|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!
Czeeeeeeeeeeeść
![]() Ale miałam piękny ślubikowy sen Wszystko było piękne, realistyczne mega i pierwszy raz to nie był koszmar Pamiętam całą przysięgę, wzruszonego TŻta...Jedyną nietypową rzeczą było to że ślubu udzielał nam Szaranowicz no i jeszcze jak dojechaliśmy na salę to były pustki trochę bo sporo znajomych nie dojechało, nawet nie wiedzieliśmy czemu i ciągle czekaliśmy i było nam przykro![]() A pod Kościołem sypały nas ryżem Osz i Glenia
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
super
gratulujędziękuje Cytat:
dziękuje kochanadziękuje ![]() dziękuje Piczko ![]() dziękujeCytat:
![]() dziękuje ![]() urlop to urlop, jak miałaś już zatwierdzony to tylko przypomnij i wypoczywaj ![]() dziękuje i ![]() też nie miałam opryszczki, a mój mąż ma tylko wtedy gdy ma osłabiony organizm czyli w ciągu 4,5 roku jak się znamy to z dwa razy ![]() Capri fajny sen i niestety z Wami się dzisiaj nie zobaczę, bo już w zeszłym tygodniu umówiłam się z koleżanką. Szkoda, że nie będzie Ciebie w sobotę
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-07-17 o 07:44 |
||
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, zamówiłam tą paletkę Sleeka na allegro 8 dni temu priorytetem i jeszcze nie doszła.... Żadnego awizo nie dostałam...
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Co ja to miałam... gratuluję Aniołkowi pracy, arra opery i Carmi prezentowo-poprawinowych zakupów ![]() Ja mam od wczoraj takie ciśnienie, że płakać mi się chce z wkurzenia i bezsilności. BOLI MNIE, że nikt nie szanuje mojego zdania, moich decyzji, postanowień i próśb. No nikt po prostu, dosłownie. Przykre to jest, a ja nie potrafię tupnąć nogą, BEZNADZIEJA.
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam o kciukach za mnie za godzinkę
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nienormalna
wczoraj do 1 w nocy ogladalam "Gotowe na wszystko" i ledwo wstalam teraz - tak mi sie nie chce isc do pracy, ze nie wiem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
hawwa
![]() a ja dostałam sałatkę na śniadanie za darmo bo pan od salatek do mnie "uderza"
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
karola jak ręka ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
kawa a dziękuje ze pytasz
już coraz lepiej jest lekko opuchnięta ale nie ma juz tego czerwonego wczoraj juz bylam na silce i dawałam radę ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- http://niewiarygodne.pl/kat,1031985,...ajticaid=6ed21 kurde zwykła dziura w drzewie a oni tam matke boska widza
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa już po 9 ale mam nadzieję, że kciuki nadal potrzebne bo trzymam
|
|
|
|
#4723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciukam! |
|||
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
o sama siebie zacytowałam
dziisaj mi wizaz wariuje : chcialam powiedziec ze ja tam widzę wadżajnę po prostu...;D
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-07-17 o 09:29 |
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też takie będą
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy znośnie, ale prywatnie koszmar. Zostałam zrobiona na szaro i nie kupuję działki. Poza tym jedna rzecz mnie wkurza z TŻem, zależy mi na pewnej rzeczy i on bardzo dobrze o tym wie, ale nie zgodzi się, bo mu się nie chce, a jak się zgadza, to z fochem, to co za przyjemność... zła jestem. Wszyscy mnie mają daleko w poważaniu
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Za nami dzisiaj ostatni narzeczeński seks
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Nie będziemy już chyba wspólnie nocować Poza tym nie bawią mnie zabawy z rodzicami za ścianą :P
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
Ale chyba zawaliłam
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Karola ludzie to rzeczywiście jak owieczki....jeden stwierdzi, że widział i drugi też i potem leci cała fala... a co do spostrzeżenia to mam podobne- wadżajna ![]() Odnośnie opryszczki to ja tfu tfu jeszcze nigdy nie miałam. Czasem mam tak, że mnie mrowi warga w jednym miejscu przez dzień- dwa, ale nigdy nie wyskakuje żaden herpesik. Ale TŻ miewa czasami więc to chyba tylko kwestia czasu kiedy mi się pojawi. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Carmi z rodzicami za ścianą też jest fajnie żarcik
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Ta... zadzwoniła wczoraj babka, od której miałam kupić do mojej mamy i zapytała, czy to by był duży problem (!!!!!!!) odwołać to wszystko, bo ona sobie znalazła klientów! Czaicie!? Akt notarialny jest GOTOWY od zeszłego tygodnia, tylko czeka na córkę tej baby do podpisania. Popłacone, pozałatwiane, wszystko już jest gotowe. A ona miała czas do 1.07. znaleźć kogoś i dupy się nie chciało ruszyć paniusi, nie odbierała telefonów, ignorowała ludzi, porażka totalna. I teraz odpierdziela taki numer. Jestem zielono-czerwona z wściekłości, oczywiście moja matka miłosierny samarytanin stwierdziła, że trzeba jej pomóc, no bo przecież lepiej jest o☠☠☠ać własną córkę niż sprawić przykrość znajomej
więc na ten moment jestem bez pieniędzy, bez działki i stratna na formalnościach ok. 2000 zł. Powiedziałam, że w dupie mam już to wszystko i nie chcę od nich nic, nie będę się nigdy w życiu więcej wdawać w interesy jakkolwiek związane z matką albo bratem, bo wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle, a poza tym palcem nie kiwnę, niech ten babiszon sam odwołuje notariuszkę i się poci, niech teraz ona wszystko odkręca. A ona jest tak niedorobiona, że daję sobie uciąć wszystkie kończyny, że w czwartek zadzwoni do mnie notariuszka z pytaniem, gdzie jesteśmy, bo ona na nas czeka od 9.00.
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nocujemy razem u teściowej ale w sumie fajnie bo tż ma magiczna właściwość - potrafi mnie spokoić a to się przyda przed ślubem ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Justyna masakra. Co za niepoważna baba! |
|
|
|
|
#4734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ułaaa Cytat:
Cytat:
Przynajmniej ja mam to zaznaczone w umowie przedwstępnej. Dobry, przespałam kciuki dla hawwy
|
|||
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, nieeee... w tym, o czym myślisz, debiutowałam z nim w ten weekend
U nas to było tak, że ona spisała z bratem umowę, że on jej daje równowartość działki i jeśli ona do 1.07. nie znajdzie klienta innego, to wtedy działka przechodzi na własność brata. Nie znalazła tego klienta, więc działka niby przeszła na braciaka. W międzyczasie wyszło, że ja ją kupię. Aby uniknąć zbędnych formalności to ona nie oddawała kasy bratu mojemu tylko ja dałam, więc wyszliśmy po równo, właściwie to tak, że ona oddała mojemu bratu pieniądze, a ja jej zapłaciłam. Nic nie było poza tym spisane, miał być akt spisany w zeszłym tygodniu, ale niby córka nie mogła, więc umówiliśmy się na czwartek. I ona w poniedziałek dzwoni, że ma klienta. Niepoważna, jak dorosła baba może coś takiego wywinąć?!?
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
hawwa pisz o co chodzi bom ciekawa
![]() jusia o @#$%& masakra! nie możesz jej obciązyć kosztami jakie poniosłaś??
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-07-17 o 10:44 |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę interesów z rodziną/znajomymi itp. Zazwyczaj kończą się źle. |
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest jakaś masakra! Ale bym się wkurzyła :/ :/ :/ |
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna
nie dziwię Ci się, że masz nerwa. Baba się zachowała po prostu bezczelnie, nie uszanowała Cię ani trochę...no jak to ma klientów? a Ty to co? na darowiznę niby liczysz?I na mamę też bym się wkurzyła. Bardzo. Przykro mi, że tak wyszło
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, to pewnie dlatego zawaliłam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

Pamiętam całą przysięgę, wzruszonego TŻta...

i 
wczoraj do 1 w nocy ogladalam "Gotowe na wszystko" i ledwo wstalam teraz - tak mi sie nie chce isc do pracy, ze nie wiem 

więc na ten moment jestem bez pieniędzy, bez działki i stratna na formalnościach ok. 2000 zł. Powiedziałam, że w dupie mam już to wszystko i nie chcę od nich nic, nie będę się nigdy w życiu więcej wdawać w interesy jakkolwiek związane z matką albo bratem, bo wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle, a poza tym palcem nie kiwnę, niech ten babiszon sam odwołuje notariuszkę i się poci, niech teraz ona wszystko odkręca. A ona jest tak niedorobiona, że daję sobie uciąć wszystkie kończyny, że w czwartek zadzwoni do mnie notariuszka z pytaniem, gdzie jesteśmy, bo ona na nas czeka od 9.00.