Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-18, 15:02   #1651
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
u mnie chyba tez trzeba bedzie tak zrobic. Poprosze kogos zeby go zgarnal, tyle ze trzeba by bylo go pilnowac w domu, a kto zrezygnuje z wesela zeby z pijakiem siedziec i go pilnowac

ehh...

dobra koniec marudzenia, trzeba wracac do pracy
U mnie nikt by ich nie pilnował. Tyle razy siedzieli sami w domu nawaleni w trzy dupy więc następny raz nie zrobi im różnicy. Z resztą i tak by poszli spać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:04   #1652
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
U mnie nikt by ich nie pilnował. Tyle razy siedzieli sami w domu nawaleni w trzy dupy więc następny raz nie zrobi im różnicy. Z resztą i tak by poszli spać
u mojego ojca sie agresor wlacza i on sam nie moze bym bo rozwali cale mieszkanie :conf used:

ale jest czas, pomyslimy co z nim zrobic

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:05   #1653
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dzwoniłam tam, gdzie będę zanosić suknie na poprawki i powiedziałam też o tej akcji, że wydaje mi się, że jest żółta. Powiedziały, żebym przywiozła to zobaczymy. Pyta jaki materiał, to mówię, że tiul... no i mówi, że niestety ten materiał żółknie... Ale powiedziała, żebym się nie marwtiła, bo jak coś to wymieni sie tą wierzchnią warstwę... No nic. Najwyżej dół sukni będzie bez zdobień.
No widzisz Suknia i tak jest strojna więc nawet jakby wymieniły wierzchnią warstwę to by nie straciła nic ze swego uroku.

Stary 2012-07-18, 15:27   #1654
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ojej...a czy ty juz kupilas te sukienke? Nie obraz sie ale mam wrazenie ze to zupelnie nie twoj fason. Jakos tak dziwnie uwydatnia ci ramiona. Mysle ze to wina tej szelki na szyji. A mierzylas jakies inne sukienki, bez szelek?
zdj jest robione od dolu więc może dlatego taki efekt wielkich ramion, w sumie ja mam z natury szerokie i ta sukienka bardzo mi je zwęziła czego może kiepskie zdjęcie nie obrazuje

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Strasznie podobają mi sie zwiewne sukienki, ale w tej cos mi nie pasuje. Moze gdyby nie było tej szelki na szyje, tylko dekolt w serduszko bo odcięcie w pasie jest bardzo fajne
i co do ramiączek to przymierzałam i jedank to już nie było to, talia była jeszcze szczuplejsza, ale że na jej tle nie mam kompleksów tak jak na tle szerokich ramion wybrałam szelkę na szyi by je zwęzić. Ogl całość mi się podoba no ale może faktycznie jest jak mówicie albo po prostu zdj przekłamało obraz

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Wiecie co jak byłam w salonie to pani krawcowa opowiadała mi sytuacje pewnej PM która kupiła suknię przez allegro za 500zł. Babka w ogłoszeniu pisała, że stan idealny, rozmiar w sam raz na tę laskę i wgl cud miód malinka. Przyszła kiecka i............ wielkie rozczarowanie, cała unorana od samoopalacza od wewnątrz od zewnątrz od fluidu, dół czarny.... 2 wielkie dziury I o 15 cm za krótka !
i że laska zrozpaczona to przyjechała do niej z tatusiem żeby coś z tym zrobiła... Wyszło ich doszycie halki, czyszczenie, zatuszowanie dziur, wymiana wszystkich fiszbin +- 1000 zł. Chcieli jej wcisnąć na wymianę tę kieckę a w zamian wypożyczy inną ale, że ta była na ogromnym kole w dodatku nie modna i na bardzo niską osobę to krawcowa do salonu jej nie chciała, skończyło się tak, że chcąc zaoszczędzić poszła do ślubu nieszczęśliwa w tragicznej sukni :/
Stary 2012-07-18, 15:30   #1655
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Wiecie co jak byłam w salonie to pani krawcowa opowiadała mi sytuacje pewnej PM która kupiła suknię przez allegro za 500zł. Babka w ogłoszeniu pisała, że stan idealny, rozmiar w sam raz na tę laskę i wgl cud miód malinka. Przyszła kiecka i............ wielkie rozczarowanie, cała unorana od samoopalacza od wewnątrz od zewnątrz od fluidu, dół czarny.... 2 wielkie dziury I o 15 cm za krótka !
i że laska zrozpaczona to przyjechała do niej z tatusiem żeby coś z tym zrobiła... Wyszło ich doszycie halki, czyszczenie, zatuszowanie dziur, wymiana wszystkich fiszbin +- 1000 zł. Chcieli jej wcisnąć na wymianę tę kieckę a w zamian wypożyczy inną ale, że ta była na ogromnym kole w dodatku nie modna i na bardzo niską osobę to krawcowa do salonu jej nie chciała, skończyło się tak, że chcąc zaoszczędzić poszła do ślubu nieszczęśliwa w tragicznej sukni :/
to mnie pocieszyłaś
Stary 2012-07-18, 15:36   #1656
kingsof
Raczkowanie

lepiej lekko żółta niż zasyfiała samoopalaczem, dziurawa, śmierdząca i za króka zawsze mogło być gorzej
Stary 2012-07-18, 15:37   #1657
maly_czlowieczek
Zadomowienie

nie nadrobię 60 stron......

zgłaszam się, że żyję, na relację na razie nie mam czasu, bo trwa przeprowadzka i zadamawianie się na nowym mieszkanku i ciągle coś jest do roboty.

Buziaki!
Stary 2012-07-18, 15:41   #1658
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wczoraj była burza mózgów wygarnęłam mu wszystko i co mi leży na sercu przyjął do wiadomości, kajał się że zrobił to z ciekawości itd no to mu zaznaczyłam że w takim układzie czy by się cieszył jak ja bym też tak robiła i szukała swoich eks i na sam koniec się pogodziliśmy jak to przystało na małżeństwo w ........

Przeleciałam was na szybko. Nie mam na nic czasu.. remont zjada nam masę czasu. Ale kupiliśmy dzisiaj prysznic. Przynajmniej jedna rzecz do przodu
Stary 2012-07-18, 15:46   #1659
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Przeleciałam was na szybko. Nie mam na nic czasu.. remont zjada nam masę czasu. Ale kupiliśmy dzisiaj prysznic. Przynajmniej jedna rzecz do przodu
przepraszam ale muszę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:48   #1660
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
przepraszam ale muszę
Czuję się przelecona

Paula: Jestem z Tobą myślami i mam nadzieje, że nic przykrego się nie wydarzy.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:49   #1661
megan713
Wtajemniczenie

Heja ho!

ale się u Was dzieje...!
Kilianna historia o oszczędnej koleżance mnie rozpromienia dzień po dzień, ale z drugiej strony czasem się zastanawiam jak to jest możliwe że taka osoba chodzi gdzieś po świecie i ma do tego takie podejście...? ok, oszczędność to dobra cecha - ale bez przesady!!! ona traktuje swoich gości jak dojne krowy!

Kindziu dobra wiadomość z tym Twoim TŻ...

Madziunisia Jesttem przekonana że się wszystko ułoży...z sukniami zawsze można czary mary zrobić i poprawić to i owo... nie martw sie na zapas.

Jamee gratki!!!!k laski:

Znacie może jakieś namiary na sprawdzonego karykaturzystę/karykaturzystkę? tak żeby zrobił ze zdjęcia portret który będzie na prezent dla rodziców? już raz się z TŻ nacięliśmy na jednego "artystę"....

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:50   #1662
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Czuję się przelecona
a ja nawet nie poczułam tak szybko było

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 15:55   #1663
morelka1987
Zadomowienie

Jaką farbę do włosów polecacie, ciemny brąz? Obecnie mam brąz troche ciemny, trochę jasny i chcę wyrównać. Przewaznie wychodzą mi czarne zaraz po farbowaniu co mnie strasznie denerwuje, dlatego chcę zrobic wczesniej żeby do slubu miec brąz. Robiłam niedawno henną tak wychwalaną wszędzie ale ja nie widze żadnej róznicy ani w kolorze ani w odzywieniu włosów. Dlatego wracam do sklepowych produktów.
Stary 2012-07-18, 16:01   #1664
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Heja ho!

ale się u Was dzieje...!
Kilianna historia o oszczędnej koleżance mnie rozpromienia dzień po dzień, ale z drugiej strony czasem się zastanawiam jak to jest możliwe że taka osoba chodzi gdzieś po świecie i ma do tego takie podejście...? ok, oszczędność to dobra cecha - ale bez przesady!!! ona traktuje swoich gości jak dojne krowy!

Kindziu dobra wiadomość z tym Twoim TŻ...

Madziunisia Jesttem przekonana że się wszystko ułoży...z sukniami zawsze można czary mary zrobić i poprawić to i owo... nie martw sie na zapas.

Jamee gratki!!!!k laski:

Znacie może jakieś namiary na sprawdzonego karykaturzystę/karykaturzystkę? tak żeby zrobił ze zdjęcia portret który będzie na prezent dla rodziców? już raz się z TŻ nacięliśmy na jednego "artystę"....
Roman Wieloch do znalezienia w Internecie (ma swoją stronkę), bądź na Allegro Zamówiłam u niego karykaturę moją i TŻ na walentynki Byłam bardzo zadowolona. Nawet widniejemy u niego na stronie
Stary 2012-07-18, 16:16   #1665
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
wrzucam moje dzisiejsze robotki reczne
Jakie urocze

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
odpisałam

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=142 przepraszam ale musiałam bo jak czytam te dzieciaki to ręce opadają
co za pipki z nich! sensacji szukają! niech swoje dupska oklepuja BTW Kuku, śliczną masz tą dupkę

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wróciłam z makijażu i jestem bardzo zadowolona Makijaż jest w odcieniach fioletu ale mój aparat jest już do wyrzucenia, na zdjęciach praktycznie nic nie widać. Wklejam parę ale nie sądzę, żebyście coś na nich dostrzegły. Generalnie makijaż na żywo jest piękny
Bardzo, bardzo ładny!

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
A co myślicie o takim koczku? Z przodu chyba warto byłoby puścić jakieś loki? Niebawem wybieram się na próbną i rozważam opcję koka.
Koczek super! Ale bez wypuszczania po bokach Jeżeli chcesz, mogę CI pokazać jak wygląda interpretacja drugiej fryzury ze zdjęć Kukowych na mojej głowie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ale mnie dzisiaj złapał dół
wczoraj się żaliłam na wspólokatorke- przyjaciółke a dzisiaj mam doła jak pomysle o weselu
Kochana, mam nadzieję, że jeszcze wszystko się poukłada i pójdzie po Twojej myśli, ściskam mocno!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 16:18   #1666
Anulka_p
Zakorzenienie

Dziewczyny mam ogromną prośbę Musimy wybrać piosenki dla rodziców. Męczymy się z tym już miesiąc i nic...Nie znosimy Cudownych rodziców mam, To dzięki wam. Chciałam- A ja wole moją moja mamę i Co powie tata, bo moim rodzicom by się spodobało, ale TŻ odradził mi ze względu na swoich. To piosenka dla obojga, więc musi podobać się całej czwórce.

Jakie wy macie/mieliście piosenki dla rodziców, bo już nie mam pomysłu?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 16:22   #1667
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam ogromną prośbę Musimy wybrać piosenki dla rodziców. Męczymy się z tym już miesiąc i nic...Nie znosimy Cudownych rodziców mam, To dzięki wam. Chciałam- A ja wole moją moja mamę i Co powie tata, bo moim rodzicom by się spodobało, ale TŻ odradził mi ze względu na swoich. To piosenka dla obojga, więc musi podobać się całej czwórce.

Jakie wy macie/mieliście piosenki dla rodziców, bo już nie mam pomysłu?
Też był problem, więc stanęło na zwykłym sto lat

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 16:43   #1668
Madziuniusia
Zakorzenienie

co taka cisza?
Stary 2012-07-18, 16:45   #1669
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
co taka cisza?
Też się zastanawiam właśnie nad tym

Stary 2012-07-18, 16:50   #1670
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Też się zastanawiam właśnie nad tym
ja też

moja sciana schnie zamalowałam na biało ehh marzy mi się tam pokój dziecka

ale narazie musi być odnowiony tylko;/

a co u Was nowego??
Stary 2012-07-18, 16:58   #1671
Madziuniusia
Zakorzenienie

ja uciekam na fitnes:P dziś w planach: bup, rowery, zumba, sauna będę ok 22:P
Stary 2012-07-18, 16:59   #1672
(kicia)
Zakorzenienie

uuu widze rozruba mnie ominęła nienawidzę jak ktoś o kimś gada na innych wątkach wiedząć że dana osoba może o tym przeczytać

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
łoooo jaka wojna między pmkami 2012 a 14. Dziewczyny, w tym roku koniec świata, więc one i tak nie dotrwają do swoich ślubów

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
to jednak będzie ten koniec świata? bo juz mialo nie byc, ze takim razie robię sobie przelew z konta firmowego i zwiewam za granice

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

bardzo ładny makijaż, taki rozświetlający i dziewczęcy

dziewczyny, miałyście/będziecie miały rajstopy czy pończochy? Co wg Was lepiej założyc? Myślicie, że wypada nic nie zakładać w razie upałów?
ja do 23 miałam pończochy samonośne ale po zmianie butów musiałam je ściągnąć bo mi spadały buty ale chłodniej mi yło

na poczcie zostawiłam wam wiadomość

wróciliśmy z zakupów wybraliśmy wstępnie płytki do przedpokoju kuchni i na balkon, drzwi do łazienki i pokoju. Kupiliśmy nowe żelazko i wagę do kuchni
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 17:09   #1673
Nattiv
Zakorzenienie

Ja Wam powiem, że wczoraj wieczorem powiedziałam Tż, żeby wciągnął brzuch. Tak się chłopak oburzył i przeszedł na taką dietę, że musiałam w niego wmuszać śniadanie

Stary 2012-07-18, 17:18   #1674
Cierpliwosc
Zadomowienie

hej hej!
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wita się z Wami pani magister
Pani Magister witaj w gronie wykwalifikowanych bezrobotnych no i za dni do ślubu
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dzisiaj jadę wysłać zaproszenia
a dzisiaj lub jutro przyjdą nasze meble do sypialni

co do odmawiania gości to u mnie była wymówka: odrazu mogę powiedzieć Ci że nie przyjdę.. pytam dlaczego : bo mam inne plany
ehm.. szkoda gadać.. inni nam jeszcze odmówili dlatego że akurat do sanatorium jadą
Sanatorium to nie więzienie, stamtąd można się urwać na dwa dni. Siostra mojej mamy i wujek też jadą, na razie mówią, żeby przy nich znak zapytania postawić, ale myślę, że będą.

Tylko tyle, bo jednak nie mogę teraz nadrabiać, ale wrócę

Ps Czytałam coś o zatargach z Pm2014, olejmy to zimnym moczem, bo ciepłego szkoda.
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 17:28   #1675
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dziewczyny, ile brać wody gazowanej i niegazowanej na osobę ?

10 dni...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 17:28   #1676
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
nie nadrobię 60 stron......

zgłaszam się, że żyję, na relację na razie nie mam czasu, bo trwa przeprowadzka i zadamawianie się na nowym mieszkanku i ciągle coś jest do roboty.

Buziaki!
Niech Wam się dobrze mieszka
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
przepraszam ale muszę
Nie ma śmiania. Wizażanki winny być przelatywane powoli
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
uuu widze rozruba mnie ominęła nienawidzę jak ktoś o kimś gada na innych wątkach wiedząć że dana osoba może o tym przeczytać

wróciliśmy z zakupów wybraliśmy wstępnie płytki do przedpokoju kuchni i na balkon, drzwi do łazienki i pokoju. Kupiliśmy nowe żelazko i wagę do kuchni
Ja już się nie mogę doczekać zakupów wykończeniowo-remontowych. Ale to dopiero we wrześniu po odbiorze mieszkania ... TŻ się śmieje, że znowu utonę w poszukiwaniach. Zamiast ślubnych dupereli na tapetę pójdą płytki, drzwi i farby Zostanę bobem budowniczym
Cytat:
Ja Wam powiem, że wczoraj wieczorem powiedziałam Tż, żeby wciągnął brzuch. Tak się chłopak oburzył i przeszedł na taką dietę, że musiałam w niego wmuszać śniadanie
Wjechałaś mu na ambicję

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2012-07-18 o 17:47
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 17:31   #1677
(kicia)
Zakorzenienie

ja to dziś cały praktiker przeszłam i leroy merlin tyyyle cudnych rzeczy widziałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-18, 17:36   #1678
a u d r e y
Wtajemniczenie

Co tu się kwa dzieje! jest tu jakiś cfaniak?
albo cfaniary?
Dziewczyny nic się nie denerwujcie! Szanowne PMki jak zaczną czuć PRAWDZIWY ślub na swoich barkach, czyli za jakieś.... 1.5 roku to wtedy pogadamy. Póki co w sprawach ślubnych mają mleko pod nosem i nijak nie sa w stanie wyobrazić sobie stresu który towarzyszy Nam

Ksiądz mi zmiażdżył system. Jedna z par przede mna biorących ślub dała mu nr do kontaktu żeby reszcie przekazał, a on o tym zaapomniał. oni dzisiaj wrócili z anglii, ugadani z babką od ubioru kościoła, a tu przed nimi i po nich ubiera z kolei inna babka obydwa śluby... i teraz awantura o co chodzi bo oni chca tamtą, a my swoją
było nas 2:1 par więc stanęło na naszym

Wpadam przelotem życzy miłego i zmykam po wińsko do biedry i potem na spotkanie z foto.

PS. Czuje się fejmys! ktoś czyta uważnie Nasz wątek.. DObrze że mają na to czas
Stary 2012-07-18, 17:43   #1679
Nattiv
Zakorzenienie

Dziewczyna wysłała mi listę utworów jakie grają na ślubach i jest tam nawet ELVIS NA SKRZYPCACH!!!

Stary 2012-07-18, 17:55   #1680
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Tak dygresja a propo afery z PM'14... Niektórym się chyba wydaje, że po ślubie to jest jak w komediach romantycznych "...i żyli długo i szczęśliwie..." Tylko szkoda, że w żadnej nie pokazują jak to jest po ślubie. Że to nie tylko patrzenie sobie w oczy i przytulanie, ale też obowiązki, odpowiedzialność, zmiany przez które trzeba przechodzić razem... itd., itp.

Chociaż nie, jest jedna z Jenifer Aniston "Marley i Ja" - polecam do pośmiania i popłakania. Pierwsza komedia zaczynająca się od ślubu!

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości