|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Laseczki!!! Ponieważ TŻ skończył już zabawę z winietkami
wszystkick potwierdzonych gości już ponaklejał na NASZE MOTYLKI Wziął się za menu niestety dzwoneczki póki co nie bardzo się sprawdzają........i na dziś dzień, wygląda to tak....
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Hejka
Właśnie wróciliśmy z kina. Byliśmy na "Kochanie, poznaj moich kumpli" Fajny odmóżdżacz Uśmialiśmy się. TŻ powiedział, że u nas będzie normalnie ![]() Niusia jeśli pytałaś o tą trasę w Karkonoszach to: jedziecie do Kowar, następnie idziecie szlakiem na Przełęcz Okraj, tutaj w schronisku na Okraju robicie nocleg, następnego dnia, częściowo stroną czeską, a częściowo grzbietem granicznym, idziecie na Śnieżkę, robicie nocleg w Domu Śląskim po Śnieżką, kolejnego dnia idziecie sobie głównym szlakiem sudeckim do schroniska Odrodzenie na Przełęczy Karkonoskiej - kolejny nocleg (po drodze możecie poodbijać na okoliczne szlaki - wszystko zależy od Waszych chęci ), kolejnego dnia z Odrodzenia wyruszacie na Szrenicę, mijając Łabski Szczyt i Śnieżne Kotły. Na Szrenicy nocleg i obowiązkowo naleśniki z jagodami Następnego dnia zejście dowolnie wybranym szlakiem do Szklarskiej Poręby. ![]() Cytat:
Mam ochotę powyrywać mu nogi przy samej doopie! ![]() Kindzia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wielbię to urządzenie ![]() kindziulindzia mam szczerą nadzieję, ze TŻ będzie miał rozsądna wymówkę i ogromny bukiet i że jakoś się pogodzicie. ladystar ![]() aleksandrettaa a jak będziecie nr stoły?
|
|
|
|
|
#634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony pomyśl o tym, że może szukał jej z czystej ciekawości, co u niej teraz? Jakby nie patrzeć to osoba z którą spędził 4 lata życia. Ja całkiem niedawno szukałam na fb mojego byłego do którego totalnie nic nie czuję ale ciekawiło mnie co u niego, czy może ma już swoją rodzinę bo kontaktu nie utrzymujemy. Nie przyszłoby mi do głowy pisać do niego ani nic z tych rzeczy. Cytat:
![]() Cytat:
Ale za niezmycie makijażu na noc należą się baty na goły tyłek Cytat:
Ale jaką Ty masz tam pyszną kawusię w tle Cytat:
|
|||||
|
|
|
#635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mu tylko mówię, żeby coś zrobił, pomógł, to pomaga bez szemrania. ![]() Cytat:
Cytat:
Super, że się wybawiłaś.A co do śliskości podłogi na sali, to my, dwa oszołomy, zrobiliśmy test, jak byliśmy ustalać menu. Mamy już wychodzić, stoimy na środku sali, żegnamy się z menadżerką, a ja w pewnym momencie klep TŻ w ramię i mówię: Berek, gonisz!" I zaczęłam zapitalać po sali na obcasach Kobita zrobiła takie oczy Ale jak jej powiedziałam, że podłogę testuję, to się popłakała ze śmiechu
|
|||
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś mieliśmy śmieszną sytuacje Jak wracaliśmy od ciotki to zatrzymaliśmy się na mieście kupić nektarynki bo miałam ochote![]() Wychodzimy ze sklepu Tż otwiera auto a taki koles do Tż -Siemano Tż-Siemano -Fajną masz dziewczyne Tż-Dzięki to moja przyszła żona a nie dziewczyna Wsiadamy do auta a Tż do mnie -.....pajac jakiś Kochany jest.....to tak cudownie zabrzmiało z jego ust ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Dziewczyny jakiś czas temu któraś z Was dodała tu gotowy szablon do winetek czy może któraś z Was wrzucić jeszcze raz.....bo muszę się juz za to zabrać a to bardzo ułatwiłoby mi robote
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-07-15 o 21:00 |
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Ech, rodzice wrócili, zrobiła się jakaś nerwowa atmosfera w domu
