Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 02:36   #4351
sayurii
Zakorzenienie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
Ach ta sława Pozdro!
Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Kurcze ja wyrocznią mody nie jestem,ale dziewczyny ( szczególnie prowadzące blogi) - zakrywajcie strefę Bożeny jak zakładacie (galaktyczne) leginsy

Popieram, zakrywajcie boberki
Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
te getry u radiostationlove - masakra.

ej śmiejcie się, ale podoba mi się Charlize w najnowszej notce
Strasznie sobie nogi zmasakrowała...

Mi też się podoba Ukradłabym jej bluzkę
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 02:59   #4352
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:

Wg mnie wygląda strasznie. Twarz wydaje się wychudzona i te miny
Poza tym ma bardzo niekorzystnie ułożone włosy. Jedyne co mi się podoba to buty
Stary 2012-07-18, 08:06   #4353
Troian
Raczkowanie

Charlize wygląda całkiem przyzwoicie. I powiem Wam w tajemnicy, że czasem jej stylizacje mi się podobają. Według mnie, bardzo zmieniła się od momentu, gdy założyła bloga i jest to zmiana pozytywna

A co do tej dziewczyny: http://helpihavenothingtowear.blogspot.com/
Jakie ona ma dłuuugie włosy. Też takie chcęęę! Ładna dziewczyna i ubrania też ok.

Kończąc, pragnę pozdrowić dziewczynę z radiostationlove. Te legginsy do Twojej figury wyglądają po prostu źle. Sorry.

http://3.bp.blogspot.com/-S5_0np9oWU...s220/avek1.jpg Fajny avatar, szczególnie tło.

http://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt Czy tam się gdzieś nie pali...? Przyznam, że nie ja to znalazłam, tylko ktoś z wątku "Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4"

Edytowane przez Troian
Czas edycji: 2012-07-18 o 08:33
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:10   #4354
samiha
Raczkowanie

Cytat:

Masz jakas fote? Mam ten blog zablokowany po tym jak ujrzalam notke w ktorej szarliz w mietowych spodniach, szpilach 13 cm * mietowych* i z mietowymi sluchawkami wybrala sie do parku posluchac muzyki.

Cytat:
Pojac nie umiem jak to jest mozliwe ze te pannince sa takie bezkrytyczne wobec siebie. Ubiera jakis wyciagniety t-shirt, camel wybija sie z miejsca ktore powinno byc zakryte ale "modne" leginsy sa na miejscu, do tego upaprane adidaski i wisienka na torcie:

"Dzieki Wam moze bede miala wiecej wspolprac, nabilyscie mi 800 wejsc "
No helol, ktora firma chciala by miec taka "ambasadorke"?

Zapomnialam o chinskich producentach szmatek. Good luck dziewczyno.

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Szarliz podała kiedy rozpoczyna sie druga tura wyprzedaży w zarze, nagle takie informacje nie są owiane tajemnica handlowa?
Powinnas jej podziekowac za ta top secret informacje.

Co roku wyprzedaze sa w takim samym terminie, nie wiem po co robic z tego taka sensacje.
Stary 2012-07-18, 09:37   #4355
Liama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Troian Pokaż wiadomość
Właśnie miałam to napisać Najlepiej jakbyś od razu zakupiła też iPhone'a, bo bez niego nie możesz się odpowiednio lansować w Starbucksie.

PS: Masz fajnego kota!

Aaa, i dobrze będzie jeśli znajdziesz sobie chłopaka piłkarza (+1000 do lansu)
Uj to się nie nadaję, gruba jestem, mała, mąż nie ma z piłką nic wspólnego, nie mam iPhone'a, nawet nie interesuję się modą specjalnie, kawe piję tylko w domowej filiżance, kurcze, znaczy że nie mogę mieć bloga? Buuuu
Chociaż kota mam fajnego...
No dobra nie ważne, myślałam, że wy blogujące, bo ja ciemna masa w tym temacie, ale widzę, ze robicie coś ciekawszego Konstruktywna krytyka też jest spoko... Pozdrawiam i zostawiam wam pole do krytyki, sorry za "fo pa", już sobie idę
Zapraszam

