Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 20:19   #631
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Laseczki!!! Ponieważ TŻ skończył już zabawę z winietkami wszystkick potwierdzonych gości już ponaklejał na NASZE MOTYLKI Wziął się za menu niestety dzwoneczki póki co nie bardzo się sprawdzają........i na dziś dzień, wygląda to tak....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120715_191403.jpg (66,9 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120715_190232.jpg (120,1 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120715_190036.jpg (156,3 KB, 82 załadowań)
Stary 2012-07-15, 20:22   #632
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Hejka

Właśnie wróciliśmy z kina. Byliśmy na "Kochanie, poznaj moich kumpli" Fajny odmóżdżacz Uśmialiśmy się. TŻ powiedział, że u nas będzie normalnie

Niusia jeśli pytałaś o tą trasę w Karkonoszach to: jedziecie do Kowar, następnie idziecie szlakiem na Przełęcz Okraj, tutaj w schronisku na Okraju robicie nocleg, następnego dnia, częściowo stroną czeską, a częściowo grzbietem granicznym, idziecie na Śnieżkę, robicie nocleg w Domu Śląskim po Śnieżką, kolejnego dnia idziecie sobie głównym szlakiem sudeckim do schroniska Odrodzenie na Przełęczy Karkonoskiej - kolejny nocleg (po drodze możecie poodbijać na okoliczne szlaki - wszystko zależy od Waszych chęci ), kolejnego dnia z Odrodzenia wyruszacie na Szrenicę, mijając Łabski Szczyt i Śnieżne Kotły. Na Szrenicy nocleg i obowiązkowo naleśniki z jagodami Następnego dnia zejście dowolnie wybranym szlakiem do Szklarskiej Poręby.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jest po prostu dupkiem i myśli, że jestem idiotką, która nie potrafi samodzielnie myśleć i można jej wcisnąć każdy kit

a chodzi o to, że wczoraj przypadkiem trafiłam na historię przeglądarki internetowej i mój "kochany" mąż na wszystkich możliwych portalach i wyszukiwarkach szukał swojej jedynej pierwszej miłości, z którą był 4 lata i wciskał mi kit, że szukał swojej koleżanki ze studiów

więc dzisiaj rano powiedziałam mu, żeby sobie włożył obrączkę w wywaliłam za drzwi i powiedziałam że pod tym adresem nie ma już czego szukać
O ku**a! Twoja reakca adekwatna do sytuacji Nie wierzę, że mógł coś takiego zrobić. No ja pie**ole Mam ochotę powyrywać mu nogi przy samej doopie!
Kindzia
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

Dziewczyny!!!! TŻ bawi się z winietkami A ja już powolutku kończę z Naszym pudełkiem na weselne koperty
Motylku czaderskie obrączki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:29   #633
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ufff dobrze, że mój Tżcik zmywa i nawet robi to dokładnie, ale i tak powtarza, że do naszego mieszkania kupimy sobie zmywarkę
my jesteśmy od roku szczęśliwymi posiadaczami zmywarki i wielbię to urządzenie

kindziulindzia mam szczerą nadzieję, ze TŻ będzie miał rozsądna wymówkę i ogromny bukiet i że jakoś się pogodzicie.

ladystar

aleksandrettaa a jak będziecie nr stoły?
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:33   #634
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
bycie suką w takich momentach ułatwia mi bardzo życie
mam to w genach i wyssałam z mlekiem matki: licz dziewczyno tylko na siebie
Kindziu przegiął
Ale z drugiej strony pomyśl o tym, że może szukał jej z czystej ciekawości, co u niej teraz? Jakby nie patrzeć to osoba z którą spędził 4 lata życia. Ja całkiem niedawno szukałam na fb mojego byłego do którego totalnie nic nie czuję ale ciekawiło mnie co u niego, czy może ma już swoją rodzinę bo kontaktu nie utrzymujemy. Nie przyszłoby mi do głowy pisać do niego ani nic z tych rzeczy.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

a teraz odpoczywamy po wizycie rodziców, byli pierwszy raz w naszym mieszkaniu. W piątek urządzamy parapetówę dla znajomych połączoną z urodzinami Tżta, dysponujecie jakimiś ciekawymi przepisami?? Chciałbym zrobić coś nie na ciepło, żeby był tradycyjny klimat parapetówy, wpadłam tylko na koreczki i sałatkę, co można jeszcze zrobić??
Nuggetsy z kurczaka w sezamie, do tego dip czosnkowy, u nas zawsze sprawdza się to rewelacyjnie . Albo wyżej wspomniane pierożki kebabowe. Ja lubię też zrobić kilka past, np. z tuńczyka, serowa, z ziołami itp, do tego kupić kilka paczek dużych krakersów i zrobić półmisek mini-kanapeczek na gryza. Tylko uwaga - momentalnie znikają z talerza

