Trening Ewy Chodakowskiej - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 10:14   #4171
popolka
BAN stały

Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej

13 killer wykonany

dziewczyny mam pytanie co do jedzenia przed czy po treningu? cwicze z reguły rano i lepiej ćwiczyć na czczo i po zjesć solidne śniadanie czy przed treningiem tez zjeść tylko co

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
gratulacje
chyba tylko ja jestem takim Pokemonem i nic mi nie leci:/

mi też jeszcze nic nie zleciało

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wagę to moja się tylko powiększa a ciało jest coraz ładniejsze więc nie sugerujcie się

Wstawiłam nowe fotki do klubu dziś mam mega humor samozachwyt
brawoo
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:16   #4172
patus91r
Raczkowanie

Witam Zagrbniutkie
wczoraj jeszcze zrobilam te ćwiczenia z Tiffany, ale za to hula hoop było nie do zrobienia ;p kolejny skalpel za mną, zauważyłam ze za kazdym razem wiecej się poce bo staram sie wiecej wytrzymac nie potrafie zrobic cwiczenia gdzie jest noga w dół i gore przy podniesionych biodrach :| po prostu nie daje rady ;/ moze macie jakis sposob na to

jeju jakie te wyniki motywujące! ja juz sie nie moge doczekac kiedy sie zmierze po miesiacu ;p chociaz zostalo mi jeszcze trzy tygodnie
patus91r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:29   #4173
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patus91r Pokaż wiadomość
Witam Zagrbniutkie
wczoraj jeszcze zrobilam te ćwiczenia z Tiffany, ale za to hula hoop było nie do zrobienia ;p kolejny skalpel za mną, zauważyłam ze za kazdym razem wiecej się poce bo staram sie wiecej wytrzymac nie potrafie zrobic cwiczenia gdzie jest noga w dół i gore przy podniesionych biodrach :| po prostu nie daje rady ;/ moze macie jakis sposob na to

jeju jakie te wyniki motywujące! ja juz sie nie moge doczekac kiedy sie zmierze po miesiacu ;p chociaz zostalo mi jeszcze trzy tygodnie
Ja na poczatku przytrzymywałam biodro ręką, ale tak, aby napięcie skupiało się na brzuchu, nie ciężar spoczywał na ręce.

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:48   #4174
kiiko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
13 killer wykonany

dziewczyny mam pytanie co do jedzenia przed czy po treningu? cwicze z reguły rano i lepiej ćwiczyć na czczo i po zjesć solidne śniadanie czy przed treningiem tez zjeść tylko co

:

Z tego, co ja czytałam/ się orientowałam, to śniadania trzeba zjeść po ok. 25-30 od wstania, poprzedzone szklanką lub dwiema wody. Jeśli zjesz lekkie śniadanie, to ćwiczyć możesz już godzine po nim, jeśli zjesz cięższy posiłek to 2 godziny po nim. No i po treningu obowiązkowo białko + węglowodany złożone + warzywka po treningu z tego co wiem trzeba chwile odczekać aż sie zje, czyli dla mnie to jest akurat prysznic i czas przygotowania jedzienia, czyli z pół godzinki

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

a jeśli chodzi o trening na czczo to słyszałam, że jest bardzo niewskazany, ale nie wiem czemu może jak jesteśmy głodne i ćwiczymy to palimy mięśnie a nie tłuszcz
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:52   #4175
weronika7
Wtajemniczenie

Mi też się waga powiększa, ale ciałko coraz lepsze

Jak uważacie, na pośladki lepiej działa killer czy skalpel?
Stary 2012-07-19, 10:55   #4176
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość

Ja robię skalpel i działa świetnie
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 10:59   #4177
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishani Pokaż wiadomość
Tralalala, nie cierpie tego cwiczenia ze skalpela, gdzie Ewka lezy bokiem i majta nogami na wszystkie strony, a jej talia jest taka gladka i napieta, troszke sie jej tylko skora marszczy.. a ja tymczasem patrze na swoje rozbijajace sie o siebie fale tłuszczu na boczkach i talii XD
Btw. jutro rano cisne killera rano z siostra i kuzynka.. nie wiedza co je czeka, tak sie chetnie zgłosiły Plus beda nam towarzyszyc dwie [2 i 4 latka] kuzynki o.o Szykuje sie niezly ubaw ;D A wy cwiczylyscie z kims wspolnie? ^^

ja ćwiczę z moją kotką, ona zawsze mega zafascynowana tym jest co ja robie raz mój 2letni chrześniak nogami ze mną wymachiwał
Cytat:
Napisane przez duska20 Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się dzisiaj i kopara mi opadła
Zaczęłam ćwiczenia 29.05, miałam w międzyczasie tydzień przerwy urlopowej .
Nie są to takie filigranowe wymiary jak Wasze, ale pochwalę się co mi tam
brzuch na wys pępka-94-teraz 89
biodra-99 teraz 95
talia 87 teraz 84
biust 103 teraz 100
udo 56 teraz 53

No i ubył 1 kg
Ogólnie jestem w szoku i ogromnie zmotywowana do dalszych ćwiczeń
brawo ! oby tak dalej
Cytat:
z innej beczki: kiedy awansuje z raczkowania na wyzszy poziom?
jak naskrobiesz więcej postów nie wiem czy 500 czy 1000
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Też nie lubię, jak ktoś patrzy Chyba że mąż to wtedy jeszcze mam parcie by się powyginać przed Nim

ja nienawidzę jak ktoś mi łazi po pokoju jak ćwiczę przyzwyczaiłam się tylko do mamy , bo czasem wpadnie na komputer coś posprawdzać i sobie siedzi, ale przy nikim innym ćwiczyć nie potrafię, a przy Tżcie to już w ogole
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
jestem właśnie po ćwiczeniach z Ewą Przy ostatniej serii wymiękam, bo już nie mam totalnie sił Ale trening czyni mistrza więc może kiedyś
Fiole dasz radę
Cytat:
Napisane przez patus91r Pokaż wiadomość
Witam Zagrbniutkie

mi to nigdy nie sprawiało problemu, ale wiem, że nie kładę rąk tak luźno obok ciała tylko je tam własnie bardziej pod plecy wpycham? nie wiem jak to inaczej opisać
Cytat:

mi się wydaje, że skalpel, ja tam bardziej w ogóle czuje brzuch,łydki itp

nadrobiłam was naprawdę macie motorki w tyłkach i tak szybko zasuwacie z postami
ja mam dzisiaj przypływ mocy i też chcę więcej zrobić, zwłaszcza, że jutro w sobote odpuszczam ćwiczenia zaplanowałam sobie intensywny trening cardio, ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud, skalpel i hh ale nie wiem czy dam rade ze wszystkim

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:00   #4178
apricot23
Przyczajenie

Zrobiłam dziś po raz pierwszy ćw. z lipcowego Shape i wciąż nie wiem czy to jest ten killer, skalpel czy coś jeszcze innego :P Zmierzyłam się i mam nadzieję, że dotrwam miesiąc żeby móc obserwować jakiś efekt W każdym razie - JESTEM WYKOŃCZONA!!! I TO JEST PIĘKNE!
apricot23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:08   #4179
Ishani
Zadomowienie

Cytat:
dasz rade i to
dzis naprawdę zauważyłam ile dają dobrze dopasowane buty jak lekki sie z nimi ćwiczy
A jakie masz?

Cytat:
jak tam siostra i kuzynka? daly rade? czy wlasnie cwiczycie? koniecznie daj znac po ja lubie cwiczyc w samotnosci, choc za czasow panienskich towarzyszyly mi moje koty
Już pooo, śmiesznie było, że hej ;D Siostry tak komentowały Ewke ze myslalam ze umre ze smiechu. Robilysmy sobie pare przerw, musialam je tez troche zaganiac do roboty Ale dalysmy rade! A mlodsze kuzynki usiadly i wpatrywaly sie w nas z taka miną O_O przez dobre 5 minut. Teraz juz wiemy jak mozna latwo uciszyc dzieci

Ale kurcze, czuje niedosyc, chyba jeszcze zrobie te cwiczenia na talie i hula pokręce czy coś

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
A ile to jest dłuższy czas? Bo przyznam, ze chętnie pooglądałabym sobie fotki dziewczyn, jak sobie radzą, ich efekty. Zawsze to jakaś motywacja.
P.S. Czyli by przeglądać jakikolwiek klub, trzeba być jego członkiem. Dobrze rozumiem?
tak, chyba ze to klub publiczny/otwarty. Btw. masz wątek 'galeria ' gdzie dziewczyny wstawiają swoje zdjecia 'po', zajrzyj tam

Cytat:
Napisane przez apricot23 Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś po raz pierwszy ćw. z lipcowego Shape i wciąż nie wiem czy to jest ten killer, skalpel czy coś jeszcze innego :P Zmierzyłam się i mam nadzieję, że dotrwam miesiąc żeby móc obserwować jakiś efekt W każdym razie - JESTEM WYKOŃCZONA!!! I TO JEST PIĘKNE!
Killer :P

Przy następnym wątku trzeba zamieścić te informacje, bo normalnie zwariujemy od tych pytań
Ishani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:08   #4180
kiiko
Zakorzenienie

Cytat:

mi skalpel naprawde pięknie uformował pośladki nie moge sie aż na nie napatrzeć
Stary 2012-07-19, 11:13   #4181
popolka
BAN stały

Cytat:
brawo
Cytat:
A jakie masz?

jakieś no name, stare wyciągnięte z szafy, nawet nie wiem kiedy je kupiłam ale są tak dobrze dopasowane i lekkie że w ogóle ich nie czuć
Stary 2012-07-19, 11:18   #4182
gosia_9508
Zakorzenienie

Ok, 4 killer zaliczony.
Mój bilans: 6 skalpeli i 4 killery w 11 dni.
Mam nadzieje, ze dotrwam do konca wakacji, na tych cwiczeniach, choc czasami już mi się nic nie chce ;p
Idę na hula hoop i siatkowke :P
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:29   #4183
szanta
Raczkowanie

potrzebuję porządnego kopa w tyłek! Bo z moją motywacją ostatnio coś jest nie tak:/ Mój słomiany zapał doprowadza mnie do szału

I jakby tego było mało, spałam dzisiaj do 11 Nie lubię tego, bo dzień jest krótki i cały czas mam poczucie ze zmarnowałam ogrom czasu. Także czekam aż mi się owsianka przetrawi i odpalam killera, mam nadzieję:/
szanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:59   #4184
Vic87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szanta Pokaż wiadomość
potrzebuję porządnego kopa w tyłek!

Vic87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:02   #4185
duska20
Zadomowienie

[QUOTE=szanta;35391719]potrzebuję porządnego kopa w tyłek! Bo z moją motywacją ostatnio coś jest nie tak:/ Mój słomiany zapał doprowadza mnie do szału

No to kop

Edytowane przez duska20
Czas edycji: 2012-07-19 o 12:04
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:12   #4186
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
potrzebuję porządnego kopa w tyłek! Bo z moją motywacją ostatnio coś jest nie tak:/ Mój słomiany zapał doprowadza mnie do szału

I jakby tego było mało, spałam dzisiaj do 11 Nie lubię tego, bo dzień jest krótki i cały czas mam poczucie ze zmarnowałam ogrom czasu. Także czekam aż mi się owsianka przetrawi i odpalam killera, mam nadzieję:/
To i ja sie dołaczę

Stary 2012-07-19, 12:17   #4187
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vic87 Pokaż wiadomość

[QUOTE=duska20;35392550]
Cytat:

No to kop
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
To i ja sie dołaczę

macie zadatki na trenerki
Stary 2012-07-19, 12:24   #4188
kiiko
Zakorzenienie

Szanta dla motywacji mogę Ci powiedzieć, że właśnie machnęłam killera i tiffany i szczerze mówiąc jestem zachwycona tymi ćwiczeniami, bo są strasznie śmieszne i banana miałam na twarzy cały czas
Stary 2012-07-19, 12:29   #4189
duska20
Zadomowienie

Za mną dziś 19 skalpel. Ale z jaką motywacją zrobiony hi hi
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:33   #4190
aniaaxd2
Zakorzenienie

a dzisiaj tylko brzuszki przed praca .. rano bylam w urzedzie sprawy zalatwic i treningu juz nie zdaze zrobic
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:36   #4191
arnama
Zakorzenienie

[QUOTE=popolka;35392930]
Cytat:

macie zadatki na trenerki

Ja dzisiaj mam takie zakwasy, ze sie schylić nie mogę Zwłaszcza boki, tuż przy miednicy

Ale może uda się jakoś skalpel zaliczyć

Stary 2012-07-19, 12:59   #4192
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinula Pokaż wiadomość
Ja dziś wyniosłam wagę z pokoju, powinnam to zrobić już dawno, ale tak jakoś mnie korciło do niej. Dziś powiedziałam basta, zmierzę się dopiero 3.08, to dam znać.
I prawidłowo Nie ma codziennie stawać na wadze, bo tylko człowiek może stracić chęć do dalszych ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
P.S. Czyli by przeglądać jakikolwiek klub, trzeba być jego członkiem. Dobrze rozumiem?
Przeglądać możesz tylko kluby publiczne. Jeśli ktoś założył klub prywatny, to aby go przeglądnąć musisz zostać członkinią klubu A zostać nią można tylko, gdy zostanie zaakceptowana Twoja prośba o przyjście do klubu, bądź kiedy dostaniesz do niego zaproszenie

Cytat:
13 killer wykonany

13- pięknie
Ja przed treningiem zawsze jem śniadanie Później jest odpoczynek, coby się wszystko ładnie strawiło i zabieram się za ćwiczenia. Po ćwiczeniach zjadam tzw. II śniadanie

Cytat:
W lipcowym Shape'ie był kiler
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:31   #4193
szanta
Raczkowanie

zmotywowałyście mnie, zdeccydowanie

25 minut killera zrobione, pot się leje, chyba mam jeszcze za słaba kondycję na trzecią rundę, bo po raz kolejny nie dałam rady:/ ale to nic, będzie lepiej a jutro skalpel

dzięki dziewczyny, w kupie zawsze raźniej
szanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:31   #4194
mtynai
Zakorzenienie

Cześć !
Nie mogłam się zebrać od początku lipca z tymi ćwiczeniami, aż dzisiaj powiedziałam basta! i zabrałam się do skalpela Ewy. Kiedyś już to robiłam,ale wtedy biegałam i było mi o wiele łatwiej niż dzisiaj. Dzisiaj w 15 minucie ćwiczeń prawie płakałam żeby to już się skończyło. Zrobiłam sobie minutę przerwy, krzyknęłam do siebie na cały dom, że mam zbierać dupę i nie płakać, bo tak jak Ewa mówi - nasze ciało jest w stanie wytrzymać dużo więcej niż podpowiada nam umysł.

Czuję, że jutro bedę miała zakwasy jak z Mazur na Hel, ale dam radę.

Dziewczyny, przeglądam wasze posty od jakiegoś czasu, ale nie odzywałam się póki nie zaczęłam ćwiczyć. Dzisiaj był pierwszy raz i na pewno nie ostatni! Będę robić 3 razy w tygodniu skalpel i ze dwa razy killera, jak już go zdobędę muszę przebuszować internet

a Efekty treningów widziałam też na vitalii. Świetnie wyrzeźbiony brzuch po dwóch miesiącach ćwiczeń. Z tym, że ja muszę jeszcze zwalczyć oponkę, a dopiero potem myśleć o jakichkolwiek mięśniach

pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki!

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:31   #4195
apricot23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
W lipcowym Shape'ie był kiler
Oki Skoro już wiem co robię(juhu) to tak sobie pomyślałam, że może będę robić na zmiane - killer/skalpel/killer/skalpel i oczywiście jakiś tam 1 dzień odpoczynku. Co myślicie, doświadczone?

PS. Dzięki, za tłumaczenie mi wszystkiego
apricot23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:45   #4196
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Tralalala, nie cierpie tego cwiczenia ze skalpela, gdzie Ewka lezy bokiem i majta nogami na wszystkie strony, a jej talia jest taka gladka i napieta, troszke sie jej tylko skora marszczy.. a ja tymczasem patrze na swoje rozbijajace sie o siebie fale tłuszczu na boczkach i talii XD
Nie mów mi nawet. Czuje sie jak wielka foka i zawsze się zastanawiam, jak to sie mogło stać, że takie cos mam A jakie to musi być ciezkie do noszenia - nie wiedzialam nawet ze dzwigam takie ciezary!

Cytat:
Zmierzyłam się dzisiaj i kopara mi opadła
Zaczęłam ćwiczenia 29.05, miałam w międzyczasie tydzień przerwy urlopowej .
Nie są to takie filigranowe wymiary jak Wasze, ale pochwalę się co mi tam
brzuch na wys pępka-94-teraz 89
biodra-99 teraz 95
talia 87 teraz 84
biust 103 teraz 100
udo 56 teraz 53

No i ubył 1 kg
Ogólnie jestem w szoku i ogromnie zmotywowana do dalszych ćwiczeń
Super!! Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam zakwasy po tym 10 minutowym filmiku ...podnieść się z łóżka nie mogłam
Ha! Told ya! hehhe

Ja wczoraj padłam, jak wróciłam... Wyszłam rano do pracy, pojechałam odwiedzić koleżankę, której się dzidziuś urodził, wróciłam i padłam o 23...
I tak ostatnio codziennie coś! Kill me! Bo killer nie może... bo go NIE ĆWICZE!

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:47   #4197
aniaaxd2
Zakorzenienie

jednak skusilam sie na killera

Stary 2012-07-19, 13:49   #4198
aniaaxd2
Zakorzenienie

no i to ja
plamami sie nie przejmujcie to moja choroba ..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0172.jpg (48,7 KB, 116 załadowań)

Edytowane przez aniaaxd2
Czas edycji: 2012-07-19 o 13:50
Stary 2012-07-19, 14:11   #4199
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Wczoraj nie było skalpela u mnie ale dziś wieczorem obiecuje zrobić I hh może mi się uda
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 14:15   #4200
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaxd2 Pokaż wiadomość
no i to ja
plamami sie nie przejmujcie to moja choroba ..
Chudzinka jesteś. Jedynie potrzeba Ci wyrzeźbienia mięśni.
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości