|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIV
Cytat:
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3533915 3]Czy jest jakiś telefon który możecie szczerze odradzić?[/QUOTE]
Ode mnie - każdy telefon z joystickiem, jak się zepsuje to kaplica ![]() I dotykowe że dotykowe, niepojemnościowe czyli. Badziew jakich mało, trzeba naparzać w ten wyświetlacz a i jakość obrazu też bez szału. A i jeszcze telefony na Symbianie. Mam do niego sentyment, ale praktyczny to on nijak nie jest |
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o sam fakt, że ruszyło się dupę do jakiejkolwiek roboty i nie spotkałam się jeszcze, żeby pracodawca żądał potwierdzenia, że gdzieś się pracowało oczywiście mam tu na myśli te ulotki, truskawki itp.
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to to jest pojemnościowy, który reaguje na pole elektro- czy tam -magnetyczne (nie pamiętam ) skóry ja miałam na myśli te starsze, które można obsługiwać długopisem, zapałką czy czymkolwiek
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widze niektórych nauczycieli, to i owszem. Znajdzie się wuefista rzuci piłkę i przesiedzi 45 min, ale spotykałam nauczycieli, którzy kazali nam przepisywać podręcznik, robili sprawdzian-gotowiec z internetu raz na semestr, a lekcje spędzali na siedzeniu na nk czy fejsie
Ale raczej piję ku tym szatniarzom, szatniarkom, które nic nie robią i - przynajmniej u mnie - szkołę sprzątają i zamiatają uczniowie siedzący w śmierdzącej butami szatni na dyżurach A wiem, że nie tylko u mnie tak jest.
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do reszty to masakra. Chyba byłam w dobrej szkole choć na sprzątaczki narzekali
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
aa to przepraszam, zgadzam się - mam avilę i widzę jakie to dziadostwo.
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do polecenia symbiana, kurde nie ma gorszego dziadostwa niz symbian jak dla mnie. nie widziałam telefonu na symbianie który by sie nie ciął. Ze swojej strony szczerze polecam SE xperia x10 mini pro. Nie oszukujmy sie ale dotykowy telefon to jednak duze ułatwienie, a nie tylko bajer, szczególnie jeśli chodzi o korzystanie z internetu. |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Szanse są, że chodziłam, ale generalnie w ogólniakach są szatnie na numerki, gdzie dyżury mają uczniowie. Bardzo często się to zdarza i wtedy szatniarki mają gdzies wszystko. Poprosisz ją o kurtkę, bo przy uczniach duże kolejki, to powie, aby iść do nich. A za co im płacą? Po przerwach w trakcie lekcji (bo taki dyżur trwa pół dnia, na dwie zmiany) na zmianę chodzi się ze zmiotką po szkole. No a zimą uczniowie odśnieżają teren wokół szkoły,a jesienią grabią liście.
I szczerze mówiąc, jakbym była pracodawcą chyba doświadczenie jako roznoszenie ulotek byłoby bardziej wartościowe niż praca w szkole na stanowisku szatniarza ... Mam pytanie. Czy teksty piosenek przed nagrywaniem sprawdza ktoś, kto sie na tym zna? Mam taki świeży przykład - dużo osób jara się np Grubsonem, też go lubię, ale dzisiaj wpadła mi w ucho piosenka, która spowodowała, że więcej ów pana nie włączę, bo wybuchnę śmiechem... Otóż ma w swojej piosence słowa każdy z nas chciałby cofnąć się wstecz
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2012-07-17 o 00:42 |
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem właśnie, czy literówka czy takie nietypowe pytanie ![]() I Symbiana odradzałam Moja kumpela ma tę xperię i też sobie chwali choć ja bym jej nie wzięła, za mały wyświetlacz
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kuzynka ma tą xperię, ja mam jej nowszy model no i cóż... nowszy wypada lepiej, więc polecam jego.
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Grubsona i jego polszczyzny
