|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
Pozdro!Cytat:
Popieram, zakrywajcie boberki ![]() Cytat:
Mi też się podoba Ukradłabym jej bluzkę
|
|||
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ma bardzo niekorzystnie ułożone włosy. Jedyne co mi się podoba to buty
|
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
Charlize wygląda całkiem przyzwoicie. I powiem Wam w tajemnicy, że czasem jej stylizacje mi się podobają. Według mnie, bardzo zmieniła się od momentu, gdy założyła bloga i jest to zmiana pozytywna
![]() A co do tej dziewczyny: http://helpihavenothingtowear.blogspot.com/ Jakie ona ma dłuuugie włosy. Też takie chcęęę! Ładna dziewczyna i ubrania też ok. Kończąc, pragnę pozdrowić dziewczynę z radiostationlove. Te legginsy do Twojej figury wyglądają po prostu źle. Sorry. http://3.bp.blogspot.com/-S5_0np9oWU...s220/avek1.jpg Fajny avatar, szczególnie tło. http://m.i.lena.pinger.pl/m/13492581/white-skirt Czy tam się gdzieś nie pali...? Przyznam, że nie ja to znalazłam, tylko ktoś z wątku "Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4"
Edytowane przez Troian Czas edycji: 2012-07-18 o 08:33 |
|
|
|
#4354 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Dzieki Wam moze bede miala wiecej wspolprac, nabilyscie mi 800 wejsc " No helol, ktora firma chciala by miec taka "ambasadorke"? Zapomnialam o chinskich producentach szmatek. Good luck dziewczyno. ![]() Cytat:
Co roku wyprzedaze sa w takim samym terminie, nie wiem po co robic z tego taka sensacje.
|
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż kota mam fajnego... No dobra nie ważne, myślałam, że wy blogujące, bo ja ciemna masa w tym temacie, ale widzę, ze robicie coś ciekawszego ![]() Konstruktywna krytyka też jest spoko...![]() Pozdrawiam i zostawiam wam pole do krytyki, sorry za "fo pa", już sobie idę ![]()
Edytowane przez Liama Czas edycji: 2012-07-18 o 09:50 |
|
|
|
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
hej radiostationlove
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Studiuję języki, rzecz jasna - do absolutnej perfekcji mi daleko, ale traktuję je jako pasję i źródło przyszłych dochodów, więc chcąc nie chcąc, jestem trochę wyczulona na tym punkcie - tym bardziej, że w pisaniu błędy bardziej się rzucają w oczy niż w mówieniu. Ale niech sobie pisze jak ma ochotę i potrzebę - ja i tak do niej nie zaglądam. ![]() Cytat:
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz jak malo blogow by zostalo? Kogo bysmy wtedy obgadywali?
|
#4360 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem czemu tak robi Bardzo ładna dziewczyna (od razu mówię), ale jak się jedzie na dół i przegląda jej posty to aż zaczyna to drażnić mnie. Za dużo zdjęć takich ![]() Co do RadioStationLOVE to mam parę uwag, jeśli można ![]() - jak wykazali Amerykańscy naukowcy legginsy to nie są spodnie jednak - dziewczyna ma budowę gruszki; fajnie by było jakby poczytała co tam z czym łączyć i wyglądać fantastycznie ![]() - tak patrzę na zdjęcia i myślę, że chyba skarpetki wyglądają lepiej POD legginsami (ale są mientowe, jakiś +) ![]() Murzyn kupujący plecaki, koniecznie we Francji |
|
|
|
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wlazłam do radiostationlove.
I nawet znalazłam tam swoją rzekomą wypowiedź "jej plecak kupiony był przez murzyna z Francji" Nie chce mi się już nawet pisać o co dokładnie chodziło, odwoływałam się bowiem do własnych doświadczeń z przeszłości. ![]() Niemniej, dziękuję za pozdro i również pozdrawiam. xoxo
|
|
#4362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
http://lookbook.nu/look/3760231-i-walk-the-line
Nie wiem co myśleć
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
Poranny przegląd blogow:
1) na jednym z blogów możesz pomóc wybrać imię dla chłopca pewnej matki-szafiarki: "Imię dla chłopca - jakie? Wyrok - miesiąc siódmy ))Zastanawiam się, jak mu dać na imię (wciąż). Jest więc Vincent - na pierwszym miejscu, jest Edward, Kajtek, sama nie wiem. A najfajniej to jednak byłoby Wanda, na co w duchu liczę.... "Wanda to piękne imię dla chłopca 2)już bez żartów, to myślę, że Alice ma problem, zobaczcie: http://farm8.staticflickr.com/7137/7...75b42f58_b.jpg 3) taaaka ilość włosów przy małej głowie wygląda komicznie... http://4.bp.blogspot.com/-4zMRvc39im...640x360%29.jpg |
|
|
|
#4365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może teraz taka moda ![]() W ogóle, to co do tego zdjęcia, gdzie coś się pali. Dziewczyna jeszcze opatrzyła to komentarzem Jeśli oglądacie wiadomości to pewnie słyszałyście o pożarze ,który miał miejsce w Lubaniu... a to wszystko działo się tuż obok nas.... I co, musiała zrobić sobie zdjęcie na jego tle i jeszcze to wrzucać do Internetu? A komentarze ludzi pod notką w stylu: świetnie, ślicznie, rewelacja, kupię sobie taką baskinką. Mało rzeczy mnie denerwuje, ale to... Ech. Edytowane przez Troian Czas edycji: 2012-07-18 o 10:59 |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Radio coś tam... cieszę się z Twojego szczęścia, że znajdziesz sponsorów czy tam innych reklamodawców. Good luck to you. Jednakże... też mam figurę gruszki i nie założyłabym legginsów i krótkiej bluzki, no chyba, że po domu, bo nikt, prócz męża i córci by mnie nie oglądał. No i dbaj o to, żeby nie odznaczała Ci się "strefa Bożeny" (
Mój mąż jest ratownikiem WOPR... to prawie tak fajne, jak piłkarz... mogę się lansić? |
|
|
|
#4367 |
|
Naczelny Hipster
|
Ej mi się podobają galaktyczne legginsy i chce sobie takie kupić
Serio mówię Tylko, że planuję to zrobić za jakiś miesiąc lub dwa jak dobiję do jakichś 49kg, żeby ładnie wyglądały na mnie (z góry zaznaczam, że 49, a nawet 47 to dla mnie normalna waga, bo niska jestem i mam taką budowę )U Szarlajzy podoba mi się kreska i buty
|
|
|
|
#4368 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
) język, więc wiem jakie to ciężkie pozbyć się tej presji otoczenia :P Dlatego nie czepiam się błędów, szczególnie, że panna tłumaczem nie jest, tylko pisze sobie na blogu. Ważne, że używa języka i nie wygląda to jak watermelons are walking behind me Cytat:
|
|||
|
|
|
#4369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardziej jej naklejki na paznokciach podobają: http://2.bp.blogspot.com/-qD5MSXB7_x...0/DSC_0103.jpg chciałabym takie
Buty mogą być. Ale ogólnie podejrzewam, że gdyby ubrał to kto inny to bym się zachwycała, niestety (albo stety) do niej jestem uprzedzona
|
|
|
|
#4372 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Ja mam w planach schudnąć do 45 ale nie wiem czy mi się to uda
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle... odkryłam nowy post Kamili. Ja pierniczę... dziewczyno nie zmieniaj tego wyglądu, idziesz dobrą drogą
Po tym poście jestem skłonna ku swojej teorii, że pozostałe posty i ciuchy, to robienie sobie jaj z ludzi. No chyba, że Kamcia doświadczyła udaru mózgu i jej się przestawiło myślenie na dobre tory. Powodzenia. edit. Ja mam 164cm wzrostu i jakbym schudła do 50 kilo, bym wyglądała, jak chude, biedne dziecko... jakbym schudła do 45... to chyba jak uciekinier z obozu . Po analizie zdjęć, doszłam do wniosku, że najlepiej wyglądam przy wadze 55 kilo.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-07-18 o 12:28 |
|
|
|
#4374 | |||
|
Naczelny Hipster
|
Będą, będą, szczególnie, że zaczęłam to planować już w kwietniu bodajże
Wyrobiłabym się wcześniej, ale coś mi odchudzanie nie szło i cały czas twardo jest 54 ![]() Cytat:
Ja do butów się ślinię, ale rozumiem twój punkt widzenia, bo jak ktoś mi nie pasuje to nic mi się nie będzie podobać Cytat:
![]() Kurczę chyba powinnam założyć blogaska pro ana ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Ale też uważam, że na plus, zamiast kawę zagryzać twixem, iść zdrową dietę, to wszystko się poprawi. Włosy nawilżyć, naolejować i prostować. I jest od razu lepiej 2. Ymm, no ja 162, ale moja przyjaciółka 164 i przy 47kg też wygląda normalnie. Kwestia budowy |
|||
|
|
|
#4375 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
MonikaFaustyna - Ty masz 164 a ja .. - 10 cm od tego. ![]() Mimo wszystko dla większości ludzi waga poniżej 50 kilo to 'anoreksja' tylko szkoda, że ja maj teraz 49 czuje się grubo
|
|
#4376 |
|
Naczelny Hipster
|
Komentarze u Szarlize mówią, że naklejki są z Essence.
A buty kupiła 2 latat temu, why, oh why |
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to może ja mam taką budowę. Jak schudłam do 49 kilo, to się mnie pytali, czy jestem na coś chora .
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Naczelny Hipster
|
Ja jak przez chorobę schudłam do 47 to nie wyglądałam choro
Także tego Oddam 7kg w dobre ręce!Selfish, no właśnie po nicku poznałam i to dopiero po chwili Tak tak, założę bloga jak żona piłkarza i będę wrzucać swoje perfekcyjne jadłospisy i zdjęcia z siłki Dzisiaj ide na zumbę, czy ktoś mi zrobi focie?
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyne czego bym się obecnie pozbyła, to wiszącej skóry na brzuchu
. Cieszę się, że w końcu mam cycki haha.
|
|
|
|
#4380 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
póki co się ukrywam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

)
Bardzo ładna dziewczyna (od razu mówię), ale jak się jedzie na dół i przegląda jej posty to aż zaczyna to drażnić mnie. Za dużo zdjęć takich 

Ale też uważam, że na plus, zamiast kawę zagryzać twixem, iść zdrową dietę, to wszystko się poprawi. Włosy nawilżyć, naolejować i prostować. I jest od razu lepiej
Dzisiaj ide na zumbę, czy ktoś mi zrobi focie?