|
|
#1831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
no ja nie bo gdzie i na jakie wieczory ja będę chodziła , za bardzo tak jakby :strojna" sukienka , na wesela się nie nadaj moja moim zdaniem , więc wolę parę groszy odzyskać
|
|
#1832 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
myślę ,że pomysł z odwiedzinami i winkiem świetny , może dziewczyna jak was pozna to się przekona i zmieni zdanie Cytat:
Ja też nie lubię tego typu pamiątek ,my podziękujemy świadkom na weselu dedykując specjalnie dla nich jakąś ładną piosenkę , a po weselu zaprosimy ich na kolację z dobrym winkiem |
|||
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam i szukam i znaleźc nie mogę. Mianowicie chodzi mi o ładne uczesanie, fryzurę na ślub!!!
w necie zdjęcia sprzed 5 lat. A ja szukam czegoś ładnego, dodającego uroku, dziewczęcego i być może z kręconymi włosami półupiętymi, albo całkowicie spiętymi. eh cieżko sie na coś zdecydować.
|
#1836 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście nie wybrałam jeszcze tej jedynej
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
i c.d - luźne koczki
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
Bluesky89- wybrałas sposród nich tą jedyną?
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki , temat pewnie był poruszany ,ale nie chce mi sie grzebać po całym wątku
mianowicie , pochwalcie się jakie macie piosenki na pierwszy taniec ??Ja właśnie zaczęłam się nad tym zastanawiać chcielibyśmy coś polskiego ale nic nie mogę znaleźć co by mnie zainteresowało zależy nam na jakiejś piosence która nie będzie bardzo wolna Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-07-18 o 17:06 |
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
znalazłam i się zakochałam czerwone gitary- "wezmę cię ze sobą", a najważniejsze że podoba się i mi i tż http://www.youtube.com/watch?v=x2o0yGUWNYU
|
|
#1843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajna ![]() Cytat:
,a jest naprawdę bardzo ładna |
||
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1845 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
3 raz już dziś próbuję Wam odpisać i za każdym razem coś mi przeszkadza ale fajnie że znów lecimy z postami
![]() Cytat:
Fajnie że ludzie z takim serduchem do Was podchodzą oby wiecej takich było ![]() Jaką mieliście dedykacje dla świadków? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wychodzi na to ze musimy pilnować nie tylko Tz ale i siebie żeby nie być zbyt nadgorliwą ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35370003] ps. jak tam mój welon? ![]() [/QUOTE] O wróciłaś do nas ![]() Welon ma się świetnie. Miałam go na przymiarce ale mama z krawcową zaczęły krzyczeć ze welonu się nie pożycza itd Cytat:
![]() Buty dziś odebrałam Pan Sklerotyk opuścił mi nawet 5zł i bardzo przepraszał ![]() Cytat:
Cytat:
)
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-07-18 o 19:46 |
||||||||
|
|
|
#1846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miałaś 2 plenery? |
||||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eGP52nBPLiU powiedział ze on sie tym zajmie, poszuka czegos lepszego, wniosek taki, ze będzie ta piosenka ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dziękuje Katie99kasia, Bluesky89, magnusia za podesłanie mi fryzurek. Juz mam 3 wybrane ale na decyzje jeszcze nie pora ![]() Nasza piosenka to senny szept czerwonych gitar. Rytmiczna, ładne słowa... ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cos ten wizaż dziwnie dziś chodzi. dwa razy wyslal mi ta sama wiadomość...
|
|
#1849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my mamy kindla - z kimś takim jak Ty. a dziewczyny ile płaciłyście za spotkanie w poradii? ja znalazłam jedna która nas przymnie i ciekawi mnie to ile to kosztuje..
|
|
|
#1850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj same ciekawe miejsca są mogłabym tu godzinami opowiadać. Szkoda, że tam teraz pożary szaleją ![]() do jakiej miejscowości lecicie? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
oj same ciekawe miejsca są mogłabym tu godzinami opowiadać. Szkoda, że tam teraz pożary szaleją ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Znowu dawno mnie nie było i nie mam kiedy was nadrobić
Dużo się u mnie ostatnio dzieje w kwestii wesela i nie starcza mi czasu.Byłam na próbnej fryzurze i makijażu i powiem wam że jestem zadowolona Oh mogłabym już w niej zostać...Niestety okazało się że muszę jeszcze z 2kg schudnąć. Mam nadzieję że dam radę w 1,5 miesiąca. Oprócz tego zamówiliśmy autokar i odebraliśmy dokumenty z USC a jutro podpisujemy protokół. Mamy za sobą spotkania w kościele i zostały nam dwa w poradni. Ciągle nie mam sukienki na drugi dzień. Jakie wy macie koncepcje? Piosenki też nie mamy ![]() A jakie planujecie podziękowania dla rodziców? Ja myślę nad czymś fajnym i oryginalnym ale w sumie to nic mi do głowy nie przychodzi
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-07-18 o 21:28 |
|
|
|
#1852 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wloszka - doskonale cię rozumiem jeśli chodzi o takie dominujące nad facetem kobiety. u nas problem tkwi właśnie w żonie świadka...która jak przypuszczam ma do nas jakiś żal (nie wiem o co). przez to TŻ dowiedział się dzisiaj od swojej babci (sic!) że jego świadkowi urodziła się córka... bardzo mu było przykro z tego powodu, zwłaszcza, że nie dalej jak tydzień temu rozmawiali ze sobą telefonicznie... w waszym wypadku myślę że odwiedziny z winkiem to świetny pomysł! ![]() A propos pytań o bejbi, jak je będziecie mieli też się nie skończy - wtedy zaczną pytać kiedy kolejne moim zdaniem po pierwsze nie powinnyście się przejmować, po drugie zdać się na los. nasi znajomi przez ponad 8 lat starali się bez skutku, a potem jak lekarz zalecił im roczną przerwę od hormonów i zakazał starań o malucha to nagle po 2 miesiącach już w ciąży byli! my nie planowaliśmy maluszka tak szybko, a teraz sobie dnia bez tego słodziaka nie wyobrażamy choć ja przez lata miałam podejście że wogóle nie chcę dziecka ![]() Cytat:
![]() wybOrOowa - ja swoją kupowałam w komisie Jennifer Vaiano, nie wiem jakie są tam warunki pozostawienia, ale polecam się dowiedzieć, babeczki są przesympatyczne! Cytat:
pierwszy raz słyszę, ale wpada w uchoCytat:
ale na jedną wizytę moglibyśmy się wybraćDziewczyny, muszę się pochwalić! Dograliśmy dzisiaj menu w knajpie! i zamówiliśmy obrączki! JUPI! wiemy już jakie mamy rozmiary - ja mam 13, a TŻ 17 ![]() ps. mi też dzisiaj coś wizaz.pl szwankuje...myślałam że mi coś net lata ale inni mają ok |
||||
|
|
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
dorzucam zdjęcie obrączek
tak trochę obok tematu - słuchałam sobie waszych pierwszych piosenek i trafiłam na cudną kołysankę: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6AGMDrU8fNE |
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
my płaciliśmy 100zł (jedno spotkanie zamiast 3 na szczeście)
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ps. mi też się muli wizaż
|
|
|
#1856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy wiesz w jakim to dokładnie rejonie ale daleko od Alanyi ![]() Ale powiem Wam, że jakoś boje się lecieć w tym roku na wakacje, co to się teraz dzieje to szkoda gadać. Dziś zamach w Bułgarii... No świat oszalał... :/
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kresowe specjały (mięsne i serowe) na desce, tatar, śledzik barszczyk czerwony, żur i soljanka deska mięs / pierożki lub filet z suma (dla nie jedzących mięsa) na deser - tort (który dowieziemy) i lampka wina na początek niewiele tego, bo to tylko obiad Cytat:
|
||
|
|
|
#1858 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam porannie
Cytat:
Cytat:
U nas będzie tylko odśpiewane sto lat przez zespół i wszystkich gości, a później , my złożymy życzenia rodzicom (ale nie do mikrofonu , tylko podejdziemy i złożymy ciche osobiste życzenia ) i wręczymy im upominki . Co do upominków to jeszcze nie wiem co kupimy ![]() Na pewno nie będzie tańczenia w kółku do łzawej piosenki
|
||
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() same pyszności- śledzik, tatar, pierożki, żurek- MNIAM!!!
|
|
|
#1860 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie wybrałaś fryzury?;> Cytat:
)qmpela86- fryzurka BOMBA! bardzo mi się podoba ![]() Co do kiecki to Ci nie poradzę, bo na szczęście nie mam tego problemu (wesele jednodniowe). Sporo spraw załatwiłaś... gratuluję ![]() A podziękowania? hmmm my zrezygnowaliśmy z tradycyjnych podziękowań (piosenki i prezentów na weselu). Podziękujemy rodzicom po weselu na spokojnie, damy coś ładnego- myślę, ze alum ze zdjeciami ze ślubu i wesela plus jakiś drobiazg (kwestia do zastanowienia;/) Cytat:
Obrączki nieoklepane, oryginalneMuszę się pochwalić, ze wreszcie odbyliśmy pierwszą spowiedź przedślubną ![]() Jak czytam te wasze opowiadania o wakacjach to aż mnie ciągnie gdzieś nad morze, plażę... a tu w tym roku lipa nie jedziemy nigdzie (niestety wesele nas wykończy finansowo a pieniądze z weela wkładamy w remont ale mam nadzieję ze za rok wreszcie zaplanujemy prawdziwe wakacje
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

postanowiłam ją przerobić- skrócić i ufarbować i będę miała jako wieczorową 
za sesje i protokół.
?
myślę ,że pomysł z odwiedzinami i winkiem świetny , może dziewczyna jak was pozna to się przekona i zmieni zdanie
Może cos Ci wpadnie w oko 

16.06.2012
, cały czas przyjeżdżają do Nas ludzie z prezentami ślubnymi -cały czas jesteśmy w szoku.Wczoraj dostaliśmy wygrawerowaną skrzynkę na której są wypisane życzenia, a w środku butelka szampana i dwa kieliszki też wygrawerowane. Za☠☠☠i.... pamiątka 
Dużo się u mnie ostatnio dzieje w kwestii wesela i nie starcza mi czasu.
ale mam nadzieję ze za rok wreszcie zaplanujemy prawdziwe wakacje