|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
ale też czaję się na tą złotą edp (od jej premiery miałam próbkę,później wąchałam w salonie i dopiero teraz się na nią zdecydowałam -jak mi przyjdzie zobaczę czy nadal mi pasuje )na każdym zapach może być trochę inny , więc nie ma co się tym martwić ![]() dobrze,że tego zapachu nie mają "na sobie" wszystkie domowniczki/koleżanki , bo dopiero to byłoby przytłaczające Daj znać jaki prezent dostaniesz
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwoniłam, pani bardzo przeprosiła i w ramach rekompensaty dostanę zaległy gratis oraz błyszczyk Sexy pulp .
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem rozczarowana żelami pod prysznic z limitowanki PN.
Dobrze że wzięłam na spróbowanie buteleczki po 50 ml, bo już wiem że pełnych wymiarów nie kupię. Bardzo wysuszyły mi skórę, po jednym użyciu dłonie mam permanentnie suche i muszę ciągle kremować, wcześniej nie miałam takich problemów. Skóra ciała, pomimo użycia balsamu, też jest nie taka jak zwykle... Za to żeby poprawić sobie humor, zrobiłam dziś zamówienie w sklepie internetowym .
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to dobrze,że chociaż doślą prezent z gratisem ![]() a kiedy zamawiałaś z tej oferty ? i jak: przez neta/telefonicznie czy pocztą? ![]() pytam,by wiedzieć mniej więcej ile dni szła do Cb paczka
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy moich skłonnościach do przesuszania, miałabym wiórka a nie skórę
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałam telefonicznie w poniedziałek - wysyłają z Rudy Śląskiej a moja rodzinna miejscowość jest na Śląsku więc paczki zawsze do mnie szybko przychodzą
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
To ja też witam w nowej części
![]() I w temacie hitów i bubli Hity: - serum elixir 7.9 - hit absolutny, stosuje od 1,5 miesiąca i nie pamiętam kiedy moja cera ostatnio była w tak dobrym stanie, pytanie tylko czy będzie mnie stać by kupić drugą butelkę, bo ta była gratisem - krem przeciwzmarszczkowy Ginseng Actif - dobrze nawilża, odżywia, na zmarszczki raczej nie działa ale skóra dobrze wygląda po jego nałożeniu, jest z lekka rozświetlona - żel do mycia twarzy pure calmille - bardzo łagodny, nie wysusza i dobrze oczyszcza, jest u mnie stałym bywalcem - mleczka PN - lekkie, ładnie pachnące, dobrze nawilżają, niewiele więcej mi trzeba do szczęścia w kwestii pielęgnacji ciała - kremy do rąk PN - świetnie nawilżają, odżywiają i regenerują skórę, niedrogie i w wygodnych opakowaniach z pompką - olejek pod prysznic Hammam - dobry bo lekko nawilża i ładnie pachnie, aczkolwiek trochę drogi - żele JdM i Fraicheur Vegetale - ładne zapachy, nie wysuszają i w promocji niedrogie - żel-szampon Monoi - jako żel zalety jak wyżej, a jako szampon dobrze oczyszcza i nie wzmaga przetłuszczania się włosów, przy moich krótkich włosach to wszystko czego oczekuję Buble: - krem Inositol na dzień - nie zaszkodził, ale nie było też zadnych pozytywnych efektów - maseczki 3 minutowe granat i cytryna - jak dla mnie ten sam produkt, różnią się tylko zapachem i kolorem, nie robią nic a nic - żele PN - właściwie nie wiem czemu ale nie przypadły mi do gustu, nie mam przyjemności z ich używania -szampon pokrzywowy do przetłuszczających się włosów - włosy po nim przetłuszczają się jeszcze bardziej co go całkowicie dyskwalifikuje |
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tu zonk no i zbyt dobrych opinii na wizażu to też on nie ma :| skreślam go z listy , dzięki za opinię |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, szampon pokrzywowy przetłuszcza włosy, mimo że wcześniej nie miałam takiego problemu. Wzięłam, żeby wypróbować i strasznie się zawiodłam
Włosy po umyciu tym szamponem były nieświeże i skóra głowy swędziała przeokropnie. Polecam wszystkie inne szampony, a jeśli masz ciemne włosy to polecam ten do brązowych, ma dość duszący zapach, ale nadaje niesamowity połysk. Szkoda, ze tak intensywnie pachnie, nie mogę go stosować latem, bo mdleję
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nic wielkiego:
- peeling do stóp z lawendą - żel chłodzący do stóp - So Elixir edp limitowanka 15 ml - dwufazowiec do demakijażu oczu - żel pod prysznic kawa - żel pod prysznic cedr Cytat:
.
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wypadają po tym włosy? (mam z tym problem) Zauważyłaś żeby się bardziej przetłuszczały? Dużo nakładasz tej oliwki? Jak zostawiasz na noc to nie brudzi poduszki? Ojć, poleciałam z tymi pytaniami ![]() Cytat:
Też bym chciała znajdować takie perełki jak Cedr za 19.90
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy mojej suchej skórze bym chyba oszalała...
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zbyt intensywny ,lecz da się przeżyć ![]() Ale i tak go zamówię bo fajny ![]() miałam kiedyś z Yr szampon przeciwłupieżowy ale w starym opakowaniu-niebieski i inny kształt buteleczki,był całkiem przyzwoity Czy teraz zawartość szamponu jest taka sama i opłaca się go kupić(w sensie ,że dobry ) ?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż dostałam kiedyś w gratisie perfumowany żel pod prysznic Vanille Noire i był ok |
||
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również używam tej oliwki na włosy, 2 razy w tygodniu trzymam całą noc albo w dzień, tyle ile dam radę wytrzymać- zapach jest bardzo intensywny, z czasem dla mnie drażniący.. Nakładam ją na skórę głowy i na cała długość, po same końcówki. Nie zauważyłam nadmiernego wypadania włosów czy też przetłuszczenia. Nakładasz tyle olejku, żeby Twoje włosy go wchłonęły, nie ma możliwości zabrudzenia czegokolwiek Musisz uważać otwór butelki jest ogromny, można wylać całą zawartość, ja przelałam swój olejek do butelki z atomizerem.
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki co to za prezent niespodzianka w sklepie internetowym ?
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak dla mnie jest ok, nie wysusza Zimą pewnie dokupię kokos
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-07-19 o 16:40 |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie ma pieczatek.
Na karte "nadrukowywana" jest ilosc punktow zgromadzonych podczas zakupow (1€ = 10pkt) i jakas szczegolna poromocja dla posiadacza karty. W koncu dostalam @, ze moja paczka w drodze. Strasznie dlugo tym razem potrzebowali - ale najwazniejsze, ze wszystko, co zamowilam, bedzie ![]() Dzis zdradzilam YR z TBS
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdze w necie. A dzis skusila mnie promocja na limitowanki letnie 3za2 ![]() oczywiscie same EdT wzielam Edit. Tu sa niemieckie ceny: TBS w sklepie sa takie same, jak w necie. Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-07-19 o 19:24 |
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie głupie pytanie
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

- zakochałam się w zapachu So Elixir, mam już EDP limitowaną w złotej butelce, a w paczce mam dostać wodę toaletową

ale też czaję się na tą złotą edp
)
Zadzwoniłam, pani bardzo przeprosiła i w ramach rekompensaty dostanę zaległy gratis oraz błyszczyk Sexy pulp
?
06.09.2014 

a tu zonk
Włosy po umyciu tym szamponem były nieświeże i skóra głowy swędziała przeokropnie. 
- ale najwazniejsze, ze wszystko, co zamowilam, bedzie