|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że u mnie w bloku nie ma nikogo w wieku pasującym do "chłopaka" lub sąsiadki. I jest ich dwóch ![]() Wiesz, pierwsze skojarzenie, że znowu mnie obserwuje detektyw. Tak mój mąż kiedyś wynajął detektywa, żeby mnie śledził. Mam nadzieję, że to tylko takie głupie schizy
|
|
#3633 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() poplułam monitor dziewczyny a może u Was jest Princess Peach nienaruszona w Naturze? U mnie w jednej nie ma a w drugiej produkt był zmacany niestety :/ żeby jeszcze go przecenili.. :/ ale za używaną szminkę 17.99 nie dam :/ Kliknęłam na tagomago edt the beat, 108zł nie jest źle pazury pomalowane, perfumy kliknięte, można iść oglądać Mentalistę ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35361010]Joł, Biczyz![/QUOTE] miałam kiedyś kumpelę. witałysmy się zawsze sformułowaniem "Cześć, dziwko bez szkoły" do dziś jak sobie to przypomnę to śmiać mi się chce, fajna laska z niej była - teraz mamy dużo słabszy kontakt :/
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35361010]Joł, Biczyz![/QUOTE]
Widzę, że czaisz bazę Sista ![]() A moja prakuzynka do swojej najlepszej kumpeli jest per lafiryndo, więc cześć Lafiryndy haha Cytat:
![]() Mogę sprawdzić, tylko nie wiem, czy jutro czy może gdzieś po drodze w tygodniu, jakby co to kupić? oemdżi, dziwka bez szkoły hahaha
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że dziwne. Mimo wszystko, taki niepokój. Mówił że nie, bo też mu powiedziałam, jest ciemno i nie widzę numerów, ale powiadomiłam przyjaciela, że jakby co to.. no wiecie.
|
#3637 | |
|
Moderator
|
Cytat:
oczywiście z przedpłata na konto i w ogóle ale to dam znać jutro
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3639 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Zresztą u mnie dziewczyny w liceum się witały 'hej piczko'
|
|
#3640 |
|
Konto usunięte
|
My z kumpelą się kiedyś zawsze spotykałyśmy na rogu dwóch ulic jak szłyśmy gdzieś razem i zawsze ta, która przyszła druga robiła scenę typu "won, ju bijacz, to moja miejscówa!"
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej
zaraz nadrobię coście naskrobały od wczoraj wieczorka ![]() dodałam dziś posta makijażowego z paletką sleek glory a jakiś czas później napisałam notkę o olejku kokosowym - zamiast ją tylko zapisać, to ją zamieściłam na blogu co jest grane
|
|
|
|
#3643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
u nas też zmieniamy dach, ale we wrześniu - 50tys pójdzie się j...ć |
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak już bd. miałam podobną sytuację ![]() tak samo mam pewnie i w pulpicie.
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas chyba jakieś 35-40tys będzie potrzebne... masakra ile to wszystko kosztuje
|
|
#3648 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dużo piszecie, jak zawsze A ja sobie wcinam słonecznik i malinki ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35362526]
Ale dużo piszecie, jak zawsze A ja sobie wcinam słonecznik i malinki [/QUOTE]Jestem totalnym nałogowcem jeśli chodzi o słonecznik. Załatwiłam sobie rowek w dwóch zębach, przez co moja mama i ortodontka mają ochotę pozbawić mnie rąk ![]() Znacie może ten telefon? http://www.play.pl/pl/telefony/sexmi...ane-komentarze Nie da się załatwić htc z który chcę od dawna i chyba tylko ten mi zostanie
|
|
#3650 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na pyszczek po pracy
![]() Dzolls mój kolega miał ten telefon i ani ziębi ani grzeje, raczej nic specjalnego. Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2012-07-17 o 23:08 |
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35362526]
Ale dużo piszecie, jak zawsze A ja sobie wcinam słonecznik i malinki ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Uffff to dobrze, że się ułożyło ja właśnie skończyłam wcinać wafle ryżowe ![]() ano dopiero wieczorem, ale się wyjaśniło - i kamień mi spadł z serca
|
#3653 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie znam konkretnie tego telefonu, ale tej zwykłej, klasycznej Xperii nie znoszę, więc mam już uprzedzenia polly, powalający ten link z gwiazdami ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Ech, dopiero wróciłam do domu, padam na twarz
|
||
|
|
|
#3654 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() edit: już mam Cytat:
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-07-17 o 23:13 |
||
|
|
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a catrice zmacane pomadki mnie nie bawia:P wiesz ze juz chcialam jej cos powiedziec ale sobie mysle...stoi obsluga 2m dalej i to widzi i na to pozwala to cooo ja sobie bede nerwy psula wiem ze tuszu tam nie kupie ;Pja tez chce wiedzieeec:P
|
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
W ogóle jestem pod wrażeniem tego jak mój TŻ zachowuje się od wczoraj
Któregoś razu tak przesłodził, że usiadłam mu na kolanach i zapytałam, czy aby na pewno drzwi od domu na noc zamknął bo ktoś mi chyba chłopaka podmienił Ciekawe, kiedy wróci do normalności, mam nadzieję że jak najpóźniej |
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w jakim abonamencie patrzysz ? moge cos podpowiedziec bo ja niedawno zmienialam telefon i troche sie naczytalaaam o roznych modelach
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35362713]O ja też uwielbiam Nie znam konkretnie tego telefonu, ale tej zwykłej, klasycznej Xperii nie znoszę, więc mam już uprzedzenia [/QUOTE] Ja mam uprzedzenia niestety do wszystkich telefonów w ogóle (nie miałam do nokii, ale obecna ni strzela takie fochy, że to dla mnie priorytet zmienić telefon :P) i został mi ten, bo on jako jedyny spełnia moje podstawowe wymagania ![]() Candy - play (tylko i wyłącznie), albo najniższy, albowyższy, ale ze stanem darmowym i ewentualnie dużym pakietem smsów, bez neta. Ale telefon musi mieć klawiaturę qwerty, androida i wifi :P
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-07-17 o 23:21 |
|
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35361010]Joł, Biczyz![/QUOTE]
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze , ale w playu bida teraz z telefonami ;/
fajny jest htc desire z , ale nie maja go obecnie :/ a z tej oferty to cenowo nawet fajnie sie prezentuje wave III ...genialny telefon i trwaly mocno ale na Badzie niestety ... z tych co maja to hcyba faktycznie ta xperia bo rozumiem ze nie chcesz na telefon wydac fortuny
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Tylko że u mnie w bloku nie ma nikogo w wieku pasującym do "chłopaka" lub sąsiadki. I jest ich dwóch
おはよう!
Lush & China Glaze lover!

co jest grane
W grudniu miał wejść dekarz i zmieniać dach na domku w którym będę mieszkać z TŻ. Byliśmy tak umówieni, bo na chwilę obecną brakuje nam jeszcze trochę kasy. No i wszystko ładnie pięknie, a dzisiaj dzwoni ten koleś do TŻ z informacją, że dzisiaj przywiozą materiał, jutro rozkładają rusztowanie i pojutrze zaczynają pracę
I skąd my teraz mamy wyczarować pieniądze 

wiem ze tuszu tam nie kupie ;P