Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 10:39   #1501
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
No niefajnie, ale PMki 2014 śmieją się, że nasza kindzia już o rozwodzie myślała, a to przecież było napisane przez Kindzię ot tak, w chwili złości i założe się, że na serio nie brała tego pod uwagę. Bardzo nieładnie z ich strony.
pokaż to

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:39   #1502
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
pokaż to
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=109
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:41   #1503
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Chyba tamto zdjęcie było złe. Chodzi mi o taką długość. Wydaje mi się, że to wypośrodkowanie tamtych
jeśli chodzi Ci o taką długość to jestem całkowicie za

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Z Zamościa mam zaspół, a wesele mam w rodzinnym mieście oddalonym o 60 km Na codzień mieszkam w Krakowie.
a w którą stronę te 60 km? Bo do mnie też tyle mniej więcej jest od Zamościa

Cytat:
Jak mi nie wierzycie, to macie na poczcie
Nasza Lopezka się znalazła Dałaś tak duże zdjęcie by jeszcze bardziej uwidocznić efekt swoich bioderek
Wiem o co Ci chodzi... pewnie mega wkur jest fakt, że musisz szukać górę o kilka rozmiarów mniejszą niż dół...
Stary 2012-07-18, 10:42   #1504
niut0
Zakorzenienie

co za małpiszony
Wiecie co, na wizażu się już nie raz z taką złośliwością spotkałam, ale jeszcze ani razu na ślubnym Nie sądziłam, że ktoś kto też zamierza brać ślub będzie się wyśmiewał z (ewentualnego) rozwodu innej osoby
Stary 2012-07-18, 10:43   #1505
maruda80
Zakorzenienie

Padłam, nie ma jak szukać sensacji we wszystkim.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:46   #1506
MiciaKicia
Zakorzenienie

wiecie co ... chamstwo ... ;/

Stary 2012-07-18, 10:47   #1507
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nasza Lopezka się znalazła Dałaś tak duże zdjęcie by jeszcze bardziej uwidocznić efekt swoich bioderek
Wiem o co Ci chodzi... pewnie mega wkur jest fakt, że musisz szukać górę o kilka rozmiarów mniejszą niż dół...
Żebyście dojrzały, że nie kłąmię :P

Co do PM2014. A niech se planują. Zobaczą za rok, że będą mieć po czubki nosa słuchania o ślubie i już będą czekały, kiedy będzie po.

Gadać sobie można, ale założe się, że same się nakręcają, żeby jedna miała więcej załatwione od drugiej. Trochę to niezdrowe, ale nich im szczęście sprzyja.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:48   #1508
jagata
Wtajemniczenie

ooo, czyżby wojenka sie szykowała piszą o naszej zazdrości, że one jeszcze mają wszystko przed sobą, więc się pytam po co wchodzą na ten wątek
Pewnie wywołam tym falę oburzenia, ale jakoś to po mnie dziś spływa...
Stary 2012-07-18, 10:50   #1509
E87
Wtajemniczenie

Jamee
Kindzia fajnie ze sie pogodziliscie
Kuku nie pisz glupot, widzialam Twoje fotki laska jestes jak nie wiem!
Kilianna mi tez poprawilas humor, na Twoim miejscu juz nic bym jej nie wybila z glowy bo za chwile bedzie siac plotki jak Jajeczna sasiadka - tak w ogole to niezle masz historie z pannami mlodymi
Oriflame za relacje Super ze wszystko sie udalo

Wszystkim Pm-ka ktorym sie zblizaja sluby - powodzenia w ostatnich organizacjach i zero stresu!!

Dziewczyny potrzebuje pomyslow muzycznych

Musimy wyslac naszym kamerzystom pomysly z piosenkami, a ze wiekszosc filmu bedziemy mieli w formie teledyskow to potrzebuje dosc troche piosenek.. najwiekszy mam problem jaka piosenke wybrac na przygotowania i blogoslawienstwo - pomozecie mi? najlepi ej jakby to byla polska piosenka...Jeszcze musimy pomyslec nad piosenka na plener...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:50   #1510
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, czyżby wojenka sie szykowała piszą o naszej zazdrości, że one jeszcze mają wszystko przed sobą, więc się pytam po co wchodzą na ten wątek
Pewnie wywołam tym falę oburzenia, ale jakoś to po mnie dziś spływa...
właśnie czytam ....
my mamy krewete, one dupencje.. no bywa. Ale cholerka nie trzeba po chamsku o Kindzi pisać! nigdy nie wiadomo jak u nich się ułoży .... a może i ślubu nie doczekają, różnie bywa. wiem po sobie. oczywiście nikomu źle nie życzę..

No ale nie plujmy już JADEM

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-07-18 o 10:55
Stary 2012-07-18, 10:55   #1511
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie czytam ....
my mamy krewete, one dupencje.. no bywa. Ale cholerka nie trzeba po chamsku o Kindzi pisać! nigdy nie wiadomo jak u nich się ułoży .... a może i ślubu nie doczekają, różnie bywa. wiem po sobie. oczywiście nikomu źle nie życzę..
Po pierwsze, żeby zacytować mój post trzeba non stop siedzieć na naszym wątku i czerpać wszystkie pomysły,żebyśmy miały czego im zazdrościć

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:58   #1512
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mówicie do swoich teściów?
I kiedy zaczeliście w dniu ślubu??
Nie wiem jak mam sie zachować...jakoś chyba będe miała problem żeby powiedzieć do tesciowej "mamo"
W moim przypadku wiem że by sie ucieszyła bo nie ma żadnej córki ale ja chyba nie będe mogła
Ja rzadko sie widuje z moimi, ale w poprawiny chcialam cos powiedziec do tescia i nie wymyslilam zadnej wersji bezosobowej tego co chcialam powiedziec i w koncu tego nie powiedzialam
A tesc juz na weselu mowil do mnie corciu
Cytat:
Jestem pulpetem
chyba na mozgu

Cytat:
170 i wazę ok 58kg. Ale mam szerokie biodra (nie pytaj ile), u mnie to rodzinne.
ooo... to pulpet taki ze chyba wszystkie drzwi w domu musialas poszerzac... co za gluptas!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Koziczko - ja mialam nie maly problem z powieszeniem sukni, bo tez karnisze to u mnie takie szyny, mama powiedziala, ze u niej nie ma miejsca, wiec u mnie wisiala na konstrukcji, ktora sama wykonalam z wieszaka na kolkach, a ze byl za niski to postawilam go na krzesle. Az strach bylo kolo niej przechodzic, bo wszystko grozilo zawaleniem, dodatkowo przykrylam ja jeszcze kocem, zeby TZ nic nie mogl podgladnac A pozniej u rodzicow znalezlismy tylko jedno miejsce gdzie mogla bezpiecznie wisiec - w pomieszczeniu gospodarczym - na rurze przy suficie od centralnego ogrzewania - druga opcja byla, ze w kotlowni

Jade dzisiaj na wielkie zakupy do Ikei ciekawe ile TZ wytrzyma na tych zakupach, bo ostro sie ze mna wybiera

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:01   #1513
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie czytam ....

No ale nie plujmy już JADEM
zgadzam się z Tobą w zupełności. Aż przykro się robi jak czyta się takie wypowiedzi, gdzie komuś radość sprawiają problemy innych.

E87 na błogosławieństwo wybrałabym coś spokojnego i najlepiej jakby była to sama linia melodyczna - bez tekstu.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Ja rzadko sie widuje z moimi, ale w poprawiny chcialam cos powiedziec do tescia i nie wymyslilam zadnej wersji bezosobowej tego co chcialam powiedziec i w koncu tego nie powiedzialam
A tesc juz na weselu mowil do mnie corciu

chyba na mozgu

ooo... to pulpet taki ze chyba wszystkie drzwi w domu musialas poszerzac... co za gluptas!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Koziczko - ja mialam nie maly problem z powieszeniem sukni, bo tez karnisze to u mnie takie szyny, mama powiedziala, ze u niej nie ma miejsca, wiec u mnie wisiala na konstrukcji, ktora sama wykonalam z wieszaka na kolkach, a ze byl za niski to postawilam go na krzesle. Az strach bylo kolo niej przechodzic, bo wszystko grozilo zawaleniem, dodatkowo przykrylam ja jeszcze kocem, zeby TZ nic nie mogl podgladnac A pozniej u rodzicow znalezlismy tylko jedno miejsce gdzie mogla bezpiecznie wisiec - w pomieszczeniu gospodarczym - na rurze przy suficie od centralnego ogrzewania - druga opcja byla, ze w kotlowni

Jade dzisiaj na wielkie zakupy do Ikei ciekawe ile TZ wytrzyma na tych zakupach, bo ostro sie ze mna wybiera
dla mojej sukni specjalnie hak w suficie tato zamontował. Dobrze, ze zrobili to w pokoju, z którego mało się korzysta bo kwas by było gdyby ktoś przyszedł i zobaczył w suficie hak...
Stary 2012-07-18, 11:03   #1514
MiciaKicia
Zakorzenienie

Aaaaaa kobietki ? jaką macie piosenkę dla rodziców???

Stary 2012-07-18, 11:03   #1515
kindziulindzia
Zakorzenienie

odpisałam

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=142 przepraszam ale musiałam bo jak czytam te dzieciaki to ręce opadają
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:04   #1516
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

hej, jestem z watku pm 2014 i chcialabym w swoim imieniu przeprosic za te cala durna sytuacje z plotami o rozwodzie na naszym watku. wiem, ze duzo rzeczy pisze sie w zlosci sama nie raz takie pisalam. przepraszam za swoja niezdrowa ciekawosc sytuacja i mam nadzieje i zycze ze wszystko ulozy sie jak najlepiej
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:05   #1517
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
odpisałam

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=142 przepraszam ale musiałam bo jak czytam te dzieciaki to ręce opadają
ja też wrzuciłam swoje 5gr zostałam nazwana trollem trudno ;]
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=130

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-07-18 o 11:06
Stary 2012-07-18, 11:07   #1518
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

hej co bedziecie miec w kosciele zeby zakryc ramiona? bolerko czy szal?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:07   #1519
kindziulindzia
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3536819 0]hej, jestem z watku pm 2014 i chcialabym w swoim imieniu przeprosic za te cala durna sytuacje z plotami o rozwodzie na naszym watku. wiem, ze duzo rzeczy pisze sie w zlosci sama nie raz takie pisalam. przepraszam za swoja niezdrowa ciekawosc sytuacja i mam nadzieje i zycze ze wszystko ulozy sie jak najlepiej[/QUOTE]

kochana Ty nie masz za co przepraszać nikogo nie obraziłaś i nie oczerniłaś i jako jedynej należy Ci się szacunek odpisałam Wam na wątku bo chodziło o mnie ale trzeba czytać ze zrozumieniem gdy pada hasło rozwód
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:10   #1520
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
wczoraj zamówiłam bolerko ale koronkowe z króciutkim rękawkiem. jednak mam nadzieję, że się nie przyda i cudem będzie słonecznie i ciepło

Stary 2012-07-18, 11:10   #1521
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z Tobą w zupełności. Aż przykro się robi jak czyta się takie wypowiedzi, gdzie komuś radość sprawiają problemy innych.
dokladnie...
trace wiare w ludzi jak widze takie zachowania, przykre jest to ze ludzi, ktorym radosc sprawia nieszczescie innych jest na swiecie niestety bardzo wiele

to jest to czego w ludziach nie lubie najbardziej - zlej zazdrosci i radosci z nieszczescia innych - nie umilabym sie cieszyc z nieszczescia nawet najwiekszego wroga...

Moj kolega z klasy od malego chorego Bartusia nie byl ani moim przyjacielem, ani nawet jakims dobrym kolega, a teraz staram sie im pomoc jak tylko moge, chcialabym, zeby wszyscy byli szczesliwi... tak jak ja

I aby na swiecie byl pokoj, radosc i jednorozce

Amen

Stary 2012-07-18, 11:12   #1522
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie...
trace wiare w ludzi jak widze takie zachowania, przykre jest to ze ludzi, ktorym radosc sprawia nieszczescie innych jest na swiecie niestety bardzo wiele

to jest to czego w ludziach nie lubie najbardziej - zlej zazdrosci i radosci z nieszczescia innych - nie umilabym sie cieszyc z nieszczescia nawet najwiekszego wroga...

Moj kolega z klasy od malego chorego Bartusia nie byl ani moim przyjacielem, ani nawet jakims dobrym kolega, a teraz staram sie im pomoc jak tylko moge, chcialabym, zeby wszyscy byli szczesliwi... tak jak ja

Amen
polać jej !

Stary 2012-07-18, 11:13   #1523
tusia_m
Zakorzenienie

dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
13.07
Wstaliśmy o 7,ogarnęłam się i stwierdziłam,że nie będę dziś zakładać dziś okularów,żeby zobaczyć jak będę się czuła bez,pojechaliśmy do kwiaciarni po kwiatki dla taty D.,potem na cmentarz z kwiatkami i zniczem,daliśmy kwiatki,znicz na grób,pomodliliśmy i pojechaliśmy z powrotem do domu,tam już czekali na nas moi rodzice,żeby jechać z alkoholem na salę,wpakowaliśmy alkohol do samochodu i pojechaliśmy,potem jak już przyjechaliśmy z sali to tylko odpoczywaliśmy,to był czas dla nas,nie było stresu,wszystko na luzie,poszliśmy spać po 22,spało nam się bardzo dobrze

14.07

Wstałam o 6,na luzie poszłam się ogarnąć do łazienki,umyłam zęby,zjadłam kromkę chleba,wypiłam kawę,i weszłam jeszcze na trochę na laptopa.O 7 słyszę,że ktoś przyjechał na plac idę zobaczyć a tam przyjechała dziewczyna która malowała moją mamę,fryzjerka miała też być na 7,ale przyjechała coś o 7:30 z małym poślizgiem...Po 8 znów przyjechała dziewczyna która mnie malowała,fryzura z makijażem ładnie się komponowała,wszystko wytrzymało ślub i wesele O 9:30 przyjechał kierowca z naszym samochodem i pojechał razem z D.,moim tatą i świadkiem po mamę D.Ja o 10:00 zaczęłam się powoli ubierać,w czym moja mama mi pomogła,o 10:30 przyjechała świadkowa,omówiliśmy jeszcze parę rzeczy,i za pół godziny byli już na placu fotograf i kamerzysta,a za nimi za chwilę wjechał samochód z D.,mamą D.,tatą i świadkiem.Były wykupiny,świadkowie to świetnie odegrali,naprawdę nie spodziewałam się,że tak fajnie to wypadnie,wpierw były grosiki,potem grube pieniądze a na samym końcu łańcuszek który D.dla mnie kupił,po tym to już mogli wejść do środka.Potem fotograf porobił nam zdjęcia,z rodzicami,świadkami itp..kamerzysta filmował każdego z osobna z rodzicami aby był fajny wstęp filmu.Było błogosławieństwo,troszkę wzruszenia.

O 11:30 zbieraliśmy się powoli do kościoła,przed wyjazdem jeszcze zastawił nas nasz sąsiad przebrany za araba,to też wyszło super,ten nasz sąsiad ma świetne pomysły,ale to taki najlepszy sąsiad,daliśmy mu 3 flaszki,potem jeszcze nie chciał przepuścić naszych rodziców to też dostał jeszcze jedną.Przed kościołem nas zastawiły jeszcze 3 osoby i też daliśmy 3 flaszki,jak już dojechaliśmy do kościoła to świadkowie poszli z obrączkami,kartkami z spowiedzi i skarbczykami.Mama jeszcze poszła jeszcze z księdzem porozmawiać,my przywitaliśmy się z gośćmi i pogadaliśmy troszkę.Goście już byli w ławkach a my staliśmy jak organista zagra i wchodziliśmy do kościoła,nawet nie wiem kiedy a już byliśmy przy ołtarzu.Msza długo nie trwała,kazanie było piękne,wszystko się udało tak jak myśmy chcieli,poprostu było wspaniale,nie da się tego tak opisać..Po mszy jak wyszliśmy wujek wystrzelił tubę z płatkami,wyglądało to super,potem życzenia,prezenty,kwiatki .Goście pojechali na salę,a my z błogosławieństwem,prezent ami do domu z świadkami.W domu już czekała na nas sąsiadkami aby nas przywitać chlebem i solą,wypadło to super,D.przeniósł mnie przez próg czego się najbardziej obawiałam z moją suknią,ale było ok,jedynie co to zbrudził mi troszkę suknię od butonierki.

O 13:30 byliśmy już na sali tutaj też D.mnie przeniósł,było też przywitanie chlebem i solą,dostaliśmy z sali prezent dwa kubki z łyżeczkami w fajnym pudełku.Potem był szampan,sto lat,i trzaskanie kieliszków potem sprzątaliśmy D.zamiatał a ja z szufelką chodziłam :P Po zjedzeniu obiadu był pierwszy taniec mieliśmy piosenkę "Farba-Chce tu zostać" taniec wyszedł nam super,D.się obawiał bo nie umie tańczyć,ale jak na takiego co niby nie umie tańczyć poszło mu świetnie
Goście zrobili kółeczko i tańczyliśmy.

Potem był tort,pokroiliśmy 3 kawałki dla rodziców,a resztę kroiły kelnerki.

O 22:00 były podziękowania dla rodziców,wpierw daliśmy im wazony,a potem piosenka dla nich "Cudownych rodziców mam" były łzy wzruszenia,buziaki,a potem jeszcze sto lat dla nich.Potem zespół zrobił taką dyskotekę i puścił takie światła jak na dyskotece i młyn nie tylko młodzi się bawili ale starsi też.

O 24:00 były oczepiny,bez problemu D.mi wyjął welon,a ja jemu krawat-było zabawnie

Moja kumpela chwyciła welon,a kumpel D.krawat,potem dostali ten welon i krawat i tańczyli razem

O 1:00 już niektórzy się zbierali,my bawiliśmy się do 3,potem pojechaliśmy do domu,a rodzice jeszcze zwozili towar.

Było cudownie,wszystko szybko przeleciało,nawet nie wiem kiedy.Niczego bym nie zmieniła,wszystko wyszło tak jak myśmy chcieli-teraz mamy co wspominać

Zdjęcia będą pózniej,na plener dopiero pojedziemy jak pogoda będzie lepsza.
super relacja!!
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
piękne naprawdę mi się podobają!
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wita się z Wami pani magister

Nie nadrobię Was dziewczyny, za dużo tego

Na 10 idę na próbny makijaż i jestem ciekawa jak wyjdzie Jeśli będzie co pokazać to foty będą na poczcie

80 Dni Do Ślubu
gratki Pani Magister!
Cytat:
wczoraj była burza mózgów wygarnęłam mu wszystko i co mi leży na sercu przyjął do wiadomości, kajał się że zrobił to z ciekawości itd no to mu zaznaczyłam że w takim układzie czy by się cieszył jak ja bym też tak robiła i szukała swoich eks i na sam koniec się pogodziliśmy jak to przystało na małżeństwo w ........
wiedziałam, że to się tak skończy bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
No niefajnie, ale PMki 2014 śmieją się, że nasza kindzia już o rozwodzie myślała, a to przecież było napisane przez Kindzię ot tak, w chwili złości i założe się, że na serio nie brała tego pod uwagę. Bardzo nieładnie z ich strony.
szkoda gadać..... nie ma się co takimi przejmować....
Cytat:
odpisałam

świetna riposta

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:15   #1524
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
cudownych rodzicow

nie no... zarcik taki

ja kazalam naszemu zespolowi nauczyc sie piosenki dla rodzicow, bo jej nie znali... szukalam odpowiedniej tygodniami i ta przypadla mi do gustu najbardziej, zaraz znajde i wkleje

Stary 2012-07-18, 11:15   #1525
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Z buta kochan, z buta... Nie bądź rozrzutna

Bezczelne

Cytat:
odpisałam

Dobrze, że im zwróciłaś uwagę

Tylko się zdenerwowałam przez nie na początek dnia...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:15   #1526
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
w razie "w" miałam szal, ale i tak go nie użyłam.

Cytat:
dokladnie...

Amen
Stary 2012-07-18, 11:16   #1527
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja zdemontowalam żyrandol i bede wieszac na tym haku co normalnie zyrandol wisi
Oooo, powiem Ci, że to jest jakaś opcja. Muszę tylko oblukać tą żyrandolową konstrukcję
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:16   #1528
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
cudownych rodzicow

nie no... zarcik taki

ja kazalam naszemu zespolowi nauczyc sie piosenki dla rodzicow, bo jej nie znali... szukalam odpowiedniej tygodniami i ta przypadla mi do gustu najbardziej, zaraz znajde i wkleje
dzięki

Stary 2012-07-18, 11:18   #1529
ona8686
Zakorzenienie

Nic mi sie dzis nie chce, a chciałabym zeby duzo zostało zrobione

Cytat:
odpisałam

Kindzia wybacz, ale koniec wypowiedzi mnie rozwalił w kazdym razie dobrze zrobiłas

Cytat:
Nie mam zadnej i zadnej nie bedzie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-07-18 o 11:21
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 11:20   #1530
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Nie mam zadnej i zadnej nie bedzie
aa bo ja własnie nie wiem czy odśpiewać im 100 lat, dać te kosze i już czy jednak coś puścić.. oooo jejku. Musze z TŻ pogadać jak przyjedzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości