|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Monia jaki romantyzm
mogę się wprosić z Małą? ![]() Sandej aż tak dobrze? ![]() Zrobiłam zapiekankę z makaronem i mięsem mielonym i zaraz pęknę ![]() Dieta poszła w las, ćwiczenia w ogóle. ![]() Ale... idę na prawko w środę pojdę się zorientować co i jak i pojdę na egzamin |
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj robiłam sałatkę: kurczak, brokuły, korniszony, kukurydza i sos czosnkowy z greckiego jogurtu, opchałam się jak świnia ![]() rób dla siebie jak najwięcej!
|
|
|
|
|
#1413 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja jem tylko jak jestem w domu. jak sama przygotowuję sobie posiłki, to zapominam o obiedzie i zastępuję go przekąskami ;/ a z kolei w domu są wtedy, gdy nie ma siostry, bo ją obrzydzają ryby xD
Cytat:
pysznie gotujesz! fajnie, że Twój tz lubi takie pyszności mój niestety nie jest przyzwyczajony do takich rzeczy ale przyzwyczajam go do nich, nie mam zamiaru co neidziele jesc filetów, a w tygodniu lepić pierogi ruskie ![]() był seks? ![]() mój też xD i piecze ciasta i robi zaaaaaayebistą pizzę! ciekawe czy tak pyszna jak Agnesukowa pizza? ![]() Cytat:
jest o wiele mądrzejsza niż ja w jej wieku, chodzi mi o mądrość życiową ( o ile można o takiej mówić u dziewczyny w wieku 16 lat :P) wiem, własnie mnie kręci poznanie Grecji, te uliczki, romantyczne kolacje przy winie, i wszystkie te sprawy jestem baaardzo wrażliwa na tym punkcie, zachwycam się dosłownie każdym miejscem, jeśli jest ono odkryte przeze mnie, a nie przez przewdonik turystyczny. i tak jest nie tylko w przypadku wycieczek zagranicznych, ale zwiedzania polskich miejscowości ![]() Cytat:
Większość krajow europejskich zwiedziłam, gdy jeszcze zerowałam finansowo na rodzicach, pozbywali się mnie z domu praktycznie na całe wakacje, więc skorzystałam za młodu Włochy znam już baaaardzo dobrze, byłam tam kilka razy i mogę już nakreślić mini klubową mapę Chcialabym kiedyś polecieć do Toskanii i na Sycylię
|
|
#1414 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
dzisiejsze śniadanko : 3 małe kromki chleba pełnoziarnistego z pasztetem i ogórkiem kiszonym, serem żółtym i ketchupem II śn. mocna kawa + wafel z Milki. (głowa mi dzisiaj pęka przez to niskie ciśnienie... ) obiad. miseczka pomidorowej z makaronem. pod. jagody z jogurtem naturalnym. kolacja. kromka chleba z serkiem i szczypiorkiem. ćwiczenia: hitt 20 i coś na tyłek i pośladki. ( może spróbuje Ewki ) Cytat:
ja jakoś nie przepadam za rybami.. nawet jak mieszkałam z rodzicami to rzadko jedliśmy. Cytat:
Cytat:
poprzeglądałam przepisy z różnych gazetek i wszystko wklejam do mojego magicznego zeszytu z przodu są dania różne, a na odwrocie są słodkości. co jakiś czas wybieram coś z tych przepisów i wpadam do kuchni pełna zapału do pracy ![]() pokochałam gotowanie! sprawia mi to niesamowitą przyjemność. mój tż mógłby jeść pierogi ruskie co drugi dzień...nie wiem tylko kto to będzie lepić na szczęście jak czasem się zdarzy robić pierogi to tż wałkuje ciasto, wycina kółka a ja nakładam farsz i lepie najgorszą robotę odwala On. Ja nie cierpię ugniatać ciast nie to ,żebym się chwaliła, ale moja pizza jest booooooska!! haha muszę Was na nią zaprosić
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a taki zeszyt to super sprawa!!! kiedys mialam taki na kompie, zabiore sie za to kiedys i wydrukuje wszystko co mam
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki hihih zeszyt bardzo się przydaje, moja mama i siostra już chciały mi go zabrać na chwilę club
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostałam się na UŚ. Jestem 26. na liście rezerwowej. Zawiozłam dziś papiery na UE i czekam - jeśli wcisnę się na tamtą uczelnię to przenoszę papiery.
W życiu klapa, ale czytam co tu piszecie
|
#1418 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() musze też spróbować taką sałatkę.... Staram się robić i wiem że jestem na dobrej drodze ![]() Cytat:
OMG nigdy nie byłam na wakacjach za granicą.....Cytat:
![]() Tak jak Ty kocham gotować. Lubię do przepisów dodać coś od siebie i kocham ten widok jak wszystkim smakuje ![]() Cytat:
Wróciłam z pracy. Miałam 4 km spacerek. Czuję się bosko, lekko i w ogóle jakos mi fajnie |
||||
|
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mow ze TZ.... Cytat:
ostatnie zdanie bardzo mi sie podoba
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wszystkim Czuję, że jestem w zawieszeniu. Czekałam na zmiany, teraz ich się boję... zamiast planować wakacje to patrzę jak moi rodzice szykują się do sobotniego wyjazdu. A ja tylko chodzę i ryczę bez powodu
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rycz no! no napewno to dla Ciebie duza zmiana teraz, wyprowadzasz sie na studia do innego miasta? A wakacje to chociaz weekend nad morzem, nad jeziorem cokolwiek, chociaz pewnie masz tak daleko jak ja ja mam nadzieje że w sierpniu na 4 dni pojade z rodzinka
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta też legła w gruzach i mam ochotę zamknąć się w pokoju na 853798573 spustów.
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Club |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W końcu chyba zaczynam żyć Cytat:
![]() Nie rycz Mała
|
||
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczatki sa najgorsze , ale naprawde tego nam potrzeba! Na poczatku bedzie ciezko, może nawet bedziesz plakac z tesknoty, a potem bedziesz przyjezdzac coraz rzadziej ja na ostatnim roku mieszkalam w pokoju z 2 obcymi laskami z reszta sama zobaczysz. Przed Toba najpiekszniejszy okres w Twoim zyciu serio ![]() Monia suuuuuuuuuuuuuuuper!
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
loriette kurcze... jesteś 26! dziewczyno! szanse,że się dostaniesz są ogromne!!
głowa do góry i nie rycz! bedziesz mieć paskudnie spuchnięte oczęta!! moniaaaa mp , spooooko, możemy przyrządzić jakąś dobrą pizze wysprzątałam dzisiaj caaaaałe mieszkanie, umyłam gary, wstawiłam dwa prania, wymyłam Oliwce zabawki, posprzątałam w szafach, zrobiłam HITT 20 i mimo tylu zajęć ja ciągle mam ful energii! a teraz gorsza część dnia... byłam dzisiaj na targu. wybierałam lakier do paznokci. Gdy pani oddawała mi resztę, to włożyłam do portfela i nie zamknęłam. odwróciłam się na sekundę do Oli,żeby ją wziąć, bo prawie by wypadła... odwracam się, chce zamknąc portfel, patrzę a tam nie ma pieniędzy!! Pan który wybierał z żoną lakiery, zobaczył co i jak i buchnął mi kasę!! to trwało może chwilę, a Pana z żoną już nie było... pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego! byłam tak wściekła,że od razu się poryczałam... Panie które sprzedawały mnie przepraszały,że stało się to na ich stoisku... ajjjj 50zł, pooooooszło! a gnojek który ukradł mi kase niech się nimi udławi!! zmykam pod prysznic i spać.
|
#1427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Początek studiów, nowe mieszkanko, mnóstwo nowych znajomych. Wiadoma sprawa - taka ilość zmian może przytłaczać, ale od Ciebie zależy to, jak przejdziesz przez tą zmianę. My trzymamy kciuki, żeby wszystko szło po Twojej myśli ![]() Cytat:
Matko, jaki cham, powiesić za jaja!!! Widzi kobietę z dzieckiem i taki numer, no ja pier*ole Chyba bym się na niego rzuciła.Dzisiaj znów ładnieee!! 25 HIIT (myślałam że padnę trupem) Ale strasznie bolą mnie plecy, to też chyba przez weekend z małą (plecki nie są przyzwyczajone do słodkiego ciężaru ). Ale zaciskam zęby żeby wytrzymać do wtorku...I jedzonko wg mnie pięknie: 8:30: kanapka ciemnego pieczywa z serem i pomidorem 12.00: 2 kanapki z łososiem wędzonym 15:00 3/4 serka wiejskiego + trochę granoli 17:30 obiad - gołąbek i fasolka szparagowa 21:00 jogurt naturalny z garstką granoli, nektarynką i borówkami Jutro będzie podobnie, jeśli nie tak samo ![]() Album
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-07-18 o 00:03 |
||
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczyt szczytów co za bezczelny prostak, nie wierzę, co za ludzie Cytat:
![]() co do zdjęć, zaje.ista tak kiecka ja wczoraj zrobiłam napad na CH i wyżuliłam od tza co nieco. kupilam sobie asymetryczną sukienkę (tak, ja xD) w kolorze pudrowego różu. oraz kolejną tubę w kwiatki ![]() Młoda to przeliczna, pogodna dziewczynka, zakochać się można w takim małym szczęściu Świetnie wyglądasz w nowej fryzurce, jak licealistka ![]() Laura, przestań wyć, bo teraz to Ty powinnaś biegać jak skowronek, koniec uzalania się, podejrzewam ze to przez tza i tą kłótnię i ktorej pisalas, po raz kolejny chodzisz i beczysz przez niego, teraz niech on sobie poplacze, Ty sobie zycia nie marnuj przez niego dziewczyny, nie placzmy przez facetow, to GŁUPIE! zwlaszcza w wakacje, najdluzsze w zyciu ![]() nie mozesz jechac z rodzicami? wiem, ze teraz rekrutacja, wynajmowanie mieszkania itp; wiec jesli nie z rodzicami - jedz gdzies z kolezankami, nie tlumaczac sie nikomu, z niczego. glowa do gory!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-07-18 o 07:10 |
||
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk
Ale typ, ale kara go spotka prędzej czy później ![]() Laura, przed Tobą najlepszy okres w życiu, baw się i szalej zamaist ryczeć! A w ogóle skoro Ty się wyprowadzasz to jak z tż, na odległość?
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu mam ogólny spadek i stresuje mnie nadmiar zmian w moim życiu. Wiem, wiem.. planowałam te studia, nie mogłam się doczekać, ale jak teraz widzę ile tutaj jest zachodu i stresu to tracę ten cały power. Do tego uczelnia, na której obecnie jestem proponuje dziennikarstwo stricte biznesowe i mam nadzieję, że będę mogła się przenieść! Z rodzicami nie jadę - wystarczy Cytat:
Hmm.. to jest dziwne, ale z tamtego miasta będziemy mieli o wiele lepsze połączenie, bo i busy i pociąg - nie licząc aut, którymi tłuczemy się teraz. No i jeszcze jedna kwestia - tż studiuje tam zaocznie, także problemu nie ma Karola śliczna ta Twoja mała! Do wycałowania!
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1432 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
no... ludzie są niemożliwi ładne menu i brawo za ćwiczenia ![]() ja wczoraj miałam hitt 20 i było super! dzisiaj wolne, ale zrobię coś na nogi. znowu czuję,że żyje doooookładnie!! noooo! niestety
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, CLUB
Agnesuk jestem pewna, że karma wraca i Pan szybko pożałuje swojego zachowania.
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jedyne o czym teraz marzysz to zostać w domu, zakopać się pod kołdra i nic nie zmieniać w swoim życiu
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-07-18 o 15:29 |
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Żyjecie? :P
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie wiem, jak siedze cały dzień na wizażu to zawsze pustki :P
Śmietanka, Psyche, Bania - wzywam Was
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
może gdzieś plażuja.. ale pogoda w sumie nie zacheca
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie leje i grzmi,a za 10minut wychodze z pracy i kombinuję co zrobić, żeby nie zmoknąć zanim dotre do samochodu bo parasolka oczywiście leży w bagażniku
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakończyłam 2-dniowe świętowanie moich urodzin, aktualnie mam rozwalone kolano i do końca nie wiem czy jestem jeszcze pijana czy to już kac.
Ale jest super i od jutra dieta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

mogę się wprosić z Małą? 

BLOGUJĘ 

rób dla siebie jak najwięcej!
ale przyzwyczajam go do nich, nie mam zamiaru co neidziele jesc filetów, a w tygodniu lepić pierogi ruskie 

Piekarnik Laury

ja mam nadzieje że w sierpniu na 4 dni pojade z rodzinka

i nie rycz! bedziesz mieć paskudnie spuchnięte oczęta!!
Chyba bym się na niego rzuciła.
ja wczoraj zrobiłam napad na CH i wyżuliłam od tza co nieco. kupilam sobie asymetryczną sukienkę (tak, ja xD) w kolorze pudrowego różu. oraz kolejną tubę w kwiatki