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
tez jestem zła, bo w piatek kupilismy nowy aparat za 1400zł. Dla mnie to duzo kasy i myslalam ze bedzie super, pewnie jest ale musimy sie nauczyc jego obslugi i ustawien
bo te moje oczy to wygladały jak u szopa
chcialam teraz mocniejszy - bo od razu na wesele, pozniej na moje chce delikatniejszy

ale sprawdzil sie bo cala noc byl idealny i nawet dzisiaj w nim do południa chodziłam
Fajnie, że wybawiłaś się na weselu.
Ale za niezmycie makijażu na noc należą się baty na goły tyłek

Cytat:
Laseczki!!! Ponieważ TŻ skończył już zabawę z winietkami wszystkick potwierdzonych gości już ponaklejał na NASZE MOTYLKI Wziął się za menu niestety dzwoneczki póki co nie bardzo się sprawdzają........i na dziś dzień, wygląda to tak....
Ślicznie! Szczególnie te winietki motylki
Ale jaką Ty masz tam pyszną kawusię w tle

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka

Właśnie wróciliśmy z kina. Byliśmy na "Kochanie, poznaj moich kumpli" Fajny odmóżdżacz Uśmialiśmy się. TŻ powiedział, że u nas będzie normalnie
My byliśmy na tym wczoraj ale powiem szczerze, że trochę się rozczarowaliśmy. Dobrze chociaż, że głowny aktor był taki fajny . Lubię taki typ faceta, taki uroczy z rozbrajającym uśmiechem.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:35   #635
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja też nie narzekam na Tż jeśli chodzi o zmywanie Co prawda często ja muszę to robić, ale jak mnie nie ma i proszę go by pozmywał to zawsze to robi.
Ja w sumie wolę zmywać sama, bo TŻcik zawsze poustawia po swojemu, a ja durna idę i przekładam. Jakiś pedantyzm mi się włącza Ale jak mu tylko mówię, żeby coś zrobił, pomógł, to pomaga bez szemrania. Wie, że jak zrobimy to wspólnie, to będzie szybciej i potem więcej czasu dla siebie
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Kindziu,wiem jak się czujesz ja z moim Tż rozstałam się na 3 miesiące przez jego dawną miłość to było jakies 6 lat temu.....do tej pory mnie mdli jak o tym wspominam
Mieszkaliśmy w Londynie,załozyłam Tż konto na NK i tak się zaczeło
Pisali do siebie i rozmawial z nia nocami przez skaypa....wydało się jak chciałam zadzwonic ze skaypa do kolezanki na domowy i skończyła mi się kasa na moim a że znałam hasło to zalogowałam się na jego i się zaczeło.....flirtował z nią na czacie....widziałam historie połączeń...to było straszne A jego mina jak mu powiedziałam że wiem nigdy nie zapomne,błagał mnie,przepraszał,twierdzi ł ze nawet nie ma zamiaru się z nią spotkać ale i tak nie mogłam na niego patrzeć...Spakowałam walizke i wróciłam na 3 miesiące do Polski.Przez te 3 miesiące ciągle do mnie wydzwaniał,błagał,przepra szał....tłumaczył że nic złego nie zrobił ale i tak bolało....wyobraz sobie że teraz jak wspomne o niej to zaraz się bulwersuje że mu wypominam i takie tam....Przestraszył się i to pożądnie mam nadzieje że już nigdy się tak nie zachowa bo wie co będzie go czekało
Nie zazdroszczę. Takie coś siedzi gdzieś w środku już do końca. Dobrze, że się chociaż zreflektował. Dla Ciebie brawa za siłę
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

dopiero dotarłam z wesela mojej przyjaciolki do domu

było cudownie

najlepsze wesele na jakim byłam, mam nadzieje ze ja przebije na moim

Było kilka wpadek o których ja musze pamiętac

1. Zapomnieli dac ksiege gosci dopiero po 4 nam dala sie wpisac a inni goscie chyba na poprawinach maja sie wpisywac chyba, ale polowy juz nie bedzie wiec lipa a wesele było na 136 osób.

2. Jak wychodzili z kosciola to nikt nie pomogl babuszcze ich, i szła taka zgarbiona kobiecinka na lasce a oni za nia, ci z tubami strzelili a tu babcia na srodku wszystkie zdjecia z wyjacia z kosciola sa z babcia

ja bym sie załamała

3. I chyba najgorsze uczyli sie 2 miesiace walca na 1 taniec, a okazalo sie ze parkiet jest tak sliski ze moda ledwo chodzila i w koncu ze stresu zwyklego przytulanca zatanczyli

lepiej obcykac parkiet w butach slubnych przed godzina W.

