|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
chociaż nigdy tego nie oglądałam
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, Ty musisz uważać Ja oczywiście znowu sobie pofolgowałam z czekoladą, etc. i teraz cierpię...Będziesz przejazdem w mojej wiosce? No, koło 10:00 powinnam być, do Krakowa ruszam przed 12:00
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 10 mamy wyjść ode mnie, wysiądziemy pod samolotem. Twoją wioskę znam słabo, ale wiem, gdzie Twoja ulica się znajduje ![]()
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
To czeka Was spory spacerek - jakieś 10-15 min
Napisz sms jak będziesz - musisz się kierować do ronda, a potem Cię pokieruję
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo te pannice potrafią zmienić zdanie w ostatniej chwili
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zrobiłam sobie peeling cukrowy i się normalnie zaraz zagłaskam. Jak on mi fajnie podziałał na tyłek
|
#3367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35322527]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...80501871_n.jpg Ma ktoś zbędnego laptopa? [/QUOTE]Świetny pomysł ![]() Eeee w sumie to nie było mnie tylko jeden dzień, a tu tyle stron do nadrobienia? Rano internetu w ogóle nie miałam, sąsiad obudził mnie o 8 wierceniem w dokładnie tej ścianie, przy której mam łóżko, potem wyjść musiałam i dopiero wróciłam To był mega aktywny dzień, pojechaliśmy z TŻ i jego tatą na zakupy na rejs (konserwy, puszki, zupki chińskie i inne tego typu ekspresowe dania), jeny ile tego się nazbierało, a obiecaliśmy sobie że kupimy tylko troszkę A potem pojechaliśmy do mariny i było chowanie tego wszystkiego i układanie... Wróciliśmy, pojechaliśmy jeszcze do Gdyni do wpłatomatu i już wieczór się zrobił tak naprawdę. Chcieliśmy obejrzeć nowy odcinek True Blood ale był tylko na serwerze odsiebie a tam beznadziejnie się ładuje Chyba umyję włosy rano, żeby mieć proste włosy bo chcę jutro zrobić aktualizację włosową (nie wstawiam na bloga na razie, ale mam na komputerze zdjęcia sprzed miesiąca), mam wrażenie że urosły, dzisiaj zrobiłam zdjęcie ale miałam takie powywijane na wszystkie strony że nie oddaje realnej długości Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-07-16 o 23:07 |
|
|
|
|
#3368 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj jest zdecydowanie mój szczęśliwy dzień
Publikuję od jakiegoś czasu swoje prace (zdjęcia) na paru portalach dla fotografów-amatorów. Dzisiaj napisał do mnie jeden chłopak i zapytał, czy może skorzystać z jednego ze zdjęć i wykorzystać je na koszulce. Chce mieć taką pamiątkę ze swojego rodzinnego miasta, ponieważ mieszka za granicą. To było takie miłe, że komuś spodobało się moje zdjęcie. I to o dziwo to, z którego ostatnio byłam coraz bardziej niezadowolona, nawet chciałam je usunąć z galerii.Poza tym jestem z siebie dumna, że wytrzymałam aż 5 godzin, czekając na właściwe ujęcie. Miałam koncept, ale mi nie wychodziło. Chciałam już to olać, ale w końcu się udało ![]() Poza tym w końcu zrozumiałam, o co chodzi w pokerze i zaczęłam ostro kosić w facebookowym kasynie. Nie oszczędziłam nawet własnego faceta;P |
|
|
|
#3369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Moderator
|
dzollsiu - wysłalam Ci foto na maila
|
|
|
|
#3371 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35339335]To bardzo miło
[/QUOTE]Teraz widzę, że warto było zainwestować w sprzęt Bo ciągnie mnie ku fotografii i czasem nawet coś mi wyjdzie To motywuje do dalszej nauki![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35339226] Eeee w sumie to nie było mnie tylko jeden dzień, a tu tyle stron do nadrobienia? Rano internetu w ogóle nie miałam, sąsiad obudził mnie o 8 wierceniem w dokładnie tej ścianie, przy której mam łóżko, potem wyjść musiałam i dopiero wróciłam To był mega aktywny dzień, pojechaliśmy z TŻ i jego tatą na zakupy na rejs (konserwy, puszki, zupki chińskie i inne tego typu ekspresowe dania), jeny ile tego się nazbierało, a obiecaliśmy sobie że kupimy tylko troszkę A potem pojechaliśmy do mariny i było chowanie tego wszystkiego i układanie... Wróciliśmy, pojechaliśmy jeszcze do Gdyni do wpłatomatu i już wieczór się zrobił tak naprawdę. Chcieliśmy obejrzeć nowy odcinek True Blood ale był tylko na serwerze odsiebie a tam beznadziejnie się ładuje [/QUOTE] Tato TŻta czy Wy wybieracie się w rejs? Ja kiedyś wybrałam się w podróż statkiem, jak byłam w Holandii. I tak jam mam chorobę lokomocyjną, tak morskiej nie mam Bardzo pozytywnie wspominam ten 2-godzinny rejs
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
o dziękuję, nie spodziewałAM SIĘ :p w sumie całkiem niczego, ale to taka ewidentna perła no nie?
|
|
#3373 | |
|
Moderator
|
Cytat:
taki bardziej nie wiem jak to określić... ale nie ma drobinek zbyt mocnych... bardzo nim lubię robić kreseczkę na dolnej powiece, fajnie chwyta i podbija inne cienie... ten połysk wydaje mi się być bardziej elegancki
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może nawet we 4, zależy czy jeszcze wujek TŻ będzie płynął Jego tata budował kiedyś ten jacht, stąd się wziął Mimo, że oczywistym jest, że nie zagląda się komuś do portfela (chociaż ostatnio na blogach niekoniecznie), wyjaśniam bo nie chcę żeby ktokolwiek oceniał nas z góry - na ogół jachty kojarzą się z "bogactwem", a do tego nam dalekoooo Ja zupełnie nie mam choroby morskiej/lokomocyjnej Może mną bujać, trząść, fala może być duża a nic mi się nie dzieje |
|
|
|
|
#3376 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35340038]Wybieramy się we 3
może nawet we 4, zależy czy jeszcze wujek TŻ będzie płynął Jego tata budował kiedyś ten jacht, stąd się wziął Mimo, że oczywistym jest, że nie zagląda się komuś do portfela (chociaż ostatnio na blogach niekoniecznie), wyjaśniam bo nie chcę żeby ktokolwiek oceniał nas z góry - na ogół jachty kojarzą się z "bogactwem", a do tego nam dalekoooo Ja zupełnie nie mam choroby morskiej/lokomocyjnej Może mną bujać, trząść, fala może być duża a nic mi się nie dzieje Ja po prostu potrzebuję świeżego powietrza Jak jest, to nic mi nie dolega. Tato TŻta musiał w ten jacht włożyć mnóstwo pracy, ale teraz możecie wypoczywać A jak długo zamierzacie pływać?
|
|
|
|
#3377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No dużo pracy i dużo serca 2 lub 3 tygodnie, zależy od pogody
|
|
|
|
|
#3378 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35340125]Na świeżym powietrzu zawsze jest lepiej
![]() No dużo pracy i dużo serca 2 lub 3 tygodnie, zależy od pogody [/QUOTE]To się zapowiada prawdziwy relaks Niech Was wszystkie zawirowania pogodowe omijają
|
|
|
|
#3379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No relaks na maxa - wstajesz o której chcesz, jesz na co masz ochotę, odpoczywasz ile wlezie, płyniesz gdzie masz ochotę, żyć nie umierać Tylko warunki w polskich marinach kiepskie ![]() Aż się boję pogody, po tym co się dzieje teraz
|
|
|
|
|
#3380 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35340208]Dziękuję kochana
No relaks na maxa - wstajesz o której chcesz, jesz na co masz ochotę, odpoczywasz ile wlezie, płyniesz gdzie masz ochotę, żyć nie umierać Tylko warunki w polskich marinach kiepskie ![]() Aż się boję pogody, po tym co się dzieje teraz [/QUOTE]Przeraziły mnie ostatnie zdjęcia. Aż strach pomyśleć, że coś takiego może się przetoczyć praktycznie nad domem każdego z nas. Tak się zmienił klimat. |
|
|
|
#3381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Podchodzę z dystansem do Wikipedii ale informacje wydają się być wiarygodne http://pl.wikipedia.org/wiki/Trąby_powietrzne_w_Polsce Nawet sprawdzalam pojedyncze miasta na youtube i było mnóstwo filmików z tornadem Coś strasznego, dlaczego media dopiero teraz o tym mówią? A klimatolodzy ze spokojem, że trąby powietrzne są u nas normalne i zdarzają się od dawna Straszne to I w ogóle te zawirowania pogodowe, ciągłe burze, ciągłe zmiany pogody, raz słońce raz deszcz, męczące ciśnienie
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
wstawaaaać
nie ma co spac:puznałam ze przed 8 nie ma co jechać do miasta bo i tak zamknięte wszystko;/ a spać już nie mogę. chciałam paczkę wysłać, to nie wiem czy kurier przyjedzie a potrzebuje zawratości. I boli mnie głowa
|
#3383 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() No! Cytat:
![]() Ale masz matka wymagania ![]() ![]() Patrząc na to co jest za oknem, to stwierdzam, że dziś jest wybitna pogoda do spania. I tylko do tego. A ja muszę z domu wyjść
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Wyłączyli mi ciepłą wodę, a ja mam do spłukania odżywkę z włosów
I oby jeszcze trochę słonko poświeciło, bo chcę zrobić Tajlandię
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dziś się wybieram na zakupy życzcie mi abym miała szczęście ją realizować bo inaczej będę zła
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Konto usunięte
|
O 8:00 obudził mnie brat, gramoląc mi się z książką do łóżka i marudząc: "Domimiko, pocytas mi Mikołajkaaa?"
Nawet mu wybaczyłam tę wczesną pobudkę.A dzień zaczął się super, bo na mailu znalazłam propozycję od FlosLeku - babeczka, z którą kiedyś współpracowałam w ramach innej firmy zmieniła pracodawcę, ale zostawiła sobie bazę kontaktów ^^ |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
![]() Ja dopiero co wstałam, wsypałam się. ![]() Dopiję herbatkę i lecę pod prysznic.
|
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
Czeesc!
Ja dopiero wstałam i czuje sie tragicznie, mam zapalenie zatok i pół nocy nie spałam |
|
|
|
#3390 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

chociaż nigdy tego nie oglądałam 

Miałabym po nim jesień średniowiecza.

おはよう! 
Mam do zapakowania ponad 50 kilo bagażu, a Tżet jak zwykle w delegacji, plus ostatnie zakupy, a mój samochód w warsztacie, więc jestem zdana na komunikację miejską. To bedzie cięzki dzień