|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Dzis mija 6 dzien mojego odwyku
![]() Kupione: 0 Za to kupilam buty japonki, kolczyki i etui na komorke (to akurat bardzo potrzebne, bo stare sie rozwala)
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedl dezodorant w kulce Avon sensitive
|
|
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny ten pojemnik Ja dzisiaj wskoczyłam szybko do rossa po szampon babydream, bo skonczył mi się w tamtym miesiącu. Raczej nie spodziewam sie innych zakupów w tym miesiącu, choć przyznam, że kuszą mnie lakiery- chciałabym w kolorze niebieskim i czerwonym, ale dam radę do sierpnia
|
||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
W większym mieście łatwiej o paczkomat. Po co przepłacać za kuriera, nawet te 6,90
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest akurat. Z każdego katalogu składasz zamówienie?Zużyłam zmywacz Nailty z biedronki. Miałam go rok i byłam zadowolona. Chciałabym, żeby odżywki do włosów mi szybciej poszły, bo marzą mi się te z Alterry, ale nie kupię ich dopóki nie zużyję 4 innych, które mam obecnie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zel pod prysznic Senses - 500 ml - zuzylam jako mydło w płynie maska do włosów Ziaja szampon Avon Pokrzywa i Łopian pasta do zębów Blend a med - uzywałam sama mam juz 10 zuzyc na koncie
|
|
#757 | |||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale na pianke moze sie skusze jak bede w rossku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ich róż blushed again jest moim kwc zmykam spać, jutro Was doczytam i opowiem co tam u mnie
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dopiero w sierpniu bo już limit wyczerpałam na ten miesiać Chociaż przejrzę katalog zaraz ee 6,90 na kuriera to też nie duzo![]() Cytat:
Ale z drugiej strony lepiej kupić coś porządnego co posłuży na lata niż na kosmetyki, których i tak mam masę ale już sobie czytnik odpuszczę kupienie Tak przemyślałam![]() Sliczna paletka [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35328195]Przybyły mi właśnie dwa limitowane żele Original Source do recenzji. [/QUOTE]i jak te źele? Jakie zapachy mają? Bo ja miałam dwa, ale jakoś mi do gusty średnio przypadły Ale zawsze jak limitką coś się ukaże to mnie kusi, zastanawia ![]() Zużyłam dziś: - krem do rąk z olejkiem arganowym Isany - krem naturalny Babydream - żel luksja 500 ml
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-07-16 o 23:45 |
||
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35339826]Jeden to czyste soczyste truskawki, a drugi guma Orbit
[/QUOTE]zapachy idealne
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale mam dziś świetny humor! Mama była u mnie pół dnia, zrobiłyśmy sobie Spa i kręciłam jej loki lokówką. W środę rodzice mają sesję zdjęciową u fotografa (dostali jako prezent na rocznicę ślubu) i będę Mamę malować i czesać, więc dziś była próba generalna
![]() Pokazywałam jej zbiory kosmetyczne i powiedziała, że jak mam coś zbędnego to mogę dać jej dobrej koleżance. Ona ma bardzo trudną sytuacje finansową i często jej z Mamą pomagałyśmy, ale zwykle woziłyśmy jedzenie albo ubrania, a o kosmetykach wcześniej nie pomyślałyśmy Właśnie ostatnio Mamę oświeciło jak ta koleżanka poprosiła, żeby jej pożyczyła lakier pękający, bo to jej marzenie, żeby sobie tak chociaż raz pomalować paznokcie. Aż mi się wstyd zrobiło jak mi to opowiedziała Zrobiłam generalne porządki i możecie być ze mnie dumne ![]() ![]() Ja jestem z siebie bardzo ![]() Odłożyłam dla niej: - 2 pianki do włosów - lakier do włosów - 2 kremy pod oczy - 2 żele pod prysznic - 2 flakony perfum i 1 odlewkę - płyn dwufazowy - 2 balsamy do ciała - balsam brązujący - krem do stóp i żel do stóp - krem do rąk - 2 podkłady i 1 bb krem - płyn do higieny intymnej - puder rozświetlający - pomadkę - 2 maseczki - krem przeciwzmarszczkowy na noc - 5 lakierów do paznokci Łącznie 29 rzeczy. To są kosmetyki, które są po części zużyte i trochę mi się znudziły, inne (nowe) do końca mi nie odpowiadały, a nie opłacało mi się robić wymian albo takie, którym się zbliżał termin i musiałabym zużywać je na szybko. Razem ze swoimi zużyciami mam już 42 sztuki na minusie, na plusie 30 ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35339826]drugi guma Orbit [/QUOTE]
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-07-16 o 23:59 |
|
|
|
#764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miło jest zrobić komuś taką przyjemność, a jednocześnie pomóc w potrzebie, kobitka się na pewno ucieszy ![]() Ja się jutro widzę z dwoma dziewczynami, które poznałam na blogowym spotkaniu, mam już dla nich przygotowane spore odsypki glinki zielonej i po topie do paznokci Pewnie też coś przyniosę z tego piwka czy na co my tam pójdziemy W ogóle w jednej z tych dziewczyn odkryłam swoją bratnią duszę, po prostu mamy tyle wspólnego, że szok
|
|
|
|
|
#765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się na aparatach, ale wygląda spoko ![]() 80 zł Sama bym raczej nie kupiła, ale że sobie wybrałam na prezent, a myślałam już o nim od jakiegoś czasu, to co innego Ale miałam radochę ![]() Cytat:
Dawno mnie w Douglasie nie było, widziałam tylko w newsletterze i się zdziwiłam.Oby same pozytywy ![]() Cytat:
A czemu zrezygnowałaś z czytnika?Wiem, bo sama wybierałam Od długiego czasu się na nią czaiłam, ale jakoś z kasą było krucho... A teraz się nadarzyła okazja Cytat:
Koleżanka mamy na pewno się bardzo ucieszy.Zużyłam szampon Syoss-a 500 ml |
||||
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia dość drogi ten pojemnik, ale skoro to prezent to cena się nie liczy
Prezentuje się ekstraU mnie 14 zużyć i 14 zakupów. Mam nadzieję, że zakupów więcej nie będzie, a zużycie co najmniej jeszcze jedno się szykuje. |
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak katalog startuje w czwartek to w piatek już mogę komuś zamówić bo mam swój rabacik (40%) i mam też 50% na próbki.Cytat:
tylko po co przepłacać na kuriera wiem wiem sknera się odezwała
|
||
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow. super! fajnie tak sprawić, że ktoś dzięki nam się uśmiechnie
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie 16 out i 9 in ![]() Wieczorem idę na Kino na obcasach na "Magic Mike"
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko na 2 raz cyknij fotki i pokaz tez nam
ja tez ostatnio jak bylam w Pl malowalam moja mame, ktora nigdy nie uzywala rozu i bronzera i spodobaly jej sie kuleczki. Kolezanka mamy na pewno sie ucieszy z twoich kosmetykow ![]() Ktos ma moze pedzle z ecotools do rozu, bronzera i buffing brush? Ile one kosztuja jak nie sa w promocji? |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, wróciłam
Praga jest piękna ![]() Zużyłam tylko parę próbek, ale mam kilka końcówek, mogłyby się już skończyć
|
|
|
|
#772 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() otóż: strasznie zalatana jestem. W zeszły weekend byłam z kumpelami z LO we Wrocławiu (jedna z naszych koleżanek z licealnej paczki tam zamieszkała i byłyśmy ją odwiedzić). Nie muszę chyba tłumaczyć, że weekend był bardzo intensywny? wróciłam w poniedziałek rano i cały tydzień byłam sama w leśnictwie (leśniczy pojechał z rodzinką w góry, a podleśniczyna była na jakimś szkoleniu z edukacji). Oczywiście, podleśniczy z sąsiedniego leśnictwa "przejął" nas na ten czas, ale chyba nie muszę mówić, ile razy go widziałam w tym tyg teraz na weekend pojechałam do Poznania do mamy, z koleżankami się pospotykałam i wczoraj z samego rana dopiero wróciłam. Ten tydzień mam w miarę luźny póki co (odpukać
|
|
#773 |
|
Konto usunięte
|
A my już mamy zarezerwowany pokój w mojej ukochanej wsi nad jeziorem, nad rzeką, z lasami dookoła...
Jedziemy na 10 dni do... uwaga... Swornychgaci
|
|
|
|
#774 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35354148]A my już mamy zarezerwowany pokój w mojej ukochanej wsi nad jeziorem, nad rzeką, z lasami dookoła...
Jedziemy na 10 dni do... uwaga... Swornychgaci [/QUOTE]ja tam bylam 2x na splywach kajakowych, super jest
|
#775 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam za dzieciaka jeździłam do wujka księdza, będzie miło zobaczyć stare kąty
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też maluję mamę na różne okazje
|
|
|
|
|
#777 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
co do odwyku, to w zeszłym miesiącu wydałam nieco ponad stówę, ale połowa z tego to glossybox
chyba zrezygnuję z subskrypcji, bo jednak zawala mi to finansowo bilans co miesiąc :/najbardziej martwi mnie to, że ostatni miesiąc, w którym miałam więcej na minus niż na plus, to był... LUTY. w tym miesiącu też jakiejś zaćmy dostałam, byłam akurat w drogerii Jasmin (którą zawsze mam nie-po-drodze ) i kupiłam spray Marion z octem z malin i maskę Ziaji intensywna odbudowa. Każdy po ok 7 zł. Oprocz tego jak byłam w domu to kupiłąm maskę kokosową Scandic, bo nigdzie jej stacjonarnie nie mogłam dostać. Wydałam też trochę w Naturze na kolorówkę, ale nic wielkiego, zmywacz, henna do brwi, lakier i cień w musie z limitki Fruity Essence.No, to się wyspowiadałam Acha, jeszcze dostałam od przyjaciółki krem L'Oreal, Pure Zone, Krem nawilżający. I pozbyłam się kilku lakierów (chyba 5), ale nie inwentaryzuję ich, więc to nieistotne Czyli mam już SIEDEM rzeczy na plus i NIC nie zużyłam. Ech... :/
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Też się ślinię na ten film
. Może TŻ wybaczy, jeśli zniknę na te 2 godzinki z domu, podczas gdy on będzie dziubał swoją zleconą robótkę ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35354148]A my już mamy zarezerwowany pokój w mojej ukochanej wsi nad jeziorem, nad rzeką, z lasami dookoła... Jedziemy na 10 dni do... uwaga... Swornychgaci [/QUOTE]Fajowa nazwa
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, na początku nic mi sie nie chciało skończyć a teraz poszło lawinowo. Mam kolejne zużycia - 5 próbek kremu z wiesiolkiem, maska do rak Ziaja Pro. Bardzo mnie cieszy to, ze są to duże pełnowymiarowe opakowania.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35339826]Jeden to czyste soczyste truskawki, a drugi guma Orbit [/QUOTE]super zapachy Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35354148]A my już mamy zarezerwowany pokój w mojej ukochanej wsi nad jeziorem, nad rzeką, z lasami dookoła... Jedziemy na 10 dni do... uwaga... Swornychgaci [/QUOTE]to gdzies w Borach Tucholskich?
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

Dawno mnie w Douglasie nie było, widziałam tylko w newsletterze i się zdziwiłam.
klask i: