|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Niezależnie od oleju.
|
|
|
#1202 |
|
keep calm and contour on
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
moze w koncu uda mi sie napisac jakis post...
otoz dzisiaj przezylam bardzo dramatyczna przygode odkrylam niedawno,ze w moim miescie jest tk maxx.. ale na drugim koncu. Na trasie na lotnisko (a jak sie domyslacie lotnisko nie jest w centrum). Ale mysle sobie, ok, mam czas, wezme ksiazke i jade "na lakiery". Najpierw jechalam tramwajem prawie godzine ! potem mialam sie przesiasc w autobus. Ide na przystanek autobusowy a tam na liscie przystankow nie ma tej ulicy co jest tk maxx potem sie zorientowalam ze to mial byc przystanek w druga strone Kupilam set cc foil, byly jeszcze: cc alter ego (fajne,ale kilka musialabym oddac bo mi sie nie podobaly a nie chce mi sie bawic w odsprzedawanie, boho jasne i ciemne -jakies takie malo oryginalne. byly sety 4 opi za 100 ale to maly deal w zasadzie i 5 orly za 40 zl, ale brzydkie kolory byly i mala porcelanka ktora juz mam. Chce wracac. Okazuje sie ze te busy sa do roznych dzielnic:wybieram centrum bo tam mieszkam. To najpierw pojechal na drugi koniec miasta. Wysiadlam i tramwajem musialam znow zawracac zdjecie kosmetykow w zalaczniku. Kupilam tez pare ciuchow ale nie wiem czy was to interesuje ![]()
If you want to appease me, compliment my brain. Edytowane przez Pilar1899 Czas edycji: 2012-07-18 o 23:04 |
|
|
|
#1203 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten kolor.. Cytat:
![]() Ale te flejksy śliczne. ![]() Cytat:
Wyjdź i NIE wracaj. Cytat:
Ale jak się go pięknie zmywa.. Jeny co się dzieję z wizażem.. Pilar ale zakupy! ![]() Pokaż ciuchy, ja lubię. ![]() Dzisiaj mam tak zjechany humor, że nawet zastanawiałam się czy nadrabiać. Pokłuciłam się ze wszystkimi co mogłam i nie mam ochoty na nic, mam dosyć. Edytowane przez trellemorele Czas edycji: 2012-07-18 o 23:06 |
||||
|
|
|
#1204 |
|
keep calm and contour on
|
Trelle czyżby zanosiło Ci się na to samo co mnie?
Idź na dobrą kawę , ja polecam sticky toffee w coffee heaven na takie humory i od razu jakoś tak fajniej tzn nie teraz,tylko jutro
|
|
#1205 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Jaaaa a Natura... ![]() Poka ciuszki ![]() Cytat:
Mówisz, że ciężko? |
|||
|
|
|
#1206 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham kawę w coffe&heaven ale najbliżej mam w Szczecinie więc dopiero w piątek się jej napiję.. Latte karmelowe. ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Oj ciężko.. Wybacz, z Wami to jedynie moge się odstresować.
|
||
|
|
|
#1207 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to moje Pokryte odżywką Eveline 8w1
|
|
|
|
|
#1209 | ||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() To jest dobre! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak się nie da, jak się da Cytat:
Ja też. Mam wyjawić nicka? |
||||||
|
|
|
#1210 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Nie dało się działać z wizażem Preziu, w Tobie i Naturze nadzieja
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Mam dziś urwanie głowy.Muszę iść zamówić ciastka,umyć okna,pojechać na miasto,odebrać ciastka,iść do lekarza,zrobić obiad, posprzątać w domu,posprzątać u sierści...A i jeszcze muszę paznokcie pomalować
|
|
|
|
#1212 | |||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, ze nie wczoraj... ![]() Nooo od 6.38 dokładnie. ![]() Cytat:
Ty też??! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ewalucja- nie zacytowało mi. Piórka fajne, ale ten brokat wczoraj..... Dziewczyny, wczorajszy dzień był absolutnie cudownie wspaniały
|
|||||||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() Za chwilę ogarnę zdjęcia. Chciałam tylko wylać żale... Śniegowa na żywo wygląda jeszcze młodziej niż na zdjęciach Tak! To możliwe! Było suuuuuper!!! Szkoda, że nie mogłam dłużej zostać ![]() Trzeba to koniecznie jeszcze powtórzyć
|
|
|
|
#1214 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Szkoda. To fakt Nadrobimy następnym razem |
|
|
|
|
#1215 | |||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
co do Natury to nie było Twoich lakierów Cytat:
morze tak uspokaja Cytat:
trzeba było powiedzieć że było do dupy i dobrze,że nas nie było
|
|
|
#1216 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Strażnik Wizażu
|
Co?
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- No właśnie będzie nam teraz przykro |
|
|
|
#1218 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1220 |
|
szef wszystkich szefów
|
Dlaczego nikt nie pisze, że było beznadziejnie
|
|
|
|
#1221 |
|
Konto usunięte
|
Heloł
![]() Zazdraszam spotkania ![]() Chyba już umiem po łuku jeździć. Wczoraj jeździłam, przedwczoraj, jeszcze dzisiaj albo jutro pojeżdżę i tak to 1 sierpnia. Zrobię górkę z kilka razy i przynamniej z placu mnie wypuszczą Wczoraj na 10 razy może z raz mi nie wyszło, mogłam wcześniej się dowiedzieć że i w lusterko się patrzy ![]()
|
|
|
|
#1222 |
|
Oby do wiosny
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;35387440]Heloł
![]() Zazdraszam spotkania ![]() Chyba już umiem po łuku jeździć. Wczoraj jeździłam, przedwczoraj, jeszcze dzisiaj albo jutro pojeżdżę i tak to 1 sierpnia. Zrobię górkę z kilka razy i przynamniej z placu mnie wypuszczą Wczoraj na 10 razy może z raz mi nie wyszło, mogłam wcześniej się dowiedzieć że i w lusterko się patrzy ![]() [/QUOTE]Hahaha czasem najprostsze rozwiązania są tymi najbardziej skomplikowanymi Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-07-19 o 09:47 |
|
|
|
#1223 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;35387440]Heloł
![]() Zazdraszam spotkania ![]() Chyba już umiem po łuku jeździć. Wczoraj jeździłam, przedwczoraj, jeszcze dzisiaj albo jutro pojeżdżę i tak to 1 sierpnia. Zrobię górkę z kilka razy i przynamniej z placu mnie wypuszczą Wczoraj na 10 razy może z raz mi nie wyszło, mogłam wcześniej się dowiedzieć że i w lusterko się patrzy ![]() [/QUOTE]Mnie składali lusterka |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam pozdrowienia z wczoraj
![]() I pamiątki z wizyty w Stolicy ![]() Resztę zdjęć zaraz podeślę na maila tak jak się umawialiśmy Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-01-03 o 09:55 |
|
|
|
#1225 |
|
szef wszystkich szefów
|
Karola, czy ja tam widzę holosia?
![]() Śniegowa, poka pazurki
|
|
|
|
#1226 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Ja chcę te z Essence C&G
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Wredne baby. Mogłybyście się wzruszyć tymi pozdrowieniami, podziękować czy coś
A te o lakierach ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Wysłałam zdjęcia na maila wątkowego. Sprawdźcie, czy doszły i czy można je rozpakować. Jak coś będzie nie tak, to dajcie znać
|
|
|
|
#1228 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to holosiowa Chinka przygarnięta przez Beatkę ![]() A są tam na fotce Nooo.... Cytat:
Fotki działają
Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-07-19 o 10:36 |
|||
|
|
|
#1229 |
|
Strażnik Wizażu
|
Aaaa, focie!
jakoś inaczej wyglądacie na tych zdjęciach Śniegowa rozwaliła system Ty nie masz 20 lat nawet kobieto ![]() Szyszek, co jesz Lolli, oddawaj cerę i oczy a ewalucja włosy, wiadomo ;P i paznokcieeee, obie!Karola, mało Cię na zdjęciach Czemu myślałam, że Was będzie więcej? i fotek też...
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-07-19 o 10:51 |
|
|
|
#1230 |
|
Konto usunięte
|
Heloł, pamięta mnie ktoś?
![]() Potrzebuję żeby mnie pogłaskać po główce i pochwalić, bo chyba przestałam masakrycznie zalewać skórki Jeszcze nie jest idealnie ale i tak dużo lepiej niż miesiąc temu.Mam pytanko odnośnie mani do sukienki w kwiaty. Lakier ma kolor taki jak te ciemniejsze kwiaty, w rzeczywistości to taka raczej dojrzała malina - aparat mi przekłamuje kolory - może ktoś widział ciuszki w orsayu ostatnio . Nie w tym rzecz. Zastanawiam się czy pomalować sobie tylko tym lakierem, czy tak jak na fotkach dać jeszcze top - strasznie mi się podoba (takie wielokolorowe konfetti, na fotkach nie widać jak się mieni i ile jest tych drobinek). Ale nie chcę przekombinować i wyglądać jak świecąca choinka tu kwiaty, tam brokaty... A może jednak to nie będzie przegięcie? Chyba mi brak wyczucia czy to będzie pasować i czy nie przekombinuję. ![]() Jakby to miało pomóc to dodam, że będę mieć bransoletkę z białych pereł ![]() Help
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

odkrylam niedawno,ze w moim miescie jest tk maxx.. ale na drugim koncu. Na trasie na lotnisko (a jak sie domyslacie lotnisko nie jest w centrum). Ale mysle sobie, ok, mam czas, wezme ksiazke i jade "na lakiery". Najpierw jechalam tramwajem prawie godzine ! potem mialam sie przesiasc w autobus. Ide na przystanek autobusowy a tam na liscie przystankow nie ma tej ulicy co jest tk maxx
potem sie zorientowalam ze to mial byc przystanek w druga strone
zdjecie kosmetykow w zalaczniku. Kupilam tez pare ciuchow ale nie wiem czy was to interesuje

rozdziewiczyłam 2 lakiery przy okazji ;P
no i kształt niewiadomojaki...

zmobilizuję się i zrobię
ale już go naprawiłam