Dobrze to wiedziec, zeby u siebie zwrócic na to uwage

a tak poza tym to wesele swietne!! jedzonko pyszne
na stolikach obok byly ciasta, fontanna z biala czkolada i drink bar ( czytaj: Paula wypiła całe malibu)

i nie czuje nóg
Jest malibu, jest impreza Super, że się wybawiłaś.

A co do śliskości podłogi na sali, to my, dwa oszołomy, zrobiliśmy test, jak byliśmy ustalać menu. Mamy już wychodzić, stoimy na środku sali, żegnamy się z menadżerką, a ja w pewnym momencie klep TŻ w ramię i mówię: Berek, gonisz!" I zaczęłam zapitalać po sali na obcasach Kobita zrobiła takie oczy Ale jak jej powiedziałam, że podłogę testuję, to się popłakała ze śmiechu
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:52   #636
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

My dziś mieliśmy śmieszną sytuacje
Jak wracaliśmy od ciotki to zatrzymaliśmy się na mieście kupić nektarynki bo miałam ochote
Wychodzimy ze sklepu Tż otwiera auto a taki koles do Tż
-Siemano
Tż-Siemano
-Fajną masz dziewczyne
Tż-Dzięki to moja przyszła żona a nie dziewczyna
Wsiadamy do auta a Tż do mnie
-.....pajac jakiś
Kochany jest.....to tak cudownie zabrzmiało z jego ust

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Dziewczyny jakiś czas temu któraś z Was dodała tu gotowy szablon do winetek czy może któraś z Was wrzucić jeszcze raz.....bo muszę się juz za to zabrać a to bardzo ułatwiłoby mi robote

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2012-07-15 o 21:00
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:58   #637
Cierpliwosc
Zadomowienie

Ech, rodzice wrócili, zrobiła się jakaś nerwowa atmosfera w domu
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:02   #638
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie wolę zmywać sama, bo TŻcik zawsze poustawia po swojemu, a ja durna idę i przekładam. Jakiś pedantyzm mi się włącza Ale jak mu tylko mówię, żeby coś zrobił, pomógł, to pomaga bez szemrania. Wie, że jak zrobimy to wspólnie, to będzie szybciej i potem więcej czasu dla siebie

Nie zazdroszczę. Takie coś siedzi gdzieś w środku już do końca. Dobrze, że się chociaż zreflektował. Dla Ciebie brawa za siłę

Jest malibu, jest impreza Super, że się wybawiłaś.

A co do śliskości podłogi na sali, to my, dwa oszołomy, zrobiliśmy test, jak byliśmy ustalać menu. Mamy już wychodzić, stoimy na środku sali, żegnamy się z menadżerką, a ja w pewnym momencie klep TŻ w ramię i mówię: Berek, gonisz!" I zaczęłam zapitalać po sali na obcasach Kobita zrobiła takie oczy Ale jak jej powiedziałam, że podłogę testuję, to się popłakała ze śmiechu
haha

i bardzo dobrze!
a potem co, glebe zaliczyc
pm wczoraj zaliczyla klebe jak zorbe tanczylysmy

najgorzej mnie wkurza to ze bylo pyszne jedzenie a ja nie moglam jesc brzuch mnie bolał

oczami jadłam te wszystkie roladki i mieska

a teraz tz zrobił nugetsy i frutki i sie obżre na maxa

obejrzymy jakis film i pewnie zasne szybko

miłego wieczorku laseczki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:09   #639
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Motylku czaderskie obrączki
Dziękuję Ciężko Nam było wyszukać na necie takie, żeby się Nam Obojgu podobały Jak TŻ coś wybierał to takie typowo męskie wzory a jak ja...to damska była śliczna, a męska nie miala w sobie nic szczególnego.... No i w końcu TŻ wygrzebał w necie TE! Mam w rodzinie złotników Więc Mamy te obrączki robione w Katowicach

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ślicznie! Szczególnie te winietki motylki
Ale jaką Ty masz tam pyszną kawusię w tle
Zamówiliśmy je z alle wspomagając jednocześnie dobry cel bo sprzedający mają chorą córeczkę...
http://allegro.pl/podziekowania-moty...483099145.html
A taka kawusia to tylko z De Longhi

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My dziś mieliśmy śmieszną sytuacje
Jak wracaliśmy od ciotki to zatrzymaliśmy się na mieście kupić nektarynki bo miałam ochote
Wychodzimy ze sklepu Tż otwiera auto a taki koles do Tż
-Siemano
Tż-Siemano
-Fajną masz dziewczyne
Tż-Dzięki to moja przyszła żona a nie dziewczyna
Wsiadamy do auta a Tż do mnie
-.....pajac jakiś
Kochany jest.....to tak cudownie zabrzmiało z jego ust
Super odpowiedział!

