Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 11:09   #4771
Papiszynka
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
RATUNKU!!!

Znajoma mnie namówiła na farbę w piance (a ja naprawdę nienawidzę farbować włosów, więc to było dla mnie kuszące) i zafarbowałam L'oreal Sublime Mousse. Już przy spłukiwaniu farby czułam, że coś jest nie tak, włosy były tak szorstkie, jak moja tarka do pięt Nałożyłam odżywkę dołączoną do farby na chwileczkę, spłukałam, włosy okropnie szorstkie. Nałożyłam Bingo 5 alg na dość długo, spłukałam a moje włosy to normalnie JEDEN WIELKI KOŁTUN, nie mogłam tego rozczesać, chociaż nigdy nie mam problemu z rozczesaniem po myciu, nałożyłam najbardziej poślizgową odżywkę, jaką mam i rozczesywałam przez nią szerokim grzebieniem - myślałam, że będę miała zamiast włosów jednego wielkiego dreda
W końcu udało mi się je rozczesać, oczywiście nie bez szwanku, spłukałam, nałożyłam na nie ręcznik, żeby ociekły, po chwili zdjęłam a włosy są wprawdzie nieco mniej szorstkie (no ale mają na sobie tysiąc odżywek ) ale są sztywne jak druty! Jak wezmę pasmo włosów w bok, to sterczy jak u pippi langstrumpf
Włosy są jeszcze mokre, nie wiem jak będą wyglądać, jak wyschną - aż się boję

Co z nimi teraz zrobić, żeby je odratować?
Współczuję... nigdy takiego czegoś po farbie nie miałam. Pozostało Ci chyba maxymalnie je nawilżać i odżywiać...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja dziś się obkupiłam w tym sklepie (mleczko jedwabne do ciała z Bingo - ) i długo zapatrywałam się na kurację kolagenową do włosów, ale jest w litrowym słoiku i w końcu nie wzięłam, bo jak mi nie podpasuje, to przecież nie będę się kąpać w tym kolagenie Może ktoś chce na spółę (albo nawet na 3 osoby) potestować ten kolagen?
Akurat Vatikę, to myślę, że możecie wziąć w ciemno, bo jest bardzo popularna i można się z kimś wymienić na wizazu, jak nie podpasuje
Jak, po co i za ile?

Czyli ile to kosztuje, jak się używa i jakie są potencjalne efekty?
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:12   #4772
rozwydrzona
Zadomowienie

ja dziś zamierzam pofarbować się w końcu. Nie sądzę, aby to niszczyło bardzo moje włosy, bo farbuję się tak średnio co 3 miesiące, niestety z tempem wzrostu moich włosów nie mam 10cm-owych odrostów farba jednak jest sprawdzona, włosy bardzo ładnie po niej wyglądają, nie są poniszczone, zmechacone (jak, o zgrozo!, po Garnier 100% color), także mam nadzieję im nie zaszkodzić za bardzo mogę po tym wstawić zdjęcie
uczę się też spać ze związanymi wysoko włosami, ale jeszcze dłuuugo potrwa, aż będę mogła spokojnie zasnąć, podczas gdy moje włosy coś przytrzymuje
dobrze Was tu podczytywać, dowiadywać się nowych rzeczy i motywować się
Stary 2012-07-19, 11:13   #4773
say-hello
Zakorzenienie

Trójmiejskie włosomaniaczki powinny się wybrać na wspólne zakupy, wszystkim podzielić i później testować, testować i testować

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
ja dziś zamierzam pofarbować się w końcu. Nie sądzę, aby to niszczyło bardzo moje włosy, bo farbuję się tak średnio co 3 miesiące, niestety z tempem wzrostu moich włosów nie mam 10cm-owych odrostów farba jednak jest sprawdzona, włosy bardzo ładnie po niej wyglądają, nie są poniszczone, zmechacone (jak, o zgrozo!, po Garnier 100% color), także mam nadzieję im nie zaszkodzić za bardzo mogę po tym wstawić zdjęcie
uczę się też spać ze związanymi wysoko włosami, ale jeszcze dłuuugo potrwa, aż będę mogła spokojnie zasnąć, podczas gdy moje włosy coś przytrzymuje
wstaw zdjęcie a na jaki kolor chcesz farbować?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:16   #4774
rozwydrzona
Zadomowienie

L'oreal Preference Mango, najpiękniejsza rudość, z jaką miałam do czynienia
Stary 2012-07-19, 11:18   #4775
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
a jaką farbą zamierzasz farbować? szukam czegoś miłego dla siebie i chętnie podpatrzę jakiś dobry pomysł
a dobra już widzę odpowiedź
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:18   #4776
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Kasia225 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy to prawda, ze pijac pokrzywe nie mozna sie opalac? I nie wolno tego robic codziennie?
Że co? Piję pokrzywę od 2 miesięcy i w ciagu tego czasu opalałam się zarówno na słońcu jak i solarium - żyję, plam żadnych nie zauważyłam, więc...

Od wczoraj wizaż mi nieco szwankował, a Wy już naskrobałyście dwie strony Cały przyszły tydzień mnie nie będzie - podbijam Bydgoszcz, Gdańsk i parę mniejszych miejscowości (już rozmyślam, co mogłabym tam kupić ), toteż zdjęcie włosów będzie dopiero 30 lipca
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:18   #4777
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

wstaw zdjęcie
Zdjęcia zawsze mile widziane ja chyba narazie powinnam coś pozużywać, bo narazie to tylko kupuję dzisiaj nakładam pierwszy raz Vatikę, nie mogę się doczekać chociaż wczoraj już pacnęłam na końcówki, kokosanki
Stary 2012-07-19, 11:20   #4778
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Zdjęcia zawsze mile widziane ja chyba narazie powinnam coś pozużywać, bo narazie to tylko kupuję dzisiaj nakładam pierwszy raz Vatikę, nie mogę się doczekać chociaż wczoraj już pacnęłam na końcówki, kokosanki
daj znać jak efekty ja się zastanawiam nad vatiką, bo w sumie jest najtańsza z tych wszystkich indyjskich cudów a sam kokos Ci pasował?

Cytat:
a nie chcesz spróbować henny?
Stary 2012-07-19, 11:26   #4779
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
a jaką farbą zamierzasz farbować? szukam czegoś miłego dla siebie i chętnie podpatrzę jakiś dobry pomysł
a dobra już widzę odpowiedź
widzę, że masz takie rudawo-brązawo włosy, trochę bursztynowe takie na tym 2. zdjęciu. Takie też miewałam, bardzo widziała mi się wtedy farba Welli Wellaton odcień Cynamonowy, Mango to jest piękna głęboka rudość. Jak się nie boisz - polecam. Miałam też jakiś bardziej wpadający w czerwień odcień z tych Preference'ów, Paprika czy coś takiego - także chwalę sobie te farby

Wstawię fotkę, wypróbowując akurat pożyczony na wyjazd aparat, a przy tym zmierzę włosy... Od długiego czasu z mniejszymi czy większymi przerwami piję pokrzywę, a od maja w miarę regularnie łykam Silicę i średnio niestety widać przyspieszenie wzrostu włosów

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:

a nie chcesz spróbować henny?
Trochę się boję efektu henny na farbowane włosy, choć już prawie miałam ją wczoraj w sklepie w koszyku, ale jednak jestem zbyt zachowawcza i wolę coś, co sprawdzone, a nie nowości, tym bardziej przed samym wyjazdem do Italii
Stary 2012-07-19, 11:34   #4780
Katharinka9876
Raczkowanie

mam pytanko; jak to jest amla Dabura na parafinie, czy trzeba ja zmywać sls przy każdym użyciu?? czy można ja zmyć np protersem czy hippem?
Stary 2012-07-19, 11:40   #4781
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
daj znać jak efekty ja się zastanawiam nad vatiką, bo w sumie jest najtańsza z tych wszystkich indyjskich cudów a sam kokos Ci pasował?
Nie miałam kokosa nigdy, ja z olejków to narazie tylko Alterra no i oliwa z oliwek, ale to była porażka
Stary 2012-07-19, 11:48   #4782
Izulinka21
Raczkowanie

Czesc Laseczki,dawno mnie tu nie bylo na Forum,obecnie troche czasu minelo z rok jak nic,w tej chwili wlosy z tylu siegaja mi troszku za lapatki,ale to i tak jeszcze to nie jest ten cel osiagniecia wymarzonej dlugosci,nie powiem moje wlosy co prawda troche odzyly,bo jednak byly olejowane,ostatnio dowiedzilam sie ze wartoprzedluzyc wlosy na goraco firma nazywa sie SO-CAP a mnie by sie przydalo obciac moich wlosow tak z 4 cm bo tyle jesczze mam zniszczonych,i tak sie zastanawiam co wy na to,?przedluzyc sobie i obciac te moje te wlosy sie trzymia do roku czasu,bo to sa jakies dobre 9 zl pasemko,poodbno z naturalnych wlosow,
Izulinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 11:59   #4783
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Jak znajdziesz farbę, która da rzeczywiscie miodowy kolor, NATYCHMIAST daj mi znać . Będę wdzięczna .
Ja swego czasu byłam strasznie zakochana w ciepłych, miodowych odcieniach Z profesjonalnych najpiękniejszą paletę moim zdaniem ma By Fama, oglądałam na żywo, ale te zdjęcia też są ok (można powiększyć)
http://www.kurierfryzjerski.pl/compo...384/view,item/

Tutaj rozpiska http://www.totohair.eu/by-fama-profe...facturers_id=1

Wzięłam 8.3, kolor wyszedł śliczny, byłam bardzo zadowolona z tej farby. Dodatkowo mam złotą płukankę, którą dodaję do szamponu

Cytat:

Borze zielony, aż tak ?! Niedawno, pół roku temu, trafiłam na te farby i nimi farbuję włosy . Chwalę je pod same niebiosa . Chwali je moja Psiapsiółka, farbującą się na czarno, chwali je i moja sąsiadka, farbującą włosy na blond . A i stylizacja Allwaves też nie z tych najgorszych .
Nie wiem, może to zależy od odcienia. Ja wybrałam 8.06 http://allegro.pl/allwaves-farba-do-...497763758.html
Nawet tutaj widać, że powinien być jaśniejszy nawet od niektórych 9-tek. Wyszedł ciemny brąz, nie żartuję, włosy jak peruka. Do tego nieprzyjemne w dotyku. Stan włosów szybko się poprawił, ale kolor trochę się trzymał. Przy innych farbach profesjonalnych kolor zwykle wychodził mi zbliżony do tego w palecie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zafundowałam sobie korzenny brąz Joanny i nie wiem jakim cudem, ale nie dość, że mam piękny kolor to i włosy o wiele bardziej miękkie Chociaż może to też zasługa glori.
Ja też mam takie wrażenia po tej farbie

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Oksydant ma wpływ
Do przyciemniania włosów używa się zazwyczaj oksy 3-6%, jak chce się rozjaśnić to 9-12%. Oksydantem 3% nie uzyskasz trwałego koloru. Chyba, że coś co zmywa się w ciągu miesiąca uznaje się za trwałą farbę
Nie zrozumiałyśmy się. Ja wiem, że na efekt koloryzacji ma wpływ % utleniacza, ale myślałam, że chodziło Ci o ocenę czy dana farba drogeryjna jest trwała czy nie, tylko na podstawie dodanego utleniacza. Pamiętam, że kiedyś w drogeriach były typowe farby typu ton w ton i one miały jakoś z 1,5%. Strasznie krótki efekt dawały, może dlatego już ich nie ma na rynku detalicznym

Może mam dziwne włosy, ale u mnie trójka też nieznacznie rozjaśnia i kolor nigdy nie zmywa się całkowicie. Poruszam się na poziomach 8-9, a włosy mam mniej więcej jak typowy jasny blond naturalny.

Pewnie tak jak piszesz, byłoby u mnie z wodą ok 1,5%, ale moje włosy są chyba podatne, więc może jestem wyjątkiem od reguły

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-07-19 o 12:20
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:06   #4784
syla929
Rozeznanie

Osiągnęłam już swoją wymarzoną długość: do wcięcia w talii, ale co z tego, jak znów końce muszę obciąć 5-6 cm Więc może do końca roku będę miała ładne włosy, których i tak znów nie rozpuszczę, bo będzie zima.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 12:37   #4785
alex1989
Zadomowienie

Cytat:
wrzuć koniecznie fotencje po farbowaniu

moje włosiaki

"Może niektórych kobiet nie da się poskromić. Może potrzebują biegać na wolności, dopóki nie znajdą kogoś, tak dzikiego, aby biegał z nimi."
alex1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:01   #4786
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Jeśli widziałyście dziś na Katowicach, w Czeladzi albo Dąbrowie laskę w jednym japonku koralowym a drugim białym, to byłam ja
Czujecie że o 5:45 wychodziłam z domu i założyłam 2 różne buty
I tak się w Sądzie w Kato pokazałam

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:02   #4787
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Jeśli widziałyście dziś na Katowicach, w Czeladzi albo Dąbrowie laskę w jednym japonku koralowym a drugim białym, to byłam ja
mi się często śni koszmar, że wychodzę z domu w kapciach ale gratuluję kreatywności !
Stary 2012-07-19, 13:09   #4788
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Ojooooooj, japonki, a w trójmieście tak brzydko
Stary 2012-07-19, 13:10   #4789
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie, w trójmieście nie pogoda na japonki
A mówili, że w Krakowie nawet do 28 stopni
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 13:14   #4790
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Zastanawiam się tylko, jakim cudem w Katowicach jest pogoda na japonki, a u mnie w Tychach jest dosyć chłodno
Stary 2012-07-19, 13:15   #4791
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
mi się często śni koszmar, że wychodzę z domu w kapciach ale gratuluję kreatywności !
własnie śmiałam się, że dyktuje nowe trendy i jutro co druga laska tak będzie chodziła
Cytat:
Ojooooooj, japonki, a w trójmieście tak brzydko
Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość

Właśnie, w trójmieście nie pogoda na japonki
A mówili, że w Krakowie nawet do 28 stopni
U mnie fajnie słonko świeci, nie za zimno, nie za ciepło oby tak się utrzymało na weekend

- 25 kg
Stary 2012-07-19, 13:16   #4792
rozwydrzona
Zadomowienie

Dzikun, naprawdę włosy na zdjęciu w podpisie mierzą 43 cm? Jak je mierzysz? ja mierzę od przedziałka na środku i mam 40 cm, a ledwo co zakrywają górny kąt łopatek...
Stary 2012-07-19, 13:17   #4793
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość

Zastanawiam się tylko, jakim cudem w Katowicach jest pogoda na japonki, a u mnie w Tychach jest dosyć chłodno
No coś ty, ja byłam w bokserce na ramiączkach i w japonkach
Ludzie normalnie w krótkich spodenkach chodzili

- 25 kg
Stary 2012-07-19, 13:24   #4794
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Dzikun, naprawdę włosy na zdjęciu w podpisie mierzą 43 cm? Jak je mierzysz? ja mierzę od przedziałka na środku i mam 40 cm, a ledwo co zakrywają górny kąt łopatek...
Hm, może i mam przekłamany rozmiar, bo nigdy sobie nie mierzyłam miarą od przedziałka, tylko mi wypadają bardzo włosy i ostatnio po prostu wzięłam te które wypadły, pomierzyłam każdy włos z osobna i wyśrodkowałam. Przykładowo zmierzyłam ok. 7 włosów, z czego najwięcej miało 43 cm
Ale nie wiem, czy to jest dobra metoda
Stary 2012-07-19, 13:27   #4795
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, może i mam przekłamany rozmiar, bo nigdy sobie nie mierzyłam miarą od przedziałka, tylko mi wypadają bardzo włosy i ostatnio po prostu wzięłam te które wypadły, pomierzyłam każdy włos z osobna i wyśrodkowałam. Przykładowo zmierzyłam ok. 7 włosów, z czego najwięcej miało 43 cm
Chyba niekoniecznie ale dobre, dobre na moje to masz ponad 50 te najdłuższe, ja ostatnio sobie mierzyłam i wyszło 47
Stary 2012-07-19, 13:28   #4796
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:
ja się nie znam może za bardzo, ale wg mnie są dużo dłuższe i PIĘKNE !! zazdraszczam!
Stary 2012-07-19, 13:28   #4797
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zrozumiałyśmy się. Ja wiem, że na efekt koloryzacji ma wpływ % utleniacza, ale myślałam, że chodziło Ci o ocenę czy dana farba drogeryjna jest trwała czy nie, tylko na podstawie dodanego utleniacza. Pamiętam, że kiedyś w drogeriach były typowe farby typu ton w ton i one miały jakoś z 1,5%. Strasznie krótki efekt dawały, może dlatego już ich nie ma na rynku detalicznym

Może mam dziwne włosy, ale u mnie trójka też nieznacznie rozjaśnia i kolor nigdy nie zmywa się całkowicie. Poruszam się na poziomach 8-9, a włosy mam mniej więcej jak typowy jasny blond naturalny.

Pewnie tak jak piszesz, byłoby u mnie z wodą ok 1,5%, ale moje włosy są chyba podatne, więc może jestem wyjątkiem od reguły
szczerze mówiąc jestem zaskoczona, że farby 8-9 z oksy 3% w ogóle Ci chwytają włoski
Ja gdy farbowałam na blondy w tym odcieniu to bez oksy 9% nie mogłam się obejść... Natomiast teraz ciemne kolory to tylko na 6%, bo przy 3% właśnie jest nietrwały efekt... Fakt, że farbuję na chłodne odcienie, więc 3% byłoby lepsze, ale jednak zależy mi na trwałości.

No ale jak widać na Twoim przykładzie każde włosy są inne. Jestem zaskoczona tym farbowaniem 3%
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-19, 13:33   #4798
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba niekoniecznie ale dobre, dobre na moje to masz ponad 50 te najdłuższe, ja ostatnio sobie mierzyłam i wyszło 47

No to chyba muszę poprosić kogoś o zmierzenie, może się zdziwię
Jak się okaże, że będzie ponad 50 cm, to będę miała największy przyrost, o jakim mogłabym marzyć, hahaha

Cytat:
ja się nie znam może za bardzo, ale wg mnie są dużo dłuższe i PIĘKNE !! zazdraszczam!
Dziękuję
Stary 2012-07-19, 13:37   #4799
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
No coś ty, ja byłam w bokserce na ramiączkach i w japonkach
Ludzie normalnie w krótkich spodenkach chodzili
Czary jakieś
Stary 2012-07-19, 13:56   #4800
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc jestem zaskoczona, że farby 8-9 z oksy 3% w ogóle Ci chwytają włoski
Ja gdy farbowałam na blondy w tym odcieniu to bez oksy 9% nie mogłam się obejść... Natomiast teraz ciemne kolory to tylko na 6%, bo przy 3% właśnie jest nietrwały efekt... Fakt, że farbuję na chłodne odcienie, więc 3% byłoby lepsze, ale jednak zależy mi na trwałości.

No ale jak widać na Twoim przykładzie każde włosy są inne. Jestem zaskoczona tym farbowaniem 3%
Dziewczyny z wątku o farbowaniu też nie dowierzały Odrost był nie tylko pokryty farbą, był rozjaśniony i mimo tygodni, miesięcy mycia, nigdy nie wrócił do stanu wyjściowego Przejście z naturalnego blondu wyglądającego jak typowe 8.0 (może minimalnie jaśniejszego) na cieplejszy, bardziej miodowy odcień na wodzie 3% mnie nie dziwiło, myślałam wtedy, że to normalne

8-mki na wodach 3% (6 % w sumie też, ale skoro różnicy nie było, wolałam brać słabsze) wychodziły mi trochę za ciemno na początku, pożądany poziom uzyskiwałam dopiero po miesiącu, więc postanowiłam użyć 9D Renee Blanche na wodzie 3% licząc na delikatne przyciemnienie całości (włosy nie były farbowane z dwa miesiące, zjaśniały mniej więcej do typowego poziomu 9). Zdziwienie moje było ogromne, gdy po zmyciu farby się okazało, że zamiast dyskretnego przyciemnienia i nadania lekko ciasteczkowego koloru, włosy mam nawet jaśniejsze Odznaczający się lekko ciemniejszy odrost od reszty wymytej farby złapał się identycznie, nosz kurcze rozjaśniał się bez oporu

Włosy były w doskonałej kondycji, więc nie wydaje mi się, żeby ta farba miała jakieś dodatkowe właściwości rozjaśniające, chyba ja mam po prostu nietypowe włosy.

Później poleciałam po Famę, wzięłam wodę 6% i wyszło niemal identycznie jak w palecie. Fajna farba, ale dość ciężko dostępna stacjonarnie. Z lenistwa wróciłam do Joanny (karmelowy blond +naturalny blond), ale chyba wrócę do Famy, ale tym razem po mojemu, czyli na wodzie 3%, bo więcej mi nie trzeba

Nie namawiam, żeby brać ze mnie przykład, bo widzę, że to ja jestem wyjątkiem Na pewno namawiam wszystkie dziewczyny farbujące drogeryjnymi farbami na poziomach 7-9 (naturalne blondynki), żeby wyrzuciły standardowo dodawaną do blondów 9% wodę i spróbowały 6%.
Jeżeli naturalna blondynka chce nieznacznie rozjaśnić czy przyciemnić włosy, szkoda męczyć włosy 9%

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-07-19 o 13:58
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości