Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 14:24   #1741
czarnula 1982
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

Natalia- ale musiałaś się cieszyć jak usłyszałaś, że Miki wypowiada Twoje imię..

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

ja trafiłam do endo w pierwszych dniach ciąży i dostałam euthyrox 25 - taki biorę do tej pory więc to chyba indywidualna sprawa....
Hmm...tak z tym , że Luna pisała ,że podskoczyło jej tsh z 4 chyba na 7.To o wiele za duzo.Nie wiem moja endo mówiła,że nim tarczyca dziecka zacznie sama produkować hormony ,to powinna być zawsze dawka podwójna-dla dziecka i dla mamy.
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:26   #1742
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

dziewczyny była polozna i mam doła
mała ma pod pachami duzego takiego ropnego niewiem co to czy potówa czy jak...... i z 3 mniejsze i pod drugą tez i ona niewie co to mówi ze lepiej jak to lekarz oglądnie. i czekam na telefon, niewiem czy z małą bed emusiala isc sama czy doktorka przyjdzie sama na wizyte.
co to moze byc miały Wasze dzieciaczki cos takiego??? az sie popłakałam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:34   #1743
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

a mój TŻ nie ma czasu i chęci na takie rzeczy takze nie ma mowy o wyznaniach hehe
znajoma gówniara właśnie ostatnio wkurzyła mnie i aż jej coś odpisałam, dziewczyna ma 17 lat i pisała na fb że chce się pociąć czy umrzeć czy coś tam jeszcze bo jakiś chłopak nie chce z nią być, jakiś znajomy jej odpisał żeby się nie martwiła nie ten to inny (też 17lat) a ona mu na to, że on gówno wie o miłości, nie będzie już innego, nie ma po co żyć bla bla bla, to jej napisałam że też chciałabym ieć takie problemy i nie wie co to jest "problem", to pisałą np na początku lipca i 2 tygodnie później jest w związku z jakimś kolesiem 23-letnim
ale nie ma co, czasami jak jej wpisy poczytam to płaczę do łez

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

prince nie martw się wszystko będzie dobrze

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:40   #1744
adunia89
Zadomowienie

prince, nie pomogę niestety, trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego
Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
ale nie ma co, czasami jak jej wpisy poczytam to płaczę do łez
haha, kurde, u mnie w takim razie jest spokojnie, nic się ciekawego nie dzieje... Używam tego bo lubię wiedzieć co u ludzi się dzieje, ale sama nieczęsto się odzywam.

Najbardziej bawili mnie ludzie w stanach, nie sądziłam, że można tyle publikować na tych tablicach. Pracowałam z jedną dziewczyną, która publikowała dosłownie wszystko, łącznie z informacją, że ma biegunkę

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:44   #1745
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
My za to jesteśmy w związku na fejsie, ale tylko dlatego, że TŻ nalegał
mój nie ma fb...;(
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mała ma pod pachami duzego takiego ropnego niewiem co to czy potówa czy jak...... i z 3 mniejsze i pod drugą tez i ona niewie co to mówi ze lepiej jak to lekarz oglądnie. i czekam na telefon, niewiem czy z małą bed emusiala isc sama czy doktorka przyjdzie sama na wizyte.
co to moze byc miały Wasze dzieciaczki cos takiego??? az sie popłakałam
prince- nie mam pojęcia co to ale jak położna kazała pokazać Małą lekarzowi to faktycznie lepiej niech ją zobaczy- będziesz spokojniejsza
możliwe, że to potówki?

a Ciebie oglądała? rana się goi?

czy ktoś wie co u Alfiątek? wychodzą

Alfa - jak się czujesz po cc? karmicie się? Jak Wiktor- grzeczny??

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:46   #1746
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
U nas do tej pory mało osób wie, nie umiem się tym chwalić. Chociaż powoli akceptuję, że mi brzuszek rośnie. W sobotę nowo poznani znajomi zapytali, czy to pierwsze dziecko, zatkało mnie, powiedziałam "nie" i nie wiedziałam, co dalej. TŻ wybrnął i tłumaczył... Ale mam problem z takim czymś, nie chce wszystkim tłumaczyć, a z drugiej strony, to jest nasze drugie dziecko przecież
ja też nie potrafię odpowiadać na pytanie czy to pierwsze dziecko, tzn do tej pory jeszcze nie bardzo miałam okazję, bo nie mówimy nikomu, ale wiem, że takie pytania się pojawią.. ale zdarzało się, że ktoś pytał czy mamy już dzieci..