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze! ![]() a potem co, glebe zaliczyc pm wczoraj zaliczyla klebe jak zorbe tanczylysmy ![]() ![]() ![]() najgorzej mnie wkurza to ze bylo pyszne jedzenie a ja nie moglam jesc brzuch mnie bolałoczami jadłam te wszystkie roladki i mieska a teraz tz zrobił nugetsy i frutki i sie obżre na maxa ![]() ![]() obejrzymy jakis film i pewnie zasne szybko ![]() miłego wieczorku laseczki
|
|
#639 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Jak TŻ coś wybierał to takie typowo męskie wzory a jak ja...to damska była śliczna, a męska nie miala w sobie nic szczególnego.... No i w końcu TŻ wygrzebał w necie TE! Mam w rodzinie złotników Więc Mamy te obrączki robione w Katowicach ![]() Cytat:
wspomagając jednocześnie dobry cel bo sprzedający mają chorą córeczkę...http://allegro.pl/podziekowania-moty...483099145.html A taka kawusia to tylko z De Longhi ![]() Cytat:
UFFFFF A JA SKOŃCZYŁAM PUDEŁKO NA KARTKI I KOPERTY WESELNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głodna się zrobiłamCytat:
|
||
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
TŻ wstawił Króla Kazimierza Wielkiego, bo to jego zamek!
Mam nadzieję, że Króluncio by się nie obraził, że sobie u niego w chacie weselicho urządamy...?
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam zamiar sama zrobić ale nie mogę znależc odpowiedniego papieru na obklejenie kartonika
|
|
#643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1. sliwki owijane boczkiem i zapiekane pycha!!!! 2, tartinki z łososiem i philadephia![]() 3. nachosy z mięskiem i serem żóltym Pycha!!!
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam winietek to zabardzo się nie wypowiem w temacie
![]() Idę do łożka już, poczytam książke i nyny! ![]() Do jutraa ;*
|
|
#645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uklad z roznymi stylami, taki mieszany taniec, trochę tego i owego. Cytat:
![]() Cytat:
super relacja z panienskiego ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych snów krewety
Ja muszę się zmusić żeby zasnąć wcześnie bo przez chrzanione remonty i objazdy muszę jutro wstać przed 5 żeby zdążyć do pracy na 7.30
|
|
|
|
#648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby o tej porze juz sie regularnie meldować na forum ze zdjęciami to trzeba być uzależnionym mocno pięknie wyglądałaś Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie dziwię się że sie wkurzyłaś Cytat:
za 2,5 -metrowy welon dałam z przesyłką kurierską mniej niż 100 zł Cytat:
Chciałam Wam sie pochwalić jaki mój mąż jest słit byliśmy wczoraj na imprezie plenerowej w naszej rodzinnej miejscowości, więc spotkaliśmy sporo znajomych z naszych dawnych szkół itp i jak się ktoś zatrzymywał żeby zapytać nas co słychać to pierwsze co TŻ robił to pokazywał obrączkę
|
||||||
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam takie ramki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10075405/ włożę do nich numery a przed wejściem na sztalugach będzie plan stołów rozpisany. Tylko jeszcze muszę załatwić by mama go zrobiła
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
wpadam tak od czasu do czasu, coraz częśćiej rodzinny obiadek w moim wydaniu przynieśli lody, a ja mysałam, że to kiszone ogórki (ostatnio dostawaliśmy je regularnie w pudełkach po lodach), ale shage był, lepszy niż w McDonaldzie ![]() za tydzień chce super pogodę na góry ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
wezmę jutro mapkę i pooglądam |
|
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Kindziu przykro mi że Mąż tak dał dupy I to na początku małżeństwa.. bez sensu. ale wierzę że to wyłącznie ciekawość nim kierowała, nic innego. Trzymaj się ![]() LadyS za zakupione bilety ![]() U mnie masakra. Pokłóciliśmy się z TŻtem okropnie, zwyzywałam go od jakich sk&%^T&synów się dało. O 12 dzwonił że już nie pije i po południu wracają. Musiałam odwołać spotkanie z DJem i przełożyć na jutro , a jutro mam mega napięty grafik więc nie wiem jak to rozwiążemy . o 17 dzwonią czy wpadniemy po nich na dworzec, zajeżdżamy a on nawalony jak meserszmit. Pokłóciliśmy się, nie zabrałam go do swojego auta i pojechał z moją BF. Później pocisnęłam mu milionem epitetów od gnojów po inne jeszcze gorsze. Jestem cholernie, cholernie wściekła, że na 6 dni przed weselem potrafił zrobić coś takiego, żeby picie z kumplami było ważniejsze niż spotkania organizacyjne dot wesela Teściowa i siostra TŻta przyjechały do mnie na imieniny bo mialam wczoraj i zamiast ostatnią panieńską niedzielę spędzić z narzeczonym, spędziłam ją z jego matką i siostra przykro mi jak cholera.Z dobrych rzeczy, koleżanka która miała na weselu wczoraj Naszego DJa jest ZACHWYCONA. Mówiła że ludzie się bawili rrewelacyjnie, że grał pod ludzi idealnie i nie maja mu nic do zarzucenia. Idę spać bo padam na twarz, o 9.00 mam fryzjera- kolor i podcięcie + próbna fryzura Później po powrocie zaczynam robić paznokcie kobietkom ode mnie z rodzinki już weselnie, o 16 muszę jechać obgadać ubiór kościoła, a na 18muszę dojechać na spotkanie z DJ. I mam to zamiar robić sama, bo tego durnia nie chce widziec w polu rażenia bo obawiam się że bym go zabiła ![]() Dobranoc ![]() Zaczynam ostatni weekend w stanie wolnym, już nie mogę doczekać się soboty. PS. -> NIESPODZIEWANKA NA POCZCIE <-
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-07-15 o 22:33 |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I się nie denerwuj ![]() Zapomniałam zapytać: Jak się buty sprawdziły?
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zrobiły mi się dwie dziurki w tiulu w sukni,da się coś z tym zrobić?bo sama nie wiem ;/
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
kiciu, cudnie wyglądałaś
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja też pokłóciłam się na maxa z TŻ. Otóż dziś znowu jego rodzice zaczęli naciskać, byśmy zamieszkali z nimi po ślubie. Że to będzie ogromna wygoda, bo będziemy im pomagać opiekować się wnuczkiem (tym nieznośnym bachorem brata TŻ) no i będzie wesoło, bo będą miec wszystkie swoje dzieci pod 1 dachem. Juz dawno powiedzalam TŻ, że ma ich uświadomić dobitnie, że to nie wchodzi w grę, ale on jest dupa wołowa i słowem się nie odezwał. No wiec ja mowie za niego, że po raz kolejny dziekuje za ofertę, ale nic z tego, szukamy czegoś swojego. Na co teść - ciekawe gdzie niby zamierzacie zamieszkacie? ja: szukamy czegoś pośrodku naszych miejscowości, byśmy mieli po równo do pracy. on: powinnaś zmienić prace i przeprowadzić się do XX (TŻ) ja: nie chcę zmieniać pracy, bo jest mi dobrze w tej i jestem tam szczęsliwa on: e tam, gadanie. Prace mozna szybko zmienić, to ty powinnaś za mężem iść a nie o pracy myslec. Żeby XX nie dojeżdzał za daleko do swojej pracy. TŻ nie odzywa sie, a ja powiedziałam, ze sami zdecydujemy o tym. Na co teść : "no,no widze, ze juz nieźle buntujesz mojego syna. Bo jeszcze niedawno mówił, że zamieszkacie z nami, będziecie opiekoać się małym, a teraz to juz nagle nie". TŻ nie powiedział nic na ten temat, siedział cicho, a ja się nie dość, że wkurzyłam, to jeszcze bylo mi przykro. POzniej powiedzialam TŻ, że powinien mnie bronić, a nie siedzi jak dupa wołowa i słowem sie nie odezwie!!! aha i przez cały czas trwania tej rozmowy bratanek TŻ pluł na nas, kopał, wrzeszczał, wywalał mi wszystko z torebki, wskakiwał na oparcie fotela i na moje plecy, generalnie zachowywał się jak zwykle nieznośnie i nikt mu nie zwrocil uwagi. I ja mam niby z nimi mieszkać... ech. Ten mały włazi do pokoju TŻ kiedy my tam sobie leżymy w wyrku itp. i bawi się w najlepsze. Jak mowie, ze nie powinien tak bez pukania włazić i buszować po pokoju przeszkadzając nam wieczorem, to wszyscy są oburzeni, bo on ma prawo wejść gdzie ma ochotę i robić to, na co ma ochotę. w pokoju TŻ wala się pełno szpargałów tego małego, a moje rzeczy są wiecznie rozwalone i wywalone na ziemię, bo mały tak robi "porządki w szafach". Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-15 o 22:51 |
||
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem przeczulona na punkcie wchodzenia na ambicje przez tesciow na szczescie na moich nie moge narzekac Audrey - czuje napiecie w powietrzu pomysl ze za tydzien juz bedzie po wszystkim
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie wyglądałaś
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam ogromna prosbe startuje w konkursie na wizualna metamorfoze i potrzebuje waszych lajkow na fejsie a nie chce tak tutaj wrzucac linku do mojego prywatnego konta
Takze gdyby ktoras chcialaby mi pomoc prosze dajcie znac wysle link wiadomoscia prywatna
|
|
#659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buty się sprawdziły rewelacyjnie! są bardzo wygodne, jedynie ostatni palec u prawej stopy mnie trochę cisnął, ale zero odcisków a przetańczyłam w nich do 4 rano! Dopiero po rynku pod wppływem się nie dało iść naa obcasie więc włożyłam balerony.Ale powiem Wam że boli mnie bardzo prawe kolano nie wiem od czego. Wysmarowałam się na noc naproxenem i zobaczymy co będzie jutro ![]() Cytat:
![]() Kili współczuję Ci sytuacji z TŻtem i teściami, faktycznie zachowuje się bez sensu że nie ma zdania tylko siedzi cicho. Ale z opisu wynika-> jak najdalej od teściów i ich wnusia cudownego
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję tylko 2 dizurek o mojej nie będę wspominac poprawiny udane choć goście szybko zaczeli uciekać no i jeden facet który był z moją kumpelą tak mnie i wszystkich zdenerwował że szok na prawde ![]() ale to były najlepsze dwa dni mojego życia teraz mąż je normalnie on ma chyba 4 żołądki a ja zaglądam do was dziewczynki aj Ci wasi Tżci i mężowie ![]() kindzia i audrey i kiliana normalnie tylko z pałą do nich
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

wszystkick potwierdzonych gości już ponaklejał na NASZE MOTYLKI

), kolejnego dnia z Odrodzenia wyruszacie na Szrenicę, mijając Łabski Szczyt i Śnieżne Kotły. Na Szrenicy nocleg i obowiązkowo naleśniki z jagodami
Następnego dnia zejście dowolnie wybranym szlakiem do Szklarskiej Poręby. 

Ale jak mu tylko mówię, żeby coś zrobił, pomógł, to pomaga bez szemrania. 

dopiero po 4 nam dala sie wpisac a inni goscie chyba na poprawinach maja sie wpisywac chyba, ale polowy juz nie bedzie wiec lipa
Super, że się wybawiłaś.
Ale jak jej powiedziałam, że podłogę testuję, to się popłakała ze śmiechu

Jak TŻ coś wybierał to takie typowo męskie wzory
głodna się zrobiłam

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

pomysl ze za tydzien juz bedzie po wszystkim