|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
a ja tak sobie siedzę i myślę i mam pytanie. Być może była już o tym mowa w wątku, ale jest tak obszerny, że nie mogę znaleźć odpowiedzi
![]() Jak myślicie, co będzie lepsze w przypadku kiedy killer idzie mi tak średnio i wyrabiam tak jak już pisałam wcześniej około 25-30 minut, a skalpel idzie mi o wiele lepiej i robię całe 40 minut. Bardziej efektywne będzie codzienne przykładanie się do skalpela, czy może mieszanie nie całego treningu killera (te 25 minut) w jeden dzień i skalpela w kolejny. Wiem, że te dwa treningi mają zupełnie inny charakter, ale takie refleksje mnie naszły
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię skalpel bo potrzebuję ujędrnienia i wyrzeźbienia. Killer trenuje kondycję i jest bardziej na spalanie nastawiony, ale oczywiście też modeluję. Wszystko zależy od tego czego twoje ciało potrzebuje. Możesz robić np. skalpel killer skalpel killer skalpel i 2 dni przerwy. I wtedy robisz killera ile umiesz po prostu
I tak wytrzymujesz więcej niż ja w killerze więc się nie poddawaj i walcz
|
|
|
|
#4233 |
|
Zadomowienie
|
|
#4234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś mały leń, w ogóle mam jakieś żołądkowe niestrawności od kilku dni, a nie wiem jak temu zapobiec. Pojdę dziś na fitness ale skalpelka chyba już dziś nie zrobię...Chociaż może może zaraz się rusze ?
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chudnij chudnij i pływaj w basenie też ćwiczenia będą !Cytat:
a to też zależy co chcesz osiągnąć bo jeśli tylko rzeźba to lepiej skalpel, a jeśli chcesz spalić tłuszczu więcej to killer
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja wciagnelam moja siostre w cwiczenia
troche nie chce jej sie cwiczyc no ale ja jaa zmusze:P
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
Z lenistwa zrobiłam chociaż tą waszą Tiffany ;p śmieszne to ;p niektóre z tych ćwiczeń mam na Sexy Dance na rozgrzewce.
A teraz jem arbuza !
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście ja uważam, że w warszawie nie ma fajnych lumpeksów, bo jeśli są fajne ciuchy to są w cenach takich jak w markowych sklepach, a jeśli są tanie to wiszą na tych wieszakach same ścierki. Za to jak jade do mojej przyjaciółki do płocka to wpadam w amok jak to mówi najukochańszy
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny po dwoch dniach pauzowania z powodu wyjazdu poza dom, stwierdzilam, ze pora przetestowac nowe buty i ciezko, bardzo ciezko wzielam sie za 4 killera. Kurcze
|
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
zjadlo mi wątek, który pisałam 30minut
|
#4241 |
|
Rozeznanie
|
ale pędzicie dziewczyny z wątkami ja od 10 w pracy za godzinkę fajrant, do domku wtedy i skalpelka rozpraccuję, wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele mojego brata, na koniec września chcę wszystkich powalić dopracowaną figurą musi mi się udać zakupiłam nawet sukienkę na e imprezę długo się na nią decysowałam, ale stwierdziłam że będzie mnie jeszcze bardziej motywować
![]() http://allegro.pl/maxoni-bandazowa-s...453854798.html myśłicie że będzie ok?? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
założyłam swój wątek
![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?&do...message2816281 ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
#4243 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, napewno myśl o tym jak się w niej zaprezentuję będzie mi dawać kopa do ćwiczeń, tylko dalej mam ten chol...ny zakwas w udzie i nie wiem co z tym zrobić?? rozćwiczyć?? czy zrobic dzien przerwy narazie 5 skalpeli za mną...co dziennie po jednym
rudziutka żałuję że nie mogę obejrzeć twoich efektów...
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
upominaj się o włączenie do klubu!
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elunia ale będziesz sztuka w tej sukience myślę, że Twój tż oniemieje z wrażenia ![]() ja mam wesele znajomego za tydzień i więc następny tydzień chyba upłynie mi na warzywkach i owocach ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- ja również ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
A za mną 4x Killer i 4x Skalpel. Chyba muszę wrócić do hh, bo nigdy nic innego mi na talię nie działa, a tak to kręcąc 30-40min dziennie zjeżdżam do 2 cm/tydzień
Gratluję wszystkim spadków(na razie tylko zazdroszcząc) |
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
ja mam wesele 25 sierpnia i jak na razie żadnego pomysłu na kieckę. wiem jaką chcę, bo jestem typową gruszką i powinnam mieć sukienkę podkreslającą talię, a od talii w kształcie litery A. i wierzcie lub nie, ale ciężko teraz znaleźć taką sukienkę! wszystkie są obcisłe, a przy moich biodrach to zabójstwo!
|
#4248 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pisałam o wstąpienie do klubu, ale brak odzewu niestety... ale może się doczekam, bo chciałabym dzielić się wynikami a jakoś na ogólnym nie mam odwagi Cytat:
|
||
|
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
Dzień 12: skalpel + detocell zaliczony!
|
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie, o jakich ćwiczeniach na boczki jest mowa? Nie mogę znaleźć linka, pomożecie? Moje biodra mają taką tapicerkę, że szok ;P U mnie nie ma szalonych postępów, ALE: okres minął i zaliczyłam szósty skalpel (prawie) wzorowo
![]() Do bojuuuu! |
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj na onecie byl film o kobiecie która schudła chyba 40kg uprawiajac seks (ponoć )
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Polubiłam go
![]() Motywuje mnie strasznie ![]() Mnie też nie ma Wysłałam zaproszenie, ale albo nie zostało pozytywnie rozpatrzone, albo ta dziewczyna, która klubem zarządza po prostu jeszcze go nie rozpatrzyła, bo od dawna jej tu nie widziałam.Cytat:
A wiem też, że Wasze zdjęcia na pewno by mocno mnie motywowały Cytat:
Cytat:
|
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
ja tez juz wyslalam zaproszenie, ale poki co odzewu nie ma, myslalam, ze moze skoro jestem krotko to mnie nie przyjeto
te zdjecia musza byc naprawde motywujące, sama z checia bym wrzucila po miesiacu bo sobie zrobilam przed zaczeciem jakichkolwik cwiczen, nawet powiesilam je sobie na szafie zeby mnie motywowaly ![]() sukienka cudna, szykuj sie nie tylko na wzrok swojego ukochanego ale i reszty panow i na pewno zazdrosnych spojrzen kobiet !
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś kolejny kilerek wieczorem
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że go zapytam, czy dobrze wykonuję jakieś ćwiczenie lub kiedy wychodzi z pokoju, to rzuci jakiś komentarz. A tak to czasami mam wrażenie, że mogłabym nago ćwiczyć, a on by nawet nie spojrzał
|
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
rain_drops była 3 dni temu, więc nie przesadzajmy z tymi wiekami
Pamiętajcie, że są wakacje, może jest na jakimś randomowym wypadzie czy coś Łee, robienie ćwiczeń rano to zło, teraz mnie nosi, mam ochotę robić coś znowu
|
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj wzięłam córki na dwór, każda swoją skakankę i skakałyśmy. To musiał być niezły widok hi hi. Ale powiem Wam że o wiele lepiej mi szło niż w domu
|
|
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
Mam zakwasy po Tiffany Rothe. Przed chwilą zrobiłam drugi raz (wczoraj był pierwszy), i tak jak zazwyczaj nie mam zakwasów, tak dzisiaj mam - to killer i skalpel zadziałały z mniejszą mocą niż to
Bomba, naprawdę! A wygląda tak niewinnie! Ale muszę śmiesznie wyglądać przy tych ćwiczeniach... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

chudnij chudnij
a to też zależy co chcesz osiągnąć bo jeśli tylko rzeźba to lepiej skalpel, a jeśli chcesz spalić tłuszczu więcej to killer 

oczywiście ja uważam, że w warszawie nie ma fajnych lumpeksów, bo jeśli są fajne ciuchy to są w cenach takich jak w markowych sklepach, a jeśli są tanie to wiszą na tych wieszakach same ścierki. Za to jak jade do mojej przyjaciółki do płocka to wpadam w amok jak to mówi najukochańszy 

A wiem też, że Wasze zdjęcia na pewno by mocno mnie motywowały
Pamiętajcie, że są wakacje, może jest na jakimś randomowym wypadzie czy coś