Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-19, 18:38   #2041
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
a no to ok wiesz mam zamiar sie z tego wywiązać a co do wspolnego mieskzania: a jeśli mieskza sie w jendym domu ale ze sobą nie sypia?? (oddzielne pokoje)??
Masz własne sumienie i powinnaś zrobić tak, jak Ci ono podpowiada.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 18:39   #2042
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
a no to ok wiesz mam zamiar sie z tego wywiązać a co do wspolnego mieskzania: a jeśli mieskza sie w jendym domu ale ze sobą nie sypia?? (oddzielne pokoje)??
patrz wyżej, dokładnie tak jak napisałam, czyli grzech zgorszenia - inni myślą, że współżyjecie, i ważniejsze - stwarzanie okazji, pokusy, ale najważniejsze jest SUMIENIE, jeśli wrażliwe sumienie mówi, że jestem ok w stosunku do Boga i ludzi, to znaczy, że jestem ok. Najlepiej sprawę przedyskutować ze spowiednikiem, dobry powinien doradzić, bo jeżeli to że mieszkacie pod jednym dachem, jest w pewnym sensie wymuszone (np. coś stało się z mieszkaniem, gdzie jedno z was żyło wcześniej, nie stać Was na mieszkanie osobno, lub mieszkaliście bardzo daleko od siebie), to zawsze trzeba rozważać indywidualnie.
Stary 2012-07-19, 18:45   #2043
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
patrz wyżej, dokładnie tak jak napisałam, czyli grzech zgorszenia - inni myślą, że współżyjecie, i ważniejsze - stwarzanie okazji, pokusy, ale najważniejsze jest SUMIENIE, jeśli wrażliwe sumienie mówi, że jestem ok w stosunku do Boga i ludzi, to znaczy, że jestem ok. Najlepiej sprawę przedyskutować ze spowiednikiem, dobry powinien doradzić, bo jeżeli to że mieszkacie pod jednym dachem, jest w pewnym sensie wymuszone (np. coś stało się z mieszkaniem, gdzie jedno z was żyło wcześniej, nie stać Was na mieszkanie osobno, lub mieszkaliście bardzo daleko od siebie), to zawsze trzeba rozważać indywidualnie.
chyba najlepiej będzie podejść do księdza przed spowiedzią i sie zapytać....
no ale z drugiej strony co... to jesli chodziłam do komunii( a nie współzyliśmy) narzeczony mieszka daleko a tu znalazł prce przed ślubem wiec sie wprowdził to byłam do komuni w grzechu?? szczerze to tak o tym nie myślałam...

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Powiem wam, że to troszke chore.... Przykład: nie sypiamy ze sobą w ogle) czyt. nie uprawiamy sexu) a mieszka sie pod jednym dachem to jest grzech ale jak ktoś uprawia sex a mieszka w osobnych domach to mu odpuszczone... ciężkie to wszystko;/;/

poza tym cche iść na ślubie brata do komunii to jak to rozwiązać??
Stary 2012-07-19, 18:57   #2044
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
no ale z drugiej strony co... to jesli chodziłam do komunii( a nie współzyliśmy) narzeczony mieszka daleko a tu znalazł prce przed ślubem wiec sie wprowdził to byłam do komuni w grzechu?? szczerze to tak o tym nie myślałam...

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Powiem wam, że to troszke chore.... Przykład: nie sypiamy ze sobą w ogle) czyt. nie uprawiamy sexu) a mieszka sie pod jednym dachem to jest grzech ale jak ktoś uprawia sex a mieszka w osobnych domach to mu odpuszczone... ciężkie to wszystko;/;/

jeśli nie masz grzechu ciężkiego to możesz iść do komunii, ba, nawet musisz, to że razem mieszkacie jest wymuszone sytuacją, więc porozmawiaj ze spowiednikiem, nie musisz nam wyjaśniać całej sytuacji, spróbuj ją przemyśleć i porozmawiać z zaufanym księdzem lub napisz do księży z wiara.pl, czy innych katolickich portali. Poczytaj Miłość i odpowiedzialność jeśli chcesz się dokształcić, umocnić, no i módl się, Bóg podpowiada, co robić, jeśli chce się go słuchać...i jeszcze jedno, tak, to jest trudne, ciężkie.....nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Ba, i po ślubie ciężko jest zachować czystość - nie, nie pomyliłam się, czystość w małżeństwie też obowiązuje i jest nie lada wyzwaniem

EDIT: wątek o krewecie nam się w poradnik katolicki zamienił sorry

PS. Zaczynam tworzyć relację wreszcie

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2012-07-19 o 18:58
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 18:58   #2045
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Vtf2v...eature=related

no nie te filmy dziwią mnie coraz bardziej, po co to komu???

p.s. obejrzycie koniecznie do końca to kotłowanie
porażka

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za gratulacje odnośnie pracy Praca ta to nic szczególnego, w biurze po prostu. Moim celem jest praca w przedszkolu, więc traktuję to dość tymczasowo
Klauduśko w Lublinie jest masakra z pracą. Sama szukałam tam przez 8 miesięcy i dlatego też zdecydowaliśmy się stamtąd przeprowadzić. I widać efekty, bo tutaj się odzywają na wysłane cv.

Ostatnio na weselu nie przenosił Pan Młody PMki. Ma jakiś problem z nogami, a ona też przy sobie trochę Lipa tylko, że ludzie się upominali.

Masakra. Nie dość, że jest to niesmaczne, to momentami jeszcze śmieszne. Zwisająca pończocha z lampy mnie rozwaliła i to przerzucanie kiecką na samym końcu. Nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek był tym zainteresowany.

Ale jak cudownie przypomnieć sobie taki list
a jak to rozwiązali? Przeszli jakoś?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny!

Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja sąsiadka i mama mojej przyjaciółki. Pogrzeb w sobotę, a my mamy wesele 300km od miejsca zamieszkania...
Jestem normalnie w szoku i nie może to do mnie dotrzeć. Kobieta na nic nie narzekała...
masakra

Cytat:
nam proboszcz na naukach powiedział że miał taką parę narzeczonych która mieszkała ze sobą a rzekomo nie sypiała i ich wyrzucił bo powiedział że on nie rozumie jak pomiędzy dwojgiem dorosłych ludzi którzy chcą założyć rodzinę nie ma seksualnej więzi. Skoro mieszkacie razem obowiązuje was jedna spowiedź
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:04   #2046
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli nie masz grzechu ciężkiego to możesz iść do komunii, ba, nawet musisz, to że razem mieszkacie jest wymuszone sytuacją, więc porozmawiaj ze spowiednikiem, nie musisz nam wyjaśniać całej sytuacji, spróbuj ją przemyśleć i porozmawiać z zaufanym księdzem lub napisz do księży z wiara.pl, czy innych katolickich portali. Poczytaj Miłość i odpowiedzialność jeśli chcesz się dokształcić, umocnić, no i módl się, Bóg podpowiada, co robić, jeśli chce się go słuchać...i jeszcze jedno, tak, to jest trudne, ciężkie.....nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Ba, i po ślubie ciężko jest zachować czystość - nie, nie pomyliłam się, czystość w małżeństwie też obowiązuje i jest nie lada wyzwaniem
dziękuję
Stary 2012-07-19, 19:07   #2047
MiciaKicia
Zakorzenienie

o jaa cały dzien zleciał nie wiem kiedy.. jutro ostatnia przymiarka, i juuytro Tz przyjezdza i idziemy ustalac menu

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:11   #2048
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny!

Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja sąsiadka i mama mojej przyjaciółki. Pogrzeb w sobotę, a my mamy wesele 300km od miejsca zamieszkania...
Jestem normalnie w szoku i nie może to do mnie dotrzeć. Kobieta na nic nie narzekała...
Przykro mi bardzo Myślę, że przyjaciółka zrozumie dlaczego nie ma cię na pogrzebie.

Cytat:
heh, mnie ominęła PM2014 gate i wiele innych rzeczy na forum ha, właśnie z tego powodu, że po ślubie nagle wszystko mi się zmieniło, dziś cały dzień lataliśmy po urzędach, na dowód osobisty muszę 7 tygodni czekać (z powodu zmiany nazwiska o 3 tyg dłużej - ktoś wie czemu?). Nagle okazuje się, że ciasno jest na tych naszych 45 m^2.....nie mieścimy się z rzeczami, jak tu myśleć o dziecku? A znajomi mają kawalerkę i już maleństwo......jak sobie radzą...nie wiem....
Pierwsze słyszę, że tak jest z tym dowodem... A życia trzeba się nauczyć odnowa Zwłaszcza jeśli się nie mieszkało wcześniej razem. Choć podejrzewam, że nawet jeśli się mieszkało, to też

Cytat:
dziewczyny a mam takie niezręczne pytanie:
jeśli ktoś współżył KILKA razy przed ślubemto ma iść do tej pierwszej spowiedzi czy nie?? bo zastanawiam sie, czy sie dostanie rozgrzeszenie jeśli np do nastepnej spowiedzi mamy być czyści??
Z samego współżycia dostaniesz rozgrzeszenie. Jeśli mieszkasz z TŻ, to nie bardzo. Ale dziewczyny dość ładnie o tym tu już napisały

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35400670]a jak to rozwiązali? Przeszli jakoś?[/QUOTE]

Oni tłukli kieliszki przed salą, potem po prostu weszli do środka.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:13   #2049
nuna2
Zakorzenienie

poprostu zapytam siędza i bedzie po problemie. Najwązniejsze jest to co ja czuje i moje sumienie
Stary 2012-07-19, 19:17   #2050
Madziuniusia
Zakorzenienie

hahah odwaliłam pokazać wam?
Stary 2012-07-19, 19:20   #2051
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hahah odwaliłam pokazać wam?
no raczej
Stary 2012-07-19, 19:21   #2052
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Jednak zasada ograniczonego zaufania obowiązuje nie tylko na drodze A udało ci się z nią dogadać w tej kwestii potem?
No ja ogólnie tę zasadę wyznaję, a już na pewno przy podpisywaniu umów. W tym przypadku jednak odpuściłam, bo babka zachowywała się naprawdę profesjonalnie, ale widać "zachowywać się" a "być" profesjonalistą to dwie różne rzeczy
Nie kłóciłam się, bo wtedy tak mnie tym zaskoczyła, że nie potrafiłam sobie przypomnieć dokładnie sytuacji sprzed prawie roku. Dopiero w domu doszłam na spokojnie do tego co i jak. Tak czy siak - kłócić się nie będę, bo szkoda moich nerwów i po co mam sobie brudzić w wspomnieniach związanych ze ślubem ? Zamierzam jednak jej o tym przypomnieć w odpowiedniej chwili

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:23   #2053
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
no raczej
to macie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 049.jpg (183,4 KB, 90 załadowań)
Stary 2012-07-19, 19:24   #2054
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
to macie
karta twoja z faktycznymi pomiarami czy naściemniana??:P:P
Stary 2012-07-19, 19:27   #2055
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
to macie
Byłam pewna, że wykres będziesz robić normalnie Jakoś na nim wszystko tak wyraźniej widać
Stary 2012-07-19, 19:29   #2056
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
karta twoja z faktycznymi pomiarami czy naściemniana??:P:P
przecież chwilę wcześniej prosiłam o radę, czy stronki nadają się, żeby z nich pozżynać http://naursynowie.pl/userfiles/1/im...rys_cztery.jpg na tej stronce się wzorowałam.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Byłam pewna, że wykres będziesz robić normalnie Jakoś na nim wszystko tak wyraźniej widać
pewnie na jutrzejszym spotkaniu będziemy tworzyć. Albo to będzie kolejne zadanie domowe
Stary 2012-07-19, 19:30   #2057
E87
Wtajemniczenie

nena potrzebuje Twojej pomocy Msza wcale nie przebiegła mi szybko, ksiądz odprawił dość długie kazanie, ale był mega zakręcony. Zapytał na przykład: czy ty Weroniko i Małgorzato chcecie zawrzeć związek małżeński (to moje dwa imiona). Przysięga wyszła pięknie, Tż ściskał mi pod szarfą dłoń i tym samym lekko mnie uspokajał. Kiedy przysięgliśmy sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską, rozległy się dźwięki Gabriel’s Oboe grane przez nasz kwartet. Było tak pięknie i wzruszająco, że nie potrafię tego opisac słowami, dlatego najlepiej będzie, kiedy posłuchacie sobie tego utworu, który najpełniej oddaje nastrój tamtej chwili http://www.youtube.com/watch?v=9xYpD...hannel&list=UL Z tyłu dobiegały mnie odgłosy zachwytu gości, wszystkich ta muzyka porwała za serce. Podobno moja mama w tym czasie rozkleiła się na dobre.

co to za piosenka? Bo nie wyswietla sie niestety...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:30   #2058
nuna2
Zakorzenienie

sorki nie załapałam.
Stary 2012-07-19, 19:31   #2059
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
to macie

Mnie uczono, że pomiar temp. zapisuje się do 2 miejsc po przecinku.
Przynajmniej w metodzie term.-obj. tak jest.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:33   #2060
MiciaKicia
Zakorzenienie

dobrze, ze mnie wykresy ominęły ;P

Stary 2012-07-19, 19:33   #2061
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mnie uczono, że pomiar temp. zapisuje się do 2 miejsc po przecinku.
Przynajmniej w metodzie term.-obj. tak jest.
nasze spotkanie z panią trwało 15 min. Nie przypominam sobie, by coś takiego mówiła
Stary 2012-07-19, 19:35   #2062
nuna2
Zakorzenienie

U nas niby mielimsy miec nie wzielam i nie było żadnej gadki. Spytała czy w miare rozumiem o co chodzi tylko...
Stary 2012-07-19, 19:38   #2063
NightButterflyVIP
Rozeznanie

czwartkowo AAAaaaaa jak to dobrze, że jutro już piątek! Miałam MEGA ciężki dzień w pracy i jestem wykamana.... Ale nadrobiłam Was GADUŁY!!!

Witam nowe PMki!! Miło, że dołączyłyście do Naszego grona

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- szczescie mialas ze nie musialas zakladac swetra... ja sama mam teraz z tym problem a ciezko trafic na cos ladnego... A cos czuje ze 1.09 bedzie zimno
bede miala gesia skorke ze az strach
A Ty co za pierdoły wygadujesz???
Czytaj to
"POGODA NA LATO 2012 - WRZESIEŃ
Co prawda, przestaną nas męczyć upały, ale ciepłe dni przetrwają cały miesiąc. Wrzesień będzie w tym roku bardzo ładny: ciepły i raczej suchy. Oznacza to, że nawet jeżeliplanujemy urlop w Polsce, możemy jeszcze spędzić kilka przyjemnych dni nad wodą"

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
[/COLOR]3w nocy, a ja dopiero skończyłam kompletować 1 z 3 fotoksiążek....
Reszta musi poczekać. Mąż za godzinę wstaje do pracy, więc wypadałoby bym w momencie obudzenia była obok niego w łóżku.

No i wybrałam już 100 ulubionych zdjęć z pleneru Ścian mi w domu zabraknie, by to wszystko powieszać.

Zmykam spać!!! Dobrej nocy

A w załączniku taka nasza prosta miłość
O raaany Gosza!!! Ale cudne foto!!!
Ale się napracowałaś, że aż do 3 siedziałaś!!! Ciekawam bardzo A ścian Ci moge kilka pożyczyć...chcesz?

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam wczoraj u braffiterki. Super kobieta, wymierzyła mnie i okazało się, że mam 75G Mierzyłam piękne bardotki ale nie było mojego rozmiaru, sprowadzi mi mój rozmiar na środę. Ale kupiłam sobie biustonosz na codzień i po prostu oniemiałam jak wygląd piersi zmienił się po dopasowaniu biustonosza TŻ dzisiaj padnie
No wiem! Ja też padłam jak mi zmieniła moje standardowej 70C na 65E i robi mega różnicę, wiem o czym mówisz Ile płaciłaś za biustonosz? Ja jakoś ok. 60-70zł bardotka biała, będę miała wszywaną, a właściwie WCZEPIANĄ w suknię po ślubie będę go sobie mogła bez problemu wyjąć, bez potrzeby prucia i niszczenia...i będę miała na co dzień

Cytat:

ŁO MATKO!!! Dla samej końcówki...to mogli środek skrócić o jakieś 2min
Stary 2012-07-19, 19:38   #2064
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
AAAAAA Dziewczyny news z ostatniej chwili!!!

Jest szansa, że na plener polecimy do Włoch-romantyczna sesja w Wenecji, Toskanii i Florencji. Nasz foto szuka drugiej pary do tej sesji i już wstępnie rozmawialiśmy, jak tylko wróci z urlopu to będziemy omawiać szczegóły. Plus taki, że koszt dzieli się na pół między nas i tą drugą parę. O matko chcę żeby to wypaliło:love :
NO TO NIC, TYLKO 3MAĆ KCIUKI!!!!

oOOOOooo wow! cudnie! cIEKAWA JESTEM JAK TY TEGO TORTA KROIŁAŚ Jak tam tyyyyle kwiatów na nim! Bardzo ciekawy pomysł z tym serduchem/rozpiską stołów.... ALE JAKI MIELIŚCIE ZABÓJCZY KOŚCIÓŁ!!!

Cytat:
Nagle okazuje się, że ciasno jest na tych naszych 45 m^2.....nie mieścimy się z rzeczami, jak tu myśleć o dziecku? A znajomi mają kawalerkę i już maleństwo......jak sobie radzą...nie wiem....

nie wiem, jak u Was, ale ja uczę się życia od nowa.....
Ale pięknie napisałaś
Stary 2012-07-19, 19:44   #2065
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziękuję za wszystkie komplementy

Cytat:
Napisane przez zakrecona82 Pokaż wiadomość
Od kibli jestem specem pracuję w tej branży więc jeśli chodzi o remont łazienki,możecie do mnie walić w ciemno może akurat przydam się z jakąś poradą łazienkową
- przepraszam, ale na prawdę musiałam

Cytat:
jak tak patrze na Wiktusiaczka to normalnie jakbym była 2 rozmiary większa
Ja ważę 47 kilo, mierzę 167 cm i mam znaczną niedowagę, więc mnie za wzór i punkt odniesienia się nie stawia A poza tym każda z Nas jest piękna [COLOR="Black"]

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
jakie cudowne wiadomości!!!!!! No i wyglądasz.. ahh ...
Hormony szaleją

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Wyglądasz obłędnie! Strasznie Ci zazdroszczę tej pewności, że to ta jedyna
Nie byłam pewna aż do przedostatniej przymiarki, a wczoraj w salonie stwierdziłam, że gdybym planowała ślub jeszcze raz to miałabym JA od kuku i Marylki, albo suknię Empire koronkową/zwykłą z bardzo zdobionymi plecami Tak jakoś już jest, że niby wybierze się suknię, a później kombinuje...

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Śliczna ta Twoja suknia, będziesz wyglądać jak Cinderella (tak mi się jakoś skojarzyło, ale nie żebyś wcześniej wyglądała jak umorusany kopciuszek, co to to nie )[COLOR="Silver"]
Dobrze, że nie jak "Księżna Fiona z Bajki"

Cytat:
Obrzydliwe

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki

Wiki wyglądasz pięknie, suknia robi niesamowite wrażenie Tylko nie garb się, masz ode mnie rozkaz!

Kupiliśmy po 15 butelek carlo rossi w 3 kolorach, spotkanie z fotografami udane, własnie skończyłam plan stołów, nieskromnie powiem że mi się podoba
Chciałam wszystko scriptiną zrobić to pobrałam bez znaków PL i dupa :/
Ale i tak jest ok.
Idę w kimono, bo jutro z rana zmykam na rehabilitację, jak mój fizjo zobaczy napięte mieśnie brzucha jak struna to chyba się załamie. Ale co poradzę?

Zmykam kochane
Dobrej nocy!
Brawo za załatwione sprawy Co do pogrubionego: tak jest, Chatka też mi kazała być prostą, ale zapominam się

Cytat:
Wiktusiaczek pięknie ale za bolerko tyle kasy
Dużo, ale myślę że warto było...

A dziś:
- oddałam i odebrałam pierścionek z czyszczenia
- oddałam skrócić bransoletkę (ubiorę ją na ślub) i zmniejszyć pierścionek na drugi dzień
- byłam w kościele zapytać o dekoracje i załatwione - są "w cenie"
- prawdopodobnie uda się, że ksiądz proboszcz udzieli Nam ślubu i bardzo mi na tym zależy, więc błagam o kciuki (udzielał ślubu 25 lat temu moim rodzicom)
- kupiłam całe wyposażenie niezbędnika do kosza w toalecie
- kupiłam guziczki do sweterka mega awaryjnego (jak się sprawdzi prognoza z 18 stopniami) i biorę się za przyszywanie
Przygotowania zmierzają ku końcowi Stres jest, a do tego będę mieć piękne otoczenie przed kościołem - wymieniają rury, są tam koparki, tony ziemi, syf, brud i malaria
A teraz wybieram piosenki na kasetę z wesela w ramach zajęcia i będę dodrukowywać winietki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:44   #2066
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
nena potrzebuje Twojej pomocy Msza wcale nie przebiegła mi szybko, ksiądz odprawił dość długie kazanie, ale był mega zakręcony. Zapytał na przykład: czy ty Weroniko i Małgorzato chcecie zawrzeć związek małżeński (to moje dwa imiona). Przysięga wyszła pięknie, Tż ściskał mi pod szarfą dłoń i tym samym lekko mnie uspokajał. Kiedy przysięgliśmy sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską, rozległy się dźwięki Gabriel’s Oboe grane przez nasz kwartet. Było tak pięknie i wzruszająco, że nie potrafię tego opisac słowami, dlatego najlepiej będzie, kiedy posłuchacie sobie tego utworu, który najpełniej oddaje nastrój tamtej chwili http://www.youtube.com/watch?v=9xYpD...hannel&list=UL Z tyłu dobiegały mnie odgłosy zachwytu gości, wszystkich ta muzyka porwała za serce. Podobno moja mama w tym czasie rozkleiła się na dobre.

co to za piosenka? Bo nie wyswietla sie niestety...
No to chyba był właśnie ten utwór "Gabriel’s Oboe" ?

http://www.youtube.com/watch?v=9xYpD...hannel&list=UL o!

Edytowane przez NightButterflyVIP
Czas edycji: 2012-07-19 o 19:46
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 19:47   #2067
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wiktusiaczek zawsze jak Cię komplementuję to mówisz, że hormony mi szaleją Ale naprawdę ładnie wyglądasz!! Olśniewająco!

Stary 2012-07-19, 20:17   #2068
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyno powinnas siedzieć w fotomodelingu!!
Zdecydowanie bardziej wole stac po drugiej stronie aparatu

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
marylko w wolnej chwili dodam

ale się obkupiliśmy mamy łóżkomaterac drzwi do pokoju i łazienki piękne fioletowe podusie i narzute na łóżko i kieliszki do szampana w końcu cały zestaw
No kiedy mozemy wpasc na parapetowe?

Cytat:

Ja kiedys rozmawialam z ksiedzem i mi powiedzial ze jesli sie mieszka razem ale nie wspolzyje to nie jest to zaden grzech. To tak samo jakbys dzielila mieszkanie z kolega. I wg mnie wydaje sie to byc logiczne.

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
NO TO NIC, TYLKO 3MAĆ KCIUKI!!!!

oOOOOooo wow! cudnie! cIEKAWA JESTEM JAK TY TEGO TORTA KROIŁAŚ Jak tam tyyyyle kwiatów na nim! Bardzo ciekawy pomysł z tym serduchem/rozpiską stołów.... ALE JAKI MIELIŚCIE ZABÓJCZY KOŚCIÓŁ!!!

Ale pięknie napisałaś
No bylo ich troche...chyba 5 paczek ale zanim zaczelismy kroic to panie z obslugi wszystkie wyjely, wiec spoko
A co do kosciolka to faktycznie uroczy ale co sie namecze przy obrobce zdjec to moje.(dostalismy od fotografa wszystkie fotki i sama je obrabiam). Stasznie zolte fotki wychodza z takich kosciolkow. Wiec cos za cos

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-07-19 o 20:18
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-19, 20:21   #2069
nuna2
Zakorzenienie

najsłuszniejsze będie jak prozmawiamy z księdzem i zapytamy, wyjaśnimy.

Kurde Marylka nie no co po chwile sie gapie na te twoje fotki
Stary 2012-07-19, 20:22   #2070
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek zawsze jak Cię komplementuję to mówisz, że hormony mi szaleją Ale naprawdę ładnie wyglądasz!! Olśniewająco!
No dobra - dziękuję bardzo!! Dziękuję, dziękuję i się nie smutaj Ty za to w stanie wyjątkowym będziesz wyjątkową PMką Pozdrów dzidziaczka głaskiem po brzusiu
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości