|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
baleronik taki![]() musze ciagle trzymac diete...bo mam sklonnosci do tycia. poza tym jak czlowiek sie odchudza skora juz nie taka, mimo wieku. po ciazy chyba mi brzuchol zostanie i bede wygladala jakbym nadal byla
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A po pierwszej ciąży, potem po kolejnych hormonki zrobiły swoje i bez szczególnych starań zawsze byłam szczupła teraz już po sobie widzę, ze będzie gorzej, ale 4 ciąże i latka naprawdę robią swoje
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co tu czekac jeszcze![]() Chuda nie wypada byc jasne no bez przesady! Zreszta Ty i tak zawsze wygladasz bardzo ładnie |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Alex dopisz tasha2 do wyliczanki będzie jej raźniej z nami [/QUOTE]Jestem jestem juz dodaje ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- madziullasz 19.07 - 2![]() kasikkk87 23.07 - 6![]() tasha2 23.07 - 6 ![]() patrycjaw1989 02.08 - 16![]() Sif 20.08 - 34![]() Lenkii 06.09 - 52![]() Alex0912 12.11. - 107
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Alex dopisz proszę i mnie na 23 lipca
badania już mam wszystko jest ok więc tym razem nic już nie stoi mi na przeszkodzie |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie w odliczance juz nie ma
dziwnie jakos hihi no ale sie naczekalam rok i nie chce sie cofac, dobrze ze juz najgorsze mam za soba choc dzis siada mi kregosłup![]() mam nadzieje ze przestanie bolec mnie po jakims czasie bo jak tak ciagle bedzie to ja dziekuje bardzo![]() dziewczyny te moje piersi takie maluchy ale nie chce zeby rosly jakos za duzo czy one duzo sie zmienia jeszcze? chodzi mi o wielkosc przypominam mam anatomki 485cc
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Olivko jakie maluchy
a jak się czujesz poza bólem pleców oczywiście |
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać, zeby je zobaczyć a mnie dzisiaj strasznie bolą piersi... nawet bawełnianego topika założyć nie mogę
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
madziullasz 19.07 - 2![]() kasikkk87 23.07 - 6![]() tasha2 23.07 - 6 ![]() MILENKA2012 23.07 - 6 ![]() patrycjaw1989 02.08 - 16![]() Sif 20.08 - 34![]() Lenkii 06.09 - 52![]() Alex0912 12.11. - 107![]() Prosze bardzo Milenko
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Ten numer do pana z recepcji jest 508 962 786
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Kurcze ten 23 lipca to wyglada na totalny dzien cycowy ))))))Az trzy z nas![]()
|
|
#221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie za wcześnie minęło 6tyg właśnie zaczyna się torebka trzymająca implant kształtować, za kolejne 6 bedziesz śmigaćja nie masowałam wogóle, bo dr mi zapomniał powiedzieć i nie pokazał jak a na kontroli po 1,5mc stwierdził że są tak miękkie że nie trzeba
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko jak one sie wybiją to zobaczysz jakie beda
![]() A ja chodze zgarbiona jak po op
|
|
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcesz czy nie chcesz u płaskich dziewczyn z jędrną skórą implant jest mocno ściśniety to sie wszystko porozpychać musi![]() a boleć przestanie, po dwóch tygodniach z bólu śladu nie zostanie
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-07-17 o 12:15 |
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Alex
![]() Ciekawe jak Anika |
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Agatko,
mój kolorek w albumie
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
załadowałam właśnie nowe zdjęcia wyjściówki tym razem bez bikini i tu pytanie widząc te foty i mój szeroki rozstaw jaka szer. implantu by się sprawdziła u mnie...? nie chce mieć autostrady...tylko delikatny rowek, rozstaw między sutkami to 20cm! a pod biustem mam 75 w 83
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
ciekawe jak Anika się czuje. Cieszę się, Olivko że u Ciebie już lepiej. Powiadasz małe masz piersi? ha,ha. Ja mam 430 i powiem, że są ogromne. Mayu, wysłałam priva.
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Alex a te twoje implanty jaką mają szerokość? jaj mam narazie dobrane 330 szer.11 i 5.7 proj w czwartek mam tez powtórna wizytę i chce 380 11,5 i 5.9
z tego co kojarze to Ty pisałaś że drobinka jesteś ze mnie jest kawał baby 175 i 60 kg ale dzieci jeszcze nie mam wiec nie ma co szalec
|
|
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no troszke wieksza jestes o 10 cm i 8 kg :P ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- wysłałam zaproszenie jak masz ochote pooglądac moje mikruski
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dlaczego bierzesz UHP ? Jeśli nie chcesz za bardzo szaleć z uwagi na brak dzieci, to może wystarczą implanty HP, gdzie przy pojemności 330 cc na pewno będzie większa szerokość
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
o no widzisz to Cie pomyliłam z kimś innym wybacz... to twoje 375 maja podobne wymiary co moje 330 z tym że ja mam mieć anatomy, no nic i tak bede walczyła o większe
dzięki za odpowiedz im bliżej op. tym więcej pytań i wątpliwości wszystko już mi się kłębi w głowie samej op.się zbytnio nie boje bardziej ew. powikłań lub niezadowolenia z efektu tym bardziej że tu na forum tyle pięknych piersi się naoglądałam więc mam już wyobrażenie na temat swoich jak powinny wyglądać i boje się rozczarowania...ale myślę pozytywnie ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- no właśnie Horo na początku miałam mieć średni profil ale.dr proponowała mi mniej niż 300 czyli 275 i 290 ja chciałam coś powyżej 300 wiec mi powiedziałą 330 ale zapomniała dodać że 330 to już uhp więc przyszłam na forum pogrzebałam napisałam do kliniki żeby mi napisali jaki mam miec dokładnie implant i odszukałam w tabeli że to uhp....więc zdaje sie że chodzi p.dr.właśnie o szerokość i dlatego jesli powyzej 300 to z uhp bo powyżej 300 z śerniego profilu to szerokość 12.5 cm a do tego dochodzi jeszcze gruszoł własny skóra itd. ale wole jechać i upewnić się czy aby napewno nie jestem w błędzie i p.dr. wie co robi |
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja do operacji jeszcze mam kawal czasu wiec poki co to zbieram jak najwiecej informacji i oczywiscie fotki tez przegladam i to prawda sa tu same pieknosci sie czasem napatrzec nie moge i zycze wsyztskim milego dnia
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
alex już Cię przyjełam widze duże podobieństwo między naszymi wyjściówkami....
szczególnie jeśli chodzi o rozstaw...
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolor juz baaardzo jasny. malowany czyms teraz?
Ale chyba mi nie powiesz ze tak wlosy Ci urosły ![]() Cytat:
A co opinia to osoba widac
|
|
|
|
|
#236 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Alex0912 zbieraj zbieraj informacje. Ja przed operacją też chciałam wszystko wiedzieć. Jakoś łatwiej mi przez to było. Widzę, że nowe zasady mamy na naszym forum
.
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A włoski urosły... jak to w ciąży, ale szykuję się na ścięcie troszkę za ramiona
|
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :p ala:Nie warto! wiem, że łatwo się pisze z perspektywy czasu i jak kogoś już to nie dotyczy, ale w moim przypadku warto było go kopnąć w d***! ![]() Tego kwiatu to pół światu! Pozdrawiam Cię i życzę dużo siły i uśmiechu! P.S. wiem, że to wątek o cycolinach, ale musiałam!
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziewczynki!!!
ojj GRAZIU masz rację idź i zajmij się sobą,a ten twój jak się obudzi to może już być za późno!!!ja miałam podobną sytuację kiedyś,tyle że mój miał dyskotekę kiedyś,klub..wyobrażasz sobie????i w weekendy jak wychodził w piątek to wracał w niedzielę wieczorem a co tam się działo to ja się tylko domyślam!!!i był okres że przestałam miec wąty do niego i zaczęłam żyć własnym życiem,gdyby nie mały synek wyedy to na 1000%bym odeszła...no ale on po kilku miesiącach się obudził i zaczął szaleć jak zobaczył ze mam go głęboko takie życie!!![]() JOAŚ nooo boję się o cycki więc tak pewnie nie pójdę chociaż czuję że w TYM akurat topie,xs,dałabym radę bo jak wiesz,trzyma te piersi jakoś,ale się powstrzymam by im krzywdy nie zrobić..jeszcze pomyślałam by skoczyć tak na 3godz i wziąść coś na przebranie i normalny stanik ze sobą ale chyba by mi się nie chciało..no i nie wiadomo czy w ogóle pójdę...więc...![]() KASIK,TASHA,MILENKA już pisałam 23 lipca 3lata temu rodziłam córcię całą i zdrową ..a wam sie narodzą nowe piersi będę robiła małej imprezkę i trzymała kciuki potrójnea CO DO MASOWANIA...to masuję 3dzień i lewy mi tak zmiękł że aż mi dziwnie było że taki miękki...czyli one faktycznie jeszcze sporo zmiękną ciekawa jestem...OLIVKO małeeeeeeee????he he...będą 2 razy takie pewnie..może BALSENO takkk bladość jest w modzie więc już łykam tabl.z betakarotenem,więc po 1-opalam się szybciej i na brązowo,co u mnie jest ewenementem po 2 zdrowiej i po 3 o wiele ciemniejszą mam opaleniznę..to jedna z niewelu rzeczy które mogę polecić i widocznie działa,jak mój tż zauważył na mnie ..to nie ma wakacji żebyśmy miesiąc przed nie zaczeli łykać tabl
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-17 o 16:21 |
|
|
|
#240 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DD---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- [QUOTE=tasha2;35346528]Ten numer do pana z recepcji jest 508 962 786 pan nic nie wie o zmianie nr pani dr ale wspominal o przeprowadzce jutro powinnam miec wyniki...tylko to usg mnie martwi.....tasha a TY masz fote wyjsciowki??porobilas badanka?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

baleronik taki
no bez przesady! Zreszta Ty i tak zawsze wygladasz bardzo ładnie
madziullasz 19.07 - 2
a jak się czujesz poza bólem pleców oczywiście 

bo jak tak na nie patrzę to jeszcze mięśnie trzymają i są spięte..to pewne
dla mnie za wcześnie minęło 6tyg właśnie zaczyna się torebka trzymająca implant kształtować, za kolejne 6 bedziesz śmigać

im bliżej op. tym więcej pytań i wątpliwości wszystko już mi się kłębi w głowie samej op.się zbytnio nie boje bardziej ew. powikłań lub niezadowolenia z efektu tym bardziej że tu na forum tyle pięknych piersi się naoglądałam więc mam już wyobrażenie na temat swoich jak powinny wyglądać i boje się rozczarowania...ale myślę pozytywnie