|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry piękne
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała być już zdrowa.
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() zaraz chyba zrobie sobie killera a pozniej kapiel z szybkim spa. z szybkim dlatego, ze musze jeszcze zjesc obiad, umalowac sie, wyrpasowac jakiś ciuch i lece odwiedzic mojego chrzesniaka
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie siedzę z farbą na odrostach. strasznie mi się nie chciało nakładać, bo niewyspana jestem, ale wolę to mieć już za sobą ![]() kupiłam sobie jeszcze wodę toaletową sweet rose i już więcej nic nie kupuję do ok. połowy sierpnia, jedynie filtry do opalania mogę
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-07-15 o 13:01 |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o peeling- mam niebieski, antybakteryjny. Nie polecam go
![]() Krem pod oczy mam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ladzajacy.html. Jest lekki, nie klei się, wygładza, nawilża, nie podrażnia. Lubię go
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
bardzo fajny efekt, świetny makijaż ![]() znowu mam 3 dzień ból głowy, nawet nie wiem do jakiego lekarza iść, a tabletki od neurologa mi się skończyły Cytat:
![]() mam dziś w planach przegląd garderoby
Edytowane przez Soph Czas edycji: 2012-07-15 o 15:55 |
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi w ostatecznosci pomogla wizyta u okulisty, dobranie nowych szkiel i problem znikl wiadomo, czasami glowa boli przez pogode, ale nie mam dluzszych atakow. ehh, a mi sie wyjazd na wakacje opoznia, bo kolega zapomnial, ze musi zlozyc jakies papiery na studia jeszcze i wyjezdzamy jutro w dzien, zamiast w nocy dzis i mam nadzieje, ze nie pozalujemy tego...
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Dotarłam wreszcie do domu 25godz w autobusie myślalam że mi tyłek odpadnie ![]() Idę odpocząć trochę
|
|
|
|
#4539 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie wycofują bo bardzo ten brzoskwiniowy lubię A tak co ja bym mogła z essence chcieć może jakiś lakier z serii nude, na razie mam cotton candy i jestem zadowolona (tylko jak chce się go używać jako lakieru kryjącego to 3 warstwy witają)Może ewentualnie jakiś cień by się znalazł. I to na tyle raczej. Planuję też kupić jakąś magnetyczną kasetkę na cienie, bo tak jest dużo wygodniej i chcę się większej ilości cieni używać i od razu widać co się ma. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- To ładnie ją męczą w tej pracy ![]() Albo też czasami człowiek jest przesycony wizażem i blogami i w ogóle zyciem internetowym.
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do neurologa. do okulisty chodzę co pół roku, bo mam wadę wzroku, a badania pod kątem bólów głowy u niego miałam robione i wszystko ok |
|
|
|
|
#4541 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja zawsze bałam się podróży w dzień, ale dziwnym trafem wyszło nam podobnie jak w nocy. W nocy znowu dużo tirów jeździ i lubią blokować 2 pasy, a jeden jedzie 2 km/h więcej od drugiego Ale wczoraj wracając to widzieliśmy makabrę na A1, ileś km korka, który w ogóle się nie ruszał. Ale chyba jakiś wypadek był, tak chociaż tż mówił. Tak czy inaczej i tak spoooory ruch, normalnie to ta autostrada wymarła się wydaje (bo dużo osób oszczędza i jeździ zwykłą drogą) Ciekawe ile sobie postali na bramkach później, ale raczej długo. Chyba ze 2-3 godziny. Raz też się nastaliśmy z godzinę chyba, ale korek nieporównywalnie mniejszy. życzę udanej pogody ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
U mnie np duże spożycie aspartamu też wywołuje niezłe bóle, odkąd olałam pepsi light i inne takie już takich ataków nie mam. Nawet byle guma do żucia ma pełno cudów w sobie. Niektórzy różne rzeczy w siebie pakują i nic im nie jest, ale niektórzy niestety mają wrażliwe organizmy ![]() Chociaż ogólnie wydawało mi się, że jest raczej zdrowo. Ale spróbuj pomyśleć czy nie ma w tym jedzeniu czegoś Ci szkodzącego.
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miałam kilka dni przed @ przez 2 dni... aspartamu i innych słodzików, ani jedzenia z nimi raczej unikam
|
|
|
|
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mielismy dzis w nocy 4-5jechac, a jedziemy jutro o 12. wlasnie ja juz ustawilam navi na trase a1. mimo, ze wczoraj slyszalam o tym wypadku i powiem szczerze, ze troche boje sie tej drogi, bo srednio raz w tyg jest tam jakis wypadek ![]() i teoretycznie mozna ominac a1, ale to duze ulatwienia. jednak jak mam utknac w korku, to nie chcemy dojechac o polnocy, bo namioty trzeba rozlozyc. duzo nerwow kosztuja mnie te wakacje, zdecydowanie latwiej pojechac za granice. mialam opcje jechac dzis o 23 sama pociagiem do katowic i tam mam transport na hel. ale...balam sie. smieszne, sama samolotem sie nie boje latac, ale pkp jezdzic juz tak ![]() Cytat:
a moze to cos na tle hormonow?
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
też tak ostatnio pomyślałam
![]() no nic, zobaczymy... właśnie kończę porządki w szafie, ufff |
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam, ze jak ja szukalam przyczyny bolu, to i gin odwiedzilam z tego wszystkiego pocwiczylam jeszcze, musialam jakos rozladowac ta negatywna energie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-15 o 19:30 |
|
|
|
|
#4546 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale moim hitem jest szminka in the nude numer 52, jak mi ja wycofaja to sie wkurze a reszte produktow kupuje zeby wyprobowac 'bo tanie i szkoda nie wziac' xD co do kasetki tez czaje sie na takowa w inglocie, bo na razie te pojedyncze wklady walaja mi sie w szafce i cos czuje ze w koncu ktorys sie pokruszy ![]() Cytat:
] w ogole nie odczuwam bolu, a jesli juz to taki, ze na zwyklym jednym ibupromie sie skonczy. to zarcie juz neistety jest takie naszpikowane chemia.Cytat:
------------- ufff jak dobrze, ze wrocilam od znajomych wczesniejszym busem, bo teraz bym szla w deszczu i akompaniamencie burzy
|
|||||
|
|
|
#4547 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() ja już po weselu, było super niestety nie mam całościowego zdjęcia siebie, raczej robiłam zdjęcia młodym...Ja z Essence już kupiłam trzy lakiery w promocji za 3,79 może jeszcze jakiś dokupię, muszę zerknąć na swatche
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Pokombinowałam i mam tu przykładowe zestawy, ktore stworzyłam w polyvore. Tak siebie widze, bylabym w 7 niebie majac te wsyztskie ciuchy
![]() co do lakierow essence, gdzie je mozna tak tanio kupic? |
|
|
|
#4549 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
w naturze
nie wiem czy wszystkie kolory są przecenione, ale sprawdziłam pod czytnikiem dla pewności (pewnie wszystkie, bo teraz wchodzą nowe opakowania-butelki lakierów) ![]() wzięłam oczywiście 2x iced latte oraz passion for fashion |
|
|
|
#4550 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Nie wiedziałam, że tam tyle wypadków jest ![]() Może dlatego, że jak czasami zawieje to koniec, dużym autem potrafi nieco zarzucić. No i oczywiście nie do końca droga dobrze wyprofilowana i zbiera się tu i ówdzie deszcz, a wtedy już łatwo o nieszczęście A ta droga, która zastępuje autostradę nawet taka zła nie jest (kwestia szczęścia bo korek może być spory) Trzeba uważać, gdzie się będzie jechać w godzinach szczytu, bo w niektórych miastach można stanąć na trochę, wtedy to już lepiej iść na spokojną kawę niż się mordować. a przez jakie większe miasta Cię kieruje nawigacja? a co do pociągów- dużo osób się boi nimi jeździć samemu. Ale jak coś zawsze lepiej wziąć wagon bezprzedziałowy (czy jak to inni go nazywają lotniczy) Zawsze jakoś raźniej jak jest więcej osób (chociaż bezpieczniej to pewnie nie) Ja te wagony lubię z innego powodu- nie muszę siedzieć na przeciwko kogoś:d
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-15 o 21:55 |
||
|
|
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAk mozesz cos powiedziec o tych drogach to by bylo milo ![]() Jechalam do lodzi 10h pociagiem, sama, w nocy i mi wystarczy. Ile ja sie strachu najadlam... nigdy wiecej co innego w dzien - nie widze problemu. Cytat:
![]() Cytat:
1,2,3,6,7 podobaja mi sie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-07-15 o 22:21 |
|||
|
|
|
#4552 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja jadę przez Częstochowę, Łódź, Włocławek i na a1 wjeżdzam w Toruniu. Także się niestety nie wypowiem, w Bydgoszczy byłam tylko pociągiem, a reszty miast nie znam. Ale podobno Bydgoszcz nie jest ciekawa do przejazdu. Z map google wynika, że to dużo krótsza czasowo trasa niż inne, które próbowałam wymyślić. Ale pewnie to liczy według przejazdu w prędkości dozwolonej, a niespodzianek jest pełno. Trzeba uważać na a1 na wjazdy gdzie wjeżdzają ludzie z Warszawy, korki nieziemskie, ale z tego co widziałam oni raczej w Toruniu się włączają. Dobrze, że o 12 jedziecie to chociaż nie będzie problemu z dojazdem z a1 na Hel, bo będą już godzinyy wieczorne.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-15 o 22:38 |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie, tego sie boje myslalam jechac przez Poznan, tak boczkiem troche no ale to tez ryzyk fizyk. no nic, bedzie co bedzie, aby nie padalo
|
|
#4554 |
|
zawsze mam racje
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1342379292
Ładna torebka z tej stylizacji. Akurat mam aktualnie uraz do czarnego, ale w innym kolorze chętnie bym przygarnęła
|
#4555 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
naprawdę nie mam nic konkretnego, nawet w kawałku
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie się marzy jakiś ładny snap, moze być z obeya i jakas kolejna czapka ze zwisem Beanie toż to sie nazywa, ale generalnie unikam angielskiego nazewnictwa, troche mnie to razi dlatego wole już mówić czapka smerfa
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzisiaj wybieram się na dwa dni do znajomych do Opola ![]() caate, udanego wyjazdu |
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale najwazniejsze, ze dobrze sie bawilas! ![]() Cytat:
![]() dopchalam ost rzeczy do walizki, zjem cos, wyprostuje wlosy i jeeedziemy. jak bedzie deszczowo, zimno i do niczego, to zapewne bede Was podczytywac, bo nowa czesc niebawem powstanie, a nie chce tego przegapic ![]() tymczasem sie zegnam
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caate udanych wakacji, szerokiej drogi i pieknej pogody Angel w tym makijazu wygladasz kwitnaco nie wiecie gdzie moge na necie znalezc takie cwiczenia Ewy ale tylko na konkretna partie ciala? takie pojedyncze? w pyt na sniadanie widzialam 4min na posladki, fajne szybkie cwiczenie ale nie pamietam juz jak to lecialo..
|
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Spałam ponad 12godz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też muszę zrobić przegląd szafy ![]() Cytat:
O to lęcę po lakiery nudziakowe ![]() Caate udanych wakacji Dziś zrobię sobie większe spa wieczorem Zaraz wstawię zdjęcia zakupów
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

] siedze na polyvore i rpzegladam jakie tam sa piekne ciuchy 

może jakiś lakier z serii nude, na razie mam cotton candy i jestem zadowolona (tylko jak chce się go używać jako lakieru kryjącego to 3 warstwy witają)