|
|
#4771 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom- odsłona 57.!
Cytat:
ja jutro nie będę kciukać i nie będę o Tobie ani myśleć, ani śnić, bo o 9 podpisuję umowę kredytową i muszę być w pełni na tym skupiona. Ale nie potrzebujesz mnie, na pewno sobie poradzisz Cytat:
Cytat:
i przyjmiesz ofertę tej pani? ja bym chciała chudnąć tak, by mi cycki zostały ale niestety... ostatnio P. robił porządki przed przeprowadzką i zgrywał fotki ze starego kompa, było tam jedno moje foto w bikini - tylko cycki mniejsze, ale fajne i pomyśleć, że czułam się wtedy gruba Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ŁOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP? !
|
||||||
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziewczyny tulę mocno wszystkie potrzebujące i kciuki jutro dla Hawwy ![]() Mam już dość dzisiejszego dnia wyjechałam o 9 pojechałam do miasta TŻ po dokumenty , z dokumentami do przychodni , potem do mojego miasta do PUP a potem znów do Tż miasta do przychodni i tam siedziałam prawie 4 godziny i jutro znów muszę jechać do przychodni na reszte badan mam nadzieję , ze naprawdę coś będzie z tej pracy ponieważ zatrudnili już z 1000 osób Ale skoro ładują tyle kasy w ludzi w delegację , szkolenia , badania to chyba nie po to , żeby za miesiąc się ich pozbyć ?!
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
eh no nie było wpierdzielania
kurczak marchewka i fasolka szparagowa ;-) cwicze, cwicze daje rade ![]() kawa wspolczuje ![]() kurde jak na złosc to na złosc tż nie dostał przelewu od wczoraj podobno idzie a nas wlasciciel sciga z czynszem, kurde wszystko na złosc!
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, tak mi przykro, że kiepsko u Was z kasą... ja się teraz boję, czy czasem my nie będziemy mieli takich sytuacji przez ten kredyt - zwłaszcza jak się nałoży ileś wydatków naraz w danym miesiącu. Bardzo się boję, że będą miesiące, gdy będzie nam ledwo starczać do pierwszego. Niby nie powinno tak być, ale wiadomo - w życiu wszystkiego przewidzieć się nie da... |
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
no jak ja liczyłam przed wyprowadzka to tez miało starczac i byc okej ale niestety :/ 1300 za mieszkanie to cała moja pensja...
mam nadzieję ze bedzie lepiej, ale dzisiaj mam doła okropnego nawet nie mam ochoty z nikim rozmawiać dzisiaj chce mi się wyć
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
http://wyborcza.pl/1,76842,12140641,...zpikowane.html
fajny tekst, choć kwestię z kółkiem różańcowym mógł sobie autor darować, ale z ideą się jak najbardziej zgadzam. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
jak my zamieszkaliśmy razem, to ja zarabiałam 900 zł, P. też mniej, więc też cała moja wypłata szła na rachunki. ale i tak dawaliśmy radę jakoś. teraz na szczęście jest tak, że niemal co miesiąc odkładamy kilkaset złotych, czasem więcej, więc nawet mimo że będziemy płacić więcej za mieszkanie i kredyt niż teraz, to powinno nam bez żadnego problemu starczać, ale wiadomo, jak przychodzi kilka wydatków naraz, to się odłożyć nie da i tutaj może być tak, że będziemy musieli zacisnąć pasa, ale to drobiazg, mam nadzieję edit: no i P. jest bardziej spokojny ode mnie, a w takich kwestiach to jednak on ma zawsze rację przedstawił mi analizę, poparł przykładami, zapewnił mnie, że wszystko ma przemyślane, i mnie trochę uspokoił, wiem, że tynku jeść nie będziemy i obejdzie się bez handlu organami ale jednak czasem obawy są, bo to kurcze kredyt - poważna sprawa :/ ale i tak chcę zmienić pracę na lepiej płatną, więc się przyda a jak już kupimy mieszkanie, to byle odłożyć na choćby skromne wakacje, a tyle na pewno się uda ![]() i na pewno i Wy znajdziecie jakiś sposób, by wyjść na prostą może to takie szczęście w nieszczęściu, bo teraz masz motywację, by szukać czegoś lepszego - spójrz na to z tej strony
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-07-17 o 19:42 |
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
A tego pana z zespołem:
http://www.youtube.com/watch?v=NGcZpIkG4KI Jaram się jak nie wiem, bo oni rzadko grają w naszych okolicach Na razie wymieniłyśmy dwie wiadomości... nie widzę problemu, ale za darmo też pracować nie będę - ten etap mam za sobą, zobaczymy czy się dogadamy
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale dzień.... justynka, choji, capri : przytul: capri a co to za firma? ja kiedyś zamawiałam chyba 7 paletek i mi nie przysłali.... może to ta sama? na szczęście kasę mi wtedy zwrócili.... Hawwa - ![]() Kawa - masakra! jak on to zrobił?carmel - nie oddaję w naturze przy okazji się rozliczymy ![]() i nie ma co...... wprowadziliście tak długą abstynencję seksualną, że nikt by tego nie wytrzymał "mdleje: jak Wy dacie radę???? szacun ![]() miałam dzisiaj szkolenie... wyszłam z firmy o 17:45 jestem wykończona..... jutro powtórka z rozrywki
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
ze złamaną ręką będzie mógł tańczyć i jeść
poza tym przynajmniej będzie miał o czym rozmawiać z innymi ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc podziwiam bez ironii 2. ale za to jaka będziesz wyszkolona peach, ilsa ma rację - po to mamy rodzinę. teraz ona pomogła Tobie, a innym razem Ty pomożesz jej. Ale rozumiem, że Ci głupio. Pewnie też bym się tak czuła
|
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie będzie prawa, które akceptują wszyscy, to utopijne myślenie.
ale można zrobić takie prawo, które kieruje się właśnie zasadą tej tzw. racji publicznej. mnie to pasi ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- OK, jest wtorek wieczór, pogoda mało letnia... Gdzie wy, kurde, jesteście?
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
naj ja caly czas jezdem
tylko nie wiem co pisać mocze stopy w czarcim żebrze..
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rain, wygrałaś? karo, w czarcim żebrze?! co to jest? ![]() choji, pomogę, jeśli będę wiedzieć jak |
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem. czytam wątki na intymnym
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z roboty i też jestem
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Są jakieś podejrzewające ciążę ?
![]() Ja obejrzałam nowy odcinek Awkward i Kardashianek |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kupiłam sobie dziś nowy tusz, o taki http://www.essence.eu/pl/produkty/tr...product/2.html Używałyście może?
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
naj - wywołałaś lawinę zazdrośnic
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa nie ma
jest tylko jedna, ktorej facet powiedział, że wygląd się nie liczy, bo ważne jest że im się uklada w związku i ona jest oburzona tym faktem
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
naj ziele ostrożenia, szybko zabija wszystkie wirusy i bakterie na ciele zapobiega grzybicy, pękaniu stóp, usuwa syfy, wypryski, normalnie zioło cud serio:P niektórzy (w tym ja
) wierzą również w jego magiczne moce takie jak zdejmowanie złego uroku jak ktos komuś długo źle zyczy to mozna odczarowac kapielą w tym, wiem ze pewnie dla was to śmieszne ale moja babcia mnie tego nauczyła
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
czesc!
![]() Carmi, to teraz bedziecie do slubu dwa aniołeczki ![]() Choji, wspołczuje Ale pamietaj, ze po burzy zawsze jest slonce... ![]() Kawka, ale pech... ![]() Justyna, co za nieodpowiedzialna baba!!!!!!!!!! Hawwa, moze cie przyjmą, nie zakladaj od razu, ze nie ![]() Rain, ciesz sie, nowych ciuchow nigdy nie za wiele ![]() Capri, a dlaczego to Ty masz placic za przesylke??? Naj, kciuki za jutro ![]() dla nas celibat tez jest ciezki, ale praktykujemy kiedy trzeba ![]() lece bo tylko na szybko jestem
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jak babcia Cię nauczyła to szacuneczek dla poglądów musi być Frezi, ma się władzę oglądam moje przyszłe mieszkanie, lofciam je ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- crozee, dzięki, przydadzą się na pewno a co u Cię?
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie jak się jest bezrobotnym
![]() Dobra, chyba mam następną klientkę
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym gdzie chodzisz na siłownie? i co z naszym spotkaniem?
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym już myślała nad jakimś ciekawym breloczkiem
![]() Ja mam przy kluczach pierścionek z wielgachnym brylantem, coby w wątek się wpasować lepiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

a ja potrzebuje kasy :/ bez sensu znowu z tym wszystkim.

ale niestety... ostatnio P. robił porządki przed przeprowadzką i zgrywał fotki ze starego kompa, było tam jedno moje foto w bikini -
tylko cycki mniejsze, ale fajne
i pomyśleć, że czułam się wtedy gruba 

masakra! jak on to zrobił?
przy okazji się rozliczymy 
13.03.2008