|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
ja chyba nigdy nie naucze sie podkreslac moich brwi, zawsze jest cos nie tak, a moich brwi nie cierpie....
|
|
|
|
#3422 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Ci dobra kobieto, szukałam czegoś takiego a nie mogłam znaleźć. A jak jeszcze wysyłają do IRL to Cię ozłocę
|
||
|
|
|
#3425 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
W jednym za modelowanie 15/20/25 zł .. W zależności od długości włosów. W innym 40-50 zł BO RENOMA salonu.
|
|
#3426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A odnośnie wysyłek z Aromantic - tu jest info http://www.aromantic.co.uk/post-packing.html
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35345044]Przyszła paczuszka z Green Pharmacy
Ależ maleńkie te olejki [/QUOTE]jestem ciekawa, kiedy ja dostanę |
|
|
|
#3428 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu notka o moich ostatnich niekosmetycznych łupach
|
|
|
|
#3429 |
|
Rozeznanie
|
Jeeeee L'Occitane wkrótce zaczyna wysyłkę kosmetyków do testów - już się nie mogę doczekać
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35345283]Patalus, dodaj może informację jakiego używasz cienia i pędzelka? [/QUOTE]w sumie racja zaraz dodam ![]() specjalnie dla Ciebie
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35340313]Zaczęłam potem czytać o trąbach powietrznych w Polsce i okazało się, że było ich naprawdę sporo
![]() Podchodzę z dystansem do Wikipedii ale informacje wydają się być wiarygodne http://pl.wikipedia.org/wiki/Trąby_powietrzne_w_Polsce Nawet sprawdzalam pojedyncze miasta na youtube i było mnóstwo filmików z tornadem Coś strasznego, dlaczego media dopiero teraz o tym mówią? A klimatolodzy ze spokojem, że trąby powietrzne są u nas normalne i zdarzają się od dawna Straszne to I w ogóle te zawirowania pogodowe, ciągłe burze, ciągłe zmiany pogody, raz słońce raz deszcz, męczące ciśnienie [/QUOTE]Pamiętam te tornada na Opolszczyźnie. Akurat byłam w sierpniu 2008 w Holandii i mieliśmy tam Cyfrowy Polsat. Włączamy TVP info a tam pokazują okoliczne wioski Od razu złapałam za telefon i przerażona dzwoniłam do domu czy u nas wszystko w porządku. Na szczęście nas to ominęło. Była tylko wichura, ale tornado przeszło bokiem...W ogóle się załamałam W grudniu miał wejść dekarz i zmieniać dach na domku w którym będę mieszkać z TŻ. Byliśmy tak umówieni, bo na chwilę obecną brakuje nam jeszcze trochę kasy. No i wszystko ładnie pięknie, a dzisiaj dzwoni ten koleś do TŻ z informacją, że dzisiaj przywiozą materiał, jutro rozkładają rusztowanie i pojutrze zaczynają pracę I skąd my teraz mamy wyczarować pieniądze Lipiec a grudzień to jednak jest jakaś różnica...Nic no, zagram w Lotto, może los się uśmiechnie
|
#3432 |
|
Raczkowanie
|
probowalam wlasnie robic fotki, ale przez tą pogodę taka ciemnica wychodzi... chyba se daruje dzis
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
No chwilka, jak się umawialiście na grudzień to na grudzień. Jak on chce robić teraz, jego broszka, ale zapłacicie w grudniu. Nie dajcie sobą pomiatać! A nie jak d.. wołowe się zgadzacie.
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo niefajnie byłoby się posprzeczać z nim, bo to jest dalsza rodzina TŻta i spotykamy się nieraz na urodzinach czy innych imprezach ![]() grrrr...
|
|
#3435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że przeszło bokiem!A co do tego dekarza, co za kretyn, jak się umówiliście na grudzień to tak ma być, a nie że sobie sam planuje, chyba że ma ochotę zrobić Wam za darmo
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35347039]Ojej, masakra z tym tornadem
Dobrze, że przeszło bokiem!A co do tego dekarza, co za kretyn, jak się umówiliście na grudzień to tak ma być, a nie że sobie sam planuje, chyba że ma ochotę zrobić Wam za darmo [/QUOTE]na pogrubione to ja jestem chętna
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
u mnie na blogu ktoś się w komciach zastanawia po co tyle cieni.
Skąd się tacy biorą na blogach kosmetycznych? Czy ja komuś włażę na blogi sportowe "po co ci tyle akcesoriów do ćwiczeń", książkowe "po cholerę mieć tyle książek" czy zwierzakowe "na co ci te zwierzaki"? :/. (akurat wymieniłam rzeczy, które sama też mam w nadprogramowej ilości, ale nie rozumiem ludzi, którzy chcą innym wydzielać dozwoloną ilość czegoś, co dla kogoś jest ważnym elementem życia) |
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzynko, daj spokój.. Powiedzcie, że nie tak się umawialiście. I że aktualnie nie zapłacicie, bo dach był planowany w grudniu, jak mu się chce, niech robi, ale zapłacicie dopiero w grudniu. A jak umowy nie macie, to też jakim prawem, ktoś się Wam wpierdziela na posesję?
|
|
#3439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ludzie tak niestety lubia pisac.. a najlepsze jest to, ze takie komentarze zawsze zostawiaja anonimy
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh, jaki koszmarny dziś dzień... TŻ mi się zatruł czymś i biedactwo siedzi w domu na kleiku, ja dostałam okres (pierwszy od lutego!) i czuję się koszmarnie... |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, po prostu zwariuje z tą Pomaderią, oni chyba zaczynają mnie wykorzystywać...a ja dla zabawy nie będę im co tydzień tutków robić, bo pochłania mi to dużo czasu, na dodatek kompletnie nie mam z tego żadnych korzyści, ja nie jestem instytucją charytatywną, współpraca miała iść na moją korzyść, a jak widzę, to oni ze mnie chyba ciągną grubą kase...
Miałam im zrobić tutka dla Marizy, okej, zrobiłam, ponad pół roku temu, nikt nie wstawił, zaczęłam się odpytywać dlaczego, a dlatego, że makijaż nie był w pełni zrobiony przez kosmetyki Marizy, no to im mówię, że bez tuszu, błyszczyka, pudru czy różu nie wykręcę z g... bata, bo przecież to byłby niekompletny makijaż, dobra, teraz go udostępnili, ale nie dla Marizy, udostępnili go po tylu miesiącach i mają czelność czepiać się, że jedno zdjęcie było wcześniej opublikowane, to tak, jakbym była na ich wyłączność i nie miała żadnych praw do swoich zdjęć, no chyba kpiny sobie robią jakieś...wszystko z tego co widzę kończy się a gadaniu, filmiki robią się już 5 miesięcy, tak, jakby to miał być jakiś filmu pełnometrażowy, a nie taki, który nie trwa nawet 5 minut, bo już mi się śmiać chce, współczuje ambasadorce na przyszły rok
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coś wymyślimy. Tylko to taki szok jakby nie było. No i żeby tu chodziło o kilka stówek, a rzecz idzie o tysiączki
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie skrobię nowy post o moich pędzlach
Mam tyyyyle pomysłów na nowe notki ! Najchętniej od razu bym napisała wszystko za jednym razem, ale jakieś odstępy trzeba robić przecież
|
|
|
|
#3444 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć Wam
![]() Nie było mnie pół dnia + noc, a mam dobrych kilka stron do nadrobienia Cytat:
![]() Na blogu zdjęcia z Zoo z Chorzowa
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-07-17 o 13:08 |
|
|
|
|
#3445 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Dobrze, że do wody nie wpadli A kto wiosłował? ![]() Cytat:
Ale w przypadku tych dwóch przytoczonych blogerek, to sprawa oczywista. Cytat:
Orly czy Color Club nie trzymają mi się lepiej niż Wibo lub GR, więc nie ma co przepłacać . Dużo też zależy od samego koloru i formuły lakieru. Produkty tej samej firmy potrafią różnie się zachowywać.Cytat:
Cytat:
.Cytat:
], przeciez nie przyzna się do braków w umiejętnościach .Ja może nie na nogach, ale z oczami [wpół]otwartymi mniej więcej od 6 rano .Pogoda była ładna, ale teraz przelotnie pada. Mam nadzieję, że nie będzie lało, gdy przyjdzie mi wracać z pracy ![]() Cytat:
No to może niech TŻ zagada i ustali z nim wszystko? Szkoda nerwów Twoich.
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze się znajdzie jakaś maruda, bo co kogo obchodzi ile masz kosmetyków? |
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam grzywki. ze 3 lata temu miałam i teraz zastanawiam się nad powrotem
|
|
#3448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
No i zapraszam na nową notkę z małym bonusikiem - moją pomocnicą
![]() Moje pędzle http://xluvu.blogspot.com/ |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

i nawet juz skomentowałam ;]

Od razu złapałam za telefon i przerażona dzwoniłam do domu czy u nas wszystko w porządku. Na szczęście nas to ominęło. Była tylko wichura, ale tornado przeszło bokiem...
Lipiec a grudzień to jednak jest jakaś różnica...

おはよう! 

.
], przeciez nie przyzna się do braków w umiejętnościach