![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
ostatnio zakupilam torbe na allegro- nie spodziewalam sie ze jest taka duza..Sama nie wiem z jakimi kolorami ja laczyc i czy w ogole nadaje sie do czegos?
![]() Potrzebowalam troszke wiekszej- na zeszyty i ksiazki...sama nie wiem czy nie jest za duza. A co Wy myslicie? ![]() torba1.JPG torba2.JPG torba3.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
dorka śliczne kolorki ! Bardzo fajnie złożony zestaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nosiłabym do jasnych rzeczy albo do ciemnych pod warunkiem że oprócz niej będzie jeszcze coś jasnego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
BAN stały
|
Cytat:
Torba sama w sobie naprawde super ![]() Nie jest za duza, jest OK Natomiast z tym fioletem jakos mi sie nie widzi ... Przydał by sie jakis jeszcze jeden jasny dodatek, typu pasek lub buty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
Piękna ta brązowa torebka <wow> moge zapytac gdzie taką mozna dostać???
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Stellios, jak zawsze bardzo ładnie się prezentujesz
![]() ![]() Nasteczka, widzę, że polubiłaś getry ![]() ![]() Praline, torba jest genialna. Strasznie mi się podoba i już chyba od roku szukam podobnej. Z jakiej jest firmy? Chyba już pytałam na styczniowych, ale umknęło mi ![]() Do ciemniejszych zestawów raczej nie pasuje. Natomiast z jakimś dodatkiem typu kolczyki, korale, pasek, buty - bomba ![]() Ewelina_k, pozwolę sobie odpowiedzieć. ![]()
#757 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny... ja nie widze fotek
![]() Z pamięci powiem, że SarahMoon miała cudny drugi komplet...ten z czapeczka i fajowymi okularami. Bardzo mi się podobał. Fajnie to razem wyglądało i pasowało do Ciebie. Dorka, tak jak napisała jedna z Was pomimo młodego wieku i cud natury, świetnie sobie radzi z wiekiem, firgurą i młodzieńczymi wygłupami. Po Twoich zestawach widać, że jesteś soba, a nie jakimś przebierańcem ![]() Przez chwile jeszcze widziałm stellios, z jeje wielgaśną torbą...cudną zresztą, a teraz nic nei widze ![]() Wcześniej Was podejrzałam w pracy, bo dziś miałam wolne i siedziałam na tyłku robiąc nic...no i tam zmieniałam hasło, bo nie pamiętałam starego i teraz mam lipe... ![]() P.S. No i nie wiedziałam żakietu i torby Praline.. ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Wizaz cos wolno chodzi-mi zdjecia znikaja a za chwile sie pojawiaja.
Stellios-Ty to masz figure-fajne zestawy-najbardziej mi przypadl do gustu nr1. Praline-torba swietna-widzialabym ja do ubran w nieco jasniejszych kolorach. Nateczka i Dorkaa-fajne zestawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() A bluzke w epitke własnie kupiłam wczoraj na Allegro z Zary za 20 zł (łącznie z przesyłka) Czekam az dojdzie, bo cos tania była ![]() ![]() Cubus ze 179 zł pzreceniona na 69 Jeszcze powinny byc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Stellios
nie nosilam tej torby do tego stroju. Chlopak robil mi fotki to poprosilam go o kilka zdjec torby w moim reku ![]() Anies Torba nie mam pojecia z jakiej jest firmy. Włoska w stylu gwiazd ![]() Ma takie sciagacze po bokach w srodku co po zapieciu zwezaja ja w pol(nie wiem czy dopsz wyjasnilam :rollereyes: raz jest prostokatna a raz taka jak na moich fotkach. http://allegro.pl/item153395170_wlos...zej_polki.html Ya widzisz moze ikonki THIS IS ALL ZAPPED?ja kiedys mialam cos takiego i nie moglam ogladac fot ! :| |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie sie zmobilizowalam i nawet mam zdjecia ubran na sobie
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu Ty to masz styl!!!
![]() ![]() stellios fajna ta torebka, taka duuuża ![]() ![]() praline Twoja torebka też mi się podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
BAN stały
|
Cytat:
1. Ta chusta jakos mi sie nie widzi ![]() 2. Zestaw nr 2 podoba mi sie najbardziej ![]() 3. Cudna torebeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | ||
Wtajemniczenie
|
Hehe załatwiłam:P z Anglii dostałam za całe 5Ł
![]() Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I wrzucam jeszcze jedno zdjecie, bardzo prosto bez zadnych dodatkow: czarna bluzka + czarno-szara sukienka + czarne peep toe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No duuuuża jest ![]() ![]() Idealne na zakupy w lumpach, bo po pierwsze pzrewieszam przez ramie i moge przerzucac wieszaki, a po drug8e nie upycham w niej pozniej wszytske rzeczy i nie musze paradowac pzrez miasto obladowana smiesznymi reklamowkami ![]() Cytat:
![]() A ten popzredni z chusta ... Hmmm .. Sama nie wiem .. ale wydaje mi sie ze ta rozpieta marynark i chusta jakos razem nie wygaldaja korzystnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od dłuższego czasu obserwuję wasz wątek
![]() ![]() Mogłabym się przyłączyć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
CzarownicaGosia-ale fajnie ze sie pokazalas-bo juz mialam pytac dlaczego swoich zestawow juz nie pokazujesz-zestaw swiateczny i zestaw z peep toe najbardziej mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z ta chusta bede jeszcze modzic, pozyjemy, zobaczymy ... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
czarownicagosia:
suuuper peep toe! jakos jednak nie jestem przekonaana do krytych rajstop do nich( w ogole do rajstop) moze to wina zdjecia(?) Tak poza tym to miodzio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
W takim razie jutro jak sie drowe do aparatu pokażę wam swoje zestawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
praline - zgodze sie z toba
![]() ![]() Podobnie jak Klaudynka od dluzszego czasu obserwuje forum i sie zachwycam. Nawet mam konto na mystylediary, ale ja jestem za leniwa na robienie sobie fotek:P |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z poprzednich najbardziej nr 2 i 3. W jedynce ten szal jest trochę przytłaczający, jakby zbyt ciężki w stosunku do reszty. Mam wrażenie, że dodaje powagi. Miło Cię widzieć Gosiu i mam nadzieję, że na tym nie zaprzestaniesz ![]()
![]() |
#775 | |||
Wtajemniczenie
|
kurcze coś mi chrzani wizaż....
![]() dziękujeeee Cytat:
mojej zestawy chyba nigdy do końca nie wydorośleją... z reszta jak ja. lubie to coś "dziecinnego", prostego moze z czasem to sie zmieni, ale jak narazie to mi w tym dobrze ![]() Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() stellios też nie lubię paradować z tymi prawie przezroczystymi reklamówkami przez miasto. Ludzie się tak dziwnie wtedy patrzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||||
Wtajemniczenie
|
no i dalej ...:P
danke ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuuuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
czarownicagosia
Jak ja zazdroszcze Ci tej elegancji i kobiecości w ubiorze. Ja jak tylko mam nałozyć rajstopy pod spódnice to cała jestem nerwowa, bo albo mi się ściągają i trzeba poprawiać,albo spódnica źle się układa, zawsze coś mi przeszkadza. Ostatni strój urzekł mnie najbardziej, te piptoły są śliczne, nawet do rajstop pasują, jakbym chciała umieć w takich chodzić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie mam NIC pzreciwko ![]() ![]() Cytat:
![]() I pewnie ze powinnas próbować, ale przede wszytskim najwazniejsze jest to, aby zestaw podobal sie tobie nie mnie ![]() Aha ... Odnośnie zarzutów do twoich peep toe z rajstopami ... Mi się podoba, i uważam ze d tych ciemnych wygladaja ok, do jakis inny kolorow rajstop pewnie tez, byle nie było takei cielise z widocznym szwem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.