Rossmann - część XIV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 11:50   #2131
la_chica
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
2981417257363
już wcześniej raz pobrałam ale nie zapisałam, a teraz coś mi nie działa. to idę na zakupy

dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez 1315 Pokaż wiadomość
Od lat stosuję Ziaji krem tonujący i jestem zachwycona, nie efektu maski, ani smug.

http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...turalny_1.html
też go sobie chwalę
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-07-16 o 12:26
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 11:54   #2132
alikatena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mzg Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy te kody na Facebook-u do pasty Colgate to są wszystkie jednakowe?
Nie ma tam kodów! Pobierasz tylko kupon, na którym jest instrukcja co trzeba zrobić aby odebrać pastę. Każdy kupon jest taki sam, więc w zasadzie możesz go wydrukować kilka razy i wymienić na pasty w różnych Rossmannach

Cytat:
Od lat stosuję Ziaji krem tonujący i jestem zachwycona, nie efektu maski, ani smug.

A mnie on zapycha Ale pachnie cudownie
Stary 2012-07-16, 12:04   #2133
kredka20
Raczkowanie

Asiuchal, nothing_matter, emma-e4, 1315, KatiaM wielkie dzięki za odpowiedzi, poczytam jeszcze na KWC o tych kremach i na któryś się zdecyduję. Dzięki jeszcze raz
kredka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 12:25   #2134
Hedvigis
Zakorzenienie

Dziś któryś raz testowałam ten chabrowy liner z serii różanej i nie robi mi prześwitów Tylko jakoś trudno mi się nim robi jaskółki
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 13:06   #2135
alikatena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Dziś któryś raz testowałam ten chabrowy liner z serii różanej i nie robi mi prześwitów Tylko jakoś trudno mi się nim robi jaskółki
Kupiłam na początku wyprzedaży chabrowy a wczoraj jeszcze grafitowy i muszę powiedzieć, że szalenie podobają mi się te kolory! Tym chabrowym zrobiłam sobie pierwszą w życiu kreskę i trochę się namęczyłam żeby wyszła równa (ale to w końcu pierwszy raz ), jednak żadnych prześwitów nie zaobserwowałam!

A z lakierów zakochałam się w numerku 4 Pomalowałam paznokcie u stóp i jedna warstwa doskonale je pokryła, przy czym trzyma się już od tygodnia!! Za tą cenę - REWELACJA!
Stary 2012-07-16, 13:17   #2136
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alikatena Pokaż wiadomość
Kupiłam na początku wyprzedaży chabrowy a wczoraj jeszcze grafitowy i muszę powiedzieć, że szalenie podobają mi się te kolory! Tym chabrowym zrobiłam sobie pierwszą w życiu kreskę i trochę się namęczyłam żeby wyszła równa (ale to w końcu pierwszy raz ), jednak żadnych prześwitów nie zaobserwowałam!
Gratuluję Ja jak robiłam pierwszy raz kreskę linerem w kałamarzu to była katastrofa Potem kupiłam liner w pisaku, potem w żelu i dopiero teraz wróciłam do kałamarza i wychodzi idealna, ale to była długa droga
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 13:22   #2137
Agniecha20
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma tam kodów! Pobierasz tylko kupon, na którym jest instrukcja co trzeba zrobić aby odebrać pastę. Każdy kupon jest taki sam, więc w zasadzie możesz go wydrukować kilka razy i wymienić na pasty w różnych Rossmannach
hej gdzie są te kody do pobrania? Na funpage'u rossnet.pl? Byłabym wdzięczna jakby ktoś mógł wrzucić linka albo ten kupon bo nie mogę znaleźć...

Edytowane przez Agniecha20
Czas edycji: 2012-07-16 o 13:50
Agniecha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:09   #2138
ama09
Zakorzenienie

ja zastanawiam się którą wodę toaletową kupić.. za 39,90.. zielonego Adidasa (z torbą gratis) czy czerwone Playboy (gratis deo)
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 14:09   #2139
kami007
Rozeznanie

uprzejmie donoszę, że w moim Rossku najbliższym (Skytower) pojawił się już stand Eveline do wyboru 6 kolorów lakierów i 6 - błyszczyków
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 15:18   #2140
alikatena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Gratuluję Ja jak robiłam pierwszy raz kreskę linerem w kałamarzu to była katastrofa Potem kupiłam liner w pisaku, potem w żelu i dopiero teraz wróciłam do kałamarza i wychodzi idealna, ale to była długa droga
Hehe do mojej "idealnej kreski" też jeszcze długa droga, ale metodą prób i błędów uczę się wytrwale!

Cytat:
Napisane przez Agniecha20 Pokaż wiadomość
hej gdzie są te kody do pobrania? Na funpage'u rossnet.pl? Byłabym wdzięczna jakby ktoś mógł wrzucić linka albo ten kupon bo nie mogę znaleźć...
Niestety ta akcja była do wczoraj (do 15.07).
Stary 2012-07-16, 15:53   #2141
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Ile kosztuje podkład Bourjois Healthy Mix?

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 15:57   #2142
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Byłam dziś w dwóch Rosskach i ani w jednym, ani w drugim nie było olejów Alterry- pomarańcza i brzoza, granat i awokado.
Widziałam nowy krem BB od Maybelline- krycie wg mnie zerowe, w 3 odcieniach, pierwszy z nich był nawet za jasny dla takiego bladziocha jak ja
Kupiłam tylko szampon zwiększający objętość z Cece.

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:04   #2143
la_chica
Raczkowanie

Byłam w Ross, kupiłam dezodorant FussWohl i dwa lakiery z serii różanej (nr 5 i nr 8) i tak jak się cieszyłam że je dorwałam, tak teraz żałuję i dobrze, że to tylko 1,29zł, zupełnie inaczej wyglądają w opakowaniach a inaczej na paznokciach, no nic nie majątek

Aaa i maseczkę Nonicare odżywiającą Nie wiem czy jest warta tych 3zł ale w pobliskich Ross nie ma tej marki więc wzięłam bo już od dawna mnie ciekawiły produkty (ostatnio wzięłam pomadkę Nonicare, trochę gorsza od Alterry ale za piękny zapach i super skład wybaczam, jak na lato i wiosnę to jak najbardziej może być), choć teraz widzę, że na KWC lepsze opinie ma ta oczyszczającaca, ale zobaczymy

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
ja zastanawiam się którą wodę toaletową kupić.. za 39,90.. zielonego Adidasa (z torbą gratis) czy czerwone Playboy (gratis deo)
Akurat wąchałam dziś czerwonego Playboya i testowałam na nadgarstku, trzyma się dość długo i intensywnie ale jest za słodki zdecydowanie, aż tak niemile słodki. Więc nie polecam
* lśniące włosy
* A6W 6 /42

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-07-16 o 16:08
Stary 2012-07-16, 16:46   #2144
Agniecha20
Raczkowanie

Cytat:
Niestety ta akcja była do wczoraj (do 15.07).
Dzięki, szkoda, że się nie załapałam.
Agniecha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:46   #2145
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Ile kosztuje podkład Bourjois Healthy Mix?
59,99
Stary 2012-07-16, 17:02   #2146
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dostałyście kupony z konkursu Always? Widziałam, że wyniki już są na stronie a ja znów kuponu nie dostałam... Jak by mógł ktoś go tutaj wrzucić?
Czyli nie pomyliłam się, że dla każdej uczestniczki obiecali kupony rabatowe z always i wcześniej w konkursie z pędzlami ecotools też miały być kupony jeśli dobrze pamiętam.
Niestety wraz z końcem konkursu znika ze strony regulamin, więc jak tu dochodzić swoich praw? Lecą w kulki już nie pierwszy raz
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:09   #2147
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
59,99
Na Allegro są za ok. 40-45zł. Też tam kupiłam (za 39zł + przesyłka) :P
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:23   #2148
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MJay Pokaż wiadomość
Normalnie wszyscy kupują ta serie różaną ! Czy tylko ja mam takiego pecha że nie mogę jej znaleźć? Widział ją ktoś w szczecinie?
U mnie również nie ma tej serii różanej, szukałam w dwóch Rossmannach.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dostałyście kupony z konkursu Always? Widziałam, że wyniki już są na stronie a ja znów kuponu nie dostałam... Jak by mógł ktoś go tutaj wrzucić?
Dostałam z rossnetu dwa maile: "Kupon rabatowy dla uczestników konkursu Colgate" oraz "Kupon rabatowy dla uczestników konkursu Always", ale wiadomości są puste!

Już rozkminiłam o co chodzi, w mailu trzeba kliknąć na link "Jeśli nie widzisz treści newslettera kliknij tutaj". Jeżeli kupon nie jest jednorazowy to mogę go Wam wkleić, ryzyk fizyk. Ciekawa jestem czy ten kupon 30% z Always obejmuje te dwupaki, które są teraz w promocji, bo mam na nie chrapkę. Gdyby któraś z Was kupowała to dajcie proszę znać.
Swoją drogą bystre jesteście, biorąc udział w konkursie nawet nie zdawałam sobie sprawy, że będą jakieś kupony rozsyłać.

Ps. - Co ciekawe, dostałam wiadomość zatytułowaną COLGATE, a w środku był kupon na Velvet.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg VELVET.jpg (36,7 KB, 162 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ALWAYS.jpg (58,5 KB, 190 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-07-16 o 17:40
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:29   #2149
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Na Allegro są za ok. 40-45zł. Też tam kupiłam (za 39zł + przesyłka) :P
pewnie też sie tam zaopatrzę jak swój zużyję Bo cena rossmanowa jest spoora

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 17:44   #2150
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazłam ten krem na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-tonujacy.html

Czy on występuje tylko w dwóch odcieniach? Dorwę go w Rossmannie? Kurcze, w sumie nie zużyłam jeszcze Garniera i Alterry, ale chyba się na niego skuszę skoro tak go chwalicie.
Kusi mnie też nowy podkład Under Twenty, ale mocno się zraziłam do tej firmy kiedyś i niesmak pozostał. Coś czuję, że będzie mnie zapychał. Jakoś nie mogę się przekonać do ich kosmetyków. Kupiłam sobie już kiedyś krem tonujący i byłam z niego mega niezadowolona. Był tłusty, zapychał mi pory i obrzydliwie śmierdział chemią (wg producenta był to cytrusy). Blee..

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-07-16 o 17:49
Stary 2012-07-16, 18:26   #2151
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Widziałyście gdzieś ten zestaw korektorów w szafach Manhattanu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-kremie.html ? Bo patrzyłam w kilku i nie widzę
Stary 2012-07-16, 18:50   #2152
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Znalazłam ten krem na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-tonujacy.html

Czy on występuje tylko w dwóch odcieniach? Dorwę go w Rossmannie? Kurcze, w sumie nie zużyłam jeszcze Garniera i Alterry, ale chyba się na niego skuszę skoro tak go chwalicie.
Tak tylko dwa odcienie, czy byłam trochę opalona czy nie to brałam naturalny i ładnie się wtapiał. Tylko nie nakładam pod niego kremu - nie trzeba, bez tego się fajnie rozprowadza (ewentualnie mikroskopijną ilość bo jak sporo to się człowiek świeci).
Miałam taki swój sposób na długi mat i ładną cerę z zeszłych wakacji - peeling mechaniczny, maseczka z zielonej glinki a następnie ten krem tonujący.
W Ross ich nie ma raczej (chyba że w tych dużych?), ja kupowałam w doz-ie, w DN też są ale po co przepłacać i w mniejszych drogeriach na pewno.
* lśniące włosy
* A6W 6 /42

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-07-16 o 18:53
Stary 2012-07-16, 19:12   #2153
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Tak tylko dwa odcienie, czy byłam trochę opalona czy nie to brałam naturalny i ładnie się wtapiał. Tylko nie nakładam pod niego kremu - nie trzeba, bez tego się fajnie rozprowadza (ewentualnie mikroskopijną ilość bo jak sporo to się człowiek świeci).
Miałam taki swój sposób na długi mat i ładną cerę z zeszłych wakacji - peeling mechaniczny, maseczka z zielonej glinki a następnie ten krem tonujący.
W Ross ich nie ma raczej (chyba że w tych dużych?), ja kupowałam w doz-ie, w DN też są ale po co przepłacać i w mniejszych drogeriach na pewno.
Kurcze, ja mam jasną, nieopaloną cerę (nie opalam się i nie chadzam na również solarium), więc dla mnie pewnie będzie za ciemny. Chociaż Alterra na pierwszy rzut oka również jest ciemnawa, ale ładnie stapia się ze skórą.