UFFFFF A JA SKOŃCZYŁAM PUDEŁKO NA KARTKI I KOPERTY WESELNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-07-15, 21:10   #640
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
ale menu głodna się zrobiłam

Cytat:
Nuggetsy z kurczaka w sezamie, do tego dip czosnkowy, u nas zawsze sprawdza się to rewelacyjnie . Albo wyżej wspomniane pierożki kebabowe. Ja lubię też zrobić kilka past, np. z tuńczyka, serowa, z ziołami itp, do tego kupić kilka paczek dużych krakersów i zrobić półmisek mini-kanapeczek na gryza. Tylko uwaga - momentalnie znikają z talerza
ekstra pomysł z tymi krakersami

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:14   #641
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
ale menu głodna się zrobiłam
TŻ wstawił Króla Kazimierza Wielkiego, bo to jego zamek! Mam nadzieję, że Króluncio by się nie obraził, że sobie u niego w chacie weselicho urządamy...?
Stary 2012-07-15, 21:15   #642
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Dziękuję Ciężko Nam było wyszukać na necie takie, żeby się Nam Obojgu podobały Jak TŻ coś wybierał to takie typowo męskie wzory a jak ja...to damska była śliczna, a męska nie miala w sobie nic szczególnego.... No i w końcu TŻ wygrzebał w necie TE! Mam w rodzinie złotników Więc Mamy te obrączki robione w Katowicach

Zamówiliśmy je z alle wspomagając jednocześnie dobry cel bo sprzedający mają chorą córeczkę...
http://allegro.pl/podziekowania-moty...483099145.html
A taka kawusia to tylko z De Longhi

Super odpowiedział!

UFFFFF A JA SKOŃCZYŁAM PUDEŁKO NA KARTKI I KOPERTY WESELNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pokażesz?????
Ja też mam zamiar sama zrobić ale nie mogę znależc odpowiedniego papieru na obklejenie kartonika
Stary 2012-07-15, 21:16   #643
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
ja za to wolę sama pozmywać, bo po ostatnim jego zmywaniu miałam zalaną całą kuchnię i rzeczy poupychane w szafkach jak w tej reklamie tefal inginio

a teraz odpoczywamy po wizycie rodziców, byli pierwszy raz w naszym mieszkaniu. W piątek urządzamy parapetówę dla znajomych połączoną z urodzinami Tżta, dysponujecie jakimiś ciekawymi przepisami?? Chciałbym zrobić coś nie na ciepło, żeby był tradycyjny klimat parapetówy, wpadłam tylko na koreczki i sałatkę, co można jeszcze zrobić??
ja mogę Ci świetne rzeczy zaoferować

1. sliwki owijane boczkiem i zapiekane pycha!!!!
2, tartinki z łososiem i philadephia
3. nachosy z mięskiem i serem żóltym

Pycha!!!
Stary 2012-07-15, 21:20   #644
MiciaKicia
Zakorzenienie

ja nie mam winietek to zabardzo się nie wypowiem w temacie

Idę do łożka już, poczytam książke i nyny!

Do jutraa ;*

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:22   #645
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

bedziemy remontować pokój... lada dzień... pytam sie go czy wie na jaki kolor zrobi... no nie wie.. a co on ☠☠☠☠a wie? :/
Miciu, rozumiem Cię, mam podobnie. Ale tak jak dziewczyny radziły - facetowi trzeba prosto i dobitnie powiedziec:zadzwon jutro po południu do DJa, trzeba ustalic listę utworow. U mnie to działa, choć nieraz musze przypominać kilka razy
Cytat:

Dziewczyny do czego tańczycie pierwszy taniec? Ja już nie mam pomysłu...
http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw
uklad z roznymi stylami, taki mieszany taniec, trochę tego i owego.
Cytat:

a tymczasem kilka fotek, które dostałam od kolegi: Na ostatniej foto ustawiał nas do zdjęć - Tż skakał z tego pniaka a ja udawałam że robię to samo
dziękujemy za fotki, jak zwykle fajne
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ok laski. Wrzucam Wam moje buty ślubne do kosciola i jak dam rade to na pierwszy taniec- bujaniec
piękne!!!

