Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-17, 20:44   #1321
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Jak piszę to piszę. Mamy 2 tygodnie w sierpniu i ja planuję trasę i miejsca i tak myślę i myślę, nie wiem czy damy radę 2 tygodnie chodzić od schroniska do schroniska z wielkimi plecakami - Karkonosze. 5-6 dni to spokojnie. Myślę o miastach, miejscach, o czymś troszeńkę innym i sama nie wiem, czy zatrzymać się w Jeleniej Górze na dwa dni, dalej we Wrocławiu na dwa dni
Sama nie wiem
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:46   #1322
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
TŻ bardzo chciał. Mamie jak mówiłam, to powiedziała, że mam zapomnieć o Samotni, tam mają zawsze full ludzi
Wcześniej zadzwoniłam do schroniska pod Śnieżką, czy mają wolne i mają

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Kozico, zajrzałam na Twojego bloga
Kolory koszulek macie jak do reklamy proszku
Ładnie Ci w tych włoskach, nie wiem czemu nie widziałam Cię wcześniej na zdjęciach. Masz dostęp do poczty? W sumie rzadko tam zaglądam, częściej do wątku
Dlatego właśnie uwielbiam koszulki z Quechua. Można prać i prać i prać, a kolorki zawsze jak nowe
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
No nie wiem, bo przed chwila tż zamiast 2013 napisał do mnie 2031 Chyba nie dożyje
To będzie nowy trend... ślub i wesele zamiast emerytury
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:47   #1323
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
my mieliśmy wierszyk o totku i to jako wkładkę ale wraz dostaliśmy z 6 bukietów i jedno wino
My też włożyliśmy wierszyk o totku
Może będzie jeszcze większe szczęscie
Stary 2012-07-17, 20:49   #1324
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem, bo przed chwila tż zamiast 2013 napisał do mnie 2031 Chyba nie dożyje

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:51   #1325
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dlatego właśnie uwielbiam koszulki z Quechua. Można prać i prać i prać, a kolorki zawsze jak nowe

To będzie nowy trend... ślub i wesele zamiast emerytury
Policzyłam, ja będę mieć 41 lat a tż 46

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:51   #1326
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny ja chyba mojej sukni nie sprzedam,moje uczucie do niej potęguje i jest coraz większe Moja Maggie Sottero jest cudowna
Stary 2012-07-17, 20:51   #1327
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
to se chyba jeszcze poczekam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-17, 20:52   #1328
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
żebyś trafiła na normalnego lekarza

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Nie ma stresu. Póki co jaram się, jak murzyn szkiełkiem
Cytat:
Doczytałam Kochana, nie przejmuj się. Olej. Nie warto tracić nerwów.
dziekuje

chyba ja chlop wkurzyl bo wrocila, piwo otworzyla i zamknela sie u siebie

ja powoli juz sie trzese

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 20:54   #1329
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Policzyłam, ja będę mieć 41 lat a tż 46
drugą młodość będziecie przeżywać
Stary 2012-07-17, 21:01   #1330
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Oesu!
W największym deszczu sadziłam to ustrojstwo, kapało mi z nosa, ale wyszło przepięknie Tatuś podsypuje kamieniami i zaraz będzie efekt końcowy
Chłopcy niedługo przyjadą z podestem na poprawiny i ruszamy z budowaniem poprawinowego namiotu

Kuku ja też jakoś jestem bardziej za taką długością nie za długą Marylka wg mnie miała ją idealną, początkowo na przymiarkach wydawała się za długa, ale ostatecznie była OK, nawet dla mnie trochę za długa. Wiadome że jest to krótsza suknia, więc alternatywe masz jak Marylka Nasza Przywdziać najpierw JA a potem przebrać w jakąś empire, albo najpierw empire jak Marylka na cywilnym w raju, a później JA.

Zielku problem w tym że moja mama nie ma skręconej czy uszkodzonej stopy w kostce, tylko ma złamaną i przesuniętą ostatnią kość przy piątym palcu u stopy (dokładnie to kostka oznaczona na foto nr 5) więc nie wiem czy w takim wypadku ortezy czy stabilizatory mają jakikolwiek sens....

Właśnie się dowiedziałam, że zmarł Tata Naszego przyjaciela, a co za tym idzie nie pójdzie On (Nasz kumpel) na wesele. Dodatkowo jego ojciec to także brat mamy mojej BF- świadkowej więc nie wiadomo czy rodzice mojej świadkowej będa, a są mi bliscy i TŻtowi także
ehhh przykro...
skoro bma przesuniętą kość to jej nie nastawił ani nie zoperował? nie znam się ale przy przemieszczeniu kości nastawia się ją przecież na miejsce
A z tatą kolegi nieciekawie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
nie, nie dokucza ale tak sie zachowuje ze szkoda gadac, tz ja olewa, mowi niech robi co sobie chce ale mnie to gryzie ciagle

przez nia ostatnio ciagle płacze

np wczoraj, napisala sms ze sie zle czuje i nie bedzie sprzatac mieszkania tylko jutro posprzata, ja jej odp ze ok nie ma sprawy, jak zle sie czuje to moge jej kolejke nawet wziasc. Ona nie, jutro sama posprzatam. No to ok.

Sprzatamy co tydzien, ja z tz razem i ona, ona tak sprzata ze 15 min i juz, my we 2 sprzatamy po 2 godziny czasami. Strasznie niedoklanie po łebkach itp.
Wszedzie sa jej krecone wlosy - tak jej wypadaja, mnie obrzydzenie bierze jak je widze ( nienawidze wlosow na podlodze itp).

Za jakis czas mi odp sms:
ze skoro mieszkamy z 3 to ja z tz powinnam oddzielnie tez sprzatac.
Ja jej odpisalam ze nie ma sprawy, tylko ze jesli tak to bym ja prosila zeby dokladniej sprzatala, wszystkie szafki, lustra itp, i zbierała swoje wlosy bo sa wszedzie. A ona ze szafek nie ruszala bo czyste zawsze byly ( bo ja je pucowalam z tz co tydzien ) ale ok bedzie teraz dokladniej sprzatac.

Tak pozniej pisalam z nia sms jak nigdy nic, prosilam zeby sie nie fochala, napisalam jej to bo chcialam byc szczera, czemu ja z tz mam zapierniczac po 2 godz a ona 15 min i juz.... a juz za 5 min wszedzie jej wlosy sa po odkurzaniu

to dzisiaj przyszlam z pracy, ona w pokoju zamknieta siedzi, nie wyszla nawet do mnie zagadac ( smaze nalezniki) , wyszla do lazienki, pierdzielnela drzwiami, poszla do pokoju, znowu strzał drzwiami i wyszla z mieszkania....

no rece mi opadaja

była moja jedyna przyjaciolka od 1 roku studiów, to juz 6 rok leci, w maju rok temu szukala mieszkania, akurat my z tz tez to ja przygarnelismy, wiadomo- 2 pokojowe mieszkanie łatwiej znalesc niz dla niej 1 osobowy pokoj nie wiadomo z kim.

I od kiedy mieszkamy wszystko posypalo sie

jest straszna balaganiara i jak mowi moj tz brudaska, nie sprzata tych kudłów, trzaska rano drzwiami jak wychodzi o 7 do roboty ( my mamy na 9 - 1o dopiero ) eh... długo wymieniac

czuje ze stracilam przyjaciołke
wydaje mi się że jest zazdrosna o Ciebie, albo porozmawiajcie ze sobą albo olej to ciepłym moczem

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No to faktycznie wczas A koniczynka oby Wam szczęście przynosiła przez całe życie

A ja bym się musiała za teksty wziąć, ale strasznie mi się nie chce

Jutro rano jadę znów do lekarza medycyny pracy... proszę trzymajcie kciuki
trzymam skarbie

Cytat:
haha, teraz relacja co tydzien, i to nie jedna. Ale będziecie wyczekiwać na moją

Spoko, jeszcze 409 dni A przed chwila było 500
no widzisz jak ten czas zapindala

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

czy któraś dzisiaj przyłączy się do mnie na bo mój szanowny przyszły mąż odpadł czytając gazetkę a samej tak głupio pić
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:01   #1331
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Mi się ślubu odechciało. Mam dość czekania, patrzę na PM 2013 a one szukają, wybierają. A ja mam wszystko. O co byś mnie nie zapytała, to wybrane
To powiedz Nam co masz, a My Ci na pewno powiemy czego jeszcze NIE MASZ

Cytat:

np wczoraj, napisala sms ze sie zle czuje i nie bedzie sprzatac mieszkania tylko jutro posprzata, ja jej odp ze ok nie ma sprawy, jak zle sie czuje to moge jej kolejke nawet wziasc. Ona nie, jutro sama posprzatam. No to ok.

Sprzatamy co tydzien, ja z tz razem i ona, ona tak sprzata ze 15 min i juz, my we 2 sprzatamy po 2 godziny czasami. Strasznie niedoklanie po łebkach itp.
Wszedzie sa jej krecone wlosy - tak jej wypadaja, mnie obrzydzenie bierze jak je widze ( nienawidze wlosow na podlodze itp).

Za jakis czas mi odp sms:
ze skoro mieszkamy z 3 to ja z tz powinnam oddzielnie tez sprzatac.
Ja jej odpisalam ze nie ma sprawy, tylko ze jesli tak to bym ja prosila zeby dokladniej sprzatala, wszystkie szafki, lustra itp, i zbierała swoje wlosy bo sa wszedzie. A ona ze szafek nie ruszala bo czyste zawsze byly ( bo ja je pucowalam z tz co tydzien ) ale ok bedzie teraz dokladniej sprzatac.

Tak pozniej pisalam z nia sms jak nigdy nic, prosilam zeby sie nie fochala, napisalam jej to bo chcialam byc szczera, czemu ja z tz mam zapierniczac po 2 godz a ona 15 min i juz.... a juz za 5 min wszedzie jej wlosy sa po odkurzaniu

to dzisiaj przyszlam z pracy, ona w pokoju zamknieta siedzi, nie wyszla nawet do mnie zagadac ( smaze nalezniki) , wyszla do lazienki, pierdzielnela drzwiami, poszla do pokoju, znowu strzał drzwiami i wyszla z mieszkania....

no rece mi opadaja

była moja jedyna przyjaciolka od 1 roku studiów, to juz 6 rok leci, w maju rok temu szukala mieszkania, akurat my z tz tez to ja przygarnelismy, wiadomo- 2 pokojowe mieszkanie łatwiej znalesc niz dla niej 1 osobowy pokoj nie wiadomo z kim.

I od kiedy mieszkamy wszystko posypalo sie

jest straszna balaganiara i jak mowi moj tz brudaska, nie sprzata tych kudłów, trzaska rano drzwiami jak wychodzi o 7 do roboty ( my mamy na 9 - 1o dopiero ) eh... długo wymieniac

nOooo nie mogę uwierzyć, że nie ja to napisałam! Jakoże mieszkamy z TŻtem na obczyźnie...początki były właśnie wypełnione współlokatorami...Była jedna para i trzech facetów, jeden po drugim...każdy człowiek ma jakieś swoje przyzwyczajenia, tryb życia i odchyły Nie ma ludzi bez wad

Jeden współlokator np. był "czyściutki", nie powiem, że pedant ale jak sobie gotował ZAWSZE PO SOBIE POZMYWAŁ, zawsze po kąpieli się wypachnił a zapach płynu do płukania tkanin to przez dobre 2-3 dni się w domu unosił jak robił pranie ale byl okropnym zboczuchem....nie mogłam z nim się zabrać do sklepu bo głupio mi było jak widziałam, że zamiast na drogę, gapi się na jakieś gorące 13tki w mini... siedział sporo zamknięty w pokoju na kompie na tych wszystkich seks stronkach...i czatach...ehhh

Kolejny współlokator był takim cwaniakiem, że jak usłyszałam jak on tutaj od kobiety kupował auto....to się bałam kiedy Nam z TŻtem wywinie jakiś numer... Kobieta powiedziała mu żeby sobie pooglądał samochód, zastanowił się...zaczął więc oglądać, odpalać...zapytał o cene...nie mam pojecia jaka mu podala, przyjmijmy, ze 1tys euro....po czym podniosl maske, niby zagladajac tylko, wykorzystal moment jej nieuwagi i rozlaczyl jakies kable po czym stwierdzil, ze to i tamto nie dziala, widzi pani przeciez, ten samochod nie jest wiec wart 1tys euro...najwyzej dam pani 600... i biedna kobita zglupiala przestraszyla sie, ze jak cos nie dziala, to lepiej go juz za te 600 opchnac niz pozniej wcale nie miec kupcow... Kombinowal w wielu sprawach, zawsze ze swoim cwaniackim usmieszkiem...wiec nie czulismy sie z nim bezpiecznie pod jednym dachem...on by przehandlowal wlasna zone...

Kolejny wspollokator na Nas z wieloma rzeczami żerował... Facet, jak to facet, przeważnie ma lenia do gotowania, albo jak kto woli "nie potrafi gotowac"... wiec jak gotowalam jakies typowo polskie potrawy, caly dom pachnial tym obiadkiem...glupio wiec mi bylo go do nas nie zaprosic, zeby zszedl na dol do kuchni i zjadl z nami te gołąbki np. i schodził i jadł. Jak TŻ kupił jakiegoś whiskacza czy piwo w beczce (takie małe beczki są), zawsze go częstowaliśmy....czy myślicie, że choć raz się odwdzięczył, czy choć kwiatka czy tabliczkę czekolady kiedykolwiek przyniósł w podziękowaniu??? I NIGDY, ale to NIGDY nie włączał się do sprzątania/wystawiania koszy na śmieci, koszenia trawy...Łatwiej było walić ściemę, że "ale ja nie wiem kiedy opróżniają brązowy kosz, a kiedy zielony..." to mu powiedziałam, że rozpiska wisi na lodówce (trudno nie zauważyć...) i tak nigdy kosza nie wystawil. O koszeniu trawy z kolei wypowiadal sie tak "cale zycie mieszkalem w mieszkaniu, nie w domu, nigdy nie kosilem trawy, wiec nie wiem jak sie to robi" - Moj TZ tez mieszkal w mieszkaniu i jakos sobie jednak musial poradzic z obsluga kosiarki wystarczyly tylko checi! ehhh I czulam sie jak sprzataczka na etacie... z wc korzystac umial, ale zeby choc raz ten kibel umyc......nieeeee Aaaaaa szkoda gadac!

Każdy z powyższych, jest super kumplem dla każdego, kto nie zacznie z nim mieszkać.
I jak widać, nie dotyczy to jedynie osób obcych, ale także przyjaciół, o czym piszesz. Każdy zasługuje na własną przestrzeń i robi się gorąco jak ktoś mu w tą przestrzeń włazi z buciorami... Dlatego też nie warto nigdy mieszkać z Rodzicami, jeśli relacje mają być na dobrym poziomie.

A o utracie przyjaciółki też coś wiem....bo miała być Naszą świadkową, a na dzień dzisiejszy nie jest zaproszona nawet na ślub

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wierszyka jako takiego nie mieliśmy, ale prosty tekst, że zamiast kwiatów prosimy o podarowanie butelki wina. Częśc gość w prezencie dała nam wiskacze i inne dziwne trunki, ale i tak zebrało się około 70 butelek
jakbym miała jeszcze raz o tym decydować, to na pewno wybrałabym wina
To na ile Wy osób mieliście wesele ze aż 80 butelek zebraliście???
Stary 2012-07-17, 21:02   #1332
niusia_87
Zakorzenienie

będę w Twoich okolicach, mogę wpaść?, z wielkim plecakiem
Stary 2012-07-17, 21:04   #1333
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Pisałyscie o prezentach,ja jestem zachwycona zawsze prezentami od Tż
Na Boże Narodzenie dostałam łańcuszek i wisiorek z Apartu...a najśmieszniejsze było to że ciągle myslałam że dostane masażer do stóp bo jak go wypytywałam co dla mnie ma to on że masażer...ten mój wariat zapakował wisiorek w taki duży karton wiec jak zobaczyłam ten karton to juz byłam przekonana że to w 100 % masażer otwieram a tam miejsze pudełeczko i znowu kolejne mniejsze aż wkońcu pudełeczko apartu
Na urodziny dostałam ciśnieniowy ekspres do kawy ze spieniaczem mleka....własnie o takim mażyłam już od wielu miesięcy....KOCHAM TEGO MOJEGO WARIATA
Dzis kupiłam plastikowe pudełka na ciasto dla gosci i zamówiłam piękne naklejki z wierszykiem na te pudełka z naszymi imionami i datą ślubu

Na allegro kupowałaś pudełka ? karteczki też na allegro zamawiałaś?;-) zapodaj linka jeśli tak bo własnie jestem na etapie poszukiwań
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:10   #1334
kasia_kuku
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630532

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-17, 21:14   #1335
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba mojej sukni nie sprzedam,moje uczucie do niej potęguje i jest coraz większe Moja Maggie Sottero jest cudowna
Zamawiałaś suknie w tym salonie w piwnicy koło Kupca?
Stary 2012-07-17, 21:17   #1336
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
ja już z Zubi jestem w tej sprawie w kontakcie
Dokładnie jesteś pierwsza w kolejce

Cytat:
Zastanawiam się nad tą kiecką, kosztuje teraz 1300zł w Madonnie. Ja już sama nie wiem

http://blog.urbanowicz.net.pl/2012/05/maja-michal/

Boze, co to
http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/013.jpg

http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/009.jpg
Widzę, że mamy taki sam gust bo zaraz po ja podobała mi się właśnie ta

oriflame piękna relacja

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:17   #1337
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
będę w Twoich okolicach, mogę wpaść?, z wielkim plecakiem
No ba! Pewnie. Kościół w Kiełczowie stoi otworem dla całego wizażu
Stary 2012-07-17, 21:23   #1338
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
No ba! Pewnie. Kościół w Kiełczowie stoi otworem dla całego wizażu
zapiałam na swojej magiocznej karteczce tam tez mam napisene o Twoich koszulkach w decathlon tylko są?
a magiczną miejscowość muszę poszukać na mapie, moze zumi pomoże :P
Stary 2012-07-17, 21:26   #1339
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
zapiałam na swojej magiocznej karteczce tam tez mam napisene o Twoich koszulkach w decathlon tylko są?
a magiczną miejscowość muszę poszukać na mapie, moze zumi pomoże :P
Co do koszulek to w Decathlonie albo na wszystkomającym allegro
Stary 2012-07-17, 21:27   #1340
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

ja bylam w Triton Empire Beach i polecam bardzo!! nie drogo, a pokoje bardzo przyjemne, niektore z tarasem z wyjsciem na ogrod, ogrod piekny a w nim basen, a z basenu 20 m do morza... dodatkowo jedzenie przepyszne, polecam All Incl, bo Triton posiada kompleks hoteli i na All Incl mozna chodzic na posilki do kazdego z nich, my zakochalismy sie w jednej wloskiej knajpce w innym hotelu - Empire - jakies 200 m od naszego. Wspominam te wakacje bardzo milo
Dziękuję za opinię Znalazłam 2 hotele: Triton Empire i Triton Empire Beach resort, który to ? Ciągle gubię się w tych nazwach hoteli

Czy któraś z Was, lub któryś z Waszych narzeczonych/mężów nie bierze/nie brał, nie brała 2 dni urlopu okolicznościowego ?

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:28   #1341
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny,cieszę się,że Wam się relacja podobała
Ja już się zdjęć nie mogę doczekać

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:31   #1342
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was, lub któryś z Waszych narzeczonych/mężów nie bierze/nie brał, nie brała 2 dni urlopu okolicznościowego ?
dlaczego miałby ktoś nie brać jak się należy i już
Stary 2012-07-17, 21:33   #1343
actwiti
Raczkowanie

Witam Was Dziewczyny, PM 2013 milo mi Was poznac
actwiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:33   #1344
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za opinię Znalazłam 2 hotele: Triton Empire i Triton Empire Beach resort, który to ? Ciągle gubię się w tych nazwach hoteli

Mój bierze,jeśli ma to czemu by nie....

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:34   #1345
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

ja bylam w Triton Empire Beach - on jest przy samej plazy, Triton Empire jest ok. 200 m od plazy, przez co jest troche tanszy, ale nie wazne w ktorym sie nocuje, przebywac mozna w kazdym z nich, bo to jedna siec hoteli, tak samo posilki - mozecie spozywac i w jednym i w drugim byly takie osoby, ktore nocowaly wlasnie w Triton Empire - a caly dzien spedzaly w naszym hotelu, choc tak jak wspomnialam wczesniej, my uwielbialismy wloska knajpke, ktora byla znow w Triton Empire

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:44   #1346
kingsof
Raczkowanie

Byłam dziś w salonie ostatecznie wybrać suknie JUHUUUUUUUUUU jestem mega zadowolona teraz tylko muszę znaleźć fajne upięcie bo do tej kiecki tylko taka fryzura by mi pasowała.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1751.jpg (108,1 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie1749_001.jpg (62,2 KB, 107 załadowań)
Stary 2012-07-17, 21:44   #1347
DobraDusza88
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35358799]
My się możemy z TŻ przyłączyć!
[/COLOR]czy któraś dzisiaj przyłączy się do mnie na bo mój szanowny przyszły mąż odpadł czytając gazetkę a samej tak głupio pić [/QUOTE]

Stary 2012-07-17, 21:48   #1348
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
i my
Stary 2012-07-17, 21:49   #1349
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Oto ja po próbnej fryzurze. Na grzywce są diamenciki bo testowałyśmy jak się trzymają. TAAAAK MAM GRZYWKĘ!! kocham ją mieć
będę miała 3 kwiatki takie jak w bukiecie, jeden bardziej z przodu a 2 z tyłu żeby welon łyso nie wyglądał będzie też drugi welon ale tylko do kościoła. Na jednym zdjęciu z kolczykami ślubnymi ja jestem bardzo zadowolona

Ładnie ci z grzywką

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Z cukini to ja robię:
- leczo
- pulpety
- kotlety
- zapiekankę na patelni z jajkami, pomidorami i curry
- zapiekankę w piekarniku z ziemniakami i mięsem mielonym
- cukinię faszerowaną
- dodaję do dań z woka
- risotto z cukinią
- placki z cukinii
- zupa z cukinii
- grilowaną
- itp, itd...

Bo cukinie można dodawac do wielu rzeczy, mozna ją mieszać z czym się chce i jak się chce. Ja np. uwielbiam do cukini przyprawę curry (bosko się to komponuje jak dla mnie).

Mmm, uwielbiam cukinię i też robię ją na wiele sposobów. Najbardziej lubię placki z cukinii, grillowaną i po prostu smażoną w panierce na patelni

Cytat:
Zastanawiam się nad tą kiecką, kosztuje teraz 1300zł w Madonnie. Ja już sama nie wiem

http://blog.urbanowicz.net.pl/2012/05/maja-michal/

Boze, co to
http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/013.jpg

http://www.urbanowicz.net.pl/blogspo....02.26/009.jpg

Ładna. Ta różowa rzeczywiście nie bardzo, ale za to dziewczyna w różowej mi się podoba

Cytat:

Przykro mi ale z tego co piszesz, to rzeczywiście nie zachowuje się w stosunku do was w porządku.

Oriflame dziękujemy za relację Tez już nie mogę doczekać się zdjęć.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 21:51   #1350
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Na allegro kupowałaś pudełka ? karteczki też na allegro zamawiałaś?;-) zapodaj linka jeśli tak bo własnie jestem na etapie poszukiwań
Pudełka kupiłam w hurtowni a naklejki na allegro jest ich tam sporo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości