|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Uaktualniam listę poszukiwań
![]() Cytat:
Insta https://instagram.com/aagawuu/ Edytowane przez aga79 Czas edycji: 2007-01-26 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania próbki lub odlewki:
L'eau D'issey Eau the blanc, Bvlgari Joy, Jean Patou Red Delicious 5th Avenue - odlewka Eau the vert, Bvlgari Noa - odlewka (Eenax) Eternity - odlewka Due Donna - pół próbki The one - pół próbki Gucci II - odlewka, malutka Sensi - odlewka (Eenax) Hugo Boss Intense Contradiction CK - odlewka Armani Mania V Valentino Absolu Madness - odlewka Nu EDP - odlewka Wish - odlewka Joop Femme - odlewka Gabriela Sabatini klasyczna - odlewka Tendre Poison - odlewka Poison Dior (MrsVargas) Fendi, Fendi Słonik Kenzo - odlewka Lacoste Touch of Pink - odlewka Light Blue - odlewka Premier Jour Diesel ++ - odlewka Hot Couture EDP - odlewka O de Lancome Rose Absolue YR - odlewka Lovely - odlewka (MrsVargas) EL Exotic Pleasures - odlewka Extase - odlewka Cristobal EDT - odlewka (Kota) chętnie bardzo poznam: ![]() Escada Collection Addict 2 Rush i Rush 2 Le Monde est beau (się robi) Tumulte Pink Sugar (się robi) Lolita Midnight Prada Narciso Rodriguez Pola Elizejskie ewentualnie, aczkolwiek też chętnie: ![]() Miracle Miracle Forever Mauboussin 24 Faubourg (się robi) Sun Moon Stars (się robi) Tresore Annick Goutal Petit Cherie (się robi) Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-01-23 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Aga79
![]() Tresor i Hypnose za Madness i The one? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Mam:
Le Monde Est Beau Sun Moon Stars A.Goutal Petit Cherie
#306 |
Zakorzenienie
|
Sun się robi od MrsVargas.
![]() ![]() A co dla Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
NOA i Sensi
![]()
#308 |
Zakorzenienie
|
Ależ bardzo proszę.
![]() ![]() Proszę o adresik na pw, bo ze względu na brak miejsca musiałam zrobić czystki. |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Kto by mnie poratował kapinką
Femme de Rochas (po opisie Eternity strasznie jestem ciekawa tego zapachu) mogę porobić w zamian próbki , mam też parę miniaturek 24 Faubourg Birmane Contradition Samsara Cabochard Cabotine Lauren Style Yria Diesel Plus Plus Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-01-22 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() Mnie weekend nie było i nie wiem co jeszcze mam komu dosłać, teraz małża mi wcięło na jakiś czas i nie zostawił mi kartki co wysłał........ i generalnie zrobiło sie zamieszanie, za które przepraszam. Dziękuję za wyrozumiałość ![]()
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Beato! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już sobie na nowo zapisuje komu co winna jestem bo się zakręciłam ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Szukam chocby KAPKI Lutensow:
Cuir Mauresque Chergui Gris Clair Datura Noir Rahat Loukoum Nat PS> dopisze co mam wzamian po pracy ![]()
#314 |
Raczkowanie
|
dużo próbek mam, szukam Hot Couture edt
Wymienię próbki:
oryginalne z atomizerem raz psiknięte: Stella edp, Esentia de duende edt, próbki robione: Youth Dew Amber Nude, the Parfum, Escada Rockin'Rio, Pink Sugar, Eau Suave edp, Iris Nobile, Anglomania (na raz), Zagorsk (na raz), Asja (na raz). Mogę jeszcze odpsikać: Mania Summer, Allure edt, Organza Indecence, Par Amour Clarins, In Love Again, Winter Delice, Cerruti 1881, Hot Couture edt. Szukam do poznania: Gaiac Par Amour Toujours Angel La Rose Angel Violette Sticky Cake CdG Edytowane przez nikielka Czas edycji: 2007-01-26 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dużo próbek mam, szukam Hot Couture edt
Czy ma ktoś próbkę zapachu SMILEY (ten z Sephory)?
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Szukam kropelki do testów:
![]() Eternity Celine Fever Presence d'une Femme Cristobal edp Shalimar edp BLV Bvlgari Cashmere Mist Idole Odwdzięczę się próbeczką: ![]() In love again Pamplelune Alchimie 24 Faubourg Ogródek Nilowy J'adore edp Femme Individuelle Nu edp Le Feu Light Sensations Wish Youth Dew New Amber Słonik Fleurs de Citronnier SL Cristobal edt Edytowane przez secco Czas edycji: 2007-02-01 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Secco, podaj mi prosze adres. Wysle Ci Mauboussin
![]()
#318 |
Wtajemniczenie
|
Secco mam Ogródek, piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
Secco, może być próbeczka Gaiac za 24 Faubourg?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
Witam, bardzo chętnie poznałabym Narciso Rodriguez edp i edt, Dunhill Desire oraz Kingdom. W zamian mogę zaoferowac:
Oryginalne 1.)Amouage, Dia, 2 ml 2.)Amouage Esprit, 2 ml 3.)Amoauge, Eau d' Amoauge, 2 ml 4.)Annick Goutal, Mandragore, 1,5 ml 5.)Jean Charles Brosseau, Ombre Rose, 2ml Robione 1.)Dolce Gabbana, Sicily, 1 ml 2.)Hermes, Sur le Nil, 1 ml 3.)Tommy Hilfiger, T Girl, 1 ml 4.)Fiorucci, takie różowe bardzo słodkie (nie znam nazwy) 2 ml Aha, chętnie potestuję tez Agenta. Edytowane przez charlotta21 Czas edycji: 2007-01-31 o 10:43 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Nikielko: Moge zrobic Ci probke Angel Violette w zamian za Tumulte.
Jali pasuje Ci taka wymiana, daj znac prosze. Secco: odpisalam, wymiana ustalona. Passero: daj prosze znac, czy przesylka ode mnie dotarla.
#325 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mam znowu cos ![]() Oddam: - E. Coudray - Vanille et Coco - L' Artisan - La Chasse Aux Papillons - L' Artisan - Dzing! - L'Artisan - Passage D'Enfer - Comme des Garcons - 2 - Lanvin - Rumeur EDP - Bvlgari - Au the vert EDP - Etro - Shaal Nur (polowa firmowej) - Etro - Heliotrope - A. Goutal - Petite Cherie - A. Goutal - Eau de Fier - Carthusia - Ligea - Costume National - Scent - YSL Kouros - Maroussia Zaitsev - EL YD Amber Nude - Agent Provocateur - Fendi - Asja - Black Cashmere - Faubourg EDT Szukam : 1. Ananda Micallef, 2. L’Eau d’Ambre - L'Artisan 3. Malabah Penhaligon's 4. Ambra Etro 5. Ambra Extreme L'Artisan 6. Micallef - Aoud 7. Etro - patchouly 8. Etro Royal pavillon 9. Etro - Messe dla przypomnienia 10. Villoresi - incensi 11. Villoresi - piper nigrum 12. CdG ( rozne, poza incensami, Odeur 71, CdG 2 i Sequoia, woodcoffee) 13. Lutensy (poza Arabie ,Miel de Bois, Cedre) 14. Lalique - rozne Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-02-01 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania próbki lub odlewki:
L'eau D'issey Eau the blanc, Bvlgari Joy, Jean Patou Red Delicious 5th Avenue - odlewka Eau the vert, Bvlgari Noa - pół próbki Eternity - odlewka (rezerwacja) Due Donna - pół próbki (rezerwacja) The one - pół próbki (rezerwacja) Gucci II - odlewka, malutka Hugo Boss Intense Contradiction CK - odlewka Armani Mania V Valentino Absolu (rezerwacja) Madness - odlewka (rezerwacja) Nu EDP - odlewka Wish - odlewka Joop Femme - odlewka Gabriela Sabatini klasyczna - odlewka Tendre Poison - odlewka (rezerwacja) Fendi, Fendi Słonik Kenzo - odlewka Lacoste Touch of Pink - odlewka Light Blue - odlewka Premier Jour (rezerwacja) Diesel ++ - odlewka Hot Couture EDP - odlewka (rezerwacja) O de Lancome Rose Absolue YR - odlewka EL Exotic Pleasures - odlewka Extase - odlewka Bvlgari Pour Femme Flowerbomb - odlewka, mała Obsession Night (rezerwacja) chętnie bardzo poznam: ![]() Escada Collection Addict 2 Rush i Rush 2 Tumulte (się robi) Lolita Midnight Prada (robi się) Narciso Rodriguez (robi się) Pola Elizejskie ewentualnie, aczkolwiek też chętnie: ![]() Miracle Miracle Forever (się robi) Mauboussin (się robi) 24 Faubourg (się robi) Tresore (się robi) Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-01-27 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Kropko, to może zrobimy większa wymianę.
Mam jeszcze Pradę (oryginalna próbka raz użyta bez atomizera) i Narciso (odlewka). A od Ciebie chętnie przygarnę: Tendre Poison - odlewka Premier Jour |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
lipiec na maksa!!! :)
|
szukam pink sugar
![]()
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę kropelkę:
Annayake - c o k o l w i e k;-) Aigner Too Feminine Beautiful Love E.Lauder Burberry London (stare) Bvlgari Eau The Blanc Charles Jourdan, The Parfum Lalique: Lalique, Flora Bella Extravagance Givenchy Elixir des Merveilles Eau de Cartier Fever Celine Helmut Lang Herba Fresca AA In Black, JdP Mentafollia Morgan De Toi Muse Joop Ogródka Środziemnomorskiego Poison (klasyk) Pure Poison, Pure Poison Elixir Red Door Velvet Sensi White Notes Tumulte Trouble Boucheron Oczywiście ładnie się odwdzięczę ![]() Aegyptus Kyfi Delices de Cartier Due Donna Emporio She Infiniment, Chopard In Love Again, YSL Initial, Boucheron Inspiration, Lacoste Le Baiser du Dragon Le Feu Light Love in Paris Neonatura Cocoon Nu (edp) Ogródek Nilowy Rapture Victoria's Secret Scent Sheer, CN Skin, Trussardi Słonia Kenzo Still, J.Lo Sun Moon Stars Valentino V Winter Delice Oddam też miniaturkę Rumba, Balenciaga (4ml).
ZARA, MEXX, SOLAR, PROMOD, RESERVED, H&M, TATUUM...wymienię. Edytowane przez Revelyn Czas edycji: 2007-02-06 o 15:27 Powód: uaktualniam listę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Kropko, chętnie przygarnę :
Due Donna - pół próbki Obsession Night/Valentino V Absolu (nie moge sie zdecydowac .. ![]() W zamian za: Miracle Forever Mauboussin Może być?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.