|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poznańskie Sluby :D
|
|
|
|
|
#272 |
|
BAN stały
|
Nie wiem tylko czy jakiś bank da wtedy kredyt hipoteczny, który jest zdecydowanie najtańszy. Nawet jak da, to dochodzą wtedy dodatkowe koszty notarialne na ustanowienie współwłasności.
|
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
W tym względzie to jestem zielona (kwestie opłat dotyczących kredytów) pokazuję jedynie, że istnieją też inne możliwości, jednak ściśle powiazane z sutyacja materialną.
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Blanko - ladnie ci w tej drugiej sukience (moim zdaniem).
Bardzo ladny przod i super dopasowana. Pierwsza moim zdaniem troche... nijaka. |
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Blanko-obie są piękne
myślę,że dzielenie się informacjami to nie reklama ta druga chyba ciemniejsze ecri z surówki jedwabnej i dlatego tak wygląda na zdjęciu no i fakt-większość w rozmiarze 38 i nawet ściągnięcie szpileczkami niewiele daje ale chodzi o wybranie fasonu w którym czujemy się dobrze przymierzajcie,przymierza jcie! tyle jest cudnych sukien! już nigdy nie będziecie miały takiej możliwości! |
|
|
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w końcu jak sądzę niejeden salon odwiedziałaś Dzis przypadkiem weszlam do sklepu na polwiejskiej tam to dopiero byly piekne sukienki niech tylko TZ wyzdrowieje szkoda ze tam akurat nie mozna robic fotek
|
|
|
#279 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
ha !!!!a ja w ogole jestem ciemna masa z tego, no ale wiem do kogo będę sie zgłaszać jakby co
prawda pani Prawnik?ja po administracji więc co nie co też tam wiem ale zawsze sie wydaje ze za mało!!!!
|
|
|
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
A no i ....
przd chwilką zadzwonili do mnie z studia fotograficznego że wygraliśmy 20% rabat na reportaz ślubny (wysyłałam smsy do eski jak rozdawali zaproszenia na targi ślubne nie wygrałam rzecz jasna zaproszenia, ale z osób ktore brały w tym udział rozlosowali 3 takie wlaśnie rabaty no i my wygraliśmy jeden z nich.oczywiście nie obiecuję ze z tego studia w ogóle skorzystam, musze to powiedzieć TŻ ![]() apstrakcja co???? ja...? co terminu jeszcze do końca nie znam mam fotografa sobie wybierać ![]() a generalnie firma ta chcialaby wiedziec czy w ogole będę brać ich pod uwagę, bo jeśli nie to chcieliby rzecz jasna przyznać ten rabat innej parze. |
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Jak tak czytam Wasze wypowiedzi moje drogie na temat wspolnego zamieszkania przed slubem i wogole wspolnego zycia razem to Wam zazdroszcze -fajnie macie
. U nas za bardzo nie ma takiej opcji zeby mieszkac razem narazie (a uwazam na wynajmowanie mieszkania szkoda tracic pieniadze). Wiadomo ze czasem spimy u siebie, u mnie zazwyczaj jak sa jakies imprezy albo okazje a u TZ jak ja mam gosci targowych, oczywiscie wakacje +spedzanie lata na działce ale pewno jak zamieszkamy tak razem juz na dobre to dopiero bedzie to
|
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
koleżanka przysłała mi link, stwierdzilam że Wam tez to prześlę
bez podteksów oczywiście!!!http://slub.onet.pl/1387193,1,obyczaje_artykul.html |
|
|
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzis sie zakochałam w sukienkach (dwóch) na Półwiejskiej weekendzik
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Następna rzecz załatwiona -wczoraj zamówilismy obrączki.
Najlepsze jest to że szlismy z konkretnym wzorem a wybralismy cos innego -na co wczesniej nie zwracalismy uwagi ale czasem tak to bywa . Obrączki są całe złote z drobnymi akcencikami po bokach (i oczywiscie grawerem w srodku). Odbieramy 14 lutego Tz sie smieje ze prezent ma z głowy..
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny.
małe pytanko szukam dobrej i przystępnej cenowo cukierni z której mogę zamówić tort weselny. Ktoś może polecić mi jakąś? całusy aha czekam wciąż na przymiarkę sukni. mogę wam tylko jedną fotkę wkleić,sukni która jest dość podobna do mojej (moja mamieć tylko inaczej uformowaną górę) |
|
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
kurcze nie pamiętam czy juz zadawalam to pytanie, ale jak by co to przepraszam ![]() czy na Waszyn weselu będą dzieci??? wczoraj byliśmy z TŻ u kuzynostwa ktore rowniez zamierza się poprać (coś mi sie wydaje że w 2008 roku kilka par z naszych rodzin zdecyduje się na ślub i będzie istny wyścig szczurów ) i wlaśnie rozmawialiśmy o dzieciach, bo akurat oni nie zamierzaja zapraszać a my jeszcze nie wiemy ale osobiście jestem na tak![]() wiem że to kolejny koszt ale jakoś nie wyobrażam sobie by moja chrześnica byla tylko w kościele, sądze ze byłoby jej przykro....;( jesli dzieci liczy się jako pół osoby to generalnie zapłacilibyśmy tylko za 2. Oczywiście dzieci bylyby do 24. nasze dzieciaczki- siostrzeńcy i siostrzenice mają:, 5 ,6 ,10 i 13 lat no a za rok o rok więcej hi hi
Edytowane przez kasiag-01 Czas edycji: 2007-01-29 o 14:32 |
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Sama jak byłam mała byłam na wszystkich weselach ale to były inne czasy a na wiejskich weselach placiło sie za sale a nie od osoby wiec dzieci było full
My nie zapraszamy dzieci na wesele -uzgodnilismy to juz na początku. Przyznam dzieci nie mamy za duzo z obu stron ale ze wzgledow finansowych i tego ze to "urwisy"
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
U mnie brak maluchów w rodzinie, a w sumie szkoda bo jedno by nam sie przydało do niesienia obrączek
Może mi któraś jedno wypozyczy Generalnie ogarnęła mnie niechęć do przygotowań
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
no proszę Cię
Ciebie zniechęcilo???kurcze a ja dziewczyny mam za duże do niesienia obrączek a chlopcy to tak kiepskawo co?
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zniechęciło mnie ale z Marcinem fotografem i tak się umówiłam na czwartek ładne fotki robi, przyjemne dla oka więc co tam pojdziemy na to spotkanie Chyba pogoda mnie tak nastraja
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Z okazji mojego setnego posta proponuję kawkę na mieście
Maruuuda jak tam Twoja sesja
2009 rokiem podróżowania Edytowane przez blanka2207 Czas edycji: 2007-01-30 o 10:00 |
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
sesja niesety jeszcze trwa -w pon 5.02 ost egzamin z finansów..
Jak bede po -jak najbardziej sie pisze na herbatke (kawki za bardzo nie pije no chyba ze bedzie jakas pychotka)
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czytałyscie ten wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=142064&page=2 Chyba bym tak nie mogła bez rodziny bez najblizszych.. |
|
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też oczywiście jeśli mogę ?jestem za
![]() przejrzałam ten wątek, i jak by to powiedzieć?...... czego to ludzie nie wymyślą
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tylko Maruuuda skonczy sesje to się dogadamy co do terminu .Środa - głębia frustracyjna
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Teraz będę się chwalić (tak jakby to była moja zasługa
, znaczy to tyle że chyba mam oko do dobrych zdjęć Ale sobie nawlewałam
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny,
najdalej tydzien temu gadałam z maruudą na temat dzieci na ślubie. Ja rownież nie zapraszam dzieci (najmłodsza kuzynka ma 14 lat)a do zaproszenia zostałyby właściwie dziecaki kuzynów. niestety pomimo iż płaci się połowę za nie, to miejsce liczy się przy stole normalnie jak dorosłą osobę. A u mnie w tej chwili wesele sie mocno rozrosło...i musze wybrać albo zapraszam 8 dzieciaków albo znajomych. Wybór wydaje się jasny... Ale gdy wspomniałam kuzynce że nie moge zaprosić jej syna (mojego chrześniaka- 10 lat ma chłopak) to sie obraziła.Nie wiem co dalej. liczę ze jej przejdzie. Odnośnie herbatki to też jestem chętna,a przygotowania to też mi wychodzą bokami... tyle tych papierów ustaleń że juz mi sie wszystko kręci... ![]() A odnośnie tego fotografa to chodzi o marcina fotoberna??
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Klub herbaciar się rozrasta ![]() Wiecie co, weszłam na stronkę http://slub.onet.pl/39,3,0,zapowiedzi.html i doznałam szoku, ludzie mają śluby za 2,5 roku i już godzina ustalona???? ło matko a mówili że mam dużo czasu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

w końcu jak sądzę niejeden salon odwiedziałaś
no i my wygraliśmy jeden z nich.

.

mnie tak nastraja