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Mnie dziwi i śmieszy fakt wstawiania codziennie jakieś zdjecie
Też mam taką koleżankę która ma już chyba ponad 200 zdjęć i niektóre to ta sama pozycja, ale mina inna
moja koleżanka (30 lat) wstawia tysiące swoich zdjęć, po ileś w jednym miejscu, tylko mina inna. paranoja. rozumiem kilka zdjęć z wakacji, ale 100 czy 200 z kilkudniowego wyjazdu??

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe my nawet nie jesteśmy ze sobą w fb związku czasem coś swojego lajkujemy i tyle.
my jesteśmy. po ślubie mąż sobie ustawił, że jest moim mężem, a ja musiałam to potwierdzić i samo mi się zrobiło. ale to mi pasuje, nie uważam tego za jakąś przesadę. za to "zaręczeni" na fb nie byliśmy, zdjęcie z pierścionkiem pojawiło się chyba jakoś po roku od zaręczyn ale w końcu te opcje do czegoś służą i jak ktoś chce to sobie poustawiać to niech ma, gorzej jak ma same serduszka i nie wiadomo co od swojej drugiej połówki na tablicy, ale my z tego dawno wyrośliśmy zanim byliśmy na fb, więc nas to ominęło
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:48   #1747
zebrawpaski
Zakorzenienie

czarnulka-pewnie masz rację, dawka zależna od wyników, ja nie miałam jakichś kolosalnych odchyleń i dlatego mam e25

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

ja się za bardzo nie umiem po fb poruszać...
ciągle pytam Siostry gdzie co kliknąć aby wysłać...
zatrzymałam się na etapie nk;

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-07-16, 14:51   #1748
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Najbardziej bawili mnie ludzie w stanach, nie sądziłam, że można tyle publikować na tych tablicach. Pracowałam z jedną dziewczyną, która publikowała dosłownie wszystko, łącznie z informacją, że ma biegunkę
ja mam taką koleżankę, która publikuje wszystko, praktycznie nie ma dnia, żeby czegoś nie napisała, nie raz po kilka wpisów, do tego zdjęcia. normalnie jak na fakt, że nie widziałyśmy się kilka lat wiem o niej całkiem sporo
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:52   #1749
pani22ka
Zakorzenienie

Prince, spokojnie... na pewno lekarz Ci pomorze!
Cytat:

czy ktoś wie co u Alfiątek? wychodzą
Prawdopodobnie jutro. Na ból po cc nie narzeka - pisze, że znośnie. Ma nawał pokarmu. Karmi małego Księcia

Cytat:
dawka zależna od wyników
i od lekarza. Wydaje mi się, że warto zasygnalizować problem, ale dawki/leki powinien jednak aplikować lekarz...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:54   #1750
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdopodobnie jutro. Na ból po cc nie narzeka - pisze, że znośnie. Ma nawał pokarmu. Karmi małego Księcia

Cytat:
i od lekarza. Wydaje mi się, że warto zasygnalizować problem, ale dawki/leki powinien jednak aplikować lekarz...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-07-16, 14:55   #1751
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
prince- nie mam pojęcia co to ale jak położna kazała pokazać Małą lekarzowi to faktycznie lepiej niech ją zobaczy- będziesz spokojniejsza
możliwe, że to potówki?

a Ciebie oglądała? rana się goi?
mowila ze jakies duze jak na potówke. te obok moz ei wygladają juz jak wyszla ze szpitala to miała na szyjce potówki. Pod paszkami niesprawdzałam w szpitalu bo to oni kąpali.A u nas pierwsza kąpiel dzis, wiec ja nie zauwazyłam tego i mam wielki zal do siebie

a mnie ogladała, mowi ze moja rana sie ładnie zagoiła. za 2 dni mam na sciagniecie szwów isc.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-16, 14:56   #1752
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie ogladała, mowi ze moja rana sie ładnie zagoiła. za 2 dni mam na sciagniecie szwów isc.
zazdroszczę, moja po 2,5tygodniach nadal nie zagojona.....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-07-16, 15:08   #1753
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę, moja po 2,5tygodniach nadal nie zagojona.....
a czemu??

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-16, 15:08   #1754
fiolusiek
Zakorzenienie

Prince, ale nie możesz mieć do siebie o to pretensji, nie zawsze wszystko można od razu zauważyć Jesteś dopiero świeżo upieczoną mamusią, zobaczysz będzie lepiej
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 15:15   #1755
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

wkurzyłam się! miałą szwagierka z chłopakiem jechać z nami na wakacje, oni mówią że chcą tylko w bieszczady, no dobra, ustąpiliśmy im, zresztą ze 2 tygodnie nie wiedzieli czy jadą. Dziś dzwonię, zadzwoniłam w 8 miejsc i dopiero pogodą zobaczyłam: nie za ciekawie, w każdym razie nie na plażę. Dzwonię do szwagierki i mówię jaka jest sytuacja i lepiej będzie, jak do Bukowiny Tatrzańskiej pojedziemy, a ona mi pisze że no nie wie, bo ona na termy nie pójdzie bo jej okres wypada w weekend, a jej TZ to obojętnie gdzie i kiedy. Piszę jej że zobaczę co można jeszcze tam robić. Oszukałam się różnych atrakcji, piszę jej jakie są a ona mi odpisuje, że dzwoniła do chłopaka i on powiedział, że jego takie rzeczy nie interesują (Giewont, saneczki, wyciągi, termy, występy zespołów góralskich pieśni i tańca, Morskie Oko) bo on chce poleżeć na plaży i jak będzie koło 20 stopni to on nie jedzie. Ja piernicze, jak chce sobie poleżeć to niech idzie za dom i leży i namiot sobie rozbije (na wsi mieszka), jak jechać, to coś zobaczyć. W tamtym roku też tak było. W☠☠☠☠iają mnie, ja staję na głowie żeby coś zorganizować a ci leją na to. Jak gówniarze zachowują się a mają 25 i 27 lat.

1.07.2013
Stary 2012-07-16, 15:21   #1756
ewel28
Rozeznanie

Prince zobaczysz, że z Małą będzie ok
Alonka chyba bym takich znajomych udusiła a nie chcecie jechać we dwoje
Stary 2012-07-16, 15:23   #1757
Luna0
Zakorzenienie

Wróciłam, beta malutka
35,3 mlU
Ale pocieszające jest to że w szpitalu jakieś niskie normy są
3 tydz. (5,8-71,2) wiec w sumie się mieszczę
4 tydz (9,5-750)
Na początku się zdolowałam ale teraz myśle że chyba nie jest tak źle, w koncu to bardzo wczesna ciąża. Tamtym razem wyszła mi 101 ale normy byly inne wiec chyba na to samo wcyhodzi..
W piątek powtórzę

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Czemu tak mało bierzesz????
Ja przed ciążą brałam 75 a w ciąży od razu na zmiane euthyrox 100,125 i 150.
Dlatego powinnaś zwiększyć dawke.
Tak mało biore bo właśnie nie wiem ile Dopiero w czwartek ide do lekarza i dopiero dziś się dowiedzialam że jestem w ciąży
Od jutra zwiększe do 25, a w czwartek się dowiem dokładnie.. równie dobrze przez ten tydzień mogłam jeszcze nie wiedzieć o fasolce. Na szczęście wiem więc chyba dobre i to 25

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ja mam taką koleżankę, która publikuje wszystko, praktycznie nie ma dnia, żeby czegoś nie napisała, nie raz po kilka wpisów, do tego zdjęcia. normalnie jak na fakt, że nie widziałyśmy się kilka lat wiem o niej całkiem sporo
Ja na swojej tablicy mam to:
http://demotywatory.pl/3820578/Nie-d...emami-z-innymi
Naprawde ludzi tak sie żalą.. że aż mi ich zal
Przecież połowa ludzi z tego całego FB cieszy sie z naszych niepowodzeń. Mam taka dziewczyne jej chlopak poszedł do wiezienia i codziennie pisze mu jak za nim teskni, jak kocha (conajmniej jakby mial fb w wiezieniu) a pruje się co noc.. normalnie nie odpusci nikogo.. heh duzo by o takich gadać

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 15:26   #1758
ewel28
Rozeznanie

Luna super beta
Stary 2012-07-16, 15:38   #1759
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Luna beta w porządku jest

Ewel no właśnie chcieliśmy żeby taniej na paliwei wyszło i zawsze z kimś lepiej jechać, raźniej.
Teraz to ja wpadłam na pomysł żebym do stolicy jechać. Jeszcze nie zwiedzałam i moja przyjaciółka na swoich poprawinach zapraszała nas kiedyś do siebie ( w czerwcu ślub brali). Tylko no właśnie nie wiem czy dogadamy się z nimi bo od ślubu nie odzywają się do nas ;/

1.07.2013
Stary 2012-07-16, 15:40   #1760
ewel28
Rozeznanie

Alonka spróbujcie jechać do Wawy, bo jak tak dalej będą wybrzydzać to zostaniecie w domu
Stary 2012-07-16, 15:45   #1761
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

teraz to ja już obraziłam się na nich i sami jedziemy gdzie by nie było

1.07.2013
Stary 2012-07-16, 15:47   #1762
anitaxas
Zadomowienie

Witam się nieśmiało.. podcztuję forum już od bardzo dawna, ale nie miałam odwagi pisać. Mam jednak nadzieję, że przyjmiecie i mnie do Waszego grona.

O mnie jestem mamą dwóch Aniołków.. pierwszą ciąże straciłam w wrześniu 2011 r. (7 t.c.); drugą w czerwcu 2012 r. (8 t.c.) - nie całe trzy tygodnie temu.. Myślałam nawinie i nie widzieć czemu że teraz sobie jakoś poradzę, ale nie radzę sobie.. Na razie nie wiem co dalej, nie wiem co było powodem utraty moich maluszków..

Może tutaj jakoś przetrwam.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 15:51   #1763
ewel28
Rozeznanie

Cytat:
teraz to ja już obraziłam się na nich i sami jedziemy gdzie by nie było
I tak trzymaj my z Tżem też sami jedziemy na wakacje jak się i uda to pod koniec tego tygodnia

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

anitaxas Witaj dołącz do nas
Stary 2012-07-16, 15:53   #1764
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Ewel gdzie jedziecie??

anitaxas witaj!!! napisz może coś więcej o sobie!

1.07.2013
Stary 2012-07-16, 15:56   #1765
ewel28
Rozeznanie

Cytat:
Ewel gdzie jedziecie??
Nad morze, ale konkretnie nie wiem gdzie bo jeszcze nic nie zarezerwowaliśmy, będzie spontan miały być góry, ale TŻ musi się wybrać do Gdyni złożyć papiery do szkoły i tak przy okazji gdzieś zostaniemy na dłużej
Stary 2012-07-16, 16:02   #1766
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Hmm...tak z tym , że Luna pisała ,że podskoczyło jej tsh z 4 chyba na 7.To o wiele za duzo.
Tak, ale nawet u lekarza jeszcze nie była....

Cytat:
Kochana niech lekarz obejrzy, nie martw się na zapas

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Witam się nieśmiało..
Witaj rozgość się u nas i pisz ile tylko będziesz miała chęć

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Alonka my też pewnie sami pojedziemy na wakacje

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:14   #1767
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Ewel nie bójcie się o kwatery, jak jedziecie tylko we dwoje to zawsze coś się trafi na miejscu - ktoś nie przyjedzie, nie odwoła rezerwacji, wcześniej wyjedzie

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

napisałam jeszcze na fb, może jakieś jelenie będą chciały z nami jechać

1.07.2013
Stary 2012-07-16, 16:21   #1768
fiolusiek
Zakorzenienie

Mnie marzą się wakacje, ale nici pewnie w tym roku z tego, bo czeka nas bardzo dużo wydatków A przecież nic nie mamy jeszcze dla Stasia i trzeba kasę odkładać
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:22   #1769
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
najczęściej podsmażam na suchej patelni. A sos albo sama robię z pomiodrów i warzyw, ale taki kupny ze słoika. ale ja leń jestem i o tej 17ej to bym konia z kopytami zjadła więc wszystko idzie szybko.

np. dziś na śniadanie była owsianka, teraz wsuwam II śniadanie (bułka grahamka z kabanosem drobiowym i dwa pomidory). Da się żyć
ja na śniadanie zjadłam omleta z pomidorami, na II dwie kromki pieczywa pełnoziarnistego z polędwicą jajkiem i pomidorami. teraz gotuje się pomidorowka.
zakupy zrobiłam zgodne z listą tylko i tak w pierszej kolejności będę musiała zjeść to co jest w lodówce (kilka serków danio, galaretki), więc powoli będę się trzymać tych przepisów. jak masz pomysły na posiłki do pracy, zupy itp to będę wdzięczna za podpowiedź.
Cytat:
HEJ!
mnie pewnie też ten etap szedłby najlepiej ale za kilka tygodni przyłączę się...
czekam na ciebie, mam nadzieję, że zanim ty dąłączysz to ja nie zrezygnuje
Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nic z tego zaczęłam krwawić

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
jak oni zapraszali i czuli taką potrzebę to ok, ale wiem, że niektórzy wiedząc, że urodziło się dziecko od razu pytają kiedy mogą przyjść odwiedzić i chcą jak najszybciej nie licząc się za bardzo z sytuacją rodziców i ich podejściem. siostra męża rodzi pod koniec lipca i na pewno nie pójdziemy do nich wcześniej niż jak sami zaproszą, nawet gdyby to miało być dopiero na chrzciny. dla mnie jednak ważniejsze jest samopoczucie rodziców i dziecka a nie to, że "muszę" zobaczyć noworodka. mam nadzieję, że kiedyś dalsza rodzina i znajomi odwdzięczą mi się podobnym podejściem.
u nas się uznaje że na odwietki (bo tak nazywa się pierwsze odwiedziny dziecka) nie zaprasza się. każdy sam przychodzi jeśli czuje taką potrzebę i zwykle takie odwiedziny są przed chrztem.
Cytat:
biedna! jeśli to cię pocieszy to wczoraj zrobiłam test - był cień kreski, a dziś temp leci na łeb, na szyję także też nici z tego cyklu
a może jednak.....

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
U mnie gorszy czas, podczytuję was tylko. Mikołaj jest tak aktywny, że muszę jakoś sobie wszystko zorganizować.
co się dzieje?
Cytat:
umiem po fb poruszać...
ciągle pytam Siostry gdzie co kliknąć aby wysłać...
zatrzymałam się na etapie nk;
ja tak samo ogólnie zaglądam tam raz na ... miesiąc
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Witam się nieśmiało.. podcztuję forum już od bardzo dawna, ale nie miałam odwagi pisać. Mam jednak nadzieję, że przyjmiecie i mnie do Waszego grona.

O mnie jestem mamą dwóch Aniołków.. pierwszą ciąże straciłam w wrześniu 2011 r. (7 t.c.); drugą w czerwcu 2012 r. (8 t.c.) - nie całe trzy tygodnie temu.. Myślałam nawinie i nie widzieć czemu że teraz sobie jakoś poradzę, ale nie radzę sobie.. Na razie nie wiem co dalej, nie wiem co było powodem utraty moich maluszków..
dobrze trafiłaś, pisz, krzycz, płacz. my cię zrozumiemy. ja też jestem po 2 #....
Stary 2012-07-16, 16:34   #1770
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Mnie marzą się wakacje, ale nici pewnie w tym roku z tego, bo czeka nas bardzo dużo wydatków A przecież nic nie mamy jeszcze dla Stasia i trzeba kasę odkładać
pewnie i tak nie oddałabyś za nic ciąży nawet za miesiączne wakacje w 5* hotelu na Karaibach

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

a może jednak.....
jednak myślę że to samo co u Ewel, tylko na strzępy będę się patrzeć //////......

pozwolę sobie wkleić wypowiedź z innego wątku, myślę że taki przypadek jak najbardziej podbuduje staraczki!!!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=932

co z Agatką???

1.07.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości