|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Wreszcie Was doczytałam
![]() Orlico - ja mam tłustą skórę i używam peelingu enzymatycznego, żeby nie podrażnić i nie rozsiać nowych krostek na twarzy. Agniesia - po depilatorze strasznie wrastają mi włosy, robią się ranki i blizny :/ Cały czas je leczę tonikiem z kwasami i maścią z witaminą A, ale z tego co czytam, żeby to wygoić to czeka mnie długa droga... ![]() Widzę, że lipiec będzie udany pod względem zużyć ![]() Zrobiłyśmy dziś z mamą zamówienie z YR. Mama wzięła krem, a ja tankini. Za darmo będzie woda Comme Une Evidence (nie chcę liczyć już która to woda w przeciągu ostatnich 2 miesięcy, bo ciągle wymieniam się za wody...) i tusz do rzęs. Dostaniemy jeszcze żel SOS po opalaniu jako gratis
|
|
|
|
#782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzę, że intensywnie było ![]() No to się postaraj bardziej Cytat:
Było dużo rozbierania, idź koniecznie
|
|||
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie przyszedl aparat i...chyba jednak ten stary był dobry, tylko akumulatorki nawaliły
Zakupów raczej już nie będzie w tym miesiącu. Postanowiłam zużyć wszystkie zapasy. Nie mam tego duzo, ale też nie mam miejsca w szafkach, a tam gdzie mam zapasy zmiesciłabym coś innego. |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak stamtąd wyjeżdżam, to jest mi strasznie smutno. ![]() Nie bilansowałam się tutaj od dwóch miesięcy. Maj miałam ładny, w czerwcu zasypałam się kosmetykami z Pragi, a w lipcu zaszalałam w YR i wczoraj dokupiłam jeszcze dwie rzeczy w Rossie. Z zapasami mieszkam już w dwóch pudłach, daję sobie bana na kolejne zakupy.
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Daaaawno mnie nie było i szczerze mówiąc na dobre mi to wyszło, prawie nic nie kupiłam przez ostatnie miesiące. Z wątkiem w ogóle nie jestem na bieżąco i aż się boję czytać, bo znowu zaczniecie kusić.
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
carrolcia - witaj po przerwie
![]() Zuzylam krem pod oczy Ecollagen 3D+ Ori z metalowa kuleczka, bardzo dobry, polecam
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zużyłam żel pod prysznic Radox, kupiony rok temu w Koszycach.
|
#792 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja kupiłam 2 Radoxy na Słowacji jak byłam rok temu z TZem ioba jeszcze nie ruszone
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ok, czekam!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co tam słychać u Ciebie? Ostatnio nawet kuszenie się o dziwo uspokoiło ![]() Do mnie przyszła wymianka - szminka NYX i lakier Essence W zamiar wysłałam cienie Revlon.
|
|||
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), 1 Tetesept,
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam maseczkę wulkaniczną z limonką z Biochemii Urody.
Była prawie rok przeterminowana Ale to taki proszek, więc nic się z nią nie stało. Rozrabiałam zawsze z hydrolatem i nie było problemów A ostatnie 2-3 razy dodałam jeszcze kilka kropel żelu hialuronowego ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Poszła też saszetkowa maseczka Rival de Loop z aloesem - całkiem niezła. |
|
|
|
#796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio uspokoiło się? To może nawet przeczytam trochę zaległych stron, ale odrobinę się boję. ![]() A na wątku jakieś spektakularne wydarzenia były? Jak tam Wasze brzuszki?
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2012-07-18 o 16:32 |
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimka na jakie kosmetyki w Pradze warto zwrócić uwagę?
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też kolejne zużycia
-bebeauty żel peelingujący do mycia twarzy -szampon brzozowy Barwa i tym samym mam 6 zużyć i tyle samo przybyło więc jest dobrze .w lipcu i sierpniu raczej nie poszaleje zakupowo-kosmetycznie , czekają mnie wydatki "szkolne", meblowo-podręcznikowe więc drogerie omijam szerokim łukiem, sklepy on-line kosmetyczne i wszelkie katalogi też ![]() oby zapasy tego co szybko zużywam starczyły do września
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam zrobić bilans kosmetyczny, ale chyba zacznę od przyszłego miesiąca, bo w połowie się pogubiłam
![]() Za to zużyłam wczoraj balsam do ciała Jeszcze 3 czekają w szafce i mogę iść na balsamowe zakupy
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
To oddaj na cele dobroczynne te swoje i będzie pretekst do zakupów
Teraz wpadłam w nałóg zakupów perfumowych a one są o tyle gorsze, że zajmują mało miejsca w szafce ale konto szybko pustoszeje
|
#802 |
|
Konto usunięte
|
A spisałaś sobie cały zbiór? To bardzo pomaga w odwyku...
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35381292]A spisałaś sobie cały zbiór? To bardzo pomaga w odwyku...[/QUOTE]
Ale wszystkie kosmetyki jakie posiadam? To bym musiała dobre parę kartek spisać W każdym razie mam osobną półkę na kosmetyki, które są jeszcze nietknięte i czekają aż skończę poprzedni
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje! Nie tak mało.
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w krótkim czasie moja kolekcja powiększyła się o:100ml EA Green Tea 30ml EA Sunflower 10ml Escady Absolutely Me - odlewka 5ml Amethyst - odlewka 10ml Burberry The Beat - odlewka ![]() To wszystko w mniej niż miesiąc
|
|
#806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie ten plik zajmuje 3,5 strony, a mam w dwóch kolumnach i czcionką 10px
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35381573]Tak, wszystkie
![]() U mnie ten plik zajmuje 3,5 strony, a mam w dwóch kolumnach i czcionką 10px [/QUOTE]No i ok, spisałaś sobie to i co z tym robisz? Jak coś zużyjesz to wykreślasz i tylko po to ta lista? Bo chyba dzisiaj jestem mało kumata i nie wiem Ale taki dzień chyba
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
Ja zużyję, to zaznaczam na czerwono, a nowe dopisuję na zielono, w ten sposób mam też wgląd w to, jak mi idzie miesiąc
A na koniec miesiąca usuwam czerwone, a zielone robię czarnymi i zaczynam od nowa ![]() Przydaje mi się ta lista, bo mam podzielone na kategorie i podzielone wg daty ważności, więc patrzę na listę i widzę, np. po jaki balsam powinnam teraz sięgnąć. No i wygodniej mi otworzyć plik i zobaczyć czego ile mam i co w ogóle mam niż przekopać wielką półkę, wielki karton i jeszcze szafkę w łazience - wszędzie tam, gdzie trzymam kosmetyki. Ale ja jestem ogólnie "maniakalnie rozganizowana" pod tym względem i robię listy wszystkiego, więc... ![]() Choć większość dziewczyn tutaj też ma spisany cały zbiór. |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35381716]Ja zużyję, to zaznaczam na czerwono, a nowe dopisuję na zielono, w ten sposób mam też wgląd w to, jak mi idzie miesiąc
A na koniec miesiąca usuwam czerwone, a zielone robię czarnymi i zaczynam od nowa ![]() Przydaje mi się ta lista, bo mam podzielone na kategorie i podzielone wg daty ważności, więc patrzę na listę i widzę, np. po jaki balsam powinnam teraz sięgnąć. No i wygodniej mi otworzyć plik i zobaczyć czego ile mam i co w ogóle mam niż przekopać wielką półkę, wielki karton i jeszcze szafkę w łazience - wszędzie tam, gdzie trzymam kosmetyki. Ale ja jestem ogólnie "maniakalnie rozganizowana" pod tym względem i robię listy wszystkiego, więc... ![]() Choć większość dziewczyn tutaj też ma spisany cały zbiór.[/QUOTE] To chyba spróbuję to wszystko również ogarnąć w ten sposób Pewnie jutro zabiorę się za pisanie listy
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chcesz to dla przykładu prześlę Ci swoją, choć może przerazić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

. Może TŻ wybaczy, jeśli zniknę na te 2 godzinki z domu, podczas gdy on będzie dziubał swoją zleconą robótkę
Było dużo rozbierania, idź koniecznie 

Maj miałam ładny, w czerwcu zasypałam się kosmetykami z Pragi, a w lipcu zaszalałam w YR i wczoraj dokupiłam jeszcze dwie rzeczy w Rossie.
To może nawet przeczytam trochę zaległych stron, ale odrobinę się boję.