to wybacz, olasiu, ale muszę to powiedzieć owego pana jak już, owego A "cofnąć się wstecz/ do tylu" to bardzo popularny pleonazm. Moim zdaniem w ścisłej czołówce tekstów z dupy plasuje się Gural. Matko, słuchać się tego nie da ![]() W ogóle język polskiego rapu pozostawia wiele do życzenia. Poziom trzyma chyba tylko Pihu i Eldo z tych bardziej znanych. Jednak słychać, czy ktoś ma wykształcenie, czy nie ![]() Aha, zapomniałam dodać, że wychodziłoby, że jednak nie, nikt im tego nie sprawdza Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-07-17 o 01:25 |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do odradzanych to zdecydowanie nokia c6 bodajze, równiez z dotykowym plus qwerty, żaden telefon się chyba aż tak nie zacina, dodatkowo ekran trzeba aż wciskać zeby zareagował na dotyk. |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie cenowo wychodzi fajnie, bo w 1300zł się zmieścisz z dostawą i zabraniem starej pralki. Ja polecam jeszcze dokupić dodatkową gwarancję 3letnią (czyli w sumie masz 5 lat). U mnie kosztowało to bodajże 189zł. Ale uważam, że akurat na pralkę wyjątkowo opłaca się mieć długą gwarancję. Jka będziesz kupować, to się dowiedz po prostu, czy ten konkretny sklep oferuje możliwość przedłużenia gwarancji za dodatkową opłatą, bo nie każdy ma taką możliwość. |
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w PKOBP . Złodzieje {koszty manipulacyjne}, ale dostajesz euro bez problemu . Nie narzekam .
Oleje same w sobie nie nawilżają . Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Większa pojemność niż 6 kg mi chyba nie potrzebna. Będę z sama z Tżtem, a dodatkowo mam takie zboczenie że bluzki, sweterki itp. piorę ręcznie Cytat:
Z tą gwarancją dobry pomysł
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja sie nie zgadzam, miałam lg etna i telefon naprawdę swietny, wygodny w uzytkowaniu nie zacinał się, jedyna wada to brak dotyku co przeszkadzało przy korzystaniu z neta. |
|
|
|
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Nie ma ekranów wciskowych i dotykowych. Po prostu jedne reagują na ciepło, a inne na dotknięcie, które wytwarza pole elektryczne. Dlatego przy wyświetlaczach pojemnościowych nie da się nic zrobić rysikiem/zimnym palcem. Ja od siebie polecam wyświetlacze reagujące na dotyk (oporowe). Są mniej szkodliwe dla zdrowia, a do tego praktyczniejsze ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Dlaczego tak wielu ludzi używa ''jeste'', ''umie''? To są zwroty charakterystyczne dla jakiegoś regionu?
|
|
#3803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usiądź sobie przed biurkiem i przez 8 godzin przekładaj książki z jednej strony na drugą, zobaczysz jak fajnie będzie Ci kręgosłup wysiadał ![]() Cytat:
![]()
|||
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nie chodzi o dotykowe w podziale rysik a ręka, bo dla mnie dotykowe reaguja na dotyk, czyli te operowane palcem![]() spróbuj noki c2-02 wtedy zrozumiesz co mam na mysli prez wciskowe Ja nie używam wciskowe jako nazwa profesjonalna, sama tak na nie mówie![]() Więc tak jak mówiłam są dwa rodzaje dotykowych (operowanych palcem) ![]() |
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O właśnie W moich ulubionych znajduje się również spadać w dół ![]() Peggy, ja nie słyszałam jeszcze o takiej gwarze raczej jest to niestety niechlujstwo językowe jeszcze szczególnie na obszarach, gdzie gwary nie ma żadnej, jak u mnie |
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego nie nawilżają? Zawsze myslałam że to oleje nawilżają tak naprawdę a nie silikony w odzywkach![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Jakiego j. obcego uczą się anglicy?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
... choć nie Westwood
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wie ktoś ile mniej więcej czeka się jak daje się telefon do serwisu? |
|
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Często też hiszpańskiego ![]() Andriejewna, ale przecież ''umie'' nawet brzmi brzydko... A mnie już zęby bolą jak to słyszę Możecie polecić jakiś film na wieczór? romans, komedia, horror
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Jakby ktoś mi powiedział, żebym sobie wpisała to w CV to bym go wyśmiała.

a o sam fakt, że ruszyło się dupę do jakiejkolwiek roboty
oczywiście mam tu na myśli te ulotki, truskawki itp.
) skóry 

masakra. Chyba byłam w dobrej szkole
choć na sprzątaczki narzekali 
owego pana jak już, owego 

jeszcze szczególnie na obszarach, gdzie gwary nie ma żadnej, jak u mnie