|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
To nieesia25 w ciąży - to by wyjaśniało jej ostatnie wybuchy złości i zmiany nastrojów.. Tak czy siak żenada :/
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
w ciąży czy nie ciąży... ja jestem chodzącą bombą atomową z opóźnionym zapłonem przed okresem i muszę jakoś z tym żyć a raczej otoczenie wokół Mnie
![]() trzeba nad sobą panować, ale kobietom w ciąży się więcej wybacza
|
#4263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie to żadne usprawiedliwienie i ciąża nie ma tu nic do rzeczy ( zaraz pewnie mi się za to stwierdzenie oberwie :P) po prostu jak dla mnie wyszła i jest prostaczką. ja jej nigdy specjalnie nie lubiłam i nie rozumiem tego fenomenu jej osoby xD patrząc na zadziwiającą ilość subów to chyba ma coś w sobie co przyciąga ludzi ale na mnie to nie działa.
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-18 o 16:52 |
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam ten film i... nie widzę w nim nic oburzającego. Bardzo fajne ujęcie tematu Eko, przez trzeźwo myślącą kobietę
![]() nieesia25 przegieła z interpretacją ;/ nawet bardzo |
|
|
|
#4265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rażą mnie jej prostackie wypowiedzi m.in.: -RiczkoPL: Ale was lekko stronniczy pojechali hahaha -nieesia25: Ja bym tego pojechaniem nie nazwała...chłopcy powiedzieli co myślą i ja nie widzę w tym nic złego. Moja ilośc widzów świadczy, że nie nagrywam tylko dla siebie i coraz więcej kobiet korzysta z poradnika YT Nie tylko kobiety oglądają mój kanał pozdrawiambardziej niech będzie nabzdyczona i nadęta ja zaczynałam z nią moją przygodę z filmikami na YT i lubiłam ją za swobodę i wesołe usposobienie. teraz wyszło buractwo
|
|
|
#4266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: ok juz widzę link |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Pół biedy, jeżeli ty sama narzucasz sobie taki styl życia i się go trzymasz - jak np. megi. Mnie denerwują wszelkiego rodzaju krucjaty - typu kupujesz testowane kosmetyki, zobacz zdjęcia cierpiących zwierząt (a widziałam takie różne nawoływania w np. komentarzach pod filmikami). Chwila. Nie możemy narzucać komuś swojego światopoglądu - chcę być eko to jestem, nie to nie.
|
|
#4270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zadomowienie
|
fokensik to dobrze, że ktoś się ze mną zgadza
moja wypowiedź nie była negatywnie skierowana w Twoim kierunku xD ale teraz tylko czekać aż ona zacznie się ciążą tłumaczyć ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-18 o 18:08 |
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tweetera to tak, trzeba tę osobę obserwować żeby widzieć co pisze
|
|
#4274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Człowiek wchodzi na wizaż i od razu ma pełną informację.Ciąża, nie ciąża, trochę pokory się przydaje. Nawet sławnym z YT. |
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Jednak mam momentami wrażenie, że niektórzy przesadzają przeprowadzając tak szeroko zakrojone kampanie, jak np. ta z nietestowaniem, gdzie czasami można było się spotkać z wpisami "jesteś bez serca, bo kupujesz testowane" (chyba podobnej natury komentarze pojawiały się choćby pod filmikiem callmeblondieee o warsztatach Dove - ale nie dam sobie ręki uciąć).Są pierwsi i "pierwsiejsi"
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/user/manaturka http://www.youtube.com/user/naturalnatofina Nie pokazują twarzy, ale i tak bardzo je lubię ![]() A co do eko i nietestowanych. Sama kupuję zwykłe, drogeryjne, choć mam okresy obsesji na eko natomiast co do testowania, to uważam, że należy unikać jak tylko się da. Alternatywa jest, i to spora i niekoniecznie ekologiczna. Co do naturalnych - to już bardziej nasze własne zdanie.
Edytowane przez akisia Czas edycji: 2012-07-18 o 18:29 |
|
|
|
|
#4278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to łatwo każda wypowiedz osoby której sie nie lubi podciągnąc pod nabzdyczenie i wieśniactwo... :/ Edit: co do zmalowanej - juz po pierwszym lapsusie, czyli STIPING BRASZU wylączyłam, ta dziewczyna nigdy sie nie poprawi... Edytowane przez Ramona1980 Czas edycji: 2012-07-18 o 18:33 |
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
tych dwoch niedy nie widzialam
ale oni przystojni ahh..dzieki na link! |
|
|
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
Ja do nissiax mam duży szacunek, to jest jedna z moich ulubionych polskich vlogerek, dziewczyna jest niesamowicie przyjemna w swoich filmikach, fajnie wypowiada się, porusza ciekawe tematy. Nie szaleje i nie wygłupia się przed kamerą, nie wydziwia, nagrywa filmiki w prosty sposób i potrafi zaciekawić widza tym co i jak mówi. Wyważona i sympatyczna, duży plus za to jaka jest, po prostu
|
#4281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już było, ale jestem fanką urody tej dziewczyny
![]() http://www.youtube.com/user/makeupbyeman/videos
|
#4283 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Każdej z nas zdarzają się takie błędy, ale film nie widnieje pod szyldem: moje makijażowe wpadki, ale jest normalnym tutorialem. |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam szpiegować wątek bo po ostatnim wywaleniu 30 urodowych subów nudno się u mnie zrobiło. To co zawsze plus stosunkowo nowa Megi co do której nie jestem jeszce pewna czy lubie. Właśnie obczajam /makeupbyeman
|
|
|
|
#4286 |
|
Konto usunięte
|
Tag moje sekrety u RLM http://www.youtube.com/watch?v=h6q1z...&feature=g-u-u
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu gadu gadu o ciążowych humorkach niesii, a tu nasza ladyapril zmieniła nick na youtubie
. Teraz zowie się małaczarna - tak tajemniczo i z pazurem. mrau .Swoją drogą, niesia pokazała klasę, nie ma co...
|
|
#4288 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Life is a drink ...
|
Niestety coś wrzucone raz w Internet zostawia syf na zawsze.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

jak dla mnie to żadne usprawiedliwienie i ciąża nie ma tu nic do rzeczy ( zaraz pewnie mi się za to stwierdzenie oberwie :P) po prostu jak dla mnie wyszła i jest prostaczką. ja jej nigdy specjalnie nie lubiłam i nie rozumiem tego fenomenu jej osoby xD patrząc na zadziwiającą ilość subów to chyba ma coś w sobie co przyciąga ludzi ale na mnie to nie działa.

ja zaczynałam z nią moją przygodę z filmikami na YT i lubiłam ją za swobodę i wesołe usposobienie. teraz wyszło buractwo

moja wypowiedź nie była negatywnie skierowana w Twoim kierunku xD ale teraz tylko czekać aż ona zacznie się ciążą tłumaczyć