|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Hej
Dziekujemy Cioteczki za życzenia , Krystianek śle buziaki ![]() Spóźnione buziaki dla wczorajszych solenizantów ![]() Wasze dzieciaczki ![]() Moni_ka ja też panikowałam na początku ciąży ![]() Prince ja przy karmieniu piersią jadłam prawie wszystko oprócz rzeczy wzdymajacych Berbie ja zawsze byłam z Wami tylko nie zalogowana ![]() ![]() Perse ja mam taki obrazek przywieziony z praskiego kościoła z modlitwa o dzidziusia ![]() Jutro wyjeżdzamy w Góry Stołowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
powie mi ktoras czemu takie odtwarzacze mp3 sa takie tanie? http://allegro.pl/odtwarzacz-mp3-men...470648360.html
#1683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35315302]Ty rysowałaś?[/QUOTE]
ano ja ![]() Lezac w szpitalu rysowalam takie obrazki na sprzedaz (tylko kolorowe) w ramach zajecia sobie czasu. Ten byl dedykowany mojej Marysi - wkladalismy jej rozne pamiatki od nas do trumienki, m.in. ten rys. Nota bene moja corka nr1 spojrzala tylko i mowi - "o - to Marysia. I ty. " PRINCE - mi pielegniarka laktacyjna w szpit powiedziala - cytuje "niech sie Pani nie molestuje gotowaną marchewka i kurczakiem. Mozna jesc wszystko tylko bez przesady. Garsc tego, garsc tamtego. Byle nie zjesc kilo czeresni naraz." Ja np. Ide przerzucalam przez kolano (tak zeby brzuszek lezal na nodze) jak miala kolke i tak wisiala sobie i jej przechodzilo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
A ja mam ostatnio problem z wiarą, a dokladniej z modleniem. Choc jak juz pisalam jestem wierzaca, i generalnie nie mam zalu do Boga ze stalo sie jak sie stalo, to mimo wszystko cos sie we mnie buntuje... Że -kurcze - i ja sie modlilam i tyle ludzi...i ...nic to nie dalo... No moze dalo tyle ze moze bym poronila juz dawno i mala nie mialaby wogule szans pozyc, ale mimo wszystko... Niby wszystko fajnie- z perspektywy wiary patrzac - mala sie urodzila, zostala ochrzczona i poszla prosto do nieba... Ale po ludzku to ...nie tak mialo byc... Wiec jaki sens ma modlenie skoro i tak nie ma sie wplywu, skoro i tak rzeczy dzieją sie tak jak zostaly zaplanowane z gory, skoro modlitwa nie zostaje wysluchana... nie wiem... trudne to dla mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzięki temu, że non stop mam gości jakoś funkcjonuję- czyt.: ogarniam dom, ubieram ciuchy, tuszuję rzęsy ![]() dzisiaj była u nas Siostra Tz-eta z mężem i synami i bardzo miło spędziliśmy popołudnie i wieczór przyznam się Wam, ze marzy mi się jeden dzień na dospanie...taki aby Tz-et był w domu 24h, aby przewinął Kasię, przygotował nam posiłki a ja abym przeleżała cały dzień i tylko karmiła Małą bo czuję, że mam deficyt snu [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35312972] Z innej beczki: Dziewczyny znacie może jakieś modlitwy dotyczące macierzyństwa? [/QUOTE] Cytat:
cudnie, coraz częściej ma otwarte oczy i ma je takie wielkie ![]() kiedy wracasz do pracy? Cytat:
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-07-15 o 23:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tiaaa, to jak tu z krzaka wyjść jak się jedzie w Góry Stołowe?! na długo? macie jakieś sprawdzone miejsce? (jedyne góry w Polandzie w których jeszcze nie byłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś jest moj 27dc a ostatnio właśnie w 27 dniu dostałam @ wiec dziś zrobiłam test. Tzn. 3 testy ![]() No i blada bo blada ale jest druga II mocniejsza niz w tamtej ciąży... na wszystkich 3 jest blada, a ja nie moge w to uwierzyć i ani troche do mnie to nie dociera. Czuje się jakbym była pijana ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry....
ale u nas wysyp II kresek, rosną jak grzyby po deszczu. gratuluję! jak cudownie czytać z rana takie wiadomości ![]() ja jeszcze dzisiaj i jutro na urlopie. później praca. czuję, że naładowałam akumulator, ale znając moją pracę szybko się wyładują ![]() tż obudził mnie po 6 informując że zabiera mój samochód ![]() ![]()
#1690 |
Konto usunięte
|
Ja już marzę o dniu, kiedy będę mogła to samo napisać Wam, powiedzieć TŻowi, rodzicom.. Ale absolutnie nie będzie tak, jak wcześniej. My szaleliśmy z radości, moja mama przyniosła do pracy ciasto, żeby się pochwalić, że będzie babcią....
Szkoda gadać. Póki co zbieram się do pracy, w tym tygodniu chcę 1 dzień wolnego, więc jest światełko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Mnie też TŻ o 6 obudził i przez niego musiałam zrobić test tak rano bo chciałam z porannego moczu
![]() Narazie nie mam zamiaru mu mowic.. najpierw musi do mnie dotrzec ![]() O 9 jade na bete a jutro do lekarza.. boje się co on mi powie, jeszcze ta cała tarczyca., straszny mętlik ![]() Persemasz racje, nie będzie tak samo.. będzie inaczej. Chyba sama widzisz jaka przerazona jestem, ale nie boje sie az tak bardzo. Przeciez tym razem musi być dobrze, a że coraz wiecej komplikacji to i coraz wiecej motywacji!
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-07-16 o 06:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Luna gratuluję
![]() ![]() Barbie masz racje, że u nas wysyp II, jak grzybów po deszczu ![]() Uwielbiam takie wiadomości, oby było ich jak najwięcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Małpiasta mnie obudziła, całe szczęście, bo nie byłam na nią przygotowana!
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35318854] Ja już marzę o dniu, kiedy będę mogła to samo napisać Wam, powiedzieć TŻowi, rodzicom.. [/QUOTE] Też już się nie mogę doczekać, ale już niedaleko Perse, jeszcze 2 @ (przynajmniej u mnie) i działamy ![]() A jak zrobisz ombre to zamawiam fotę! Też bym chciała się farbnąć ale mam proste włosy i pewnie kijowo to by wyglądało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Rozeznanie
|
Witam
Luna trzymam kciuki za Was ![]() ![]() Na betę nie mam jak pójść bo pracuję od 8ej i się nie wyrobię przed pracą, trochę brzuch mnie pobolewa ale nie jakoś mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez chce... Będzie dobrze czuje to po kościach! Lunao moja bratnia duszo- to teraz czas na mnie!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
ewel więc kiedy wybierasz na bete?
pani właśnie wyciągnęłam tą twoją dietę i wybieram się na zakupy produktów - ten etap najlepiej mi wychodzi ![]()
#1697 |
Zakorzenienie
|
melduje ze dzisejsza nos byla ok
![]() rana mnie dalej ciągnie, brzuch mam spuchniety. Ale jest duzo lepiej... dzis przychodzi polozna.
#1698 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrobię fotkę. Ja mam falowane niesforne włosy i czytam, że to idealne farbowanie dla takich więc jestem póki co pozytywnie nastawiona. Poobcinane przez ślepą fryzjerkę, ale też ujdzie ![]() Cytat:
![]() No nic, lecę do pracy, papa, miłego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Rozeznanie
|
Barbie może jutro mi się uda rano pojechać d 7ej pobierają próbki
W piątek idę do gina tylko niestety nie do mojego ![]() Brzuch mnie coraz bardziej boli, wzięłam nospę |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Luna gratuluje!
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
pani nie znalazłam informacji czy można galaretkę i słodzik? podpowiesz?
u mnie najgorzej jest pod tym względem że codziennie zajeżdżam do babci a ona zawsze marudzi żebym zjadla u niej obiad. jakie posilki najczesciej jesz? co jest najsmaczniejsze i najłatwiejsze do zrobienia?
#1704 |
Rozeznanie
|
Eseska w piątek pójdę do gina i nie wiem czy jest sens robić betę, w poprzedniej ciąży nie robiłam. Luteinę mam w domu i chyba na własną rękę zacznę brać 2x1
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie to była szczęsliwa beta, mam nadzieję, że dla Ciebie też będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała porcja węglowodanu 150 g - czyli 3 mini ziemniaczki + 100 g mięsa. Ja jem - obiadowo - najczęściej makaron, bo najszybciej się gotuje z kurakiem (cycem) bo to też najszybciej i bardzo podzielne w jakimś sosie z pomidorów + dużo, dużo, dużo warzyw. Słodzik można, choć dietetyczka mówiła, że jak się da to żeby unikać. Galaretki raczej nie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Panika a dietetyczka coś Ci mówiła na temat cukru trzcinowego brązowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np. dziś na śniadanie była owsianka, teraz wsuwam II śniadanie (bułka grahamka z kabanosem drobiowym i dwa pomidory). Da się żyć ![]() Cytat:
![]() ![]() (mam gościowy cukier trzcinowy /i mohijtowy/, mój ojciec po prostu więcej go używa)
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-07-16 o 09:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.