|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzeniona
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Zgadzam się, naprawdę. Jak dla mnie 0,5 l Pepsi za 6,90 zł to drożyzna nie z tej ziemi, tak samo jak ceny biletów, ale nie ja je układam i raczej ludzie powinni wiedzieć, że normalnych cen się nie ma co tam spodziewać.
|
|
|
|
#2792 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
a ja się tu nie zgodzę pomijając jej brak kultury i niepohamowanie wulgarnego języka, jej posty nei wnoszą nic do wątku
|
|
#2793 |
|
Konto usunięte
|
Rozmowy w toku, temat nie jestem pustą lalą ale noszę się na różowo
Nom bo ten Ewa ta moja zmiana nie no się zmieniłam o 360 stopni po rozstaniu z partnerem... Wtedy ta laska się przede mnie wepchła... Wpadłam we szał... Pokazałam fakena... Trzymajcie mnie |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie dotknęłam niesprawiedliwości ![]() Widzę ktoś się obudził i rzucił ostrzeżeniami. A trollica luz blues dobrze, że ją chwilowa niepłodnośc dopadła, bo bym padła na twarz.
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
Co mnie dziwi? Posty pewnej Wizażanki:
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=31148482 Rozumiem, że można mieć dysortografię czy coś, ale wtedy to się używa np. Mozilli , która podkreśla błędy, bo dla mnie takie byki to brak szacunku dla innych Uzytkowników.
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
pogląd, który mnie mocno zadziwił na innym wątku
![]() kulturalne kobiety nie piją piwa z butelki!
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Z puszki to jeszcze rozumiem, bo trąci amelinum, ale co jest złego w butelce? Butelki są super!
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://segritta.pl/dysinteligencja/ Cytat:
![]() Ech, kiedyś spotkałam się z ogromnym zdziwieniem koleżanki - jak Ty to możesz pić?! Dodam, że jeśli sięgam po piwo, to tylko po owocowe, ew. Lecha/Warkę itp. z sokiem malinowym. Ale koleżanka niestety z tych och, ach, która by pokazać swoją wyższość nad grupą dziewczyn popijających piwo, kupuje drinka za 30zł i sączy, sączy, ach lanssss...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
||
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
Ja też generalnie nie lubię piwa jak już mam pić to od wielkiego dzwonu miodowe pszeniczne czy jakieś inne, ale na imprezach też drinki
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez soku co prawda, nie lubię.drinki też lubię ![]() ale mam uczulenie na takie pańcie ąę które ani piwa się nie napiją, ''bo wstyd'', ani pod namiot czy na festiwal muzyczny by nie pojechały pewnie, bo do krzaczków przecież za potrzebą nie pójdą, ani makijażu nie będzie gdzie zrobić ;-)
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-07-17 o 18:28 |
|
|
|
|
#2803 |
|
Flawless
|
Dlatego ja już dawno pogodziłam się z faktem, że niedługo wyrośnie mi penis
Jeszcze tylko na zakola czekam ![]() Czasem się śmieję, że ten mój podwyższony poziom tesotsteronu naprawdę robi ze mnie faceta. Jakoś wolę sobie walnąć piwo, normalne, bez żadnego soku lub zwyczajnie wódę Nawet w pracy się wkurzam, jak przychodzą laseczki i wymyślają te wszystkie drineczki... Nie to, żebym miała coś do drinków, czy dziewcząt takowe pijących, ale wiem, ze zawsze to więcej zachodu niż nalanie piwa piszę to tylko i wyłącznie z perspektywy czysto 'obsługowej' :PA tak w ogóle to ostatnio barman usłyszał, czy mógłby podać drinka w innej szklance, bo pani do pierścionków nie pasuje. Druga natomiast oburzyła się, że dostała w drinku SUCHĄ miętę....He he he. Gdzie moje piwo?
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2012-07-17 o 18:29 |
|
|
|
#2804 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To to nic. Według niektórych kulturalne kobiety nie piją piwa w ogóle Nawet mnie, niepijącą to dziwi...Oho, przepraszam, nie zauważyłam, że ktoś już to napisał
)- Edytowane przez KatriinaFi Czas edycji: 2012-07-17 o 18:35 |
|
|
|
|
#2805 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2012-07-17 o 18:44 |
|||
|
|
|
#2806 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Utożsamiam się z Twoim postem jeszcze tylko murek bym wtrąciła, uwielbiam ![]() U mnie laski zachwycają się drinkami, ale raczej dlatego, że są śliczne, kolorowe i z parasolką ale to pewnie dlatego, że uwielbiam te dziewczyny
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież kobiety tylko leżą, pachną i nie korzystają z WC ;-)
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, tego też nie czaję. Ja rozumiem, że kobieta zataczająca się i/ lub obrzygana i/ lub szukająca po pijaku zaczepki to widok cokolwiek żałosny, ale toć jeden drink żula nie czyni
|
|
|
|
#2810 | |
|
Raróg
|
Hehe
![]() A ja z kolei napiszę z drugiej strony, prawie rok już nie piję w ogóle żadnego alkoholu, bo okropnie znoszę kaca i momentalnie spada mi magnez i potas. Doszło do tego, że po weekendowym piwkowaniu, wcale nie jakimś przesadnym, dostałam ataku padaczki. Zawzięłam się po tym, nie i koniec, ani kropli, nie będę zdrowia więcej rujnować. No i teraz byle jaka impreza - ludzie nie potrafią pojąć, że nie to znaczy nie, że nie chcę i nie mogę. Nie dają spokoju, namawiają non stop, podstawiają kieliszki i co nie tylko. Jakiś idiota nawet mnie zapytał, czy się zaszyłam, że tak uparcie odmawiam, no ludzie, cycki mi opadły
|
|
|
#2811 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
moja koleżanka to taki typ ![]() ogólnie super osoba, ale jej zachowanie mnei rozwala ![]() ogólnie powiedziała, ze nienawidzi biegać, bo wtedy by się spociła ![]() Jedyną aktywnościa, którą uprawia jest rower- jeździ na nim w pełnym makijażu, najlepszych ciuchach i idealnie wyprostowanych włosach ![]() kiedyś byłyśmy an wakacjach i nie poszła po bułki do sklepu, bo jeszcze nie zrobiła makijażu ![]() nie wspomnę o tym, że makijaż towarzyszy jej na plaży, nie zanurza się we wodzie zbyt głęboko, by nie zepsuć sobie fryzury itp
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że ja od prawie 10 lat nie piję wódki - nie lubię, nie smakuje mi, od samego zapachu chce mi się wymiotować, no po prostu mnie odrzuca. Zamiast wódki piję piwo. Ale ludzie nie potrafią tego zrozumieć - jak ja mogę żłopać piwsko, a nie mogę napić się z nimi wódki, nawet w drinku. Pamiętam jak na imprezie integracyjnej w pracy musiałam udawać, że piję wódkę, no bo jak to - z dyrektorem się pani nie napije? |
|
|
|
|
#2813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko jej pogratulować... Że ona jeszcze w ogóle się porusza to mnie dziwi, przecież może się spocić nie tylko podczas biegania!
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
||
|
|
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
Co do nie picia - jak byłam na diecie i miałam intensywne treningi (teraz już mniej) to nie piłam ani kropli. Nawet we własne urodziny
ludzie się nie mogli nadziwić, ale bardziej z podziwu i nikt mi nie wciskał faktycznie to trochę śmieszne że osoby niepijące to taka sensacja bo też widywałam właśnie takie wciskanie na silę...
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, to nawet nie chodzi o to, że mamy ich zdanie w 4 literkach.
Tylko przez takie zrzędzenie ludzi przez cały wieczór, niedobrze się już robi... ![]() Wydaje mi się, że większą sensację wzbudza osoba nie pijąca niż ta, która totalnie się spiła i zaliczyła bliskie spotkanie z podłogą albo długie, nocne rozmowy z muszlą klozetową. Ot, normalka
|
|
|
#2817 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
tak samo wkurza mnie dosłownie wciskanie na siłę jedzenia na imprezach rodzinnych przez babcie, ciocie itp jak słyszę ten tekst :' a może zjesz jeszcze kawałek, a może sałatki jeszcze" no nie!
|
|
#2818 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Choć w sumie: i jedno i drugie mnie dziwi. Cytat:
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej mają osoby, które nie piją, bo nie lubią. Mam taką znajomą. Nie pije w ogóle, bo nie. Ona ma o wiele gorzej ode mnie, ponieważ "usprawiedliwienie" zdrowotne jest do przyjęcia (z wyrazami wielkiego współczucia ), ale "nie, bo nie" tak łatwo akceptowalne nie jest.
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Postanowiłam, że jak następnym razem spytają: "CZEMUUU?" to powiem, że przechodzę na islam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

.

dobrze, że ją chwilowa niepłodnośc dopadła, bo bym padła na twarz.

bez soku co prawda, nie lubię.