|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochotę na naleśniki z lodami.
Ale nie chce mi się robić.
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
dwa dni mnie nie było, a tu nadal o jedzeniu?
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jest nas tu tyle, że zawsze któraś na głoda przed okresem, w związku z czym ten temat pojawia się tu wyjątkowo często.
|
#2945 |
|
w krainie snu i marzeń
|
śmiem twierdzić, że to Twój najładniejszy makijaż ever!!!
|
|
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale u mnie na blogu też dziś kulinarnie, więc można powiedzieć, że trzymam się konwencji
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki jak tutaj http://gotowaniecieszy.blox.pl/2009/...ik-z-rosa.html![]() Ja mam wrażenie, że większość tych recenzji z testowania na rosmaniaczkach są takie by napisac i mieć z glowy Niektore owszem super, a niektore..
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeeeee tam najladniejszy
hehe
|
#2950 |
|
Moderator
|
mój mąż na zdjęcie sernika z rosą zareagował... "bleeee"...
![]() ja nie wiem, jakim cudem my w ogóle jesteśmy razem... zjadłabym całą blachę... |
|
|
|
#2951 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
łe, to blisko jakby co
![]() My dziś byliśmy na wycieczce w MRU http://www.bunkry.pl/pl/index.html (uwaga, mają muzykę i robi ŁUBUDU po włączeniu) i łaziliśmy ponad 2 godziny po bunkrach, odrobinę mi mięśnie nóg umierają. A męża już korci łażenie po bunkrach w innych rejonach. Na plażę w te wakacje to chyba będę musiała gdzieś pojechać z mamą ![]() Ogólnie to nie wypaliła nam opieka nad zwierzakami (brat miał wpaść z dziewczyną na parę dni i zostać z kotami) w związku z czym nie możemy nigdzie na dłużej wyjechać to robimy jednodniówki. Był już Toruń przedwczoraj, dziś MRU, planujemy jeszcze Wrocław i coś nad morzem, a potem wizytę u rodziców pod Łodzią. Niewakacyjne te wakacje trochę. |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
BAN stały
|
Prawdopodobnie wiem, gdzie mieszka mój prześladowca. Byłam dzisiaj na meczu TŻta. Gdy chłopaki poszli do szatni, ja podeszłam do pobliskiego sklepu po wodę. Gdy wychodziłam, zobaczyłam mojego prześladowcę jadącego rowerem. Nie wiem, jakim cudem, ale udało mi się zachować zimną krew. Kucnęłam sobie przy samochodzie, który stał pod sklepem i obserwowałam, w jakim kierunku jedzie ten koleś. Zobaczyłam klatkę, do której wchodzi. Sam otwierał sobie drzwi, więc albo tam mieszka, albo pilnuje komuś mieszkanie i dlatego ma klucze. To jest osiedle mojego TŻta. On i jego kumple mają się dowiedzieć czegoś więcej nt. tego kolesia. Przede wszystkim dobrze byłoby poznać numer mieszkania, ponieważ wtedy można by podać konkretne namiary policji. Może wtedy coś z tym zrobią. W każdym razie mój TŻ na pewno sobie z nim porozmawia i postraszy zapisami dotyczącymi stalkingu. Już dzisiaj chciał go dorwać, ale nam się nie udało. Tak się przestraszył, gdy do niego zadzwoniłam, że przybiegł do mnie w samych slipkach.
Pomyśleć, że w maju, gdy mój TŻ był w Krakowie, często odwiedzałam jego siostrę i po zmroku przechodziłam koło tej klatki, idąc na przystanek. |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
moja mieszanka dzisiejsza skonczy sie chyba zle...najpierw na obiad bitki sojowe , pozniej bob a teraz pije koktajl truskawkowy...oooooj bedzie zle
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha Do sernika jakoś średnio mi pasuje.
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Sernik z rosą jest genialny!
|
#2960 | |
|
Klientka w krawacie
|
![]() Ja ostatnio w ramach odmóżdżenia grałam w Heroes III, ale GTA też chętnie bym odświeżyła. Przecież jedzenie to jedna z większych przyjemności w życiu! ![]() Cytat:
|
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
Sondrina, no to trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło!
Miałam dziś z TŻem taką rozmowę (nie kłótnię ), że nie wiem, jak ja z nim zamieszkam kiedyś Jest tam przeciwny zwierzętom, że szok. Bo nie będzie mu się to pałętać w kuchni, sypialni, łazience, dużym pokoju, w ogóle nigdzie. Bo to śmierdzi. Bo to bezużyteczne ![]() Chyba, że go rzucę i zostanę starą panną i zjedzą mnie w końcu moje własne koty |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
co za sernik ze ja go nie znam ?
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ gra w VI, ale dla mnie trójeczka FTW.
|
|
|
#2964 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Człowiek ciągle musi się uczyć i coś dokupywać, mimo to uważam, że warto. Bo gdy w końcu uda się zrobić super zdjęcie, to jego jakość wszystko wynagradza
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
o widzisz
. A ja sobie MRU zapamiętałam jako fajne miejsce, bo w podstawówce dawno temu (nie wiem czy nadal) jak były takie konkursy matematyczne Alfik to w nagrodę chyba za 2 miejsce się jechało na obozy "konie i matematyka" do Bobowicka, prawie nic z tego obozu nie pamiętam poza łażeniem po bunkrach Oraz dziś liczyłam mężowi ile lat temu to była 4 klasa podstawówki. Liczę liczę i stwierdzam "ej, 17 lat. 17 lat temu. Niemożliwe, ludzie tyle nie żyją". Jestem stara. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35313287]Sondrina, no to trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło! Miałam dziś z TŻem taką rozmowę (nie kłótnię ), że nie wiem, jak ja z nim zamieszkam kiedyś Jest tam przeciwny zwierzętom, że szok. Bo nie będzie mu się to pałętać w kuchni, sypialni, łazience, dużym pokoju, w ogóle nigdzie. Bo to śmierdzi. Bo to bezużyteczne ![]() Chyba, że go rzucę i zostanę starą panną i zjedzą mnie w końcu moje własne koty ex też tak mi marudził, a potem ze mną rok mieszkał i się zakochał w moim kocie . Zmodyfikował wtedy gadkę na "wszystkie zwierzęta są ZŁE, ale ten kot jest inny i jest fajny"
|
|
|
|
#2966 |
|
Klientka w krawacie
|
A taki tam sernik z wielkim rarytasem, czyli zapieczoną pianą z białek. Nic specjalnego
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
chcecie dzisiaj recenzje korektora bobbi brown czy jutro?
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No tylko naprawdę z biegu to się do lustrzanki nie podejdzie, trzeba troszkę czasu jej poświęcić. I wiele ułatwia odpuszczenie sobie wszelkich kitowych obiektywów i w przypadku blogów kosmetyczno makijażowych kupienie od razu stałki 50mm, a to trochę zwiększa wydatki .
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jest tam taki koń, jak na niego się gwizdnie, to mu ten, no... szminka wychodzi. Uwierzysz, ze ja nigdy nie byłam w bunkrach w środku? ![]() Tylko zdjęcia na czołgu sobie robiłam.
Edytowane przez _polly_ Czas edycji: 2012-07-15 o 19:54 |
|
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie nieco opanuje sprzet to juz w ogole Cytat:
![]() Zoila...a przyjdziesz na zlocik organizowany przez Agate i przeze mnie ?:P:P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Lush & China Glaze lover! 

w sprawach techniczno-komputerowo-nowinkowych to ja leżę i kwiczę. dlatego wolę się poradzić