Dziewczyny, może nie powinnam, ale pokaże Wam moją najnowszą zdobycz. Byłam dziś u konkurencji i w oczy rzuciło mi się takie dziwo... Od dawna czaiłam się na promocję szamponów Syossa, ale w Rossie na razie s po 15zł bodajże. Dziś natknęłam się na promocję w Intermarche (11zł lub 11,99zł - nie pamiętam dokładnie). Jakież było moje zdziwienie, że do szamponu dodali popmkę! Kurza stopa, świetne rozwiązanie! Bardzo praktyczne i ułatwiające aplikację (butla jest ciężka i nieporęczna - półlitrówka). Takie udogodnienia to dla mnie strzał w dziesiątkę. Pierwszy raz spotykam się z pompką do szamponu. Dla mnie rewelka. Słyszałam dużo dobrego o tym szamponie, więc dziś przejdzie u mnie chrzest bojowy - spróbuję nim zmyć olejek Alterry. Niektóre dziewczyny piszą, że zmywają olejki 2-3 razy, ja nie widzę takiej potrzeby. Olejek ładnie się oczyszcza już przy pierwszym myciu, więc po co włosy dłużej maltretować?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040784.jpg (55,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040786.jpg (48,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040788.jpg (53,5 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-07-16 o 19:14
Stary 2012-07-16, 19:13   #2154
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Widziałyście gdzieś ten zestaw korektorów w szafach Manhattanu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-kremie.html ? Bo patrzyłam w kilku i nie widzę

on jest wycofany.
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:20   #2155
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
on jest wycofany.
No i pięknie Szukam już jakiegoś fajnego ok. 2 tygodnie i nic
Stary 2012-07-16, 19:32   #2156
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Niektóre dziewczyny piszą, że zmywają olejki 2-3 razy, ja nie widzę takiej potrzeby. Olejek ładnie się oczyszcza już przy pierwszym myciu, więc po co włosy dłużej maltretować?
Tak, zmywamy po 2-3 razy, ale między Syossem a szamponami używanymi przez spore grono włosomaniaczek jest różnica. Babydream czy Alterra nie zawierają tak agresywnego środka myjącego jaki jest w Syossie czyli SLS. Część osób jest w ogóle przeciwna zmywaniu olejków szamponami z SLS, bo całkowicie "wypłukujemy" olej z włosów i niwelujemy jego dobroczynne działanie. Podobno. Ja wolę umyć włosy 2 razy szamponem bez SLS, bo taki agresywny składnik robi mi kuku na skórze głowy.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:34   #2157
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Tak, zmywamy po 2-3 razy, ale między Syossem a szamponami używanymi przez spore grono włosomaniaczek jest różnica. Babydream czy Alterra nie zawierają tak agresywnego środka myjącego jaki jest w Syossie czyli SLS. Część osób jest w ogóle przeciwna zmywaniu olejków szamponami z SLS, bo całkowicie "wypłukujemy" olej z włosów i niwelujemy jego dobroczynne działanie. Podobno. Ja wolę umyć włosy 2 razy szamponem bez SLS, bo taki agresywny składnik robi mi kuku na skórze głowy.
ja domyje za pierwszym razem babydreamem kwestia techniki.. a wlosow na dlugosci nawet nie ruszam tylko na koniec piane przesuwam po nich

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 19:35   #2158
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
ja domyje za pierwszym razem babydreamem kwestia techniki.. a wlosow na dlugosci nawet nie ruszam tylko na koniec piane przesuwam po nich

Ja jestem z tych, którzy robią sobie kołtuna na głowie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 19:38   #2159
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
ja też tak potrafię musiałam się pochwalić a tak gdybym musiała myć włosy po 2-3 razy to na pewno moje olejowanie moooocno by się ograniczyło, gdyż zazwyczaj nie mam tyle czasu na mycie
Stary 2012-07-16, 19:45   #2160
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny powiecie mi ile on kosztuje obecnie w Rossie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...concealer.html Bo nie mogę znaleźć na rossnecie

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości