Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 14:44   #1951
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
nasze obrączki
śliczne

Cytat:
eeee nie nie do Rybnika go wiozłam a napisałam odprowadziłam? ahaaaa odwoziłam :P

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

tylko na żywo. W necie to nawet nie brałam go pod uwagę a na żywo się w nim zakochałam. Jest lekki, ma świetne amortyzatory, za☠☠☠iście sie go prowadzi. No cudo! a przy tym zgrabny, ładną ma gondolę no i ma przekładaną rączkę, a żaden inny z tej firmy nie miał. Wogóle to rzadkość teraz.
bebetto mają fajne wózki my mamy bebetto magnum, i co prawda nie ma rączki przekładanej ale i gondolę i całą resztę możemy przekładać jak nam się podoba
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 14:52   #1952
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

O matko, ale się zmachałam...Musiałam się wdrapać aż po 13 schodach do sypialni, żeby przeczytać co u Was

Micia, super obrączki! My chcieliśmy bardzo proste i klasyczne, ale te Wasze też się będą super prezentować...
Kamilka, nie martw się - ja też się ścięłam z Mężem i w dodatku z ojcem jeszcze. Także nici wyszły z mojego sprzątania, zabrałam się i pojechałam do babci bez słowa.
Stary 2012-07-15, 15:05   #1953
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
bebetto mają fajne wózki my mamy bebetto magnum, i co prawda nie ma rączki przekładanej ale i gondolę i całą resztę możemy przekładać jak nam się podoba
noo teraz takie coś robią zamiast rączki właśnie też fajnie ale nie bedzie mi sie chciało pewnie całej gondoli podnosić itd :P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 15:36   #1954
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
sorki za to pytanie: ale jestes pewna ze chcesz z Nim spedzic reszte zycia??
to samo chcialam spytac...
u nas to msuze przyznac tż wszystko zalatwial..nawet mi zalatwil fryzjera i kosmetyczke..stwierdzil ze ja mam sie neoi stresowac nie przejmowac wiec on znalazl restauracje, ja oczywiscie bralam w tym udzial jako doradczyni, osoba decydująca ale nigdzie latac nie musialam ...

my wyjechalismy ale tż wyszedl teraz na chwile do kolegi po drodze wiec wyciagnelam jego netbooka wreszcie odebralismy obrączki yeeeeah jestesmy mistrzami 5 dni przed slubem ale to dlatego ze kasy nie bylo,ja juz sie smialam ze moze nam nei dadza i bedzie jak w teledysku guns'n'roses november rain gdzie para mloda ma obraczki z trupoimi czaszkami i serduszkiem bo obraczek nie mieli buehehehe albo jak w cztery wesele i pogrzebno ale na szczescie dali wiec sie obędzie bez trupich czaszeka tak to wszystko pozalatwiane w czwartek ide do fryzjera na obciecie tż też , w piatek ide do tego samego na ulozenie i tam bede meic kosmetyczke no i bukeit odebrac ale to te na miejscu
my wydamy na cywilny około 4-5 tysiecy.dokaldnie nie wiem.ale cos koło tego

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

landi ten twój szwagier tochodząca masakra..neich go siostra kopnie w tyłek bo bedzie ją tak zdradzal do końca życia

micia fajne są wozki z przekladaną rączką a jaki masz kolor??

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
nasze obrączki
piekne!!
my mamy proste tzn prosyte ale nie klasyczne bo tytanowe ze złotym cienkim paskiem na dole ...z yes.płacilismy 1100 zł za parę

ale mnie mały kopie dzisiajuwielbiam tooooo

dojotka ja tez cierpie czuje sie jak stara bacie plecy bolą mnie wciaz, w nocy się budze kręce, tż pzreze mnie nie śpi, rano mnie bolą, teraz tez ja nie wiem moze ja za dużo siedze, tryb mam raczej siedzący ostatnio..bo wszedzie jak co autem mnie tz zawozi..chociaz ja z tymi plecami to od zawsez problemy, skolioza i wogole inwalidka kurna .....pytalam lekarza to on rozlozyl rece i mowi ze musze przecierpiec bo bedzie gorzej w miarę wzrostu brzuszka.no wiec jakos damy rade.wogole ciagle mnie cos pobolewa, strzyka, kłuje jak stara babcia tylko gadam co mnie boli albo ile spalam albo co jadlam

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-07-15 o 15:28
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 15:40   #1955
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
u nas to msuze przyznac tż wszystko zalatwial..nawet mi zalatwil fryzjera i kosmetyczke..stwierdzil ze ja mam sie neoi stresowac nie przejmowac wiec on znalazl restauracje, ja oczywiscie bralam w tym udzial jako doradczyni, osoba decydująca ale nigdzie latac nie musialam ...

micia fajne są wozki z przekladaną rączką a jaki masz kolor??

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

piekne!!
my mamy proste tzn prosyte ale nie klasyczne bo tytanowe ze złotym cienkim paskiem na dole ...z yes.płacilismy 1100 zł za parę

ale mnie mały kopie dzisiajuwielbiam tooooo
no ja musze latac bo jednak ja żory a on namysłów.. to nie ma jak zalatwiac ale napisalam mu liste gdzie ma zadzwonic dzis i jutro. oby tego dokonał

a wózka kolor no to bedzie lila jeśli dziewczynka a jak chłopak to kawa z mlekiem

Stary 2012-07-15, 15:40   #1956
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Kurcze laski ale mi smaka narobiłyście na jakis placek. Chyba zaraz cos wysmycze

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 15:54   #1957
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

my wyjechalismy ale tż wyszedl teraz na chwile do kolegi po drodze wiec wyciagnelam jego netbooka wreszcie odebralismy obrączki yeeeeah jestesmy mistrzami 5 dni przed slubem ale to dlatego ze kasy nie bylo,ja juz sie smialam ze moze nam nei dadza i bedzie jak w teledysku guns'n'roses november rain gdzie para mloda ma obraczki z trupoimi czaszkami i serduszkiem bo obraczek nie mieli buehehehe albo jak w cztery wesele i pogrzeb:Dno ale na szczescie dali wiec sie obędzie bez trupich czaszeka tak to wszystko pozalatwiane w czwartek ide do fryzjera na obciecie tż też , w piatek ide do tego samego na ulozenie i tam bede meic kosmetyczke no i bukeit odebrac ale to te na miejscu
my wydamy na cywilny około 4-5 tysiecy.dokaldnie nie wiem.ale cos koło tego[COLOR=Silver]
W sumie byłoby oryginalnie. Ciekawe co by powiedział ksiądz na obrączki z trupimi czaszkami
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 15:54   #1958
madzius90
Zakorzenienie

Cześć Kochane

Pokój dla Maluszka mamy już prawie gotowy, dziś jeszcze tylko TŻ musi dokończyć malować (ostatecznie wybraliśmy żółty kolor ) I zaczyna remont naszego pokoju
Nienawidze tego syfu przy remontach

A wczoraj kupiliśmy wózek dla Bartusia
Teraz czekamy aż dojdzie i mam nadzieje, że będzie taki ładny jak na zdjęciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2466130339.jpg (111,5 KB, 34 załadowań)
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 16:06   #1959
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Pokój dla Maluszka mamy już prawie gotowy, dziś jeszcze tylko TŻ musi dokończyć malować (ostatecznie wybraliśmy żółty kolor ) I zaczyna remont naszego pokoju

Żółty kolor jest taki pozytywny, na pewno będzie fajnie wyglądać.
Ja też nie lubię remontów, samego remontu, jak i sprzątania po nim.

A wózeczek bardzo ładny. Jaka to firma?

My chyba ten pierwszy wózek z gondolą dostaniemy od znajomych. Mają ponoć w bardzo dobrym stanie i właśnie okazało się, że chcą się go pozbyć, bo się przerzucają na spacerówkę.
Zobaczymy jeszcze jak on wygląda na żywo.
Ja ogólnie mam w planach dosyć szybkie przerzucenie na spacerówkę, bo są one dużo lżejsze i zajmują mniej miejsca. Oczywiście nic na siłę - jak już maluch będzie siedział i jak już będzie ciepło.
Stary 2012-07-15, 16:11   #1960
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię remontów, samego remontu, jak i sprzątania po nim.
Właśnie to jest najgorsze

Cytat:
A wózeczek bardzo ładny. Jaka to firma?
Mikado

Cytat:
My chyba ten pierwszy wózek z gondolą dostaniemy od znajomych. Mają ponoć w bardzo dobrym stanie i właśnie okazało się, że chcą się go pozbyć, bo się przerzucają na spacerówkę.
Zobaczymy jeszcze jak on wygląda na żywo.
Ja ogólnie mam w planach dosyć szybkie przerzucenie na spacerówkę, bo są one dużo lżejsze i zajmują mniej miejsca. Oczywiście nic na siłę - jak już maluch będzie siedział i jak już będzie ciepło.
To fajnie, jak będziecie mogli dostać wózek. Zawsze to jakiś wydatek odejdzie. Tymbardziej, że właśnie wózek z gondolą szybko przestaje być potrzebny.
Ten nasz jest z gondolą i spacerówką także posłuży troszkę

My doszliśmy do wniosku, że po to, aby wyjść na spacer koło domu czy na wioskę nie potrzebny jest nam jakiś super wypasiony i nie wiadomo jak drogi wózek, więc zdecydowaliśmy się kupić używany z allegro
Stary 2012-07-15, 16:17   #1961
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane

ale ładny wózeczeek

Stary 2012-07-15, 16:19   #1962
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie to jest najgorsze

Mikado

To fajnie, jak będziecie mogli dostać wózek. Zawsze to jakiś wydatek odejdzie. Tymbardziej, że właśnie wózek z gondolą szybko przestaje być potrzebny.
Ten nasz jest z gondolą i spacerówką także posłuży troszkę

My doszliśmy do wniosku, że po to, aby wyjść na spacer koło domu czy na wioskę nie potrzebny jest nam jakiś super wypasiony i nie wiadomo jak drogi wózek, więc zdecydowaliśmy się kupić używany z allegro
Pewnie, po co przepłacać. Najważniejsze, żeby był dostosowany do Twoich potrzeb. Jak mieszkasz w domku to nie potrzebujesz, żeby wózek był np. lekki. Ja mam półpiętro do zejścia po schodach i dlatego chciałabym szybko zmienić na spacerówkę ( niektóre ważą 5 kg więc różnica to z 10 kg), a dziecko cały czas przybiera na wadze. Ten wózek z gondolą ma też tę wersję to siedzenia, ale i tak stelaż pozostaje ten sam i trochę pewnie waży. Zresztą zobaczymy jeszcze jak on wygląda i jak będzie się sprawował.
Stary 2012-07-15, 16:20   #1963
madzius90
Zakorzenienie

Micia śliczne obrączki

Peperonik śliczny brzusio i w ogóle ślicznie wyglądasz

Kamalika łóżeczko prześliczne

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-07-15 o 16:21
Stary 2012-07-15, 16:29   #1964
Kamalika
Raczkowanie

Witam się i ja - z mężem zawieszenie broni oczywiście przyznał racje że łóżko jest piękne i będzie idealnie pasowało do naszej sypialni ale cena go zbiła

Cytat:
nasze obrączki
śliczne obrączki - ja niestety mojej teraz nie nałożę tak mam popuchnięte palce

Cytat:
Jestem cała wasza

Zapomniałam Wam napisać Wybrałam wózek. Bebetto Murano
Ło matko, to bądź moja !!!!

Oglądałam te wózki w Smyku i całkiem sensownie wyglądały.
My się nastawialiśmy na Tako Laret ale po wczorajszej rozmowie z Panem w sklepie już nie jesteśmy tacy pewni tego wyboru.
Podobno oni w tym salonie zrezygnowali z Tako ze wzglęgu na awaryjność - oglądaliśmy MaxiCosi i X-Landera X-move ale Pan raczej tego nie polecał. Natomiast na porę zimową polecił nam Jedo Fyn http://www.bobowozki.com.pl/product_...980633546272a9

Gondola duża, regulowane dno w gondoli - można ustawić pozycję półleżącą, lekki, ale stelaż po złożeniu jest dość duży i jak potem poczytaliśmy opinie to spacerówka jest do d.u.p.y. No i podobno do tego stelaża można wpiąć fotelik Recaro - o wiele bardziej bezpieczny w testach niż MaxiCosi.

Dzisiaj z mężem stwierdziliśmy że wszystkie wózki, które oglądamy to albo mają kijową gondolę albo spacerówka jest beznadziejna ..... i zastanawiamy się czy teraz nie kupić tylko gondoli a na wiosnę-lato pomyśleć o spacerówce i sprzedać gondolę.

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
hello )
my dziś z Melcią pospałyśmy do wpódo 12 zrobiłyśmy ciasto . Zaraz idziemy włosy umyć Dzisiaj też mamy kolejne święto z TŻ, szkoda tylko że go nie ma bo dalej na tej delegacji (
a sny dzis....mocno erotyczne

Ale mi smaka narobiłaś na cosik słodkiego .....

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Kamilka, nie martw się - ja też się ścięłam z Mężem i w dodatku z ojcem jeszcze. Także nici wyszły z mojego sprzątania, zabrałam się i pojechałam do babci bez słowa.

Ehhhh Ci niewydarzeni samcy Nic tylko ich lać

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 16:34   #1965
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

Natomiast na porę zimową polecił nam Jedo Fyn http://www.bobowozki.com.pl/product_...980633546272a9

Gondola duża, regulowane dno w gondoli - można ustawić pozycję półleżącą, lekki, ale stelaż po złożeniu jest dość duży i jak potem poczytaliśmy opinie to spacerówka jest do d.u.p.y. No i podobno do tego stelaża można wpiąć fotelik Recaro - o wiele bardziej bezpieczny w testach niż MaxiCosi.
Bardzo ładny ten wózek
Stary 2012-07-15, 16:34   #1966
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

Ło matko, to bądź moja !!!!

Oglądałam te wózki w Smyku i całkiem sensownie wyglądały.
My się nastawialiśmy na Tako Laret ale po wczorajszej rozmowie z Panem w sklepie już nie jesteśmy tacy pewni tego wyboru.
Podobno oni w tym salonie zrezygnowali z Tako ze wzglęgu na awaryjność - oglądaliśmy MaxiCosi i X-Landera X-move ale Pan raczej tego nie polecał. Natomiast na porę zimową polecił nam Jedo Fyn http://www.bobowozki.com.pl/product_...980633546272a9

Dzisiaj z mężem stwierdziliśmy że wszystkie wózki, które oglądamy to albo mają kijową gondolę albo spacerówka jest beznadziejna ..... i zastanawiamy się czy teraz nie kupić tylko gondoli a na wiosnę-lato pomyśleć o spacerówce i sprzedać gondolę.
nooo tak też moż4ecie zrobic nam tego Murano wlasnie tez na zime polecił noi jest niski wsam raz dla mnie

Stary 2012-07-15, 17:09   #1967
MiciaKicia
Zakorzenienie

Zjem sobie ziemniaczki z obiadu i fasolkę w bułce tartej z cebulką

Stary 2012-07-15, 17:26   #1968
DeKajka
Zakorzenienie

Madzius - wozeczek sliczny

Zaraz bede jesc na kolacje zasmazona mloda kapustke z koperkiem .. kocham moja mamusie

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 17:36   #1969
landi0909
Zakorzenienie

a ja dziś mam fatalny dzień, rano takie wieści, teraz mi słabo chyba z tego bólu, zgaga straszna i dół niesamowity... Dobrze że jutro wizyta, może dowiem się z czego mnie tak boli
Stary 2012-07-15, 17:37   #1970
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane

Zazdroszczę szykowania pokoiku dla malucha ! My mamy dwa pokoja tak więc póki co maluszek będzie mieszkał z nami

Wózeczek bardzo ładny No i kolorek świetny !

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Zaraz bede jesc na kolacje zasmazona mloda kapustke z koperkiem .. kocham moja mamusie
Masz za dobrze Teraz mama musi dla dwóch ciężarnych gotowac

Wiedzą już rodzice o ciąży Twojej siostry ?

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 17:40   #1971
Sola1
Zakorzenienie

[
Cytat:
a ja dziś mam fatalny dzień, rano takie wieści, teraz mi słabo chyba z tego bólu, zgaga straszna i dół niesamowity... Dobrze że jutro wizyta, może dowiem się z czego mnie tak boli
Współczuję
Stary 2012-07-15, 17:44   #1972
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna

Na którą jutro masz wizytkę ?

Ja jutro mam przeniesione połówkowe na 13:15..Mam nadzieję, ze tym razem uda się je zrobic..

Stary 2012-07-15, 17:47   #1973
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja moją też haha za tą fasolkę co zeżarłam przed chwilką

ja jutro chyba do chirurga sie wybiore czy tam ortopedy..może mi powie skąd ten ból .. gorzej jak powie, że to normalne w ciąży ... jak ja będę na ślubie funkcjonować ? TŻ bedzie mnie musiał po klęczeniu w kościele podnosić do pionu

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Ja jutro mam przeniesione połówkowe na 13:15..Mam nadzieję, ze tym razem uda się je zrobic..

Stary 2012-07-15, 17:57   #1974
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Madziuś, super wózeczek. Ja już sama nie wiem, jaki wybrać. Na pewno chcę samą gondolę, ale takich akurat nigdzie w sklepach nie spotkałam A na allegro z nie-wielofunkcyjnych są aktualnie same badziewia, nie ma tego, który upatrzyłam

Cytat:
Połóż się i odpocznij, musisz uważać na siebie - dość już macie wszyscy zmartwień

A jeśli Cię pocieszy, że nie jesteś sama, to dzień też mam okropny i marzę tylko o tym, żeby się już skończył. Bo już na prawdę mam dość, same pępki świata mnie otaczają...
Stary 2012-07-15, 17:59   #1975
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

o ja, ale masz dobrze

Cytat:

Dobrze, że jutro masz tą wizytę Oby to nie było nic poważnego

Cytat:
Zazdroszczę szykowania pokoiku dla malucha ! My mamy dwa pokoja tak więc póki co maluszek będzie mieszkał z nami
My też mamy dwa pokoje.
No i na początek Bartuś będzie w jednym pokoju z nami Ale jak podrośnie to będzie miał swój. A żeby później przy nim nie robić remontu i syfu to postanowiliśmy zrobić to teraz

Cytat:
Wózeczek bardzo ładny No i kolorek świetny !

Cytat:
Nie ma innej opcji Kochana

Cytat:
ja jutro chyba do chirurga sie wybiore czy tam ortopedy..może mi powie skąd ten ból .. gorzej jak powie, że to normalne w ciąży ... jak ja będę na ślubie funkcjonować ? TŻ bedzie mnie musiał po klęczeniu w kościele podnosić do pionu
Wybierz się, wybierz
A jeśli powie, że to normalne to powiedz mu, jaka jest sytuacja, że nie możesz normalnie funkcjonować, a za chwilę bierzesz ślub. Być może będzie mógł przepisać Ci coś

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Madziuś, super wózeczek. Ja już sama nie wiem, jaki wybrać. Na pewno chcę samą gondolę, ale takich akurat nigdzie w sklepach nie spotkałam A na allegro z nie-wielofunkcyjnych są aktualnie same badziewia, nie ma tego, który upatrzyłam

No właśnie teraz chyba wszyscy stawiają na te wielofunkcyjne wózki
Jest jeszcze troszkę czasu, także może pojawi się coś ciekawego

Cytat:
A jeśli Cię pocieszy, że nie jesteś sama, to dzień też mam okropny i marzę tylko o tym, żeby się już skończył. Bo już na prawdę mam dość, same pępki świata mnie otaczają...
Stary 2012-07-15, 18:11   #1976
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna

Na którą jutro masz wizytkę ?

ja jutro mam być międzi 9 a 11 rano pojadę koło 8 żebym była pierwsza bo potem jak się babki zejdą to nieraz te ostatnie wogóle się nie załapują na USG

Cytat:

Połóż się i odpocznij, musisz uważać na siebie - dość już macie wszyscy zmartwień

ojj kochana znam to, każdy myśli że jest najlepszy, jedyny, i wszystkich tylko jego problemy obchodzą takie użalanie się nad sobą... Dlatego jak o mnie NAGLE ktoś sobie przypomni i spyta jak się czuję to odpowiadam krótko - nijak

Nawet M mnie dziś wkurzył... właściwie to zdołował swoim kiepskim żartem. Oglądaliśmy komedię romantyczną, facet oświadczył się babce a on w tym momencie "powiedz nie, nie bądź głupia"... Myślał że mnie to rozśmieszy, spytałam czy w takim razie ja też byłam głupia a on tylko wzruszył ramionami... No to uciekłam z płaczem do pokoju i przypomniał sobie o moim istnieniu po godzinie
Stary 2012-07-15, 18:16   #1977
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet M mnie dziś wkurzył... właściwie to zdołował swoim kiepskim żartem. Oglądaliśmy komedię romantyczną, facet oświadczył się babce a on w tym momencie "powiedz nie, nie bądź głupia"... Myślał że mnie to rozśmieszy, spytałam czy w takim razie ja też byłam głupia a on tylko wzruszył ramionami... No to uciekłam z płaczem do pokoju i przypomniał sobie o moim istnieniu po godzinie
Należy mu się niezły
Stary 2012-07-15, 18:22   #1978
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Należy mu się niezły
spokojnie, popalić to ja mu dam nie ma, teraz mój bunt osiągnie szczyt nie będzie takimi hasełkami rzucał. Szczególnie teraz, kiedy trzymam w sobie gniew na szwagra, współczucie dla siostry i kiedy się ogólnie źle czuję. To wszystko powoli mnie przerasta, wybuchnę mu tylko raz a wtedy pożałuje że cokolwiek powiedział
Chociaż nie powiem, czasem żałuję że to wszystko się tak potoczyło. Że wzięliśmy ślub, że jestem w ciąży... Głównie chodzi o to, że mogliśmy w sumie z dzieckiem poczekać z rok. Znalazłabym stałą pracę, może nie byłoby takich problemów finansowych jakie mamy teraz. No ale czasu nie cofnę, a widocznie tak miało być na pewno choćbyśmy żarli ściany, dam mojemu dziecku to czego ja w dzieciństwie nie miałam. I będę je kochać bezgranicznie...

Może to przez te moje wahania tak wybuchłam płaczem dziś. Nie chcę mu robić przykrości, więc mu tego wszystkiego nie powiem, poza tym co innego mi pozostaje zrobić? Donosić ciążę i wychować moje WŁASNE dziecko. Może jakoś to będzie, może to tylko chwilowy kryzys. Przynajmniej mam taką nadzieję
Stary 2012-07-15, 18:25   #1979
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, popalić to ja mu dam nie ma, teraz mój bunt osiągnie szczyt nie będzie takimi hasełkami rzucał. Szczególnie teraz, kiedy trzymam w sobie gniew na szwagra, współczucie dla siostry i kiedy się ogólnie źle czuję. To wszystko powoli mnie przerasta, wybuchnę mu tylko raz a wtedy pożałuje że cokolwiek powiedział
Chociaż nie powiem, czasem żałuję że to wszystko się tak potoczyło. Że wzięliśmy ślub, że jestem w ciąży... Głównie chodzi o to, że mogliśmy w sumie z dzieckiem poczekać z rok. Znalazłabym stałą pracę, może nie byłoby takich problemów finansowych jakie mamy teraz. No ale czasu nie cofnę, a widocznie tak miało być na pewno choćbyśmy żarli ściany, dam mojemu dziecku to czego ja w dzieciństwie nie miałam. I będę je kochać bezgranicznie...

Może to przez te moje wahania tak wybuchłam płaczem dziś. Nie chcę mu robić przykrości, więc mu tego wszystkiego nie powiem, poza tym co innego mi pozostaje zrobić? Donosić ciążę i wychować moje WŁASNE dziecko. Może jakoś to będzie, może to tylko chwilowy kryzys. Przynajmniej mam taką nadzieję
Kochana odrzuc te wszytskie czarne myśli !!!

Stało się i nie mów, że czasami żalujesz.. pamiętasz jak cieszyłaś się przed ślubem i opowiadałaś nam przebieg ślubu ! Jesteś szczęśliwa! Zobacz jak cieszą CIę kopniaczki maluszka i jak fajnie go podglądac na USG !

Te nasze hormony teraz tak szaleją, że robią nam małe zamieszanie w głowie !

Stary 2012-07-15, 18:28   #1980
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana odrzuc te wszytskie czarne myśli !!!

Stało się i nie mów, że czasami żalujesz.. pamiętasz jak cieszyłaś się przed ślubem i opowiadałaś nam przebieg ślubu ! Jesteś szczęśliwa! Zobacz jak cieszą CIę kopniaczki maluszka i jak fajnie go podglądac na USG !

Te nasze hormony teraz tak szaleją, ż erobią nam małe zamieszanie w głowie !
oj tak, hormony są okropne wiesz te czarne myśli są głównie przez tą kasę, wiecznie jej brakuje, a przy dziecku kolejne wydatki... I tylko dlatego w sumie mam takie myśli chyba. Cieszę się strasznie uwierz mi, że noszę nowe życie w sobie, że dzięki mnie powstaje wogóle człowiek, że wzięłam ślub z kimś kogo naprawdę kocham ale czasami mam wrażenie, że mogłabym wiele rzeczy w moim życiu zmienić wiesz jak to jest, człowiek uczy się całe życie. No ale co nas nie zabije, to nas wzmocni jakoś musimy dać radę, teraz najważniejsze jest dobro moje i Kubusia

aaa no i ten wyjazd do Norwegii raczej nie wypali. I chyba całe szczęście Nie wyobrażam sobie tego, jakby miało nie być M przy mnie w ostatnich dniach ciąży i pierwszych dniach z dzieckiem. Co jak co, ale ojca i męża nikt chyba nie zastąpi

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-07-15 o 18:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości