|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
No ale czego mogłam się spodziewać, jak tu nikt czytać nie potrafi. Niby przed kim mam się reklamować ? Przed Tobą. Jeszcze czego.
|
|
#4682 |
|
Zadomowienie
|
Można się przyłączyć? Przygarniecie?
![]() Wakacje trwają w najlepsze trzeba trochę potrollować ![]() Zauważyłyście, że na tym zdjęciu widać Adiego? Zgadnijcie gdzie? http://4.bp.blogspot.com/-eOaoT-pOFh.../DSC_0063a.jpg Jakbyście szukały jeszcze jakiegoś sweet trędi fluo mięta blogaska kulinarnego to-->http://ciasteczkowepotwory.blox. pl/html Tam jest nawet ombre tort:P
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Oj niezawsze. Cukrzycy można się dorobić np. na skutek otyłości. Cukrzyca ciążowa równiez nie jest dziedziczna
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za bloga, uwielbiam przeglądać blogi kulinarne
|
|
#4685 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To tyle miłego z mojej strony. Oprócz technicznych spraw bloga, dobrze byłoby popracować nad nastawieniem swym. Tobie Twoje nogi się podobają - świetnie! Ale nie wpychaj nam do gardła na siłę własnego zdania. "Czego się mogłam spodziewać, jak tu nikt czytać nie potrafi." - wytłumacz mi, proszę, co to ma być? ile masz lat? gdzie kultura? na nieprzychylne komentarze pod notkami też będziesz tak odpisywać? |
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#4687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
|||
|
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko jedna z Was napisała żebym zwracała uwagę na zdjęcia jakie dodaję. A reszta ? Nagonka na moje nogi Ahhh.... Fantastycznie nie wiedziałam że mam serdelki.
|
|
#4689 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2012-07-19 o 18:16 |
|
|
|
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
Nowy wpis u Kamilki na fejsie.
właśnie dostałam maila z propozycją zorganizowania konkursu z całą historią mailowa z inną blogerką, która wielką kampanię reklamową zgodziła się przeprowadzić za zegarek za 16,50. Na moją propozycję że konkurs mogę zrobić za torebkę za 100 zł i taką samą torebkę jako nagroda dla czytelniczki firma odpisała że mam za duże wymagania. +jeden z jej komentarzy własnie najbardziej mnie śmieszy ten zegarek, dla mnie dziecinny a dla nich taki prestiżowy
|
#4691 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystawiając swoje zdjęcia do internetu licz się z tym, że będziesz poddana ocenie cała ty, a nie tylko szata graficzna bloga. Na prawdę nie wiem po co takie osoby jak ty zakładają takie strony - po to aby się burzyć na kogoś kto śmie im zwrócić uwagę na średnio zgrabne serdelkowate nogi? Moim zdaniem nie dorosłaś do prowadzenia bloga albo do przedstawiania go szerszej publiczności. Skoro tak cię boli jakakolwiek krytyka to zachowaj blog dla siebie i bliskich znajomych.A poza tym to forum jest forum wolnym i każdy może pisać co mu się chce, a nie jedynie o tym, czego ty oczekujesz Sama tu wstawiłaś linka więc miej pretensje sama do siebie. I skończ się kłócić, bo tylko sobie wystawiasz niezbyt pochlebne świadectwo
|
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kultura ? Wychodzę z takiego założenia że jak ktoś jest niemiły w stosunku do mnie,odwdzięcze się tym samym. A tak szczerze to jak mam się niby Twoim zdaniem zachować jak niektóre laski tutaj porównują mnie do gumowej lali lub czegoś innego co można kupić w sklepie. Fantastycznie, ale ja jej nie potrzebuję. A ty z kolei wytłumacz mi co jest złego w wysokiej samoocenie ? Znam swoją wartość i bez problemu przyjmuję "na klatę" krytykę. Ale tą konstruktywną bo teksty masz nogi jak serdelki nie powiem gdzie sobie dziewczyna może wsadzić. A i jeszcze brakuje żeby któraś skomentowała kolor mojej skóry. Jak przecież można wyjść na ulicę taka blada ! Toż to pewnie wiocha jest !. Tak poza tym to dziękuję. Wezmę te rady pod uwagę. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Wszystkim tutaj na forum wyrzygujesz literówki ? Czy tylko ja zostałam przez Ciebie zaszczycona ?
Sztywny moralny kodeks z dala od chorych podniet. Edytowane przez GagaFace Czas edycji: 2012-07-19 o 18:47 |
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wyobraź sobie, że krytyka nie musi być konstruktywna
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero co zaczęłam "bawienie się" w blogowanie. Więc wybacz mości pani że nadal się uczę. Co i jak powinno być. Z drugiej strony masz chyba rozdwojenie jaźni. Raz piszesz że to jest forum i każdy może się wypowiadać. Po czym mi wyskakujesz, z tekstem żebym skończyła bo ponoć się " ośmieszam".
Sztywny moralny kodeks z dala od chorych podniet. Edytowane przez GagaFace Czas edycji: 2012-07-19 o 18:48 |
|
|
|
|
#4696 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoich ? Napisałaś wcześniej że buty są blee. Spoko maroko, nie podobają się okej. Lity akurat mają to do tego że niektórych mdli na ich widok. Później napisałaś o włosach. Okej. Są suche wiem, niepotrzebnie rozjaśniałam końcówki. Coś innego co można było wyczytać wcześniej z Twoich postów mi uciekło ? Kurczę nie lubię się powtarzać. Widzisz różnicę pomiędzy tekstem "popracuj nad jakością zdjęć" a czymś co brzmi "masz nogi jak serdelki". ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Pudło. Kombinuj dalej ...
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, ale ty chyba nie rozumiesz, że nie każda krytykująca cię osoba będzie krytykować konstruktywnie
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Nie wiedziałam, że umiem wyrzygiwać, czego to człowiek się na wizażu może dowiedzieć..
||
|
|
|
#4700 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Co za bitwa
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
co do "nóg jak serdelki" - nie wiem jak Ty, ale ja liczyłabym się z tym, że na wątku na którym często są obśmiewywane niektóre blogerki, taka reakcja na reklamę jak bardzo prawdopodobna
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
o jeżu pastelowy, wtryniasz się laska w taki wątek, gdzie siedzą same grube, brzydkie i zakompleksione babiszcza, dobrze wiesz, że tutaj mówimy wprost co nam się podoba bądź nie ;] bo już niejedna blogerka o ''wysokiej samoocenie'' płakała i leciała na skargę do moderatorów, więc po co sama się podstawiasz, a później lament ?
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle jadu, że aż sobie upuszczę troszkę do słoika i zachowam na spokojniejsze czasy ![]() W temacie Movefashion - okrąglejsza wyglądała tysiąc razy lepiej: http://4.bp.blogspot.com/_R1DhycBlLe...0/DSC_0041.jpg https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1336256978 |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaki lament ? Za stara na to jestem . Sądziłam że ktoś mi pomoże ogarnąć te wszystkie duperele. Wkońcu blogowanie nie polega tylko na opcjach kopiuj - wklej. Ale jak tak przedstawiasz sprawę. To spoko. ![]() Trza było tak od razu.
|
|
#4706 | |||
|
Zakorzenienie
|
a teraz mogę się w spokoju odnieść do reszty postów
![]() zostawić Was na jeden dzień i tyle nadrabiania! na wyprzedażach byłam! ![]() Cytat:
ale tribala chyba walnie sobie dopiero po powrocie do swojego domu Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pewnie nie ma na to siły...
|
|
|
|
|
#4709 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I ja, i ja! Cytat:
![]() Btw, widziałam niedawno w warsiawskim tramwaju linii 9 dziewczę w koszulinie "I <3 Wuppertal". Dziewczyny, to sprawka którejś z Was?
|
||||
|
|
|
#4710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Jeszcze czego.

u made my day again, sista! 

Sama tu wstawiłaś linka więc miej pretensje sama do siebie. I skończ się kłócić, bo tylko sobie wystawiasz niezbyt pochlebne świadectwo

Jak można sobie robić taką krzywdę