|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Kicia
A ja zdyham po urodzinach kumpla
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Pięknie
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- A ja dziś muszę zamówic pare rzeczy na allegro i jakies zaproszenia rozdać bo jeszcze pare zostało ![]() Pisząc szczerze to nie chce mi się ale jak trzeba to trzeba ![]() Dziś 15 lipiec za 2 miesiące ŚLUB
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu wyglądałaś przepięknie
Jestem bardzo ciekawa relacji ![]() I ciekawe jak tam reszta naszym wczorajszych PMek
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Kicia, świetnie wygladałaś!
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że mojego TŻ nie obchodzi wesele.... zamówiłam tort to nawet nie zapytał jaki smak ani nic.... powiedziałam, że znalazłam piosenkę na pierwszy taniec to nawet nie zainteresował się co to za piosenka.... wszystko mu podaję jak na tacy... do spowiedzi gdybym go nie wygoniła to by nie zrobił ... bo po co nie? :/ do DJ też nie zadzwoni ... a ciekawe co zrobi jak sie okaże, że na tydzień przed bedziemy bez muzyki
dobija mnie to strasznie... aha, rozmawiałam z nim ... tzn prowadziłam monolog na ten temat. Także nic wiecej nie powiem bo nic od niego ni wyciągnęłam.. ;/on tylko wie kiedy i o której ma ślub... ;/ bedziemy remontować pokój... lada dzień... pytam sie go czy wie na jaki kolor zrobi... no nie wie.. a co on ☠☠☠☠a wie? :/
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-07-15 o 11:33 |
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie chłopinę wszystko przytłoczyło, ślub, zaraz zostaniecie rodzicami. Wiesz, faceci bardziej myślą nie o tym, jaki tort ma smak, tylko jak za niego zapłacić. Nie łudź się, że On się domyśli. Daj mu listę rzeczy jakie ma załatwić przed ślubem i tyle.
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za tort i tak płacę ja znaczy tata. Więc to nie jego w tym głowa..
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś nakazałam mu do DJ zadzwonic. Ciekawe czy to zrobi. Jak nie, to zatłukę.
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu pięknie!
Czekamy na szczegółową relację ![]() Dziewczyny do czego tańczycie pierwszy taniec? Ja już nie mam pomysłu...
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu - aaaaaa już fotki są!!!! ślicznie wyglądałaś, suknia idealnie dopasowana, talia jak marzenie. Bukiecik kolorowy i piękny
Ciekawe jak tam reszta świeżo upieczonych małżonek ![]() dziewczyny, fotki mieszkanka zrobię, jak już urządzę, bo na razie to stoją puste meble, ale miło mi że się interesujecie |
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nenuś, prałaś Verę? Co zamierzasz z tym cudem zrobić?
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie różne te loki troche drobne troche takie większe bo na termolokach takie jak chciałam nie wyszły dziękuję za komplementy
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Za miesiąc slub a ja nie wiem jaki chcę bukiet
kiedyś byłam zakochana w takim z róż jak na zdjęciu, teraz mi sie podoba ten z lilią, ale troche mniejszy. Ale jak patrzę na te wasze piwonie to zaczynam mieć dylemat. jaki byście doradziły mi bukioet z czerwonych kwiatów? Mogą byc tez inne kolory, ale czerwony jest moim przewodnim.
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vera leży zwinięta w ikeowską siatę, upapranymi falbanami do góry. Trochę nie mogłam na nią patrzeć i zawiozłam ją do domu. Ale mama oszacowała straty i nie jest źle. Czekam tylko na fotki od fotografa i spróbuję ją opchnąć a tymczasem kilka fotek, które dostałam od kolegi: Na ostatniej foto ustawiał nas do zdjęć - Tż skakał z tego pniaka a ja udawałam że robię to samo |
|
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az zachcialo mi sie sesji zdjeciowej tylko po to zebym mogla ja jeszcze raz miec na sobie mi panie w salonie doradzily zebym ja wrzucila do pralki na delikatne pranie, bo z doswiadczenia wiedza, ze taka suknia potraktowana jakimis specyfikami w pralni moze sie zniszczyc, ale bede musiala miec w sobie wiele odwagi zeby to zrobic, na razie jej nie mam... Cytat:
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia zapowiadają się super ![]() W ogóle muszę Ci powiedzieć, że jak wcześniej wklejałaś zdjęcia TŻta to wyglądał zupełnie inaczej, tak chłopięco. A tutaj takie ciacho . Wybacz, nie wiem czy mnie, jeszcze pannie, wypada tak mówić o żonatym facecie
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Własnie mi tez już się przestaje podobać
i nie wiem co innego wymyślić, nic mi sie nie podoba
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdjecie z modzajto w jednej rece i kamikadze w drugiej jest the best a znowu na ostatnim dziewczynka wspinajaca sie wyglada jakby nie dzialala na nia grawitacja ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Morelko... ja sie kocham w takich
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście nie będę sprzedawać Justina, nie ma mowy. Choć w czwartek idę go mierzyć, więc się okaże co to będzie Boję się, że nie będzie wow i zostanę z niczym...
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu-expresowa jestes normalnie
Juz fotki wstwilas ! Jeaaaa! Cudnie wygladalas, widac ze sporo schudlas Przepieknie wygladasz!!!! No i bukiecik tez superowy, taki kolorowy! Juz sie nie moge doczekac reszty fotek!
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Ok laski. Wrzucam Wam moje buty ślubne do kosciola i jak dam rade to na pierwszy taniec- bujaniec
![]() Ladystar- pytałam Cie kiedys o ten material ale chyba podjade do tej hurtowni w krk i poszukam czegos typowego w kolorze bucikow
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie kupiłaś? Albo zdradź chociaż jaka to firma, będę grzebać w necie i szukać
Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-07-15 o 12:51 |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja natomiast absolutnie nie moge miec z wycieciem na palca bo mi uciekaja wiec jak te zobaczylam to myslalam ze sie poplacze ze szczescia. nie wiem w jakim sklepie kupilam... na pudelku pisze: ---> www.marex2.pl a na buciku chyba Morano kooocur miala podobne buty z wycieciem ale z zagranicznej strony zamawiala na zamowienie tylko ze to byly chyba buciki o numeracji gora 35, 36...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-07-15 o 12:58 |
|
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Wita się skacowana na maxa audrey
![]() Miałam najlepszy panieński na świeciee uwielbiam moje przyjaciółki !!! krótka relacja: Wpadły do mnie o 20.00 - dostałam mnóstwo prezentów , koszulki, majtki, kajdanki, pejcz, kostki z pozycjami i 2 gry, które wykorzystałyśmy później w Krakowie w klubie ale o tym zaraz. DOdatkowo miały dla mnie tort z penisem W sumie było Nas 8. Wypiłyśmy ruskiego szampana i 0,7 smirnoffa i już miałyśmy super humor! O 22 podjechał bus i zabrał Nas do jednego z krk klubów, a tam: wielka, klimatyzowana loża VIP na wyłączność tylko i wyłącznie dla Nas, a ta loża podzielona była na 4 takie mniejsze i to jeszcze raz WSZYSTKO WYŁĄCZNIE DLA NAS W gratisie do loży każda miała po 2 driny więc oczywiście poleciało "modżajdo", później koleżanka która pracuje w tym klubie przyniosła Nam gratisowe szoty- szarlotka (wódkaa, syrop o smaku pieczonego jabłka i sok jabłkowy ) wódki w ogóle nie czuć a kopie jak rasowy koń czystej krwi później kupiłyśmy litr wódki- była tak zmrożona że aż gęsta jak syrop- wchodziła jakk złoto! Jedna z gier polegała na losowaniu kart z zadaniami dla mnie Wylosowałam np. znaleźć facceta w białych skarpetach- co graniczyło z cudem i odbić mu czerwone usta na policzku, albo np namówić kolesia żeby postawił mi drina, albo podpisać się kolesiowi na klacie oczywiście wykonałam wszystkie, bez jednego- białych skarpet Nie schodziłyśmy z parkietu, bawiłyśmy się wyśmienicie, zanim się obejrzałyśmy się była 4 godzina i zaczęło Nam burczeć w brzuchach, więc poszłyśmy na rynek na kebaba. Tam wymęczone i na bosaka siedziałyśmy na placu szczepańskim, wtem podchodzi koleś w wielkim pajacu takim jak mają dzieciaki- w tygryskowego printa oczywiście się wkurzyłyśmy zwłaszcza ja bo na dzisiaj na 14 mamy umówione spotkanie z DJem Ale oczywiście nie odzywam się od TŻta, jestem na maxa wściekła bo zachował się jak gnojek- mówiłam żeby zrobić panieński wcześniej niż tydzień przed weselem bo teraz mamy mnóstwo załatwień to nie. I co? Teraz będziemy musieli z DJem dogadywać wszystko mailem bo nie znajdziemy czasu na spotkanie. TŻt wie że zawalił, zadzwonił i powiedział że miał mi kupić nowy telefon w prezencie ślubnym, ale jeśli chcę to mogę go sobie kupić już Jak ogarnę zdjęcia, któe nadają się do oglądania to wrzucę na pocztę..Kiciu za szybką fotorelację Wyglądaliście super !Malody za buty, bardzo fajne.zapomniałabym! iedzimy z tygryskiem i pijemy winkacza.. patrzę a on ma BIAŁE SKARPETY więc od razu szminka, cmok i ostatnie zadanie wykonane
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-07-15 o 13:02 |
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszcze takiego panieńskiego dziewczyny spisały sie na medal i tygrysek chyba przejdzie do legendy Duze brawa za wykonanie wszystkich zadan ![]() a na TZ sie nie fooochaj
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butki śliczne, ile zapłaciłaś? Ja już od jakiegoś czasu mam w głowie koncpecję bucików z ozdobą odkąd tylko zobaczyłam buciki na pierwszym foto Zaczęło się od tego, że trafiłam na bloga dziewczyny zajmującej się robieniem klipsów do butów na zamówienie. I pomyślałam od razu o takich kryształkowych, które pasowałyby mi do kolczyków i do pasa w sukni (którego notabene jeszcze nie mam ). Zapytałam o koszt i napisała mi, że byłoby to w graniach 100zł. Ale sprytna fab znalazła na ebay kryształkowe broszki, które jak się okazało da się przerobić na klipsy kosztem ok. 20zł. Do tego zamówiłam od razu trzecią broszkę z myślą, żeby przyczepić ją do rączki bukietu. Koniec końców broszki przyszły ale zastanawiam się czy nie są za duże. Butów ślubnych jeszcze nie mam, ale będą to nudziakowe peep tołki. Póki co załączam wam zdjęcie z jednymi peep tołkami jakie mam żebyście obiektywnym okiem oceniły czy te broszki nie są za duże? Broszki są tak prowizorycznie tylko położone póki co. Plus jest taki, że w razie czego, gdyby przeszkadzały mi w tańcu mogę je odpiąć w każdej chwili. Napiszcie co sądzicie bo ja nie jestem jeszcze zdecydowana. Ciągle też rozglądam się za innymi butkami. Gdyby udało mi się znaleźć np takie jak ma melody tylko z wycięciem to już nie kombinowałabym z klipsami. |
|
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekmy na foty
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

to ostatnie jest baaaaaaaaaaaaaardzo słabe

dobija mnie to strasznie... aha, rozmawiałam z nim ... tzn prowadziłam monolog na ten temat. Także nic wiecej nie powiem bo nic od niego ni wyciągnęłam.. ;/
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

kiedyś byłam zakochana w takim z róż jak na zdjęciu, teraz mi sie podoba ten z lilią, ale troche mniejszy. Ale jak patrzę na te wasze piwonie to zaczynam mieć dylemat. jaki byście doradziły mi bukioet z czerwonych kwiatów? Mogą byc tez inne kolory, ale czerwony jest moim przewodnim.
az zachcialo mi sie sesji zdjeciowej tylko po to zebym mogla ja jeszcze raz miec na sobie
) wódki w ogóle nie czuć a kopie jak rasowy koń czystej krwi
za szybką fotorelację