|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
![]() widzę że Strong urodziła, Kochana Gratuluję!!! Wracajcie szybko do domu! I całuski od nas dla was Bika super te przyborniki, szkoda że w Pl takich nie ma, ja też mam mało miejsca w szafkach i sobie wymyśliłam że kupię taką otwarty regał i do niego włożę koszyki z rzeczami dzidziolka coś w tym stylu http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...%3Disch&itbs=1
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Bosze STRONG JUŻ URODZIŁAŚ ?
SZOK ![]() GRATULACJE!!!!
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Strippi, jaki cudny torcik
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
Sterylizacja to nie krzywda - na prawdę! To byłoby z korzyścią dla kici. Przecież jeden kot też nie jest w stanie znieść nie wiadomo ile miotów, jeśli ona ma okazję, to będzie w ciąży często. Sterylizacja to rutynowy zabieg, który sprawi, że będziecie się cieszyć swoim kotkiem, a nie borykać z szukaniem domu dla kociąt, oddawaniem w nie do końca pewne ręce itp. Jest tyle kociąt w schroniskach, nie ma sensu 'dokładać' nowych, które nie wiadomo, jaki dom znajdą! Uwierz mi, sterylizacja to dobra decyzja! Cytat:
W ogóle nie wiem jak dziewczyny, ale ja odczuwam niedosyt zdjęć Lenki ![]() Urodziła, urodziła. Tak to gniazdo wiła i wiła, wysprzątała wszystko, że Kamilek już był ciekawy co ta matka tyle na tej szmacie lata i jak tam lśni, więc wyskoczył wcześniej
|
||
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia a co u was, jak Lena, grzeczna? A jak ty się czujesz? Ślicznego masz avka
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Mona to daj nam znać, jak już się dowiesz!!
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleństfo pewnie że dam znać
na listę możesz wpisać że oczekujemy Oliwii lub Dawida
|
#3727 |
|
Wtajemniczenie
|
Bikus , Malenstffo wiedzialam ze mnie nie zawwiedziecie i pomyslicie o mnie
![]() ![]() Zaaabcia super ze Dominis tak slicznie rosnie Strong, a Ty juz sily na wizaz masz, odpoczywaj kobieto |
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu mi Dawida zabrali Today
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się robi po pierwszej rui? wiecie co ten co u nas został dzisiaj cały dzień chodzi i miąka (nie miauczy jeszcze) i chyba szuka tamtego... aż się serce kraja. Jak go wezmę na ręce to wlepia we mnie te ślepia i też rozdziawia papkę próbując wydać dźwięki... tak mi przykro... ![]() Do tego cały czas te wyrzuty- ciągle myślę, że to jednak tamten powinien z nami zostać boże jaka ja jestem głupia ale cóż taki typ... |
|
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana nie martw sie kotkiem, daj mu dużo ciepła to mu tęsknota minie, a jabys oddała tego to znów byś sie zastanawiała czy dobrze zrobiłaś
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
podeślę jutro, bo już dziś padam na twarz
już daję <kawałek_tortu> Cytat:
dziękuję
|
|
|
#3732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupilam lozeczko 140x70 ktore potem mozna przerobic na tapczanik (uwazam ze troche za duza ale tu to chyba standard) i do tego byl baldachim i ochraniacze na lozeczko.Lozeczko jest bez szuflady.Przewijak mam na lozeczko
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam czasu przy małym siedzieć tyle co wcześniej, dlatego też wolę zajrzeć do k. , a tu często przelatuję....moje posty też często są pomijane, albo odpowiedzą ze 2-3 osoby....ale w sumie to co się dziwić, jak nie czują sie ze mną związane przez to właśnie, ze nie siedzę tyle ile bym chciała....
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokazesz
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne ze pokaze
![]() jak tylko Tz udostepni mi kompa to wkleje zdj.
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne ze pokaze
![]() jak tylko Tz udostepni mi kompa to wkleje zdj.
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wizaż coś nawala dziś.
Baobabku, ale to chyba normalne, że dziewczyny które siedzą tu dużo więcej ze sobą gadają i bardziej pamiętają co się dzieje Powiem szczerze, że jestem zmęczona. Sypialnia wygląda w miarę, ale jeszcze nawet nie zaczęłam przenosić ciuchów...więc fotki dopiero jutro... szczególnie, że nie ma jeszcze lampy ![]() Wkurza mnie, że po remoncie jednego pokoju trzeba sprzątać całe mieszkanie!! Wszystko w syfie. Ogarnia mnie złość na samą myśl o sprzątaniu
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-07-18 o 21:51 |
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Bikuś
za prasowanie. Monia moja dziś dopiero 2 miesiące skończła, ale już widac jaka z niej żywa dziewczynka ![]() Nikita ![]() Tomalinko ![]() Strippi śliczny tort ![]() Mona ja mam łożeczko 60x120. Przewijak też mam i używam. Jutro szczepienie małej. Onyks i jak?? |
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
onyks i jak
kurcze jestem w szoku bo moj smerf juz od godziny spi.... zawsze czekal na meza az wroci z pracy
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
no nawala
![]() a teraz mam czas ![]() Powodzenia Onyks ![]() Bylam pobiegac ![]() Niedawno wrocilam, wykapalam sie, wybalsamowalam i leze
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
noz ludzie mi tez wizaz zamula,
dla mnie to raczej normalne ze dziewczyny ktore wiecej czasu spedzaja tu na forum sa bardziej z soba zzyte i czesciej sobie odpisuja, ja tam mimo wszystko lubie tutaj zagladac ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- dobranoc
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was kochane
![]() Jejku , ale mnie długo tu nie było. Ale czasu troszkę brakowało. Podczas mojej nieobecności sporo się działo Zrobiłam prawko i obroniłam magistra i jestem z siebie bardzo dumna Malensstfo – gratuluję ci fasoleczki ![]() Strong – Kamilek spieszył się na świat widzę Najważniejsze , że wszystko dobrze ![]() Mona_ja – słyszałam od wielu znajomych , że usg 3D i 4 D to coś fantastycznego, podobno warte zobaczenia bobaska Mrowinka – 3mam kciuki za odchudzanie (sama ciągle zaczynam diety, ale ciężko mi w nich wytrwać ) |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Metka
![]() Blonde ![]() Mi tez wizaż zamula
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko, trzymam kciuki!
![]() Madziu - za szczepienie ![]() Bika, i ja mam dla Ciebie pół szafy frajdy A tak serio ogromne brawa za wyprasowanie! (choć obstawiam, że Ty jeszcze prawdziwej sterty nie widziałaś - jakbyś chciała nadrobić braki, zapraszam ) I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! ![]() Wymiękam... Już naprawdę chciałam zakończyć temat, ale... emigra, płyniesz. Czuję się wręcz wyróżniona - ciągle piszesz, że to było do mnie, że odnosiłaś się do mojej wypowiedzi, że to ja Cię uraziłam i to ja (wg Ciebie) zmieszałam matki karmiące z błotem. A jak któraś z dziewczyn pisze, jak odebrała Twoje wypowiedzi, to od razu zaczynasz się tłumaczyć, że nie o to chodziło, że piszesz w pośpiechu. Sorry, ja też piszę w pośpiechu ale jakoś niespecjalnie się tłumaczę - widocznie wiem, co chcę przekazać ![]() Nie wiem, po co to tupanie nóżką i odchodzenie - zwracasz na siebie uwagę czy jak? Chcesz odejść - to odejdź na dobre, a nie grozisz po raz 10ty. Chciałam tylko zauważyć, że tak grzmisz nad tym, co napisałam, i wszystkie dalsze przykrości (sprowadzające się do "Nie jesteś matką to się nie odzywaj") kierujesz w moją stronę - szkoda, że umknęło Ci, że mnóstwo dziewczyn zgodziło się w 100% z tym, co napisałam. Ale tak, to mój nick przy tych okrutnych wypowiedziach widniał Mam wrażenie, że po prostu moja obecność jest Ci tutaj nie na rękę - ot. Nie wiem, czemu. Chyba niepotrzebnie wcześniej broniłam Twoich racji - bo jak widać po obecnej sytuacji piszesz w pośpiechu i teraz nie wiem, czego broniłam - skoro Ty sama nie wiesz, co piszesz... Przestań po prostu czytać moje posty - przestanie razić Cię zdanie nic nieznaczącej dla Ciebie osoby - bo co może prezentować sobią dziunia, która nie ma dziecka... Strippi, kółko wzajemnej adoracji... Myśl jak chcesz. Ja tego tak nie widzę. Owszem, nie zawsze każdemu się odpisuje, bo zwyczajnie nie jest się w stanie. Za dużo nas jest, część też jest z doskoku. Ale nie pisz, że zapomniałyśmy, bo kiedy ostatnio chuchałyśmy i dmuchałyśmy na Twoją ciążę, martwiłyśmy się o pracę i radziłyśmy rezygnację, to się wkurzałaś i odebrałaś nasze troski jako "Jesteś wyrodną matką". Może też dlatego, że tak ostatnio odebrałaś nasze dobre intencje i powiedziałaś, że opuszczasz na jakiś czas wątek (wydaje mi się, że to padło), nie pytamy codziennie co u Strippi. Piszę to za siebie - żeby nie było, że w imieniu ogółu... A jeśli chodzi o zauważanie czy też nie... Jak zniknęłam na 2 tygodnie, to tylko Strong zauważyła, że mnie nie ma. Ale ogarnęłam się czasowo i wróciłam, bo bardzo miło spędzam tu czas i od kiedy z Wami jestem bardzo wiele się nauczyłam. I nie oczekuję, że codziennie połowa dziewczyn będzie mnie wzywać i tęsknić. Nie zawsze jest czas, ale jeśli jest - wpadam. Bo lubię. Wbrew pozorom pamiętamy ![]() Skończyłam wywód, dziękuję za wysłuchanie
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujšcych, starajšcych, mam i cišż - rurki z Biedry jemy wcišż!
Cytat:
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
Witam się z wanny ( ) i lecę nadrabiać! Wróciłam właśnie z basenu, na którym zasnęłam na słońcu... Czuję, że wieczorem będzie ciekawie
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
identyko...ale ja na serio poproszę, bo moje kubki smakowe nadal niezaspokojone ![]() Chyba się pochlastam, jutro pobudka o 5 i w piątek też miłego ranka w łóżku
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmykam spac.... dobranoc
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle sukcesów w tak krótkim czasie ![]() Dla mnie prawo jazdy to marzenie ściętej głowy... chciałabym...ale bardzo się boję. W związku z tym jestem skazana na komunikację miejską - chyba do końca życia. Co do diet, mam tak samo Aaby, aleś się nagadała ![]() Czy na pewno warto dalej ciągnąć ten temat? Ana, zgadzam się, że jak byś zostawiła drugiego kotka, to byś się też zadręczała. Po prostu ciężko pozbyć takiej małej słodyczki. Pamiętaj, sterylizacja to dobra rzecz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

na listę możesz wpisać że oczekujemy Oliwii lub Dawida

dawaj kawałek, ale to biegusieeeem... 

identyko...