|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plus Size-owy wątek gadulcowy :)
Ja czytam
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Rozeznanie
|
Ciesze sie ze watek sie troszke rozruszal
))))Cytat:
Jestem z Elblaga, ale od 5 lat mieszkam w Gdansku Pracuje w biurze ![]() Wagi nie podaje bo i po co :P A no i witam sie dzisiaj ![]() Ze szklaneczka zimnej kawy :P |
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry Kochane
![]() Jejku jak u mnie jest zimno Nie dość, że zimno to i jeszcze padaNa szczęście dzisiaj nie musiałam iść do pracy A teraz coś na polepszenie humoru ![]() Egzamin z fizyki. Wykładowca mocno wku....ony. Wchodzi pierwszy student i dostaje pytanie: - Jedzie pan autobusem i jest bardzo gorąco co pan robi? - Otwieram okno ... - I bardzo dobrze, to proszę mi teraz obliczyć zmiany ciśnienia we wnętrzu pojazdu. - Eeeeee..... nie wiem Dostał 2. Po godzinie zadawania tego samego pytania wynik wykładowca kontra studenci 8:0. Wchodzi młoda studentka i słyszy pytanie: - Jedzie pani autobusem i jest bardzo gorąco co pani robi? - Ściągam bluzkę. - Ale jest bardzo bardzo gorąco! - To ściągam spodnie. - Ale pani mnie nie zrozumiała. Jest taki upał, że żar się z człowieka leje - To ściągam stanik i majtki i choćby mieli mnie wyruchać wszyscy faceci w autobusie to okna za ch..a nie otworzę.
|
|
#2134 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahahah
|
|
#2135 |
|
Rozeznanie
|
Niezly kawal!
Juz go chyba gdzies slyszalam :P |
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2137 |
|
Rozeznanie
|
Ostrowczanka hej! szczerze to stacjonarnie bardzo malo kupuje. Kilka razy bylam w Galerii Baltyckiej w HM tam jest dzial dla puszystych ale ceny tez bardzo puszyste :P
Przewaznie poluje na allegro. |
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, to trochę tak jak ja - przy czym ja jeszcze dużo kupuję w Lumpeksach i na wyprzedaży w Tesco - F&F.
|
|
|
#2139 |
|
Rozeznanie
|
A jaki masz rozmiar?
Ja w Tesco bylam raz albo dwa razy ale jakos nie umialam tam czegos duzego odnalesc ![]() A gdzie mieszkasz??? |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W H&M to raczej robię zakupy gdy są wyprzedaże:/
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, wyprzedaże albo jakieś basic rzeczy. Ja często bluzki czy sukienki kupuję po prostu rozmair L na zwykłym dziale i się mieszczę, przy odpowiednim fasonie. Bo nie dalabym 130 zł za dzinsowe legginsy. Swoją droga ciekawa ejstem jakbym wygladała w tych kwiatowych dżinsach co widzialam własnie na H&M+ dziale... kto wie moze na jakiejs wyprzedazy bym je kupila nawet... jakby fajnie wygladały... (a ja maialbym kase
)
|
|
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam sobie jasne szorty za 79,90
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, milo widzieć, że wątek ożywa
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Za każdym razem jak patzre na bluzki i sukienki w HM+ dzialr to mam wrażenie że to będzie dla mnie jak worek. Ale na szczęście większość bluzek rozmairowo na mnie apsuje ze zwykłego działu. Gorzej z dolną garderobą jak spodnie czy spódniczki... tam to juz muszę zaglądać na HM+.
Chociaż spodnie akurat wolę z C&A, przynajmniej kosztują parę złotych mniej i maja według mnie spory wybór w dużych rozmiarach. Swoja droga nie wiecie czy nie ma może teraz jakiś wiekszych przecen w C&A w dziale własnie +size? ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- A z HM+ to ja własnie kupowąłam jasne szorty, ale na wyprzedaży Wiec tylko 40 zł płacilam.
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mieszkam w Gdyni. O C&A jest fajne, choć raczej też wolę wyprzedaże . A w H&M wszystkie bluzki sięgają mi dosłownie do kolan.
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2012-07-17 o 21:05 |
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spodnie tylko i wyłącznie mam z C&AByłam dzisiaj w C&A kupiłam sobie dwa sweterki w paski ale niestety nie widziałam żadnej większej przeceny
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z HM+ 'śmieszy' mnie zawsze jak patrze na modelkę pokazującą ciuchy. Często np pokazuje ichnie ciuchy Tara Lynn (swoja drogą uwielbiam ta modelke, prześliczna jest!), która jest modelką plus size. A modelki plus size to raczej rozmair 50 nie noszą :P I jesli ciuch romziaru XL z tego działu już dla mnie, osoby 'większej rozmiarowo' wydaje się często że będzie na mnie wisieć jak worek, a potem patrze na te ciuchy reklaamowane przez dziewczyne 3 rozmairy chudsza ode mnie... i dziwie sie że to na niej wygląda ok a nie jak worek na ziemniaki. Jeśli na mnie ten sam ciuch wydawałaby się workiem.
|
|
|
|
#2148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam tylko 2 bluzki z C&A a jak duze spodnie tam dostane i jak mniej wiecej cenowo wychodzi? |
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Max rozmairów dżisnów nie pamiętam, ja nosze u nich 48/50. Ceny... nie są może najniższe. Jeden kupiłam na jakiejś promocji więc ok 100 zł wyszły, inne ok 120 zł.
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
max to jest chyba 54
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w C&A kupowałam Cioci rzeczy bodajże w rozmiarze 54/56 albo nawet 56. Ogólnie ten największy rozmiar jest naprawdę duży.
|
|
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zakupów - to w Tk Maxxie można czasami upolować fajne ciuchy. Trzeba mieć niestety dużo cierpliwości , żeby te wszystkie wieszaki poprzerzucać. Za to mało tam konkurencji do ciuchów w dużych rozmiarach , bo tam same chudzinki w większości pomykają Ale obok na Matarni jest i BB dział w HMie, C&A, Kapphal , i jeszcze ze 2 sklepy gdzie można dostać większe ciuchy. W sumie chyba najlepsze dla większych rozmiarów centrum handlowe w 3city na zakupy .
|
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic w Tkmax nie potrafię zaleźć. Do tej pory kupiłam strój kąpielowy i jakieś pierdołki do domu. Ten sklep kojarzy mi się z wielkim lumpeksem tylko ceny dużo większe
|
|
#2154 |
|
Raczkowanie
|
No mnie udało się trafić super turkusowe spodnie narciarskie za cale 25 zeta, trochę koszulek, ze 2 sukienki. Ale przede wszystkim kupuję tam buty i zabawki dla Gnoma i od czasu do czasu coś do kuchni.
Przypomniało mi się - piękne granatowe lniane spodnie. Tylko one już tanei nie były bo kosztowały 100 Pln. Ale w porównaniu do tego co było w sieciówkach - za☠☠☠ista jakość. Edytowane przez cormac Czas edycji: 2012-07-24 o 15:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio serio, to Tkmax we Wrocławiu jest w samym centrum miasta, tłumy ludzi, turyści etc. Wszystko przegrzebane, szczególnie tanie i fajniejsze rzeczy pewnie szybciej schodzą. Dopiero niedawno otworzyli drugi Tkmax na obrzeżach, nie moje rejony.
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Rybkaa90 może masz rację. W trójmieście tkmax jest przy obwodnicy , ale ostatnio tutaj też jest kiepsko z towarem. Nie wiem czy to z okazji Euro, czy przez to , że są wakacje Rosjanie czyszczą tam półki.
Skojarzenia z lumpkiem sa jak najbardziej słuszne. Ale czasami warto się tam wybrać. Ja natomiast zaszalałam ostatnio internetowo na wyprzedażach w Dorothy Perkins, Bravissimo i w Evans. Część sukienek będę musiała odesłać ,ale reszta ciuchów jest ok. |
|
|
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie same odczucia. Byłam parę razy i wyszłam z niczym, bo wszystko co widziałam kończyło się na rozmiarze 44.. a ja mam 'nieco' więcej.
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Ten wątek mam zasubrykowany i oczywiście przeczytany od pierwszej strony, dlatego dopiero teraz dokonałam pierwszego wpisu Więc jestem Agnieszka i pochodzę z Pomorza Środkowego, ale czuję się bardziej poznanianką, gdyż w Poznaniu mieszkałam ostatnie 10 lat i do dziś nadal tam jeżdżę na parę dni. Jak odeszłam z firmy, w której byłam zatrudniona, to się wyprowadziłam i wróciłam w strony rodzinne. Kończę licencjat z Zarządzania i zmagam się z pracą dyplomową. Pracy na razie nie poszukuję, dopóki nie obronię licencjatu Co do zainteresowań, posiadam ich wielu - między innymi prawo pracy, media, psychologia i sport.W październiku skończę 26 lat. Mam 160 cm wzrostu i ważę sobie 90 kg, co daje BMI 35,2. Mój rozmiar ciuszków, w zależności od producentów wynosi 44-48. Nie narzekam na swoją sylwetkę i na stan teraźniejszy nie myślę o odchudzaniu Załączam fotkę mojej figurki ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam od wczoraj dziewczyny taki parszywy humor...
Już mam dość na prawdę serdecznie dość komentarzy na temat mojego wyglądu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

))))

Nie dość, że zimno to i jeszcze pada

się razem od
....

06.09.2014
Co do zainteresowań, posiadam ich wielu - między innymi prawo pracy, media, psychologia i sport.