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
super relacja z panienskiego

Cytat:
Napiszcie co sądzicie bo ja nie jestem jeszcze zdecydowana. Ciągle też rozglądam się za innymi butkami. Gdyby udało mi się znaleźć np takie jak ma melody tylko z wycięciem to już nie kombinowałabym z klipsami.
bardzo fajne!
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
oto one tadaam

Cytat:
jest po prostu dupkiem i myśli, że jestem idiotką, która nie potrafi samodzielnie myśleć i można jej wcisnąć każdy kit

a chodzi o to, że wczoraj przypadkiem trafiłam na historię przeglądarki internetowej i mój "kochany" mąż na wszystkich możliwych portalach i wyszukiwarkach szukał swojej jedynej pierwszej miłości, z którą był 4 lata i wciskał mi kit, że szukał swojej koleżanki ze studiów

więc dzisiaj rano powiedziałam mu, żeby sobie włożył obrączkę w wywaliłam za drzwi i powiedziałam że pod tym adresem nie ma już czego szukać
okropne!!! nie dziwię się, że sie wkurzyłaś!!!!

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Kupilam bilety do Paryza
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:31   #646
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
ja mogę Ci świetne rzeczy zaoferować

1. sliwki owijane boczkiem i zapiekane pycha!!!!
2, tartinki z łososiem i philadephia
3. nachosy z mięskiem i serem żóltym

Pycha!!!
A jak robisz te śliwki i nachosy bo nabrałam apetytu
Stary 2012-07-15, 21:34   #647
fablous
Zakorzenienie

Kolorowych snów krewety
Ja muszę się zmusić żeby zasnąć wcześnie bo przez chrzanione remonty i objazdy muszę jutro wstać przed 5 żeby zdążyć do pracy na 7.30

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:35   #648
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no a teraz się przywitam jestem Pani Kicia

jestem taaaaaaaaka szczęśliwa było za☠☠☠iscie... nie obyło się bez wpadek na weselu ale i tak wiem ze gościom się podobało (większości na pewno)... ale ślub sama msza i przed mszą było idealne nie do ubrania w słowa na prawdę zwieńczenie tego 1.5 roku oczekiwania

suknia jest w strzępach stopy mi odpadają ale spać nie mogę
wariatko Ty żeby o tej porze juz sie regularnie meldować na forum ze zdjęciami to trzeba być uzależnionym mocno pięknie wyglądałaś
Cytat:
Wita się skacowana na maxa audrey
Miałam najlepszy panieński na świeciee
uwielbiam moje przyjaciółki !!!
super panieński
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia Było cudownie,nie wiem kiedy ten czas zleciał..za szybko się wszystko działo
witaj żonko
Cytat:

nie dziwię się że sie wkurzyłaś
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Dziewczyny, które kupowały welony przez internet: możecie mi polecić sprzedawcę? Potrzebuję długiego welonu, prostego tiulowego, nie chcę przepłacić. Kogo możecie polecić?
ja kupowałam od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19089878
za 2,5 -metrowy welon dałam z przesyłką kurierską mniej niż 100 zł
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
to sie dziewczyny wezcie za swoich facetów .my pomagamy sobie nawzajem .jak teraz nie wyegzekwujecie pewnych rzeczy to pozniej już wcale ...
popieram

Chciałam Wam sie pochwalić jaki mój mąż jest słit byliśmy wczoraj na imprezie plenerowej w naszej rodzinnej miejscowości, więc spotkaliśmy sporo znajomych z naszych dawnych szkół itp i jak się ktoś zatrzymywał żeby zapytać nas co słychać to pierwsze co TŻ robił to pokazywał obrączkę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:38   #649
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wariatko Ty żeby o tej porze juz sie regularnie meldować na forum ze zdjęciami to trzeba być uzależnionym mocno pięknie wyglądałaś

super panieński

witaj żonko

nie dziwię się że sie wkurzyłaś

ja kupowałam od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19089878
za 2,5 -metrowy welon dałam z przesyłką kurierską mniej niż 100 zł

popieram

Chciałam Wam sie pochwalić jaki mój mąż jest słit byliśmy wczoraj na imprezie plenerowej w naszej rodzinnej miejscowości, więc spotkaliśmy sporo znajomych z naszych dawnych szkół itp i jak się ktoś zatrzymywał żeby zapytać nas co słychać to pierwsze co TŻ robił to pokazywał obrączkę
A co musi być dumny z żony
Stary 2012-07-15, 21:53   #650
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne są te motylkowe winietki. Też mi się takie marzyły ale ostatecznie będą takie zwykłe. Właśnie kliknęłam na all.

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
aleksandrettaa a jak będziecie nr stoły?
kupiłam takie ramki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10075405/ włożę do nich numery a przed wejściem na sztalugach będzie plan stołów rozpisany. Tylko jeszcze muszę załatwić by mama go zrobiła

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:22   #651
niusia_87
Zakorzenienie

wpadam tak od czasu do czasu, coraz częśćiej
rodzinny obiadek w moim wydaniu
przynieśli lody, a ja mysałam, że to kiszone ogórki (ostatnio dostawaliśmy je regularnie w pudełkach po lodach), ale shage był, lepszy niż w McDonaldzie

za tydzień chce super pogodę na góry

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Niusia jeśli pytałaś o tą trasę w Karkonoszach to: jedziecie do Kowar, następnie idziecie szlakiem na Przełęcz Okraj, tutaj w schronisku na Okraju robicie nocleg, następnego dnia, częściowo stroną czeską, a częściowo grzbietem granicznym, idziecie na Śnieżkę, robicie nocleg w Domu Śląskim po Śnieżką, kolejnego dnia idziecie sobie głównym szlakiem sudeckim do schroniska Odrodzenie na Przełęczy Karkonoskiej - kolejny nocleg (po drodze możecie poodbijać na okoliczne szlaki - wszystko zależy od Waszych chęci ), kolejnego dnia z Odrodzenia wyruszacie na Szrenicę, mijając Łabski Szczyt i Śnieżne Kotły. Na Szrenicy nocleg i obowiązkowo naleśniki z jagodami Następnego dnia zejście dowolnie wybranym szlakiem do Szklarskiej Poręby.
jak dobrze, że czytam od końca
wezmę jutro mapkę i pooglądam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:31   #652
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Kindziu przykro mi że Mąż tak dał dupy I to na początku małżeństwa.. bez sensu. ale wierzę że to wyłącznie ciekawość nim kierowała, nic innego. Trzymaj się

LadyS
za zakupione bilety

U mnie masakra. Pokłóciliśmy się z TŻtem okropnie, zwyzywałam go od jakich sk&%^T&synów się dało. O 12 dzwonił że już nie pije i po południu wracają. Musiałam odwołać spotkanie z DJem i przełożyć na jutro , a jutro mam mega napięty grafik więc nie wiem jak to rozwiążemy . o 17 dzwonią czy wpadniemy po nich na dworzec, zajeżdżamy a on nawalony jak meserszmit. Pokłóciliśmy się, nie zabrałam go do swojego auta i pojechał z moją BF. Później pocisnęłam mu milionem epitetów od gnojów po inne jeszcze gorsze. Jestem cholernie, cholernie wściekła, że na 6 dni przed weselem potrafił zrobić coś takiego, żeby picie z kumplami było ważniejsze niż spotkania organizacyjne dot wesela Teściowa i siostra TŻta przyjechały do mnie na imieniny bo mialam wczoraj i zamiast ostatnią panieńską niedzielę spędzić z narzeczonym, spędziłam ją z jego matką i siostra przykro mi jak cholera.

Z dobrych rzeczy, koleżanka która miała na weselu wczoraj Naszego DJa jest ZACHWYCONA. Mówiła że ludzie się bawili rrewelacyjnie, że grał pod ludzi idealnie i nie maja mu nic do zarzucenia.

Idę spać bo padam na twarz, o 9.00 mam fryzjera- kolor i podcięcie + próbna fryzura
Później po powrocie zaczynam robić paznokcie kobietkom ode mnie z rodzinki już weselnie, o 16 muszę jechać obgadać ubiór kościoła, a na 18muszę dojechać na spotkanie z DJ. I mam to zamiar robić sama, bo tego durnia nie chce widziec w polu rażenia bo obawiam się że bym go zabiła

Dobranoc
Zaczynam ostatni weekend w stanie wolnym, już nie mogę doczekać się soboty.

PS. -> NIESPODZIEWANKA NA POCZCIE <-

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-07-15 o 22:33
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:36   #653
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

Kindziu przykro mi że Mąż tak dał dupy I to na początku małżeństwa.. bez sensu. ale wierzę że to wyłącznie ciekawość nim kierowała, nic innego. Trzymaj się

LadyS
za zakupione bilety

U mnie masakra. Pokłóciliśmy się z TŻtem okropnie, zwyzywałam go od jakich sk&%^T&synów się dało. O 12 dzwonił że już nie pije i po południu wracają. Musiałam odwołać spotkanie z DJem i przełożyć na jutro , a jutro mam mega napięty grafik więc nie wiem jak to rozwiążemy . o 17 dzwonią czy wpadniemy po nich na dworzec, zajeżdżamy a on nawalony jak meserszmit. Pokłóciliśmy się, nie zabrałam go do swojego auta i pojechał z moją BF. Później pocisnęłam mu milionem epitetów od gnojów po inne jeszcze gorsze. Jestem cholernie, cholernie wściekła, że na 6 dni przed weselem potrafił zrobić coś takiego, żeby picie z kumplami było ważniejsze niż spotkania organizacyjne dot wesela Teściowa i siostra TŻta przyjechały do mnie na imieniny bo mialam wczoraj i zamiast ostatnią panieńską niedzielę spędzić z narzeczonym, spędziłam ją z jego matką i siostra przykro mi jak cholera.

Z dobrych rzeczy, koleżanka która miała na weselu wczoraj Naszego DJa jest ZACHWYCONA. Mówiła że ludzie się bawili rrewelacyjnie, że grał pod ludzi idealnie i nie maja mu nic do zarzucenia.

Idę spać bo padam na twarz, o 9.00 mam fryzjera- kolor i podcięcie + próbna fryzura
Później po powrocie zaczynam robić paznokcie kobietkom ode mnie z rodzinki już weselnie, o 16 muszę jechać obgadać ubiór kościoła, a na 18muszę dojechać na spotkanie z DJ. I mam to zamiar robić sama, bo tego durnia nie chce widziec w polu rażenia bo obawiam się że bym go zabiła

Dobranoc

Kopnij go ode mnie tak mocno w jego szanowy zad, aż z powrotem do Zakopca doleci

I się nie denerwuj

Zapomniałam zapytać: Jak się buty sprawdziły?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:41   #654
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny zrobiły mi się dwie dziurki w tiulu w sukni,da się coś z tym zrobić?bo sama nie wiem ;/

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:45   #655
kilianna
Zakorzenienie

kiciu, cudnie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:
Dobry wieczór

LadyS
za zakupione bilety

Dobranoc

nie dziwię się, że się wkurzyłaś! To było z jego strony bardzo nieodpowiedzialne

ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ. Otóż dziś znowu jego rodzice zaczęli naciskać, byśmy zamieszkali z nimi po ślubie. Że to będzie ogromna wygoda, bo będziemy im pomagać opiekować się wnuczkiem (tym nieznośnym bachorem brata TŻ) no i będzie wesoło, bo będą miec wszystkie swoje dzieci pod 1 dachem. Juz dawno powiedzalam TŻ, że ma ich uświadomić dobitnie, że to nie wchodzi w grę, ale on jest dupa wołowa i słowem się nie odezwał. No wiec ja mowie za niego, że po raz kolejny dziekuje za ofertę, ale nic z tego, szukamy czegoś swojego.
Na co teść - ciekawe gdzie niby zamierzacie zamieszkacie?
ja: szukamy czegoś pośrodku naszych miejscowości, byśmy mieli po równo do pracy.
on: powinnaś zmienić prace i przeprowadzić się do XX (TŻ)
ja: nie chcę zmieniać pracy, bo jest mi dobrze w tej i jestem tam szczęsliwa
on: e tam, gadanie. Prace mozna szybko zmienić, to ty powinnaś za mężem iść a nie o pracy myslec. Żeby XX nie dojeżdzał za daleko do swojej pracy.
TŻ nie odzywa sie, a ja powiedziałam, ze sami zdecydujemy o tym. Na co teść : "no,no widze, ze juz nieźle buntujesz mojego syna. Bo jeszcze niedawno mówił, że zamieszkacie z nami, będziecie opiekoać się małym, a teraz to juz nagle nie".
TŻ nie powiedział nic na ten temat, siedział cicho, a ja się nie dość, że wkurzyłam, to jeszcze bylo mi przykro. POzniej powiedzialam TŻ, że powinien mnie bronić, a nie siedzi jak dupa wołowa i słowem sie nie odezwie!!!

aha i przez cały czas trwania tej rozmowy bratanek TŻ pluł na nas, kopał, wrzeszczał, wywalał mi wszystko z torebki, wskakiwał na oparcie fotela i na moje plecy, generalnie zachowywał się jak zwykle nieznośnie i nikt mu nie zwrocil uwagi. I ja mam niby z nimi mieszkać... ech. Ten mały włazi do pokoju TŻ kiedy my tam sobie leżymy w wyrku itp. i bawi się w najlepsze. Jak mowie, ze nie powinien tak bez pukania włazić i buszować po pokoju przeszkadzając nam wieczorem, to wszyscy są oburzeni, bo on ma prawo wejść gdzie ma ochotę i robić to, na co ma ochotę. w pokoju TŻ wala się pełno szpargałów tego małego, a moje rzeczy są wiecznie rozwalone i wywalone na ziemię, bo mały tak robi "porządki w szafach".

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-15 o 22:51
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:53   #656
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
kiciu, cudnie wyglądałaś

nie dziwię się, że się wkurzyłaś! To było z jego strony bardzo nieodpowiedzialne

ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ. Otóż dziś znowu jego rodzice zaczęli naciskać, byśmy zamieszkali z nimi po ślubie. Że to będzie ogromna wygoda, bo będziemy im pomagać opiekować się wnuczkiem (tym nieznośnym bachorem brata TŻ) no i będzie wesoło, bo będą miec wszystkie swoje dzieci pod 1 dachem. Juz dawno powiedzalam TŻ, że ma ich uświadomić dobitnie, że to nie wchodzi w grę, ale on jest dupa wołowa i słowem się nie odezwał. No wiec ja mowie za niego, że po raz kolejny dziekuje za ofertę, ale nic z tego, szukamy czegoś swojego.
Na co teść - ciekawe gdzie niby zamierzacie zamieszkacie?
ja: szukamy czegoś pośrodku naszych miejscowości, byśmy mieli po równo do pracy.
on: powinnaś zmienić prace i przeprowadzić się do XX (TŻ)
ja: nie chcę zmieniać pracy, bo jest mi dobrze w tej i jestem tam szczęsliwa
on: e tam, gadanie. Prace mozna szybko zmienić, to ty powinnaś za mężem iść a nie o pracy myslec. Żeby XX nie dojeżdzał za daleko do swojej pracy.
TŻ nie odzywa sie, a ja powiedziałam, ze sami zdecydujemy o tym. Na co teść : "no,no widze, ze juz nieźle buntujesz mojego syna. Bo jeszcze niedawno mówił, że zamieszkacie z nami, będziecie opiekoać się małym, a teraz to juz nagle nie".
TŻ nie powiedział nic na ten temat, siedział cicho, a ja się nie dość, że wkurzyłam, to jeszcze bylo mi przykro. POzniej powiedzialam TŻ, że powinien mnie bronić, a nie siedzi jak dupa wołowa i słowem sie nie odezwie!!!
az mi sie cisnienie podnioslo jak to przeczytalam chyba bym ze zlosci pogryzla tescia i TZta w jednym czasie za to
jestem przeczulona na punkcie wchodzenia na ambicje przez tesciow
na szczescie na moich nie moge narzekac

Audrey - czuje napiecie w powietrzu pomysl ze za tydzien juz bedzie po wszystkim

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 22:58   #657
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
są trzy średniej jakości to ostatnie jest baaaaaaaaaaaaaardzo słabe
ślicznie wyglądałaś

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
o jeszcze pokażę bukiet z bliska zdjęcie robione dziś więc miejscami już wiecie jest jaki jest ale Kocham go
piękny naprawdę
Stary 2012-07-15, 23:07   #658
89Madzia89
Raczkowanie

Dziewczyny mam ogromna prosbe startuje w konkursie na wizualna metamorfoze i potrzebuje waszych lajkow na fejsie a nie chce tak tutaj wrzucac linku do mojego prywatnego konta
Takze gdyby ktoras chcialaby mi pomoc prosze dajcie znac wysle link wiadomoscia prywatna
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 23:11   #659
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kopnij go ode mnie tak mocno w jego szanowy zad, aż z powrotem do Zakopca doleci

I się nie denerwuj

Zapomniałam zapytać: Jak się buty sprawdziły?
nie omieszkam Kuk
buty się sprawdziły rewelacyjnie! są bardzo wygodne, jedynie ostatni palec u prawej stopy mnie trochę cisnął, ale zero odcisków a przetańczyłam w nich do 4 rano! Dopiero po rynku pod wppływem się nie dało iść naa obcasie więc włożyłam balerony.
Ale powiem Wam że boli mnie bardzo prawe kolano nie wiem od czego. Wysmarowałam się na noc naproxenem i zobaczymy co będzie jutro

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
a
Audrey - czuje napiecie w powietrzu pomysl ze za tydzien juz bedzie po wszystkim
taaa.. jestem jak odbezpieczony granat... czekam aż wybuchnę...

Kili współczuję Ci sytuacji z TŻtem i teściami, faktycznie zachowuje się bez sensu że nie ma zdania tylko siedzi cicho. Ale z opisu wynika-> jak najdalej od teściów i ich wnusia cudownego
Stary 2012-07-15, 23:28   #660
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiły mi się dwie dziurki w tiulu w sukni,da się coś z tym zrobić?bo sama nie wiem ;/

gratuluję tylko 2 dizurek o mojej nie będę wspominac

wróciliśmy z poprawin... mam tyle żarcia z wesela że chyba do rocznicy starczy no żartuje ale lodówkę zamykamy na siłę serio poprawiny udane choć goście szybko zaczeli uciekać no i jeden facet który był z moją kumpelą tak mnie i wszystkich zdenerwował że szok na prawde ale to były najlepsze dwa dni mojego życia teraz mąż je normalnie on ma chyba 4 żołądki a ja zaglądam do was

dziewczynki aj Ci wasi Tżci i mężowie kindzia i audrey i kiliana normalnie tylko z pałą do nich
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości