|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Zatrzelcie mnie!!!wyzale się trochę w klubie
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
ale teraz zauwazylam,ze ona ma takie jakby gatki doczepiane?czy to jest razem? duuuzy plus
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Baszka no to git, że lot udany
Ja jak patrzę na Twój płaski brzuszek to łapię doła, ja mam big bena, a przed okresem big ben xxl ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
i fajna właśnie sprawa, bo pampka nie widać. Tylko wiesz nie wiem, czy buciki na gołe stópki czy krótkie skarpeteczki rajstopkowe założyć? Bo rajstop to nie chcę całych.
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
ja_dalia - myśle że nie będzie problemu z tym wózkiem, chyba że jakiś naprawdę upierdliwy konduktor się trafi i będzie chciał dziecko z wózka zganiać. Bez przesady
princ- moja też po panelach na początku się ślizgała i też nie mamy dywanu więc najpierw zaczeła pełzać na łóżku a później na podłodze zobaczyła pilota od tv i wyrwała jak strzała . Myślę że dziecko samo najlepiej "wie" kiedy jest pora na kolejny etap, przyjdzie czas że zacznie raczkować. Ja bym teraz wolała żeby moja posiedziała chociaż chwilę na dupce .A wczoraj tak się wieczorem zdenerwowałam że aż się poryczałam, puściły mi nerwy. Mała mi cały dzień marudziła, wykapałam ją w końcu, zjadła, już praktycznie spała. No i przylazla bratowa tż z 3 letnim dzieckiem, ktore oczywiście od progu krzyczało. No więc mówię żeby troche ciszej były bo mała zasypia ale nie, ona musi małą zobaczyć bo się stęskniła . No i weszła,zaczeła do niej gadac, mala się rozbudziła to jeszcze ją na ręce wzięła i tekst :" co mama Cię na siłe usypia". Powiedziałam jej wkoncu co mysle, wyszła obrażona a mala mi później marudziła do 22 bo nie mogła zasnąc... Ja nie wiem niektórzy to za grosz wyczucia nie mają.Idę obiad szykowac dopuki mała szantarzystka śpi |
|
|
|
#2765 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale te buciki takie typowe na chrzest to mają inne rozmiarówki i były 11 na nią dobre.---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
No mi przypadła do gustu, wygląda w niej jak księżniczka ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2767 |
|
Rozeznanie
|
O ja Cię kręce, Princ...
![]() Idę pochodzić na stepperze bo się tu tylko dołuje a niestety z samego dołowania d.upa mi nie schudnie
|
|
|
|
#2768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
olka ja bym ja chyba
to jest wkurzajace jak ktos nie potrafi zrozumiec co sie do niego mowi ![]() princ mi sie jakos ksiezniczkowe nie podobaja,ale w sumie chrzciny to taka okazja ze dzidzia powinna jak anioleczek slodziutki wygladac
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
next tez jest swietny i wlasnie tez lubie te zapinane na ramionku ![]() a jesli chodzi o ciuszki to tez mi sie zdarzylo chlopakom identyczne pajace kupic jak miala Sonia...z sentymentu. i kilka zabaek takich samych tez kupilam Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- pif paf
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj kupiłam małej chrupaczki ryżowe z bobovity, ale przeczytałam w domu, że to dla maluszków z pierwszymi ząbkami... A moja ani jednego nie ma. To zblenderować je muszę? Bo w buzi się nie rozpuszczają jak te chrupki kukurydziane..?
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Ciekawe czy taki pluszowy też będzie powodował lot na dzioba? |
|
|
|
#2773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mimo wszystko trzeba pilnowac,ja dalam malej takiego niedawno,jadla ladnie a jak jej zostalo pol to wsadzila cale do dziuba i hepitylko teraz patrze mamy z hippa ale to chyba to samo co bobovita?
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-07-18 o 11:25 |
|
|
|
|
#2774 |
|
Zadomowienie
|
princ może niunia jest jeszcze za słaba do raczkowania
ale jak tam uważasz ![]() 3 dni temu to nie wiem co ja małej podawałam - ale marne szanse ze jakąś nowość...moja pamięć nie sięga tak daleko ![]() idę stąd...muszę coś zdziałać, pomyśleć nad obiadem...i zrobi ćsija |
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
Ja dawałam już wykłe ryżowe wafle, jakoś robie radził,bardziej dziąsła sobie masował ale któregoś dnia mi się zadławił bo odłamał większy kawałek i narazie się boję.
Pękły nam dziąsełka na górnych jedynkach. |
|
|
|
#2776 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.bobovita.pl/nasze_produkt...CHRUPACZKI/424---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
Princ piszesz,że dawałaś już ryżowego chrupka a te bobovity też ryzowe.
|
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Paulinka ma dzisiaj 8 miesięcy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- śliczna sukienka i buciki będzie mała princesssska hehe
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
princ- dlatego mam tylko jedno zdjęcia po ciąży, na ktorym akurat tak bardzo nie widac kg
ważę 70kg . Nie wiem jakiego sweterka dla małej szukasz, ale jeśli zwykłego białego kardiganu to widziałam w hm, moja ma taki blady róż http://www.hm.com/pl/product/00829?a...rticle=00829-Dnettka
|
|
|
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
nettka
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- olka na stronie maja fajne ubranka,a kurcze jak ide do sklepu to nic z tego nie ma przynajmniej nic z tego co sobie upatrze ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- uciekam bo mala zaczela strasznie marudzic,do wieczora
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też tyle ważę ![]() Gdzie mogę ciebie polukać?
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Olka to następny lachon na wątku
|
#2786 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
A ja też mogę? Śliczny strój ![]() Cytat:
Każdy wałek jak i inna wyższa zabawka powoduje lot na dzioba jeśli ucieknie dziecku podczas wspinania się na nią ![]() Magda w sobotę skończyła 8 miesięcy - zębów dalej brak, w nocy budzi się 2-3 razy, dalej karmię cyckiem Poza tym pełza, zaczęła raczkować, staje przy wszystkim i chodzi przy meblach - ale tylko jak zobaczy pilota TV ewentualnie telefon I wreszcie w sobotę zaczęła sylabizować mamamama, babababa blablabla |
|||
|
|
|
#2787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
jakies pomysly?![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- princ ja mam vtech, Filip lubi za nia dreptac ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- co do miejsc, to moga sie zwolnic, jak jakies dziecko nie bedzie chcialo zostawac, ale to na ostatnia chwile w sumie, a ja do konca sierpnia musze niestety wiedziec na czym stoje. Dzwonilam do prywatnych, ale mnie nie stac niestety ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- olka w Sz-nie jakies punkty przyznaja (czy rodzice pracuja, czy rodzenstwo jest w przedszkolu, zlobku itd) jakies tam kryteria sa i dzieci z najwieksza iloscia punktow sie dostaja. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- jakie cudne!---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- |
||||
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) opakowanie.Niebieskie są szampony do 25 myć. Link do kuli http://allegro.pl/vtech-kula-hula-do...472744604.html tylko patrz na tablicy, bo są tańsze. Przynajmniej takie były jak ja zamawiałam. |
|
|
|
|
#2789 |
|
Przyczajenie
|
Ale się tu rozmowy toczą
Najlepszego dla Paulinki
Edytowane przez czarnuszka7 Czas edycji: 2012-07-18 o 13:40 |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
100 lat dla Paulinki
Zupa zrobiona (nie powiem aby była dobra) ciekawe jak ją Mimi wciśnie... Aaaa i mamy zaognione dziąsło, więc ząb tuż tuż Idę zobaczysz do sklepu czy mają podgrzewacze. Bo Michał taki maruda - może troche się rozerwie :P aaaa i nie wiem czemu obraził się na mleko. Wczoraj w dzień niet, na kolacje jakoś zaskoczył dziś o 12 absolutnie, ciekawe jak to będzie później .... Też Wasze dzieci tak mają ?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

i fajna właśnie sprawa, bo pampka nie widać. Tylko wiesz nie wiem, czy buciki na gołe stópki czy krótkie skarpeteczki rajstopkowe założyć? Bo rajstop to nie chcę całych.
. No i weszła,zaczeła do niej gadac, mala się rozbudziła to jeszcze ją na ręce wzięła i tekst :" co mama Cię na siłe usypia". Powiedziałam jej wkoncu co mysle, wyszła obrażona a mala mi później marudziła do 22 bo nie mogła zasnąc... Ja nie wiem niektórzy to za grosz wyczucia nie mają.

to jest wkurzajace jak ktos nie potrafi zrozumiec co sie do niego mowi

zrobi ć

jakie cudne!