam sobie na sile objawow

no i straszliwie boje sie tego, ze w pewnym momencie starania o dziecko oddala mnie i meza od siebie wlasnie przez to, ze przy kazdym przytulaniu bedzie sie robilo wszystko mechanicznie baaaaaardzo tego bym nie chciala!!!!

w tak w ogole pisalam Wam o klopotach z landlordem nie? teraz mu sie nie podoba kolor na jaki odmalowalismy jego dom na jego widzi mi sie

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-07-15, 12:49   #3763
aigrene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
buuu... a to małpa wredna

Aigrene, a testowałas już? Czy czkasz?
nie, nie testowałam. Zaczekam jeszcze. Ostatnia @ byłą w 43 dc wiec nie chcę się na siłę nakręcać.

17.07.2012 , g. 6.00 - cudowne, upragnione i wyśnione II KRECHY
aigrene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 12:55   #3764
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
domciatko a no dokladnie, idziemy leb w leb

kurcze, od jutra zaczynam monitoring. co prawda jeszcze strasznego parcia nie mam, ale fakt tak jak pisalyscie z miesiaca na miesiac jakos sie czlowiek zaczyna oddalac od zdrowego rozsadku. chociaz w tym miesiacu nie wyszukiwalam sobie na sile objawow

no i straszliwie boje sie tego, ze w pewnym momencie starania o dziecko oddala mnie i meza od siebie wlasnie przez to, ze przy kazdym przytulaniu bedzie sie robilo wszystko mechanicznie baaaaaardzo tego bym nie chciala!!!!

w tak w ogole pisalam Wam o klopotach z landlordem nie? teraz mu sie nie podoba kolor na jaki odmalowalismy jego dom na jego widzi mi sie
my akurat teraz w tym tygodniu się staramy, termin @ mam na koniec miesiąca, ale mam nadzieję, że już nie doczekam. dziś robimy przerwę, aby się plemniczki wzmocniły, ale jutro będziemy działać znów.

a co do landlorda, my wynajmujemy mieszkanie z cudownej agencji. oni są właścicielami całego bloku, 14 mieszkań, także nie są czepliwi, nie czepiają się, jest świetnie i bardzo dobrze nam się tu mieszka.
a tak w ogóle to gdzie mieszkasz??

Stary 2012-07-15, 13:03   #3765
santom
Zakorzenienie

teraz mieszkamy w Norwegii, a bedac w Uk mieszkalismy jakies 40min od londynu: oxted

ja chyba bardziej sie musze przylozyc;p bo moje libido w ogole jest, hmmmm... na poziomie -100

z tym domem to jest dluga historia, co nie zmienia faktu, ze facet pojechal po bandzie

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-07-15, 13:07   #3766
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
teraz mieszkamy w Norwegii, a bedac w Uk mieszkalismy jakies 40min od londynu: oxted

ja chyba bardziej sie musze przylozyc;p bo moje libido w ogole jest, hmmmm... na poziomie -100

z tym domem to jest dluga historia, co nie zmienia faktu, ze facet pojechal po bandzie
ja mieszkam właśnie pod Londynem, ale do Norwegii się nie wybieram)

Stary 2012-07-15, 13:07   #3767
Luna0
Zakorzenienie

Ja mam jutro 27dc czyli tak miałam ostatnio ale to po # wiec teraz moze byc inny, zawsze mialam długie i teraz pewnie też tak bedzie..
a na fasolke straciłam nadzieje
Miłej niedzieli

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 13:26   #3768
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

o to coś dla nas:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1342259387_o3sv2n_500.jpg (23,0 KB, 31 załadowań)

Stary 2012-07-15, 13:41   #3769
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja mam jutro 27dc czyli tak miałam ostatnio ale to po # wiec teraz moze byc inny, zawsze mialam długie i teraz pewnie też tak bedzie..
a na fasolke straciłam nadzieje
Miłej niedzieli

No to jesteśmy na jednym poziomie cyklowym
Stary 2012-07-15, 17:47   #3770
Luna0
Zakorzenienie

Ja jutro testuje także trzymajcie kciuki chociaż moim zdaniem nadziei nie ma... W końcu "uważaliśmy"
Ale testuje bo lubie wiedzieć na czym stoję

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-15, 18:04   #3771
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jutro testuje także trzymajcie kciuki chociaż moim zdaniem nadziei nie ma... W końcu "uważaliśmy"

3mamy mocno!!! Ja zatestuję raczej w wtorek bo jutro nie będę miała kiedy,a nawet testu nie mam...
@ nadal brak...

Właśnie wróciliśmy z Tż z rowerków... jeszcze jedziemy jedną rzecz załatwić i muszę dokończyć pakowanie...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 19:11   #3772
Luna0
Zakorzenienie

a ja z TŻ się pokłóciłam
i to tak bardzo jak nigdy... chyba nawet noc spedzimy osobno. Bardzo mi z tym źle, tym bardziej ze o straszną bzdure no ale ja z tych co nie odpuszą.

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-15, 19:18   #3773
santom
Zakorzenienie

luna moze dacie rade jeszcze dojsc do porozumienia zanim pojdziecie spac nie mozna isc spac pokloconym

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-07-15, 20:25   #3774
Luna0
Zakorzenienie

Już jest ok

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-07-15, 20:30   #3775
santom
Zakorzenienie

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2012-07-15, 20:33   #3776
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Luna0, trzymam aż kostki sinieją

Edytowane przez Mokka_83
Czas edycji: 2012-07-15 o 20:35
Mokka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:47   #3777
IsiaG
Zadomowienie

Mokka - GRATULUJĘ!!! Ale jak bardzo sie cieszę, nie masz pojęcia. Już mnie kciuki bolały. Będziemy razem przeżywać ten fajny okres, a potem dołączy do nas reszta dziewczyn.

Dżastin - no, no - miałaś testować w sobotę. Obiecałaś!!! I co, teraz mamy czekać do wtorku czy jak?

cześć dziewczynki. Ja tak tylko na maoment, padam na twarz. Jestem z mężem w Nisku. Nie mam na nic czasu, zalatana taka... Chyba jestem dalej niż w 3 tygodniu, bo powoli nie mogę już dopiąć spodni i brzuszek mi tak lekko wywaliło. I mdłości doszły, ale takie na razie subtelne. I zgaga. I mam humorki.
Ale ogólnie jestem szczęśliwa. Kochane, dziękuję że jesteście.
Idę spać, bo oczy mi się same zamykają.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 00:02   #3778
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Mokka - GRATULUJĘ!!! Ale jak bardzo sie cieszę, nie masz pojęcia. Już mnie kciuki bolały. Będziemy razem przeżywać ten fajny okres, a potem dołączy do nas reszta dziewczyn.

Dżastin - no, no - miałaś testować w sobotę. Obiecałaś!!! I co, teraz mamy czekać do wtorku czy jak?

cześć dziewczynki. Ja tak tylko na maoment, padam na twarz. Jestem z mężem w Nisku. Nie mam na nic czasu, zalatana taka... Chyba jestem dalej niż w 3 tygodniu, bo powoli nie mogę już dopiąć spodni i brzuszek mi tak lekko wywaliło. I mdłości doszły, ale takie na razie subtelne. I zgaga. I mam humorki.
Ale ogólnie jestem szczęśliwa. Kochane, dziękuję że jesteście.
Idę spać, bo oczy mi się same zamykają.
Oj Isia, ja też się strasznie cieszę, że poszłam w Twoje ślady Mam nadzieję, że zapoczątkowałaś dobrą passę i kolejne fasolki się posypią Myślisz, że jesteś dalej niż w 3 tyg? Hmmm.. ale mimo wszystko to jeszcze chyba nie czas by brzuszek już na tyle urusł żeby spodnie ciężko było dopiąć A nie masz zaparć? Ja mialam lekkie prawie od owulki i już się bałam, że jeśli to początek ciąży i już mnie męczą, to co będzie potem Bo brzuch też mi trochę wysadziło Ale po terminie @, która nie przyszla jak ręka odjął - zaparcia minęły i jest spoko
Stary 2012-07-16, 06:53   #3779
Luna0
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem co mam wam napisać...
no są II krechy !!
Blada bo blada ale jest druga. Chociaz w tamtej ciaży miałam jeszcze bleszą. Narazie słabo się cieszę, kręci mi się w glowie i wogole nie dociera to do mnie

Dzięki za kciuki!!

Ps. Boje się że to jakieś torbiele, jakaś pomyłka nie wiem.. nie wierze w to..

Nie wiem czy coś zobaczycie, gołym okiem widac odrazu ale zdjecie z tel wiec możecie kompletnie nic nie zauwazyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1342413186149.jpg (15,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1342413124957.jpg (14,2 KB, 60 załadowań)

Aniołek 25.05.2012

Edytowane przez Luna0
Czas edycji: 2012-07-16 o 06:58
Stary 2012-07-16, 07:25   #3780
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie wiem co mam wam napisać...
no są II krechy !!
Blada bo blada ale jest druga. Chociaz w tamtej ciaży miałam jeszcze bleszą. Narazie słabo się cieszę, kręci mi się w glowie i wogole nie dociera to do mnie

Dzięki za kciuki!!

Ps. Boje się że to jakieś torbiele, jakaś pomyłka nie wiem.. nie wierze w to..

Nie wiem czy coś zobaczycie, gołym okiem widac odrazu ale zdjecie z tel wiec możecie kompletnie nic nie zauwazyć
Lunao łoł gratulacje kochana bardzo się cieszę i Ty tez się ciesz sloneczko
Ale nam się dobra passa zaczęła tu na naszym forum ale to dobrze tak dalej trzymać
Lunao teraz będę jeszcze mocniej trzymać kciuki żeby było wszystko ok z dzidzią
A jak tam nasza Dzastina miałaś testować nie trzymaj nas tak długo w niepewnośći
Ketjhx opuściłaś się mało do nas zaglądasz nie ładnie tak zaraz dostaniesz wizażowego klapsa w pupę opowiadaj co tam się dzieje u Ciebie
Mokka widzę że Ty w nocy spać nie możesz
Ja wczoraj powróciłam od babci i już nie miałam siły pisać ani czytać ale nadrobię teraz wszystko
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości