|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koty- część V
Nadrobiłam wszystko co napisałyście, chciałam obejrzeć zdjęcia a tu po kliku "database error". Zastanawiam się czy to coś z wizażem czy to wina mojego wspaniałego ostatnimi czasy internetu
![]() Widziałam że poruszyłyście temat drapaków. Ja początkowo myślałam o kupnie drapaka w sklepie internetowym ale właścicielka hodowli powiedziała żeby lepiej zamówić z allegro bo są też fajne i tańsze. Wertowałam all i jednak sprzedawcy drapaków którymi się interesuję mają trochę negatywów i komentarzy neutralnych dlatego jednak chyba wrócę do punktu wyjścia. Wolę mieć coś lepszego co ma dobre opinie i dodatkowo mogę sobie pooglądać realne zdjęcia drapaków i dorosłych kotów na nich. Ja na pierwszym miejscu będę stawiała stabilność bo Irys jak dojrzeje to pewnie będzie ważył 8kg, no i wysokość bo SIBy lubią wysoko skakać. Marzy mi się coś fajnego, stabilnego, o wysokości ponad 1,70 za troszkę ponad 200 zł
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
to coś z wizażem
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
No, z Wizażem problemy. Ale mój internet też do
Roznosi mnie ![]() Młody dzisiaj trawę wyrzygał. Szkoda mi chłopaka, zawsze tak biedny płacze boleśnie jak ma haftnąć ![]() A potem patrzył na te rzygi i fiflakował zapraszał je do zabawy??? |
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
On nie korzysta z zadnych rzeczy, ktore mial u poprzedniego wlasciciela, moze ma jakas traume..
taki tylko czerwony, bordowy http://www.zooplus.pl/shop/koty/drap...ly/80_cm/49259 W ogóle na nim nie siedzi, nie drapie. Spi u mnie za lozkim, lub u rodzicow pod lozkiem, a drapie rozne rzeczy np, moja mate do cwiczen jak jest w pozycji pionowej , ściane na tarasie i jak jest dywan zwiniety to drapie czesc od podlogi.Mam pytanie do wlascicielek persow. Czy wasze koty przychodza do was na kolana, chca sie bawic, czy leza, spia i czasami poparaduja po pokoju? Moj nie chce lezec na kolanach, nie bawi sie, daje sie glaskac i czesac, ale nie przychodzi sam do mnie, taki zdystansowany. Czy to normalne? Wczesniej sie nim nie interesowano, nie zwracano na niego uwagi, a u nas tej uwagi ma az za duzo chyba
Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2012-07-19 o 07:32 |
|
|
|
#335 |
|
Nie depcze krokusów
|
coffee lover - mój olewał drapak, musiałam go przyuczać. Lepiej poświęcić swój czas i energię niż pozwolić na patroszenie kanapy.
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Mój przed chwilką zrobił sraczke i musialam go znowu myc z kupki rzadkiej, pupke i lapki. Ale sie wyrywal, nie wiem co to bedzie jak go bedziemy kapac.
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, zapomniałam Wam powiedzieć - Srajtunio zamienił kartony na reklamówkę - żulówkę
Tak nawiasem to nie mogę przeżyć, czemu wątek nie jest oceniony na 5
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Hej
ja też mam problemy z netem - czasem łapie, częściej nie :/ Anitast, przykro mi, że Fuffy odszedł za TM... Był moim ulubieńcem w Twojej kociarni... Coffe lover, kotuś śliczny. Może dlatego jest taki zdystansowany, bo wcześniej był zdany tylko na siebie i po prostu nie rozumie, że pieszczoty od Pańci to przyjemna sprawa? Miskaa, bardzo fajne i kociaki i psiaki
|
|
#339 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jak dzisiaj?
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#341 |
|
Kazar Lady
|
właśnie odczuwam zwiększoną "radość" z ich posiadania w ciągu 2 dni z CZEMA byłam u weta ![]() i tak jak podanie psu tabletki to fraszka,. to z kotami mam przeboje |
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 |
|
Nie depcze krokusów
|
Od miesiąca podaję kotu tabletkę codziennie. Było trochę ślinienia i plucie, ale przyzwyczaił się, ładnie połyka. Dawałam mu po wsadzeniu tabletki smakołyki, więc grzecznie połykał i może nawet mu się spodobało, bo już się nie wyrywa...
Mój olewał, więc bawiłam się z nim przez jakiś czas tylko na drapaku, jeździłam po nim myszkami, piórkami, aż sam wskakiwał i drapał zaciekle, jak chciał się bawić. Największy efekt jednak odniosłam sprowadzając kota, który uwielbiał drapanie. Mój leciał drapać chyba z zazdrości i już mu zostało.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-07-19 o 10:53 |
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesza sie na nim jak małpka
|
|
#346 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
BTW wczoraj czekaliśmy na gości iwszystkie 4 futra jednocześnie sie myły, czyli to powiedzonko o myjących sie kotach na gości chyba jest prawdziwe
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też się tak mówi
|
|
|
|
|
#348 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mój się ciągle myje i nikt do mnie nie przychodzi
|
|
#349 |
|
Kazar Lady
|
no no ejjjjj a juz sie cieszyłam, ze to działą
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to się tyczy tylko mycia łebka, kiedy kot sięga łapką aż za uszko. To wtedy jest, że ze strony, w którą "sięga", przyjadą
|
|
|
|
#351 |
|
Nie depcze krokusów
|
hmm... <myśli, myśli> z tej strony mam komendę policji...
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
Anitast
bardzo mi przykro z powodu Puffiego jestem w szoku, nie pisałaś nic
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
Eh zaczął się wakacyjny sezon i znowu kociaki na potęgę znajdowane w różnych dziwnych miejscach. Mój psiak parę dni temu znalazł tą kotkę, była tak wyczerpana, że nawet nie miała siły uciekać. Mimo, że widać, że dzikusem powoli aklimatyzuje się w domu, bo dołączyła do mojego zwierzyńca
![]() Wracam teraz do domu po parodniowej nieobecności, to zrobię jej jakieś porządniejsze foty
|
|
|
|
#355 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cześć, śnieżynko
|
|
#356 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Konkurencja dla Chama
|
|
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
No jest calutka biała
Nawet najmniejszego ciemnego miejsca nie ma Po części powód dla którego rodzina stwierdziła, że przygarniamy na stałe
|
|
|
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wygłaskaj ją ode mnie i wymrusiaj od Nensi Anitast nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam!! tak mi przykro!
Nensi 22.09.11 6.08.2014r. ![]() ![]() Edytowane przez Lenka 91 Czas edycji: 2012-07-19 o 16:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

, ściane na tarasie i jak jest dywan zwiniety to drapie czesc od podlogi.