Edytowane przez Liama
Czas edycji: 2012-07-18 o 09:50
Liama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:41   #4356
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
http://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt Czy tam się gdzieś nie pali...? Przyznam, że nie ja to znalazłam, tylko ktoś z wątku "Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4"
Zanim komuś podepną internet powinni robić testy na IQ.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:42   #4357
Catkate
Raczkowanie

hej radiostationlove Wydajesz mi się przesympatyczna, chyba dlatego że przypominasz mi moją mamę (56l) masz taką samą fryzurę i nosisz ciuchy z lat 80/90, których moja mama ma pełną szafę. Tz ona ich już nie nosi, ale nie wyrzuca "bo szkoda". Jak już zaczniesz wyznaczać trendy, to będe miała gdzie się zaopatrzyć.
Catkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:50   #4358
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Wygląda dobrze, blog ładny, zdjęcia w porządku.

Tak, czepiasz się. Wkurza mnie takie podejście, bo wygląda na to, że człowiek nie ma prawa robić błędów. Jak ma się nauczyć języka?? Jak nie ma z nim większego kontaktu, to chociaż niech sobie notki pisze. A jak czasem zrobi błędy, to co z tego? Da się zrozumieć.
Przypomina mi to wyśmiewanie w klasie na angielskim, jak ktoś coś źle powie. A powiem się dziwić, że Polacy średnio władają językami obcymi
No właśnie mam pełną świadomość tego, że najprawdopodobniej się czepiam. Studiuję języki, rzecz jasna - do absolutnej perfekcji mi daleko, ale traktuję je jako pasję i źródło przyszłych dochodów, więc chcąc nie chcąc, jestem trochę wyczulona na tym punkcie - tym bardziej, że w pisaniu błędy bardziej się rzucają w oczy niż w mówieniu.
Ale niech sobie pisze jak ma ochotę i potrzebę - ja i tak do niej nie zaglądam.

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej nurtuje którą z tych rzeczy nabyłaś

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------
Szukałam militarnej marynarki, nie wiem, dlaczego mi przebrana Szarliza wyskoczyła.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 09:52   #4359
samiha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Zanim komuś podepną internet powinni robić testy na IQ.
Wiesz jak malo blogow by zostalo? Kogo bysmy wtedy obgadywali?
Stary 2012-07-18, 09:57   #4360
pierrr
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Ach tutaj moja ładna śliczniusia <3

ale tez mnei wkurza ta jej głowa. To aż boli bo wygląda jakby cały czas tak chodziła : (
Dokładnie Nie wiem czemu tak robi Bardzo ładna dziewczyna (od razu mówię), ale jak się jedzie na dół i przegląda jej posty to aż zaczyna to drażnić mnie. Za dużo zdjęć takich

Co do RadioStationLOVE to mam parę uwag, jeśli można
- jak wykazali Amerykańscy naukowcy legginsy to nie są spodnie jednak
- dziewczyna ma budowę gruszki; fajnie by było jakby poczytała co tam z czym łączyć i wyglądać fantastycznie
- tak patrzę na zdjęcia i myślę, że chyba skarpetki wyglądają lepiej POD legginsami (ale są mientowe, jakiś +)

Murzyn kupujący plecaki, koniecznie we Francji
pierrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:01   #4361
RiverOfDirt
Rozeznanie

Właśnie wlazłam do radiostationlove. I nawet znalazłam tam swoją rzekomą wypowiedź "jej plecak kupiony był przez murzyna z Francji" (że niby plecak dziewczyny z radiostation był kupiony przez Murzyna. ) Czytanie ze zrozumieniem się kłania Nie chce mi się już nawet pisać o co dokładnie chodziło, odwoływałam się bowiem do własnych doświadczeń z przeszłości.

Niemniej, dziękuję za pozdro i również pozdrawiam.
xoxo

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:29   #4362
santi santi
Raczkowanie

Cytat:
zazwyczaj tylko przeglądam ten wątek, ale tym razem nie wytrzymałam - JAAAAK można nie widzieć, że ma się wielbłądzi palec na wierzchu? Pal licho, że wyszła tak na ulicę, bo tam szybko zapominają, ale żeby bezkrytycznie wrzucać do internetu? Naprawdę musi lubić Wizażanki, że tak się podkłada

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:29   #4363
zumodefruta
Zadomowienie

http://lookbook.nu/look/3760231-i-walk-the-line
Nie wiem co myśleć

zumodefruta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:33   #4364
kirja
Raczkowanie

Poranny przegląd blogow:
1) na jednym z blogów możesz pomóc wybrać imię dla chłopca pewnej matki-szafiarki:
"Imię dla chłopca - jakie?

Wyrok - miesiąc siódmy))
Zastanawiam się, jak mu dać na imię (wciąż). Jest więc Vincent - na pierwszym miejscu, jest Edward, Kajtek, sama nie wiem. A najfajniej to jednak byłoby Wanda, na co w duchu liczę...."

Wanda to piękne imię dla chłopca

2)już bez żartów, to myślę, że Alice ma problem, zobaczcie:
http://farm8.staticflickr.com/7137/7...75b42f58_b.jpg

3) taaaka ilość włosów przy małej głowie wygląda komicznie...
http://4.bp.blogspot.com/-4zMRvc39im...640x360%29.jpg
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 10:47   #4365
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zumodefruta Pokaż wiadomość
Ee, wg mnie masakra, ale co ja tam wiem Może teraz taka moda

W ogóle, to co do tego zdjęcia, gdzie coś się pali. Dziewczyna jeszcze opatrzyła to komentarzem Jeśli oglądacie wiadomości to pewnie słyszałyście o pożarze ,który miał miejsce w Lubaniu... a to wszystko działo się tuż obok nas.... I co, musiała zrobić sobie zdjęcie na jego tle i jeszcze to wrzucać do Internetu? A komentarze ludzi pod notką w stylu: świetnie, ślicznie, rewelacja, kupię sobie taką baskinką. Mało rzeczy mnie denerwuje, ale to... Ech.

Edytowane przez Troian
Czas edycji: 2012-07-18 o 10:59
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:11   #4366
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Radio coś tam... cieszę się z Twojego szczęścia, że znajdziesz sponsorów czy tam innych reklamodawców. Good luck to you. Jednakże... też mam figurę gruszki i nie założyłabym legginsów i krótkiej bluzki, no chyba, że po domu, bo nikt, prócz męża i córci by mnie nie oglądał. No i dbaj o to, żeby nie odznaczała Ci się "strefa Bożeny" ( boskie określenie), bo to nieładnie wygląda i z pewnością nie jest zdrowe.

Mój mąż jest ratownikiem WOPR... to prawie tak fajne, jak piłkarz... mogę się lansić?
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:19   #4367
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ej mi się podobają galaktyczne legginsy i chce sobie takie kupić Serio mówię Tylko, że planuję to zrobić za jakiś miesiąc lub dwa jak dobiję do jakichś 49kg, żeby ładnie wyglądały na mnie (z góry zaznaczam, że 49, a nawet 47 to dla mnie normalna waga, bo niska jestem i mam taką budowę )

U Szarlajzy podoba mi się kreska i buty Mimo, ze jest przerwa, to jestem nimi zachwycona, są piękneee

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:20   #4368
sszeri
BAN stały

Cytat:

http://i.pinger.pl/pgr126/30c6f6fb00...b/IMG_3707.JPG takie tam z pożarem

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
No właśnie mam pełną świadomość tego, że najprawdopodobniej się czepiam. Studiuję języki, rzecz jasna - do absolutnej perfekcji mi daleko, ale traktuję je jako pasję i źródło przyszłych dochodów, więc chcąc nie chcąc, jestem trochę wyczulona na tym punkcie - tym bardziej, że w pisaniu błędy bardziej się rzucają w oczy niż w mówieniu.
Ale niech sobie pisze jak ma ochotę i potrzebę - ja i tak do niej nie zaglądam.
Też studiuję (studiowałam ) język, więc wiem jakie to ciężkie pozbyć się tej presji otoczenia :P Dlatego nie czepiam się błędów, szczególnie, że panna tłumaczem nie jest, tylko pisze sobie na blogu. Ważne, że używa języka i nie wygląda to jak watermelons are walking behind me

Cytat:
Napisane przez zumodefruta Pokaż wiadomość
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:21   #4369
Catkate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Radio coś tam... cieszę się z Twojego szczęścia, że znajdziesz sponsorów czy tam innych reklamodawców. Good luck to you. Jednakże... też mam figurę gruszki i nie założyłabym legginsów i krótkiej bluzki, no chyba, że po domu, bo nikt, prócz męża i córci by mnie nie oglądał. No i dbaj o to, żeby nie odznaczała Ci się "strefa Bożeny" ( boskie określenie), bo to nieładnie wygląda i z pewnością nie jest zdrowe.

Mój mąż jest ratownikiem WOPR... to prawie tak fajne, jak piłkarz... mogę się lansić?
Oprócz tego, że faktycznie legginsy za bardzo obciskają w kroku, to mają dodatkowo tak nieszczęśliwie zestawione kolorki przy szwie z przodu że naprawdę już nic nie zostaje dla wyobraźni.
Catkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:21   #4370
sszeri
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Ej mi się podobają galaktyczne legginsy i chce sobie takie kupić Serio mówię Tylko, że planuję to zrobić za jakiś miesiąc lub dwa
to już nie będą modne, sorkacz
sszeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:22   #4371
visionAM
Zakorzenienie

Mi się bardziej jej naklejki na paznokciach podobają: http://2.bp.blogspot.com/-qD5MSXB7_x...0/DSC_0103.jpg chciałabym takie

Buty mogą być. Ale ogólnie podejrzewam, że gdyby ubrał to kto inny to bym się zachwycała, niestety (albo stety) do niej jestem uprzedzona
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:25   #4372
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ej mi się podobają galaktyczne legginsy i chce sobie takie kupić Serio mówię Tylko, że planuję to zrobić za jakiś miesiąc lub dwa jak dobiję do jakichś 49kg, żeby ładnie wyglądały na mnie (z góry zaznaczam, że 49, a nawet 47 to dla mnie normalna waga, bo niska jestem i mam taką budowę )
Przeciez to już anoreksja

Ja mam w planach schudnąć do 45 ale nie wiem czy mi się to uda
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 12:26   #4373
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

W ogóle... odkryłam nowy post Kamili. Ja pierniczę... dziewczyno nie zmieniaj tego wyglądu, idziesz dobrą drogą . Prostownica i dobre środki nawilżające do włosów, to Twoi przyjaciele. Taki makijaż i ciuszki, też jak najbardziej.
Po tym poście jestem skłonna ku swojej teorii, że pozostałe posty i ciuchy, to robienie sobie jaj z ludzi. No chyba, że Kamcia doświadczyła udaru mózgu i jej się przestawiło myślenie na dobre tory. Powodzenia.

edit.
Ja mam 164cm wzrostu i jakbym schudła do 50 kilo, bym wyglądała, jak chude, biedne dziecko... jakbym schudła do 45... to chyba jak uciekinier z obozu . Po analizie zdjęć, doszłam do wniosku, że najlepiej wyglądam przy wadze 55 kilo.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-07-18 o 12:28
Stary 2012-07-18, 12:34   #4374
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
to już nie będą modne, sorkacz
Będą, będą, szczególnie, że zaczęłam to planować już w kwietniu bodajże Skoro wtedy już były, to te dwa miechy jeszcze będą
Wyrobiłabym się wcześniej, ale coś mi odchudzanie nie szło i cały czas twardo jest 54

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Mi się bardziej jej naklejki na paznokciach podobają: http://2.bp.blogspot.com/-qD5MSXB7_x...0/DSC_0103.jpg chciałabym takie

Buty mogą być. Ale ogólnie podejrzewam, że gdyby ubrał to kto inny to bym się zachwycała, niestety (albo stety) do niej jestem uprzedzona
Ooo, ładne naklejki
Ja do butów się ślinię, ale rozumiem twój punkt widzenia, bo jak ktoś mi nie pasuje to nic mi się nie będzie podobać A akurat Szarlize jest mi zupełnie obojętna.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Przeciez to już anoreksja

Ja mam w planach schudnąć do 45 ale nie wiem czy mi się to uda
Ej, to Ty! Zmieniłaś avatar, nie poznałam xD Ach, dyskutowałyśmy o tym już kiedyś na filmikach
Kurczę chyba powinnam założyć blogaska pro ana

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
W ogóle... odkryłam nowy post Kamili. Ja pierniczę... dziewczyno nie zmieniaj tego wyglądu, idziesz dobrą drogą . Prostownica i dobre środki nawilżające do włosów, to Twoi przyjaciele. Taki makijaż i ciuszki, też jak najbardziej.
Po tym poście jestem skłonna ku swojej teorii, że pozostałe posty i ciuchy, to robienie sobie jaj z ludzi. No chyba, że Kamcia doświadczyła udaru mózgu i jej się przestawiło myślenie na dobre tory. Powodzenia.

edit.
Ja mam 164cm wzrostu i jakbym schudła do 50 kilo, bym wyglądała, jak chude, biedne dziecko... jakbym schudła do 45... to chyba jak uciekinier z obozu . Po analizie zdjęć, doszłam do wniosku, że najlepiej wyglądam przy wadze 55 kilo.
1. A to nie koleżanka ją tak ustylizowała? Ale też uważam, że na plus, zamiast kawę zagryzać twixem, iść zdrową dietę, to wszystko się poprawi. Włosy nawilżyć, naolejować i prostować. I jest od razu lepiej

2. Ymm, no ja 162, ale moja przyjaciółka 164 i przy 47kg też wygląda normalnie. Kwestia budowy I wrodzonej przemiany materii ^^

Cytat:
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Stary 2012-07-18, 12:35   #4375
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ej, to Ty! Zmieniłaś avatar, nie poznałam xD Ach, dyskutowałyśmy o tym już kiedyś na filmikach
Zmieniłam nicka, zmieniłam avatara .. teraz będziemy pro ana.

MonikaFaustyna - Ty masz 164 a ja .. - 10 cm od tego.
Mimo wszystko dla większości ludzi waga poniżej 50 kilo to 'anoreksja' tylko szkoda, że ja maj teraz 49 czuje się grubo
Stary 2012-07-18, 12:36   #4376
Mitsukki
Naczelny Hipster

Komentarze u Szarlize mówią, że naklejki są z Essence.
A buty kupiła 2 latat temu, why, oh why

Cytat:
Stary 2012-07-18, 12:36   #4377
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Będą, będą, szczególnie, że zaczęłam to planować już w kwietniu bodajże Skoro wtedy już były, to te dwa miechy jeszcze będą
Wyrobiłabym się wcześniej, ale coś mi odchudzanie nie szło i cały czas twardo jest 54

Ooo, ładne naklejki
Ja do butów się ślinię, ale rozumiem twój punkt widzenia, bo jak ktoś mi nie pasuje to nic mi się nie będzie podobać A akurat Szarlize jest mi zupełnie obojętna.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

1. A to nie koleżanka ją tak ustylizowała? Ale też uważam, że na plus, zamiast kawę zagryzać twixem, iść zdrową dietę, to wszystko się poprawi. Włosy nawilżyć, naolejować i prostować. I jest od razu lepiej

2. Ymm, no ja 162, ale moja przyjaciółka 164 i przy 47kg też wygląda normalnie. Kwestia budowy I wrodzonej przemiany materii ^^
Niech Kamila zamieszka z tą koleżanką .

No to może ja mam taką budowę. Jak schudłam do 49 kilo, to się mnie pytali, czy jestem na coś chora .
Stary 2012-07-18, 12:40   #4378
Mitsukki
Naczelny Hipster

Ja jak przez chorobę schudłam do 47 to nie wyglądałam choro Także tego Oddam 7kg w dobre ręce!

Selfish, no właśnie po nicku poznałam i to dopiero po chwili Tak tak, założę bloga jak żona piłkarza i będę wrzucać swoje perfekcyjne jadłospisy i zdjęcia z siłki Dzisiaj ide na zumbę, czy ktoś mi zrobi focie?

Cytat:
Stary 2012-07-18, 12:44   #4379
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Jedyne czego bym się obecnie pozbyła, to wiszącej skóry na brzuchu . Cieszę się, że w końcu mam cycki haha.
Stary 2012-07-18, 12:45   #4380
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Selfish, no właśnie po nicku poznałam i to dopiero po chwili Tak tak, założę bloga jak żona piłkarza i będę wrzucać swoje perfekcyjne jadłospisy i zdjęcia z siłki Dzisiaj ide na zumbę, czy ktoś mi zrobi focie?
No ja jak schudne do tych 45 kilo to też będe mogła strzelać sobie słit focie na bloga.

póki co się ukrywam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości