|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zapalenie pęcherza
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj ćwiczenia z Ewką sobie odpuściłam, ale poskakałam za to na skakance i wieczorkiem pojeździłam na rowerze
![]() Dzisiaj chcę się zabrać za kilera, później skakanka, a wieczorkiem o ile pogoda na to pozwoli rower ![]() Od przyszłego tygodnia zamierzam odkurzyć skalpela, tak mnie tu zmotywowałyście Będę robić kilera i skalpela naprzemiennie Cytat:
![]() Też mam takie spodnie motywacyjne Jaka była radość, kiedy w zeszłą niedzielę w nie weszłam- nie do opisania ![]() Tak tu zachwalacie te ćwiczenia, że postanowiłam dzisiaj je wypróbować Choć obawiam się jutrzejszych zakwasów ![]() Jejcia, jak ja dawno w sh nie byłam ![]() Cytat:
Też kiedyś miałam- wiem, co to za ból Do tego jeszcze dochodziła bardzo wysoka gorączka ![]() Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie 14 dzień zmagań i zmierzyłam się... jestem w totalnym szoku. Więc albo nie umiem się mierzyć albo Ewa to jakiś cud! Z talii spadło mi 5 cm. Boczki na wysokości pępka 4 cm, z bioder 4cm Uda 1 cm, łydka bez zmian, Pod biustem 4 a w biuście nic Chyba mi się to śni...Mam jeszcze dużo do stracenia, może dlatego tak szybko leci? U was w jakim tępię? Bo do klubu nie mogę się dostać na razie Robię zdjęcia co tydzień więc jak kiedyś będę z wami w klubie, i zauważę wyraźne efekty to się pokażę![]() Normalnie płakać mi się chce Może mój centymetr jest zepsuty?
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cwiczyłaś codziennie? killera czy skalpel? cholera, motywujecie strasznie ![]() a centymetr przez dwa tygodnie na pewno się nie popsuł ! biorę się za 2. skalpel i zrobię te wasze ćwiczenia na boczki, bo rzeczywiście babeczka śmieszna i fajnie machają na filmiku tykami
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Od 7 lipca ćwiczyłam codziennie skalpel i starałam się żywić racjonalnie czyli bez słodyczy , napojów, fast foodów. 5 posiłków bez podjadania
Ale zdarzyło mi się zjeść jednego dnia pizze(2 kawałki) a wczoraj ciasto czekoladowe I w takie dni ćwiczyłam rano i wieczorem. Robię skalpel bo kiler jeszcze nie jest dla mnie. Czasem po skalpelu cwiczę z Hula hop ok 30 min ale nie za każdym razem. To działa![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- jeden dzień odpuściłam ćwiczeń przedwczoraj ![]() Kasia tak wiem gdzie to jest
|
|
|
|
#4332 |
|
Rozeznanie
|
Jeja, jak mnie boli tył od waszych ćwiczeń od Tiffany ! ;o a myślałam, że na mnie to nie zadziała
![]() Zaraz odpale Skalpel, bo na killera nie mam sił a wieczorem impreza panieńska wiec też nie pojde na fitness. Powodzenia i kopniaki w dupę na dziś !
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj skalpel wieczorem, bo z rana dzis nie chce :/ |
|
|
|
|
#4334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oby tak dalej!Cytat:
Zaraz odpalam skalpel! Niesmało zgłosiłam kandydaturę do klubu ![]() PS. Ja tez ze świętokrzyskiego jestem!!
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po wczorajszym pierwszym treningu ledwo żyję.... Wszystko mnie boli. Chodziłam kilka razy na fitness do klubów i tam były takie ćwiczenia właśnie jak pokazuje Ewa. Tylko, że to mam w domu za darmo ![]() Skąd ściągacie killera? Dla mnie skalpel to już jest mega killer ![]() I skąd te ćwiczenia na boczki??? Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-07-20 o 09:06 |
||
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczę z Ewka prawie 2 tyg[killer i skalpel na zmiane, odpoczynek w niedziele], od 2 miesiecy kręce też hula hop, w wolnych chwilach śmigam na rowerku, gram w siatkówke i badmintona. Dzisiaj się zmierzylam w talii i dalej ma tyle samo co wczesniej, mimo że wygląda lepiej, co jest najważniejsze, bo przeciez nikt nie bedzie latal za mna z centymetrem po ulicy. Czy możliwe, ze nie zmniejsza sie już z powodu budowy ciala? Choc na jak zmierzę się na wdechu to i jest nawet 5cm mniej ;p
Cytat:
Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2012-07-20 o 09:13 |
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wczoraj i przed wczoraj skalpel był dzisiaj tez bedzie![]() Killera odstawiłam bo mi kompletnie nie pasuje wole jednak godzinke innych cwiczen i po tym skalpel machnąć ![]() Gratuluje wszystkich spadków ![]()
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Yes z którego miasta?
![]() zywieczrroj http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ |
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie bolą boki
|
|
|
|
#4341 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ćw coś poza Efką? jestes z Pińczowa? żartujesz ![]() własnie we wtorek jadę do babci nie daleko Pińczowa ![]() a do Pińczowa śmigam zawsze na rowerze na najlepsze lody na świecie wczoraj nie ćw Efki bo jestem w domu rodzinnym i jakoś nie miałam kiedy ale za to posżłam na godzinke na rower
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was się orientuje czy płyta Ewy Chodakowskiej dołączona do Shape z nr kwietniowego jest taka sama jak z nr lipcowego ??
|
|
#4343 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam bardzo wrażliwy pęcherz i cierpię kilka razy do roku, także wiem jak to jest.. jak tylko coś poczuję zaczynam panikować. polecam położenie gorącego termoforu na podbrzusze albo nasiadówki, żeby się rozgrzać od środka. i dużo pij, żeby wypłukać bakterie z pęcherza! możesz też pogryzać żurawinę.---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
wspaniała robota! świetne efekty![]() a mnie jakoś z bioder nic nie leci, wrrr. ale do czasu, do czasu
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Śmigacie, że ło... Ja wczoraj przespałam cały dzień.. dostałam @ takiego jak nigdy dotąd.. i byłam tak słaba, że nie dałam rady wstać z łóżka... Tak motywujecie tymi efektami, że... obym jak najszybciej wróciła do normalności i mogła wrócić do ćwiczeń ![]() Czy jeśli ćwiczę od jakiegoś czasu, ale Ewę Ch. to zdjęcia też mogę dodać do klubu..?
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja na dziś zaplanowałam skalpel
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Alex tu pisałąm https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4331
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow!!! Gratulacje! Od kiedy ćwiczysz? Robisz tylko skalpel czy killer a może mieszasz treningi?
|
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wracałam z pola i wiecie co robiłam? koleżanki gotowały mi wrzątek w garnku, dodawały herbatki ziołowe, siadałam w majciochach na garnku, owijały mnie kocem i tak siedziałam.. takie były tam polowe warunki niestety, ale pomogło..
|
|
#4350 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, jesteśmy obie po 14 skalpelach robisz je codziennie? ja robię tak 5 na tydzień narazie się nie mierzę, czekam na równy miesiąc ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

Normalnie cud! Musze sie jutro w swietle przyjrzec bo chyba mam omamy 

ale własnie wyciągnęłam z szafy jeansy które kupiłam w zeszłym roku za małe , nie mogłam się dopiąć bo mi wypływało wszędzie z nich , a teraz są idealne !!!
Do tego jeszcze dochodziła bardzo wysoka gorączka 

Chyba mi się to śni...
I w takie dni ćwiczyłam rano i wieczorem. Robię skalpel bo kiler jeszcze nie jest dla mnie. Czasem po skalpelu cwiczę z Hula hop ok 30 min ale nie za każdym razem. To działa

ja mam bardzo wrażliwy pęcherz i cierpię kilka razy do roku, także wiem jak to jest.. jak tylko coś poczuję zaczynam panikować. polecam położenie gorącego termoforu na podbrzusze albo nasiadówki, żeby się rozgrzać od środka. i dużo pij, żeby wypłukać bakterie z pęcherza! możesz też pogryzać żurawinę.