|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Chyba miałam jakiś poważny spadek formy i ten spam na 20 stron zaćmił mi możliwości percepcji - przeciez jak bym się bez forum zapłakała na śmierć, ja żyję forum ![]() Postaram się co wieczór ogarnąć i jakoś to może będzie, zobaczymy w jakim tempie będzie przybywać stron. Lubię nasz spam bo zawsze można się dowiedzieć dużo ciekawych informacji od "znajomych dusz" to inaczej niż iść na inny wątek i pytać, szukać. Nie chciałabym żeby to się zmieniło!!! Ten wątek to skarbnica wiedzy nie tylko paznokciowej ale też włosowej, kosmetycznej, każdej niemal - tak ma zostać! Tylko może niech to będzie w granicach rozsądku i jakoś sobie poradzę z nadrabianiem A tutaj paznokcie z wczoraj Joko cairo night + Wibo top brokatowy 143 (musze podpiłować kciuka bo znowu jakiś dłuższy i w ogóle kształt podrasować bo odrastają z zera i musze je na drogę migdałków wprowadzić )Edit: ten brokat z Wibo jest piękny na czerni (na zdjęciu ten efekt umiera niestety..), to jeden z najlepszych zakupów jakie zrobiłam, mam też oczywiście resztę z kolekcji (różowy, zielony, złoty, srebrny..)
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-07-15 o 18:54 |
|
|
|
|
#692 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Idź Ty głuptasie Jesteś chyba zbyt krytyczna wobec swoich pazurków![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Chyba bym się zapłakała, gdyby Ciebie tutaj nie było |
||
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Ala - nie mówię Ci że ładne :P
Mgiełka - oszałamiające jak zwykle! A tu rzeczona torebka. Wzór malowany totalnie z ręki i na pałę farbami akrylowymi nic nadzwyczajnego, ale dobrze się bawiłam. Torebka będzie jeszcze wypastowana, ale to już mamy działka.![]()
|
|
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
ładny lakier
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;35307988]Wklejam wyczyszczone pazury.Dobrze ? I jeszcze na szybko pytanie jaki zapach : Owoc granatu i mango czy arbuz ?[/QUOTE] alee długie Cytat:
Cytat:
śliczneładne, to połączenie też śliczne Cytat:
A w gratisie jeszcze moje wczorajsze widoki
|
|
#695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super malunek, masz talent
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełka wróciła, spam o Kurku zelżał, wszystko po staremu
|
|
|
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
jeśli chodzi o mgiełki z Avonu to ja polecam fiołek i liczi, sama mam ją
niestety jak to mgiełka zapach utrzymuje sie króciusieńko, tylko prysk poczujesz i koniec, ale na ciepłe dni dobre ;] nie naspamujcie za dużo bo jutro wyjeżdżam nie wiem kiedy wróce ( 3-4 dni) ale znając was moge zastać nową część - nie liczcie wtedy na to, że będę to nadrabiać |
|
|
|
#698 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale mi karta do aparatu szwankuje![]() Cytat:
![]() Fajny ale mało letni jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() Róż Alu lato na ciebie działa pozytywnie kolorowo![]() ![]() Cytat:
A pazurki cudne, i lubię je w takiej średniej długości ja mam tylko złoty ale muszę chyba to nadrobić bo pięknie wyglądają u Ciebie...![]() Piękne widoczki Aluś
|
||||||
|
|
|
#699 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
letnio![1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;35305426]Świeżutkie.Briliant Lime we własnej osobie ![]() Wiem.Za dużo lakieru po bokach :/[/QUOTE] ładnie, ale oczywiście poprawiona wersja wymiata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ślicznie... ale tak nieewałucjowo Cytat:
Cytat:
fajne te mgielki są też mam, ale używałam tylko złotej
|
|||||||
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bazowy to essence nr 27 a róż w sklepie wyglądał jak malinka, siostra moja też wzięła i już nim malowała i nie jest to typowy wściekły róż z tych różów których nie znoszę dziś chyba zmaluję nim cosik ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- dziękuję
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeszcze co do spamu - w każdej części tak jest: na początku mega spam i mega tempo a potem normalnieje. Pod koniec znowu lubi przyspieszyć... Na początku wątku też nie mogę nadążyć, zwłaszcza jesli mam czasobrak, ale potem jest troszkę lepiej ![]() i ponawiam pytanie o jakiś fajny peeling enzymatyczny pliiis
|
||
|
|
|
#702 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Loli jak Ty często pazurki sobie zmieniasz ![]() Mi dzisiaj koleżanka powiedziała że mam ładne paznokcie ![]() Serio brat zmieniony do końca. Ja dzisiaj do niego: co ty z jedną brwią będziesz chodził, idź to z nosa wyrwij, bo żadna ciebie nie zechce. I zgadnijcie co zrobił. Poszedł i wyrwał i jeszcze przylatuje i pyta się czy ładnie. Ja to mam problemy życiowe, już sama nie wiem czy lubię mego kolegę czy nie. |
|
|
|
#703 |
|
Rozeznanie
|
a ja sobie wcinam kasze manną z jagodami mmmm ( ci którzy nie lubią niech zamilkną na wieki )
|
|
|
|
#704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Twoje pazurki w czymkolwiek są piękne
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam z Lirene, dostałam do testów i jest całkiem fajny. Wydajny bardzo, przede wszystkim
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Tylko, że Prezio ma Visę, a ja w ogóle nie mam konta, a nie chcę prosić mamy o jakieś ogromne przelewy.
Coś wymyślimy, za bardzo podoba mi się ten lakier ![]() Dziękuję ![]() Robimy ankietę kto tęskni za pazurkami Rudej?
Edytowane przez trufle Czas edycji: 2012-07-15 o 19:39 |
|
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie Ruda wstawiaj pazurki my będziemy oceniać efekty drogi ich poprawy ;D
|
|
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
To teraz fiołek i liczi vs arbuz.Będzie zacięta walka.Jeszcze jest kwiat wiśni.
![]() Ja tęsknie za pazurkami Rudej ! Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2012-07-15 o 19:55 |
|
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż... miałam tonik do naczynkowej z lirene i średnio mi podszedł (bez jakich wyraźnych powodów), ale to nie musi nic oznaczać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;35313375]To teraz fiołek i liczi vs arbuz.Będzie zacięta walka.Jeszcze jest kwiat wiśni.
![]() Ja tęsknie za pazurkami Rudej ![/QUOTE] Ja też tęsknię Bierz oba.
|
|
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
Oba nie chcę,kończy mi się z playboy'u i jak będę miała 2 i jak jedna mi się nie spodoba, rzucę ją w kąt to będzie tak leżeć i się psuć.
Chyba wezmę arbuzową.
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
chucky- ja bym brała fiołka i liczi, zapach obłędny ale baaaaaaaaaaardzo krótkotrwały więc jeżeli zależy ci na czymś w stylu perfum to z mgiełką możesz o tym zapomnieć bo zapach jest i momentalnie go nie ma
|
|
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja za nimi tęsknię. Ale zaczęłam pić drożdże, żeby szybciej i mocniejsze rosły, może to coś da.
Cytat:
Bo cąły czas się zadzierają i rozdwajają. Ale drożdże pić będę.[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;35313375] Ja tęsknie za pazurkami Rudej ![/QUOTE] Oj, ja też za nimi tęsknię, wierz mi ![]() Cytat:
![]() Ale mama zachwycona
|
|
|
#713 |
|
Lwiątko z Cintry
|
dziękuję
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;35309838]Help ! Jaki zapach: 1.Granat i Mango 2.Fiołek i liczi 3.Arbuz ?[/QUOTE] fiołek i liczi cudne, jak zawsze ![]() dziękuję o rany, ale się dziś wylatałam po dworze.. z psem
|
#714 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
aaaa.. znaczy się jeżeli sie rozdwajają to trzeba obgryźć? powiem ci dobra metoda
weź kup sobie komplet witamin, a ja teraz łykam skrzypo vite i pazury takie twarde są, że nie idzie ich obciąć nawet przed chwilą skróciłam pazury
|
|
|
|
#716 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Wiem, że peeling enzymatyczny z Biochemii Urody dziewczyny polecają Cytat:
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-07-15 o 22:42 |
||
|
|
|
#717 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Lolli, miszczu Ty to masz talentów a talentów. A ja żadnego
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;35313118]Hej. Loli jak Ty często pazurki sobie zmieniasz ![]() Mi dzisiaj koleżanka powiedziała że mam ładne paznokcie ![]() Serio brat zmieniony do końca. Ja dzisiaj do niego: co ty z jedną brwią będziesz chodził, idź to z nosa wyrwij, bo żadna ciebie nie zechce. I zgadnijcie co zrobił. Poszedł i wyrwał i jeszcze przylatuje i pyta się czy ładnie. Ja to mam problemy życiowe, już sama nie wiem czy lubię mego kolegę czy nie.[/QUOTE] A gdybyś się dowiedziała, ze zaczął się spotykać z inną? ![]() Cytat:
Ja tęęęęęęesknięęęęęęę. Ruda pazury
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- EDIT: A nie, to stare forum, jednak są ![]() EDIT2: Nie, ja tego nie rozumiem, olać to! Edytowane przez trufle Czas edycji: 2012-07-15 o 20:47 |
|
|
|
|
#719 |
|
szef wszystkich szefów
|
Też tego nie kumam. Na eBay jest za 6-10$
|
|
|
|
#720 | ||||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wczoraj osiągnęłam po raz pierwszy w zyciu stan nasycenia tańcem. to było o 5.30. wstałam na śniadaie o 9 a potem poszłam na basen.... a potem znów tańczyć,,,,, Zła- tak zrobiłam furorę. Kurcze... nie tylko paznokciami, o które faceci pytali jak to zrobiłam... było booosko |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

uradowalaś me serce!
i w ogóle kształt podrasować bo odrastają z zera i musze je na drogę migdałków wprowadzić
)
hej Szalone
Chyba bym się zapłakała, gdyby Ciebie tutaj nie było
nic nadzwyczajnego, ale dobrze się bawiłam. Torebka będzie jeszcze wypastowana, ale to już mamy działka.
były też różne zestawy 4xOPI za 99zł 

albo będziemy pisać streszczenia